Chytej.cz

Vtipy necteno

19.6.2009 | Robur | 1.567.520 zobrazení | 4.666 odpovědí

kdysi zde nebožtík ženáč ALivio založil fórum Vtipy, už se mně po tom stýská a řekl bych,že jsme o ně definitivně přišly. Dávejte sem vtipy noblesní a kvalitní, tak jako dřív. Ne každou ptákovinu, hlavně ne ten o té štice:-D

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 12. června 2015 v 9:20 ® jepice-zruseno reakce na …

Robur> Můžu se Tě na něco osobního zeptat? Připadá Ti ten vtip opravdu vtipnej, nebo jseš jenom rasista?

reagovat
Pátek 12. června 2015 v 7:59 ® Robur
Robur

Byla nastolená otázka. . .

“Co může být vzácnější nebo co se vzácněji vyskytuje než siamská dvojčata?”

Na tuto otázku nakonec dokázali odpovědět až čeští vědci.

“Vzácnější než siamská dvojčata je cikánský jedináček.”

reagovat
Úterý 9. června 2015 ve 20:03 ® Draky
Draky
reagovat
foto/forum/2015/th-img114242.jpg
Sobota 16. května 2015 v 16:15 ® tucnak11
tucnak11

CO SE TAK SMĚJEŠ SAKRA!

reagovat
foto/forum/2015/th-img113771.jpg
Neděle 10. května 2015 v 17:21 ® tucnak11
tucnak11

je to v Polštinie.

reagovat
foto/forum/2015/th-img113656.jpg
Čtvrtek 7. května 2015 v 18:41 ® tucnak11
tucnak11

Piš tou pokutu na kokot tolik kecu

reagovat
foto/forum/2015/th-img113607.jpg
Čtvrtek 7. května 2015 v 9:00 ® jepice-zruseno

Není to vtip, ale je to vtipné. V autobuse přistoupila starší paní. Na sedačce seděla holčička a maminka jí říká: Pust paní sednout. Holčička se zvedla, paní si sedla. Holčička za chvilku: A proč paní může sedět a já ne? Maminka: Protože je stará. Holčička se na paní přísně zadívala a pravila: Brzo umře …

reagovat
Středa 6. května 2015 v 18:29 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

Klobasa> :-D

reagovat
Středa 6. května 2015 ve 3:54 ® Mysak1

Je to černý a žere to hranolky, co to je? ?????????????­???????????????????????? Půlka Ameriky.

reagovat
Úterý 5. května 2015 ve 20:03 ® Klobasa
Klobasa

Já jsem zralá moruše a vypadám jako hrozen vína. Já jsem vlašský ořech a rozpůlený vypadám jako mozek. Já jsem brokolice a vypadám jako strom. Já jsem ještě mladý křemenáč a tahle vaše hra se mi vůbec nelíbí!

reagovat
Úterý 5. května 2015 v 18:52 ® tucnak11
tucnak11

BAHA NATO KDE SE KOUPEŠ NAHO

reagovat
foto/forum/2015/th-img113550.jpg
Úterý 5. května 2015 ve 2:20 @ OJ
reagovat
Neděle 3. května 2015 v 10:38 ® tucnak11
tucnak11

Potkaly se 2 kamaradki ve střednim věku a jedna ji povida,poslouhej nevim co je s tym mojim chlapem se posledno děje,zda se mi jak by byl uhyl.a proč? se pta kamoška ,no vřdycki jak beru něco s lednice tak on mě sezadu ošuka,to maš nadher ten muj to je mimo, no dobre ale v LIDLU take.

reagovat
Sobota 2. května 2015 v 9:12 @ Palivec reakce na …

jepice> Kde to žiješ? Pán je znalec „normálnosti“? A co firmy, které žádného vrátného nemají?

reagovat
Pátek 1. května 2015 v 9:35 ® tucnak11
tucnak11

Žena naštvana na chlapa zvoni mu na mobil.Kde si sakra zažve tak dlouho.Chlap v klidu odpovi,pamatuješ te zlatnictvi kde se ti libil zlaty řetizek s perlou,ale zamozžejmě milačku odpovi nadšena.No to jsem vedle v hospodě.

reagovat
Pátek 1. května 2015 v 9:01 ® jepice-zruseno reakce na …

regulus> Upřímě řečeno, když člověk zavolá do úplně normální firmy, ozve se mu někdo z vrátnice a přepojí ho, kam je třeba, nebo mu dá kontakt klidně i na generálního ředitele. Když člověk zavolá do úplně debilní firmy, tak je tam místo vrátného vyškolený pracovník, který má za úkol ve vší slušnosti a s notnou dávkou trpělivosti udělat z člověka debila. Vůbec se nedivím pánovi, že je vytočenej :-D

reagovat
Čtvrtek 30. dubna 2015 v 10:13 ® regulus
regulus
reagovat
Sobota 25. dubna 2015 ve 13:14 ® cici13
cici13

Koná se obrovský mega grupáč najednou se z něj vymotá zpocený chlápek, utře si zpocené čelo a prohlásí: Kurva organizuje to tady někdo? Už jsem třikrát kouřil a ještě jsem si nezašukal !

