Vyhledávání
Vtipy
19.6.2009 | Robur | 1.567.825 zobrazení | 4.666 odpovědí
kdysi zde nebožtík ženáč ALivio založil fórum Vtipy, už se mně po tom stýská a řekl bych,že jsme o ně definitivně přišly. Dávejte sem vtipy noblesní a kvalitní, tak jako dřív. Ne každou ptákovinu, hlavně ne ten o té štice:-D
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 22. října 2013 v 17:54 ® fribble
-
Jestli máš rád překvapení, tak to se ti bude Alzheimer líbit.
reagovat - Úterý 22. října 2013 ve 12:03 ® fribble reakce na …
-
Robur> To jen pro odlehčení situace .....
reagovat - Pondělí 21. října 2013 ve 23:47 ® superweb reakce na …
-
lunimus> otazka jetli je to vtipny. Kdy jsem se po letech rozhodl na wokstation akceptovat win7 a ta nejak si na ne zvykl, prodil jsem si novy notebook. Zapatil jsem i za legalni system, ale byly to windows 8 zase s uplne prekopanym ovladanim. Rikal jsem si, ze downgrade na win7 nebude problem, jak jsem ale posleze zjistil legalne to nepujde protoze nemam win8 profi. „Ilegalne“ se to povedlo po par hodinach snahy. Ale mam to zapotrebi? Proc maji linux gui uz x let stejny rozhrani a presto se uvnitr stale system vyviji a u windows to nejde? Na netbooku uz jsem hlasoval „nohama“a brzo budu pokracovat asi i u ostatnich PC. jediny co me u windows drzi je ze si obcas neco zahraju a ani na to uz v poslednich letech nemam moc cas. Jinak podle me vista byla podobne mrtva vyvojova vetev jako budou za cas win8..ale to ukaze cas.
reagovat - Pondělí 21. října 2013 ve 22:09 ® lunimus
-
Helpline: Dobrý deň, ako vám môžem pomôcť?
reagovat
Klient: Mám nainštalovaný Windows Vista
Helpline: Áno počúvam
Klient: Nefunguje mi počítač.
Helpline: Áno, to ste mi už hovorili … - Pondělí 21. října 2013 ve 21:08 ® jepice-zruseno reakce na …
-
Palivec>
Robur> Palivec má v lecčems celkem pravdu, je svéráz a nedá si nic vymluvit. To, co sem dává teď vůbec vtipné není. Mě nepřijdou vtipné některé ty koláže, ale vo to mi teď nejde. Vtipný neni ani to téma. Volit jsem byl asi třikrát v životě, dvakrát do parlamentu a jednou na prvním kole prezidentských voleb (přes to, že jsem zásadně proti přímé volbě prezidenta). Z volebního hlediska jsem tedy poměrně mlád. Volby nesnáším, je to nechutná záležitost. Nechutný je i to, že ať člověk zvolí jak zvolí, pak si vyčítá, že udělal nějakou píčovinu. Když si pak uvědomíte, že někteří lidé věděli o budoucím pádu Nečasovy (byť né moc schopné) vlády třeba půl roku před tím, než se začaly objevovat ony kauzy, které to „způsobily“, chce se vám zvracet. Samozřejmě normálně z novin nezjistíte vůbec nic, protože informace v nich pocházejí od „strůjců“ politické i zákulisní situace. Abych to shrnul, nejsem moc nadšen, když tu v diskuzi „Vtipy“ vidím ty samý dědky, který jsou po celý Praze na všech sloupích. Ve věku fotografie a internetu je totiž pořekadlo jména hloupých na všech sloupích dávno překonáno.
reagovat - Pondělí 21. října 2013 ve 20:45 ® jepice-zruseno reakce na …
-
fribble> Já znám z hospod: Nevhazujte nedopalky do pisoárů, ruce, které je vybírají, vás poté obsluhují.
