Chytej.cz

Lov na živou rybku: ANO/NE ? necteno

18.6.2009 | ??? | 23.742 zobrazení | 219 odpovědí | upravit

kolegové rybáři,

rád bych věděl co si myslíte o lovu na živou rybku. Dle mého názoru to se sportovním rybolovem nemá nic společného a jedná se o čistou masařinu. Ryba nemá šanci poznat zda se jedná o háčkem propichnutou kořist, nebo ne. Na druhou stranu rozumím tomu, že chytit sumce jiným způsobem je velice obtížné. Navrhoval bych povolit lov na živou rybku pouze pro cílený lov sumců, co si o tom myslíte ?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1   
Čtvrtek 18. června 2009 ve 13:17 ® sus1

Vždycky se nedomluvíme,protože sem chodí normální rybáři a sportovní.Tyhle dvě skupiny se nikdy nedomluví.Jeden preferuje to a ten druhej zase to,co ten první s tim nesouhlasí, i když je to povolený.Je to tak.Museli by sportovní chodit zvlášt a druzí taky.Jak píše regul,jinak se chytá od klávesnice a jinak ve skutečnosti.

reagovat
Čtvrtek 18. června 2009 ve 12:23 ® sus1 reakce na …

Robur> Tohle dělam já ,na jeden rybku a druhej prut je feedr.

reagovat
Čtvrtek 18. června 2009 v 11:51 ® Robur
Robur

Sus, ale byl, akorát je to téma na hádku. Až mně bude 60 a budu mít rozklepaný ruce a kolena, tak budu rád za možnost chytat na rybku. Otázka je, zda ještě bude co chytat. Už to tady bylo mockrát. Osobně si myslím, že doba dozrála tak daleko, že bych povolil chytat na rybičku jen s 1 prutem, případně bych nastavil aspoň někde minimální velikost rybky, což je uhlídatelné a na některých revírech bych třeba top místa zakázal pro lov na živolu, protože např. u nás 1 místo je a sedí tam celodenně pár borců co se střídá a koupou tam rybky do 5 cm a někdy jen cárky velikosti 2 cm a zažrané candátky pak mrtvé sbírají pod nohama.

reagovat
Čtvrtek 18. června 2009 v 11:03 ® Filip00 reakce na …
Filip00

sus1> ok

reagovat
Čtvrtek 18. června 2009 v 11:00 ® sus1 reakce na …

Filip00> ještě ne,ještě tady nebyl Robur.:-))

reagovat
Čtvrtek 18. června 2009 v 10:39 ® Filip00
Filip00

smažte to

reagovat
Čtvrtek 18. června 2009 v 10:29 ® regulus
regulus

Nějak jsem nepochopil, co má společnýho určitý způsob lovu s masařinou, to mi fakt hlava nebere a pasáž s tím, co má nebo nemá ryba šanci poznat, je velmi úsměvná, domníváš se snad, že na umělý nástrahy se ryba chytá dobrovolně? Ach jo. Koukám, že je net plnej Mirků Dušínů, akorát u vody to jaksi není vidět, nejspíš to bude tím, že ten „čestnej“ je každej jen za klávesnicí počítače.

Moje odpověď je ANO, je to jen jeden z povolených způsobů lovu ryb. TEČKA.

Jo a flek.

reagovat
Čtvrtek 18. června 2009 v 10:14 ® Filip00
Filip00

tak to je zbytečné, možná by stačilo, aby se smělo chytat třeba na rybky kolem 20cm

reagovat
Čtvrtek 18. června 2009 v 9:12 ® cormaxx
cormaxx

Blbost.To má mít ta rybička kolem hlavy provázek s cedulkou „Jen pro sumce“ nebo co?:-))

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1