Vyhledávání
Žermanice
9.4.2009 | kokeš chytni rybu | 4.318 zobrazení | 14 odpovědíNemám moc zprávy o tom, co se děje na přehradě Žermanice a tak si myslím, že by si tady rybáři mohli psát, jak to tam vypadá. Jinak dost dobrá pomůcka je http://www.pod.cz/prehrady.html. Doufám, že Vás moje téma zaujme a pište ! Pište !
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.
- Pondělí 27. prosince 2010 ve 23:47 ® macek2 reakce na …
-
kety.vydra> dozvěděl jsem se co jsem poztřeboval, že žermanky ne,chtěl jsem na žerky nebot to mám blízko ale jsou pod ledem jak jsi psal,je mi jasné že velké přehrady jako orlík,slapy zamrzlé nebudou ale to mám trochu zruky,Tak zajedu se podívat na hartu.
reagovat - Pondělí 27. prosince 2010 v 18:30 ® kety.vydra reakce na …
-
macek2> Já byl předevčírem na Odře a taky byla zvedlá…
reagovat - Pondělí 27. prosince 2010 v 18:29 ® kety.vydra reakce na …
-
LeoC,kerob – kolega macek2 zmiňoval Žermanky…Je mi jasné,že velké přehrady asi zamrzlé nebudou…
reagovat - Pondělí 27. prosince 2010 v 16:08 ® kerob reakce na …
-
kety.vydra> jsem u vody obden a ze by byla zamrzla, tak to ani nahodou, porad ma kolem 5 stupnu… Slapy
reagovat - Pondělí 27. prosince 2010 ve 14:43 ® LeoC reakce na …
-
kety.vydra> Harta má do zamrznutí zatím daleko…
reagovat - Pondělí 27. prosince 2010 ve 14:36 ® macek2
-
kety.vydra> no, ono bylo tet pár dní teplo tak jsem doufal.na rybách jsem byl nedávno ale na řece a ty jsou tet zvednuté.
reagovat - Pondělí 27. prosince 2010 ve 14:29 ® kety.vydra reakce na …
-
macek2> Stojáky jsou zamrzlé,tedy i Žermanky…Tys nebyl dlouho u vody,že?
reagovat - Pondělí 27. prosince 2010 ve 14:19 ® macek2
-
ahoj,chtěl bych ještě využít pár dní do konce roku a zajet si na žerky,nevíte někdo jak to na žerkách vypadá jestli berou dravci nebo je to mrtvé a jestli je přehrada zamrzlá nebo né a dá se chytat,díky.
reagovat - Pátek 26. listopadu 2010 ve 12:55 ® pastro reakce na …
-
rybař13> ahoj,na Kuboni frčí snad nejvíce rohlík,ted tam jdou dobře kapříci a candáti,ale je to tam jak na závodech pomalu není ani kde sednout.
reagovat - Pátek 19. listopadu 2010 ve 13:57 ® rybař13 reakce na …
-
Zdravím,že odbíhám od tématu co kubon jakou tam máš zkušenost byl jsem tam dvakrát a nic moc dvě podměrečné štiky ryby tam mají nástrahy dost okoukané měls tam nějáký úspěch,co bys tam doporučil za nástrahy.Co se týče Žermanek tak na kapry nechod je tam plno rybařů a o víkendu jich ještě víc přívlač zkus pod Lučinou a zatoce naproti u potopeného hřbitova mam tam nějaké candáty,ale je to hodně o trpělivosti
reagovat - Pátek 19. listopadu 2010 v 11:17 ® pastro
-
Petrův zdar kolegové…já se chystám na Žermanice v neděli ,tak se uvidí. Zatím chytám v Paskově na Kuboni a jinak když bylo hájení,tak jsem jezdil na Skaličku a tam jsem si vážně zachytal super!
reagovat - Čtvrtek 9. dubna 2009 ve 20:23 ® kokeš chytni rybu reakce na …
-
Myslím, že kaprů je tam letos dost, ale musí se rozplavat.
reagovat - Čtvrtek 9. dubna 2009 v 17:37 ® bobajz reakce na …
-
Jezdil jsem tam teď od úterý do dneška a krom jednoho pidikapra a pár cejnů nic.O teplotě vody to asi nebude,protože už má 11°,spíš to chce najít to pravé místo.Jenže tam to bývá narváno a mastňákama a to já nemusím
reagovat - Čtvrtek 9. dubna 2009 v 8:32 ® kokeš chytni rybu
-
Jinak byl jsem v úterý na Žermankách a nic tam nebralo, asi tam je jěště studená voda. A co jste zde chytili vy ?
reagovat