reagovat - Pondělí 21. října 2013 v 18:34 ® Robur reakce na …
-
fribble> to je jak: nevyhazujte vložky na dvůr, dusí se nám husy
reagovat - Pondělí 21. října 2013 v 17:07 ® fribble
- reagovat
- Pondělí 21. října 2013 v 16:10 ® fribble
-
Musíš jít spat, kdy ještě spat nechceš, aby si vstal tehdy, kdy ještě chceš spat, abys byl včas tam kde být nechceš.
reagovat - Pondělí 21. října 2013 v 9:25 ® lunimus reakce na …
-
Palivec> Vzhľadom na to, že systém chytej.cz neumožňuje filtrovanie príspevkov od jednotlivých užívateľov, rozhodol som sa ísť inou cestou.
99,9% tvojích vtipných príspevkov bez ohľadu, či ako naozaj nestranný kritizuješ pravicu, alebo znova len pravicu, mi nič nehovorí. Rovnako to nič nehovorí iným zahraničným užívateľom chytej.cz ani mladšia generácia nerozumie tvojím narážkam na režim a systém a mám pocit, že sa väčšine zúčastnených nezdajú byť vôbec vtipné.
Následne sa tu strháva pseudopolitická debata o tom, či máš pravdu, alebo nie. Zažil som komunistický režim relatívne krátko oproti tebe, ale niečo o tom viem … ale nebudem s tebou o tom debatovať. Ide mi skôr o to, že sekcia „vtipy“ prestáva byť vtipnou a stáva sa pseudo politickou predvolebnou diskusiou … i keď je otázka, či to vôbec je diskusia, keď tu často argumentuješ tým, že niekomu vynadáš do „blbouna nejapného“, alebo do určitého „orgánu“ len preto, že má iný názor ako ty … skrátka argumentuješ z pozície sily a človeka, ktorý niečo už zažil …
V tvojom prípade znovu môžem len a len odsúhlasiť slová pesničky folkovej kapely Rolničky, kde sa spieva:
„Vraví sa, že s vekom, rozum príde k nám.
Ako to však býva, občas príde vek aj sám.“A aby som túto debatu ukončil, tak som špeciálne pre teba založil nové fórum:
reagovat
http://www.chytej.cz/…icka-debata/
a prosím, nezasieraj nám tu sekciu vtipov svojími výplodmi. Tiež, ak chceš reagovať na tento môj príspevok, prosím nie sem, ale do sekcie „politická debata“
Ďakujem - Pondělí 21. října 2013 v 8:51 @ Palivec reakce na …
-
(Franky IP, 09.06.2010 16:22) , bylo to na idnes.cz či aktualne.cz.
reagovat - Pondělí 21. října 2013 v 8:50 @ Palivec
-
Byl jsem nějak nepřiměřeně osobní. O moji schátralou maličkost vůbec nejde, trakže sorry. Ale vy, mladší, sí rozhodujete o vlastní budoucnosti. Před časem napsal jistý Franta (ne, ne jsem to já) toto (a má pravdu): Franky IP, 09.06.2010 16:22) Je mi 61 let,a vlastně volby pro mne byli, jsou a budou teoreticky pouhou formalitou.Myslím si že my šedesátníci,už to nějak dožijeme.Prošli jsme komunistickým peklem,dvacetiletým marasmem a co bude dál tak je nám prakticky jedno,jsme už otrlí a kompatibilní po šedesáti létech zkušenosti(40+20).Dokážeme být a chovat se skromněJe mi líto že se vrátíme do tvrdého a neuprosného kapitalismu z minulého století.Jsem rád že konečně mladí zažijí:tvrdou finanční platbu za zdraví,za školství,za holou existenci,nebudou mít víc jak jedno dítě,bez udání důvodu budou vyhození z práce,mlacení čelem o zem před šéfem bude novodobý trend,spolehání se na to že budou mít byt až rodiče zemřou,o dovolené bodou jen snít,.Ne každý bude bohatý a ůspěšný.Ale říkám si patří jim to,byla jejích volba,netěším se na zoufalé výkřiky,nadávky a kňučení ve formě-je to schit a stojí to za h…o!Byl bych pokrytec kdybych nepřiznal že z toho budu mít radost,když jim odpovím"Máte to co jste chtěli"My šedesátníci už to nějak doklepeme,ale ty mladé už bude čekat jen,až budou v našem věku"Přemluv mladého a mladou".Omlouvám se všem šedesátníkům za to že jsem se vyjádřil i za ně,pokud je to uklidní tak je to jen můj osobní názor.