reagovat
Pátek 24. dubna 2015 ve 14:56 ® prroud

Sedej v hospode Cech,American,An­glican a Japonec. Najednou plivne Japonec na Amika,no ten to neda a „Japonce,pojd ven“,jdou ven,ozve se par ran,Japonec se vrati sam a rika:„to bylo karate.....od nas“,Amik se priplizi rozbitej,Japonec kouka,a plivne na Anglicana,Anglan samozrejme: „pojd ven tlamo“,a jdou,ozve se zase par ran,Japonec zase prijde sam a rika:„a tohle bylo kung fu…zase od nas“,dobitej Anglan se posadi,ma toho dost,ale Japonec ne,a flusne na Cecha.A stejnej scenar,Pepa nevydrzi a zarve:„pojd ven,smejde“,a jdou.........ozve se jedina rana,za chvili se vrati Josef,sam,a rika: " to byl hever z Mazdy.....taky od nich".

reagovat
Pondělí 20. dubna 2015 ve 22:02 ® prroud

Přijde chlápek do drogérie a ptá se prodavačky: „Máte tady tampóny?“ Prodavačka mu ukáže, kde to je a chlápek za chvilku přijde k pokladně a v košíku má vatu a provázek. Prodavačka se ho zeptá: „Vy jste to nenašel?“ A chlápek odpoví: „Ale jo našel, ale včera jsem si poslal manželku pro cigarety a přinesla mi dutinky a tabák, že je to levnější. !!!!! Tak ať si taky ubalí !!!!!“

reagovat
Pondělí 20. dubna 2015 ve 21:59 ® prroud

Tunel Blanka: Tomu tunelu v Praze neměli dávat ženský jméno. Se pak nemůžou divit, že je vodspoda mokrá, furt rozdělaná a nikdo neví, kdy bude konečně hotová …

reagovat
Pondělí 20. dubna 2015 ve 21:54 ® prroud

Globalizace Otázka: Čo je to globalizácia? Odpoveď: Smrť lady Diany. Otázka: Na základe čoho ste tak usúdili? Odpoveď: Anglická princezna so svojím egyptským priateľom havarovala vo francúzskom tuneli, na nemeckom aute, v ktorom bručal holandský motor, ktorý šoféroval belgičan, čo slopal škótsku whisky, ktorého prenasledoval taliansky paparazzi na japonskej motorke. Následne sa ich snažil zachrániť americký doktor indickými liekmi. A toto všetko poslali tebe, Čechovi, kokotovi, ktorý si oblečený vo vietnamských šatách, čumíš do taiwanského monitoru a v ruke máš čínsku myš. A navyše si to čítaš v slovenčine.

reagovat
Pondělí 20. dubna 2015 ve 21:53 ® prroud

Kvalita vidění-studium pro lékaře:Na kvalitu vidění má velký vliv stav konečníku. Pravděpodobně jde o nervové spojení, které si každý může sám vyzkoušet. Když se píchnete pořádně ostrým předmětem do prdele, budou vám slzet oči. A když se píchnete do oka tak se poserete.

reagovat
Neděle 19. dubna 2015 v 8:29 ® tucnak11 reakce na …
tucnak11

prroud> ASPON VIM JAKE ROBA BUDE MIT PULKI V 70-TI NO NEMAM SE NACO TĚŠIT SAKRA:-D

reagovat
Sobota 18. dubna 2015 v 10:17 ® prroud

Život nekončí vždycky smrtí. Někdy končí svatbou…

reagovat
Středa 15. dubna 2015 ve 22:14 ® tucnak11
tucnak11

VČERA DNES A ZITRA

reagovat
foto/forum/2015/th-img113221.jpgfoto/forum/2015/th-img113222.jpgfoto/forum/2015/th-img113223.jpg
Středa 15. dubna 2015 ve 21:01 @ cervena.housenka

http://www.reflex.cz/…samkova.html Ležim v krečích :-) Vlastní stát jim chybí.

reagovat
Středa 15. dubna 2015 v 11:52 @ prroud

Přijde český podnikatel do francouzského bordelu a dá se do družného hovoru s prostitutkou.

Po chvíli si ho už prostitutka odvádí na pokoj a šeptá mu do ucha :„Neboj brouku, udělám ti to jak jen budeš chtít.“ Čech se rozzáří a plný nadšení říká : „Vážně drahá a udělala by si mi to po česku ?“ Prostitutka se zarazí a říká . „No jistě, ale teď vážně nevím jak to je po česku“. Podnikatel se usměje a říká : " Po česku to je na fakturu a rozepsat na limonády !"

reagovat
Úterý 14. dubna 2015 ve 23:33 ® tucnak11 reakce na …
tucnak11

džigit> Jako na Bystřyčce?Jinač plavat mužeš chytat ne navet jak maš ji opřenou nevim musim zjistit,jedu na zahajeni dravcu 15.6 přenocuji 2 dny, doufam že zdrově mi neskolabuje nahodim na carki.

reagovat
Úterý 14. dubna 2015 v 10:54 ® džigit

tucnak11> ještě plati možnost loďky navalene na břeh?Že bych Tě kerysik fikend v sezoně navštivil ;-)

reagovat