Vyhledávání
navijak SIRIO 1000
28.2.2009 | hrosak | 13.057 zobrazení | 7 odpovědí
Cus rybari!!! Mate nekdo skusenosti s navijakem SIRIO 1000??? Rad bych vedel vas nazor?! Diky moc
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 1. března 2009 v 8:27 ® iceman
-
Za opravdu příznivou cenu je to moc slušný naviják. Odvláčel jsem s ním podzim (UL vláčka) a spokojenost veliká. Opravdu parádní brzda a hladký chod. Těžko hodnotit životnost, zas tak dlouho ho nemám. Teď jsem si pořídil Red Arc, tak Sirio dostane můj kamarád.
reagovat - Sobota 28. února 2009 v 19:30 ® vondras
-
1000je hodně malá mám 3ks na plavačku vel.2000 a 1ks na fedeer vel,3000 jeden z mála navijáků v této ceně kde se nemotá vlasec jak pod cívku tak i brzdu jinak ovšem bych chtěl říci že na častou vláčku bych si představoval jiný naviják přeci jen má jemnější ozubení ale jinak skvělý opravdu doporučuji !!!
reagovat - Sobota 28. února 2009 v 17:08 ® Ftmči
-
Používal jsem ho celou loňskou sezónu na vláčku a je to na něm trochu znát. Občas vydává divné zvuky, po namazání se to zlepšilo. Budu ho používat i nadále, hlavně na ,,gumovou" vláčku, kde se moc nenadře. Na woblery jsem pořídil Reda. Závěr je, že Sirio můžu jedině doporučit.
reagovat - Sobota 28. února 2009 v 16:45 ® skwor
-
Má ho kolega, ale vzhledem k tomu, že jsem s ním na rybách hodně často, tak snad ho můžu ohodnotit taky. V téhle ceně lepší neseženeš (maximálně další zauber klony jako TD). Přehazovačky na kola za stejnou cenu se můžou jít zahrabat.
reagovat - Sobota 28. února 2009 v 16:33 ® monaster reakce na …
-
taky jen potvrzuju, Vláčka , feeder, plavaná. po jedné sezoně zatím jak bych ho vyndal z krabice. brzda luxus
reagovat - Sobota 28. února 2009 v 16:15 ® Kubah
-
Siria jsou moc povedený mašinky. Mám vel. 3000 a 4000 a spokojenost. Na fish-pro.cz je už mají. Jinak se podívej i tady do vyhledavače, už se tu o nich dost psalo..
reagovat - Sobota 28. února 2009 v 15:15 ® Vlaštovka
-
Já mám zkušenosti moc dobrý… je to nezničitelná mašinka za krásný peníze…
reagovat