reagovat - Pondělí 21. října 2013 v 8:26 @ Palivec
-
JÁ VÁM ZÁVIDÍM, BLBOUNI NEJAPNÍ, JAK JE VÁM VŠECHNO JASNÉ. NĚKTEŘÍ BY JSTE SE NEMĚLI ANI REPRODUKOVAT, BO ZASE SPLODÍTE BLBOUNY. RYBY CHYTÍ, ALE BLBÍ ZŮSTABNOU. MOŽNÁ VÁS TO DO SMRTI OPUSTÍ A SKONSTATUJETE, JAKO MNOZÍ „VÍM, ŽE NIC NEVÍM“.
Jinak Dronte mauricijský (neboli blboun nejapný, někdy též jen dodo, Raphus cucullatus) , bylo pěkné ptáče: http://cs.wikipedia.org/…icijsk%C3%BD
reagovat - Pondělí 21. října 2013 v 8:23 ® Robur reakce na …
-
Palivec> to je všechno hezké, ale v zadáné fóra je požadavek na vtipy kvalitní a noblesní, což obvykle karikatury zleva, zprava ani pseudostředu bohužel nesplňují. Když se podívám na X stran dozadu, tak bych byl rád i za ten fór „o té štice“.
reagovat - Pondělí 21. října 2013 v 8:08 @ Palivec reakce na …
-
sears.13> Asi jsi nepochopil, stejně jako jiní idioti, že já seru na levici i na pravici.To dělení je i tak směšné. Slibují všichni to samé, ale po volbách všichni kradou. Víš, magore, já byl 10 let v emigraci v době, kdu ty jsi sralk do plínek, nebo byl ještě na houbách, do které mne dohnali komouši. Ale i když je nemám principiálně v lásce, dnes jsem poivznesen nad všechny nenávisti. Pokud si dělám z někoho píču a nemám někoho rád, tak je to spící senilní dementní kníže. On sem ani nepatří, blboune nejapný. Pokud chceš vědět víc, doplň si blbý mozeček, ať neumřeš ouplně blbej: http://eportal.parlamentnilisty.cz/…ehledne.aspx, http://freeglobe.parlamentnilisty.cz/…-letech.aspx, http://freeglobe.parlamentnilisty.cz/…fasista.aspx.
VÍŠ, VELEVOLE, JÁ VOLIT ANI NEPŮJDU. A TY SI VOL, KOHOÉ CHCEŠ.
reagovat - Neděle 20. října 2013 v 17:57 ® OBr reakce na …
-
Palivec> no, pokud o sobě někdo prohlašuje, že se volbám nevěnuje a přitom sem dává samé volební pitomosti, který s vtipy nemají nic společnýho, nevím nevím… Tady dřív bývala legrace, když si chci zanadávat na pravici, podívám se do diskuze na novinky.cz, tam je materiálu na přehazování vidlema dost.
