Vyhledávání
Vtipy
19.6.2009 | Robur | 1.567.520 zobrazení | 4.666 odpovědí
kdysi zde nebožtík ženáč ALivio založil fórum Vtipy, už se mně po tom stýská a řekl bych,že jsme o ně definitivně přišly. Dávejte sem vtipy noblesní a kvalitní, tak jako dřív. Ne každou ptákovinu, hlavně ne ten o té štice:-D
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 12. června 2015 v 9:20 ® jepice-zruseno reakce na …
-
Robur> Můžu se Tě na něco osobního zeptat? Připadá Ti ten vtip opravdu vtipnej, nebo jseš jenom rasista?
reagovat - Pátek 12. června 2015 v 7:59 ® Robur
-
Byla nastolená otázka. . .
“Co může být vzácnější nebo co se vzácněji vyskytuje než siamská dvojčata?”
Na tuto otázku nakonec dokázali odpovědět až čeští vědci.
“Vzácnější než siamská dvojčata je cikánský jedináček.”
reagovat - Úterý 9. června 2015 ve 20:03 ® Draky
- reagovat
- Sobota 16. května 2015 v 16:15 ® tucnak11
-
CO SE TAK SMĚJEŠ SAKRA!
reagovat - Neděle 10. května 2015 v 17:21 ® tucnak11
-
je to v Polštinie.
reagovat - Čtvrtek 7. května 2015 v 18:41 ® tucnak11
-
Piš tou pokutu na kokot tolik kecu
reagovat - Čtvrtek 7. května 2015 v 9:00 ® jepice-zruseno
-
Není to vtip, ale je to vtipné. V autobuse přistoupila starší paní. Na sedačce seděla holčička a maminka jí říká: Pust paní sednout. Holčička se zvedla, paní si sedla. Holčička za chvilku: A proč paní může sedět a já ne? Maminka: Protože je stará. Holčička se na paní přísně zadívala a pravila: Brzo umře …
reagovat - Středa 6. května 2015 v 18:29 ® lubo OV reakce na …
-
Klobasa>
reagovat - Středa 6. května 2015 ve 3:54 ® Mysak1
-
Je to černý a žere to hranolky, co to je? ????????????????????????????????????? Půlka Ameriky.
reagovat - Úterý 5. května 2015 ve 20:03 ® Klobasa
-
Já jsem zralá moruše a vypadám jako hrozen vína. Já jsem vlašský ořech a rozpůlený vypadám jako mozek. Já jsem brokolice a vypadám jako strom. Já jsem ještě mladý křemenáč a tahle vaše hra se mi vůbec nelíbí!
reagovat - Úterý 5. května 2015 v 18:52 ® tucnak11
-
BAHA NATO KDE SE KOUPEŠ NAHO
reagovat - Úterý 5. května 2015 ve 2:20 @ OJ
- reagovat
- Neděle 3. května 2015 v 10:38 ® tucnak11
-
Potkaly se 2 kamaradki ve střednim věku a jedna ji povida,poslouhej nevim co je s tym mojim chlapem se posledno děje,zda se mi jak by byl uhyl.a proč? se pta kamoška ,no vřdycki jak beru něco s lednice tak on mě sezadu ošuka,to maš nadher ten muj to je mimo, no dobre ale v LIDLU take.
reagovat - Sobota 2. května 2015 v 9:12 @ Palivec reakce na …
-
jepice> Kde to žiješ? Pán je znalec „normálnosti“? A co firmy, které žádného vrátného nemají?
reagovat - Pátek 1. května 2015 v 9:35 ® tucnak11
-
Žena naštvana na chlapa zvoni mu na mobil.Kde si sakra zažve tak dlouho.Chlap v klidu odpovi,pamatuješ te zlatnictvi kde se ti libil zlaty řetizek s perlou,ale zamozžejmě milačku odpovi nadšena.No to jsem vedle v hospodě.
reagovat - Pátek 1. května 2015 v 9:01 ® jepice-zruseno reakce na …
-
regulus> Upřímě řečeno, když člověk zavolá do úplně normální firmy, ozve se mu někdo z vrátnice a přepojí ho, kam je třeba, nebo mu dá kontakt klidně i na generálního ředitele. Když člověk zavolá do úplně debilní firmy, tak je tam místo vrátného vyškolený pracovník, který má za úkol ve vší slušnosti a s notnou dávkou trpělivosti udělat z člověka debila. Vůbec se nedivím pánovi, že je vytočenej
reagovat - Čtvrtek 30. dubna 2015 v 10:13 ® regulus
- reagovat
- Sobota 25. dubna 2015 ve 13:14 ® cici13
-
Koná se obrovský mega grupáč najednou se z něj vymotá zpocený chlápek, utře si zpocené čelo a prohlásí: Kurva organizuje to tady někdo? Už jsem třikrát kouřil a ještě jsem si nezašukal !
