Vyhledávání
Rybářské nesmysly
17.4.2009 | Robur | 12.075 zobrazení | 65 odpovědízakládám toto fórum jako pomník všem nesmyslům z rybářské literatury či pomůcek atd. Inspiroval mně k tomu Saturnin, který měl též zařízenu Kancelář na uvádění věcí na pravou míru. Takže pokud někde nějakou perličku objevíte, tak ji sem hoďte, ať se můžeme zasmát.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.
- Úterý 22. srpna 2017 v 9:57 ® jepice-zruseno reakce na …
-
superweb> Viděl jsem to několikrát, byť u rybářů bez stojanů – pouze na vidličkách. V některých případech byl pípák vypnutý, v jiných se chytali cejni a pípák byl spíše pro případ, že to vezme kapr přes brzdu a rybář nebude dávat pozor.
reagovat - Úterý 22. srpna 2017 v 6:12 ® Robur reakce na …
-
superweb> mně ta udice přijde nenahozená, takže je v podstatě jen položená a pak se funkce neřeší
reagovat - Pondělí 21. srpna 2017 ve 23:29 ® superweb
-
Chape nekdo smysl tohoto usporadani bezneho policajta a hlasice? Kdybych to videl jednou, reknu si ze pan neco nepochopil. Ale uz jsem to videl vicekrat..tak mozna neco nechapu ja
reagovat - Sobota 19. srpna 2017 v 19:28 ® Robur
-
oprašuji myšlnku http://www.kaprarskaspecialka.cz/…c-Bivvy-Hook
reagovat - Středa 17. února 2016 v 16:00 ® Robur
-
.
reagovat - Pátek 10. ledna 2014 v 16:45 @ PALIVEC reakce na …
-
Robur> Kdysi jsem také reagoval na to, co jsi vzbudil a bylo to 100 let staré. Potom si ze mne dělali všichni prču,LOL. Ale už vím vocode. Zajímavé téma je zajímavé i po 5 letech. Třeba to s tím kanclem…
reagovat - Pátek 10. ledna 2014 v 16:24 ® Robur reakce na …
-
PALIVEC> ale taky jsem vás předem varoval, než jsem to exhumoval Pořád is myslím, že hravě strčím od kapsy fórum o hledaní prutu, který byl už před 4 lety nevyráběný
reagovat - Pátek 10. ledna 2014 v 15:14 @ PALIVEC reakce na …
-
Rico> Všiml jksi si, kdy to Tomáš napsal? On je Robur známý vytahovač mrtvol z hrobu. To jistě nic nemění na zábavnosti toho, co Tomáš napsal.
reagovat - Pátek 10. ledna 2014 v 15:11 @ PALIVEC
-
Kancelář na uvádění věcí na pravou míru – to je asi nekrásnější téma, co tady je. Advokátka Klára Samková psala o Společnosti pro uvádění věcí na pravou míru (http://www.lawyers.cz/…ou-miru.html). Existuje i Kancelář pro uvádění výroků českých politiků na pravou míru (https://cs-cz.facebook.com/…272804088533).
reagovat - Pátek 10. ledna 2014 v 7:24 ® Rico
-
toro> tak jsem si kafem poprskal monitor
reagovat - Čtvrtek 9. ledna 2014 ve 13:22 ® Robur
-
když pominu fakt, že na upouštění plynového měchyře candáta se všichni neshodnou…, jsou nějaké nové bludy?
reagovat - Čtvrtek 11. února 2010 ve 20:06 ® Jak.novi
-
LuboO> Taky možnost
PS: nejsem takovej dobytek, abych nosil ponožky čtrnáct dnů
reagovat - Čtvrtek 11. února 2010 ve 20:02 ® LuboO reakce na …
-
Jak.novi> po 14 dnoch by som ponozky pouzil ako tycove bojky do plytkej vody, pripadne ako PVA sacok
reagovat - Středa 10. února 2010 v 9:31 ® džigit reakce na …
-
osprey> a jakou barvu? Je možné,že ryby reagují na barvu ponožek rozdílně,jako u červů?