Jinak díky za briskní analýzu, jsem na tom podobně, mám radši skromný lidi, než brouky pytlíky, co všude byli, všechno znají, hrdinně utekli aby teď pomohli všechno znovu rozvrátit na tu jejich správnou stranu…
reagovat - Neděle 20. října 2013 v 17:53 ® sears.13 reakce na …
-
Palivec> Jdi s tou svojí levičáckou propagandou někam jinam, zde je to o zábavě
reagovat - Sobota 19. října 2013 v 10:57 ® fribble reakce na …
-
Palivec> že jsi tam nezůstal, mohl být pokoj!
reagovat - Pátek 18. října 2013 v 19:51 ® Tom21 reakce na …
-
Palivec> no vlastně co čekat od anonyma ?????
reagovat - Pátek 18. října 2013 v 19:42 ® Tom21 reakce na …
-
Možná právě proto
reagovat - Pátek 18. října 2013 v 15:18 ® fribble
-
Jak poznáte, že jste opravdu staří? Když budete v učebnicích dějepisu číst věci, které si pamatujete z novin. A budete si pamatovat, že to bylo trochu jinak.
reagovat - Pátek 18. října 2013 v 9:55 @ Palivec
-
a to jsem byl za komoušů v emigraci…
reagovat - Pátek 18. října 2013 v 9:49 @ Palivec
-
a to jsem byl za komoušů v emigraci…
reagovat - Pátek 18. října 2013 v 9:19 @ Palivec
-
OBr> Pokud narážíš na mne, tak si povšimni, že se volbám nevěnuji. Mi jsou volby u prdele. Starý bordel, staré kurvy. Tentokrát volit nebudu. Budu dost daleko a nepojedu kvůli gaunerům na ambasádu. Věnuji se politice a politikům, protože jsou srandovní. Podle tebe se vtipy týkají jen jebačky? Nebo katolíků? A kde na to chodíš? Snad jsi na to nepřišel sám? Pokud ano, obrať se na psychiatra.
reagovat - Pátek 18. října 2013 v 9:06 @ Palivec reakce na …
-
David H.> se dusím
reagovat - Čtvrtek 17. října 2013 v 15:26 ® HaD
-
Velmi ukřičená, neatraktivní, žena s hrubými rysy vchází do Tesca s dvěma dětmi za sebou, křičíce na ně oplzlosti celou cestu k hlavnímu vchodu. Vrátný u vchodu jí říká s proslulou anglickou zdvořilostí: „Dobrý den madam, vítejte v Tescu. Máte nádherné dětičky. To jsou dvojčata?“A ta tlustá škaredá žena přestane křičet a potáhne nosem: „Samozřejmě že nejsou. Starší má devět a mladší sedm. Proč si myslíš, že jsou dvojčata? Copak vypadají stejně, ty idiote?“ „Absolutně ne, madam“, odpovídá jí opět zdvořile vrátný. „Jen nemůžu uvěřit tomu, že by Vás někdo šu..l dvakrát..“
reagovat - Čtvrtek 17. října 2013 v 11:46 ® lukino050505
-
Někde jsem četl, že kdyby se volbami dalo něco změnit, tak už je dávno zrušily. Takže se máme zase na nic těšit. Jo a ještě si pokládám otázku, co se stane, když od zaměstnavatele dostanu výpověď za ztrátu důvěry. Můžu se po měsíci znovu ucházet u stejné firmy o tu samou práci, ze které mě vyhodily? Asi ne, že jo; jak je tedy možný to, že kandidují ti samí lidé, kterým byla vyslovena nedůvěra? Vím, že to nepatří sem. Ale někdo tady téma volby začal.
reagovat - Čtvrtek 17. října 2013 v 11:04 ® džigit
-
Chlapík si po obědě v restauraci prdne. Strašně se stydí, a tak aby zakryl, co se stalo, trochu zavrže židlí. Nahne se k němu chlapík odvedle a říká: „Úplně jiný zvuk, co?”
reagovat - Středa 16. října 2013 ve 20:21 ® džigit
- reagovat
- Středa 16. října 2013 ve 13:59 ® Fryw
-
Prodám francouzskou pušku z 2. sv. války pozn. nepoužitá, jen odhozená
reagovat