reagovat - Pátek 24. dubna 2015 ve 14:56 ® prroud
-
Sedej v hospode Cech,American,Anglican a Japonec. Najednou plivne Japonec na Amika,no ten to neda a „Japonce,pojd ven“,jdou ven,ozve se par ran,Japonec se vrati sam a rika:„to bylo karate.....od nas“,Amik se priplizi rozbitej,Japonec kouka,a plivne na Anglicana,Anglan samozrejme: „pojd ven tlamo“,a jdou,ozve se zase par ran,Japonec zase prijde sam a rika:„a tohle bylo kung fu…zase od nas“,dobitej Anglan se posadi,ma toho dost,ale Japonec ne,a flusne na Cecha.A stejnej scenar,Pepa nevydrzi a zarve:„pojd ven,smejde“,a jdou.........ozve se jedina rana,za chvili se vrati Josef,sam,a rika: " to byl hever z Mazdy.....taky od nich".
reagovat - Pondělí 20. dubna 2015 ve 22:02 ® prroud
-
Přijde chlápek do drogérie a ptá se prodavačky: „Máte tady tampóny?“ Prodavačka mu ukáže, kde to je a chlápek za chvilku přijde k pokladně a v košíku má vatu a provázek. Prodavačka se ho zeptá: „Vy jste to nenašel?“ A chlápek odpoví: „Ale jo našel, ale včera jsem si poslal manželku pro cigarety a přinesla mi dutinky a tabák, že je to levnější. !!!!! Tak ať si taky ubalí !!!!!“
reagovat - Pondělí 20. dubna 2015 ve 21:59 ® prroud
-
Tunel Blanka: Tomu tunelu v Praze neměli dávat ženský jméno. Se pak nemůžou divit, že je vodspoda mokrá, furt rozdělaná a nikdo neví, kdy bude konečně hotová …
reagovat - Pondělí 20. dubna 2015 ve 21:54 ® prroud
-
Globalizace Otázka: Čo je to globalizácia? Odpoveď: Smrť lady Diany. Otázka: Na základe čoho ste tak usúdili? Odpoveď: Anglická princezna so svojím egyptským priateľom havarovala vo francúzskom tuneli, na nemeckom aute, v ktorom bručal holandský motor, ktorý šoféroval belgičan, čo slopal škótsku whisky, ktorého prenasledoval taliansky paparazzi na japonskej motorke. Následne sa ich snažil zachrániť americký doktor indickými liekmi. A toto všetko poslali tebe, Čechovi, kokotovi, ktorý si oblečený vo vietnamských šatách, čumíš do taiwanského monitoru a v ruke máš čínsku myš. A navyše si to čítaš v slovenčine.
reagovat - Pondělí 20. dubna 2015 ve 21:53 ® prroud
-
Kvalita vidění-studium pro lékaře:Na kvalitu vidění má velký vliv stav konečníku. Pravděpodobně jde o nervové spojení, které si každý může sám vyzkoušet. Když se píchnete pořádně ostrým předmětem do prdele, budou vám slzet oči. A když se píchnete do oka tak se poserete.
reagovat - Neděle 19. dubna 2015 v 8:29 ® tucnak11 reakce na …
-
prroud> ASPON VIM JAKE ROBA BUDE MIT PULKI V 70-TI NO NEMAM SE NACO TĚŠIT SAKRA
reagovat - Sobota 18. dubna 2015 v 10:17 ® prroud
-
Život nekončí vždycky smrtí. Někdy končí svatbou…
reagovat - Středa 15. dubna 2015 ve 22:14 ® tucnak11
-
VČERA DNES A ZITRA
reagovat - Středa 15. dubna 2015 ve 21:01 @ cervena.housenka
-
http://www.reflex.cz/…samkova.html Ležim v krečích
reagovatVlastní stát jim chybí.
- Středa 15. dubna 2015 v 11:52 @ prroud
-
Přijde český podnikatel do francouzského bordelu a dá se do družného hovoru s prostitutkou.
Po chvíli si ho už prostitutka odvádí na pokoj a šeptá mu do ucha :„Neboj brouku, udělám ti to jak jen budeš chtít.“ Čech se rozzáří a plný nadšení říká : „Vážně drahá a udělala by si mi to po česku ?“ Prostitutka se zarazí a říká . „No jistě, ale teď vážně nevím jak to je po česku“. Podnikatel se usměje a říká : " Po česku to je na fakturu a rozepsat na limonády !"
reagovat - Úterý 14. dubna 2015 ve 23:33 ® tucnak11 reakce na …
-
džigit> Jako na Bystřyčce?Jinač plavat mužeš chytat ne navet jak maš ji opřenou nevim musim zjistit,jedu na zahajeni dravcu 15.6 přenocuji 2 dny, doufam že zdrově mi neskolabuje nahodim na carki.
reagovat - Úterý 14. dubna 2015 v 10:54 ® džigit
-
tucnak11> ještě plati možnost loďky navalene na břeh?Že bych Tě kerysik fikend v sezoně navštivil
reagovat