reagovat - Úterý 9. února 2010 ve 21:50 ® Libor reakce na …
-
osprey> nevěděl jsem že pro tu firmu pracuješ , ale jo, takhle se to pochopit dá
reagovat - Úterý 9. února 2010 ve 21:34 ® osprey reakce na …
-
Libor> Jezdíval jsem na ryby, když byl rozbředlý sníh, v gumovkách. Doba strávená na rybách a následně i množství úlovků byly přímo úměrné kvalitě (nebo spíš množství) ponožek.
reagovat - Úterý 9. února 2010 ve 21:32 ® Jak.novi reakce na …
-
Libor> To jo, ale přece těch čtrnáct dnů je větší jistota.
reagovat - Úterý 9. února 2010 ve 21:28 ® Libor reakce na …
-
Jak.novi> stačí dva dny
reagovat - Úterý 9. února 2010 ve 21:20 ® Jak.novi reakce na …
-
Libor> Nos je čtrnáct dnů na nohou a pak je strč do vody. A uvidíš kolik ryb radši vyskočí na břeh. Takto se dá chytat samořejmě i s ponožkama od čongáčů.
reagovat - Úterý 9. února 2010 ve 21:12 ® Libor
-
dostal jsem k vánocům teplé ponožky a na nich stojí slogan : „S těmito ponožkami z vysoce moderních materiálů dosáhnete mnohem více úlovků“
reagovat - Sobota 3. října 2009 ve 20:14 ® Beer.Beda reakce na …
-
petrcech> Poradím ti.Mysli si o prdeli a napiš jí tam co chce ona.Uvidíš, že to bude lepší.
reagovat - Pátek 2. října 2009 ve 20:40 ® petrcech
-
řekla mi že je to můj názor, a že se uvidí v testu.
reagovat - Pátek 2. října 2009 ve 20:30 ® petrcech reakce na …
-
Libor> naštěstí ne, ale dost se tomu divím, celkem jsem to čekal
reagovat - Pátek 2. října 2009 ve 20:28 ® Libor reakce na …
-
petrcech> a dostal jsi kouli ..
reagovat - Pátek 2. října 2009 ve 20:27 ® petrcech reakce na …
-
Libor> pokusil jsem se
reagovat - Pátek 2. října 2009 ve 20:26 ® Libor reakce na …
-
petrcech> doufám že jsi to paní učitelce pořádně vysvětlil.
reagovat - Pátek 2. října 2009 ve 20:20 ® petrcech
-
Dnes jsme ve škole brali v biologii ryby, a dozvěděl jsem se že parma vyžaduje a žije jen v klidných tocích
reagovat - Středa 22. července 2009 v 17:38 ® Robur
-
časopis rybář 7/2009Strategie pro lov v proudu: doporučji všem, je zde totiž spostu perel, které nikdo neví 1/ Široké řeky jsou vhodné k chytání velkých nedravých ryb. Odstavec končí a začíná další: ŘEka pád v Itálii je je známa svými obrovskými sumci.....
2/ „Síla proud závisí na místě, kde chytáte (nevím jakou to má souvislost, případně zda má přítomnost ovlivní množství srážek na horním toku) a na stavu vody. "ALe pro ty co neví a netuší, tak to pokračuje:“ Při nízkém stavu vody teče Pád na mnoha místech spíš pomaleji a při vysokém stavu je naopak proud velmi prudký"
3/ doporučení: Pokud zakrmujete několik dní před vlastním lovem, zvyšujete své šance na úlovek, protože ryby přesně vědí, kde mohou nalézt něco na zub.
Prostě samé nedoceněné rady.
reagovat - Sobota 30. května 2009 ve 21:23 ® vondras
-
něco vám řeknu blbostí a zbytečností jsou plné obchody a pro neuvážlivé nakupující jsou tyto hlouposti přesunuty do tašek či krabic rybářů a tam jsou uloženy navěky ale bohužel není to jako z penězi v bance tam akorát stárnou a taháte se s nimi celou dobu !!??
reagovat - Sobota 30. května 2009 v 16:22 ® dedacek
-
1 Mara Tak to musíš slavit úspěch každých deset minut. Blahopřeji.
reagovat