Chytej.cz

Tv necteno

30.12.2008 | Mega-Fish | 5.882 zobrazení | 42 odpovědí

Zdravím nevíte nedko jestli se znovu bude vysílat pořad :jak na ryby(byl to nádhernej pořad opravdu moc je moc levká škoda že místo toho tam dávají neco pro zahrádkáře) nebo neco podobného?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1   
Neděle 4. ledna 2009 v 19:09 ® Mega-Fish
Mega-Fish

co je to JV?

reagovat
Středa 31. prosince 2008 v 11:36 ® lubo OV
lubo OV

Jak známo, na veškeré pořady s ryb. tématikou má monopol přes svého tatínka nějaký JV. Asi proto byl kvalitní pořad „Jak na ryby“ nahrazen tou jeho populistickou, ale odborné veřejnosti nic neříkající sračkou. A patrně proto, že se jednalo o „do nebe volající“ diletantské dílo, skončilo tak rychle, jako začalo (na rozdíl od té předchozí, kvality). JV se ovšem rychle poučil a pochopil, že když odborná veřejnost prokoukla jeho amaterismus, je třeba se (po vzoru Dády a jiných) orientovat tam, kde z toho ještě nemají rozum – tj. na děti. Tam jej bohužel občas lze zahlédnout.

reagovat
Úterý 30. prosince 2008 ve 21:26 ® Mega-Fish reakce na …
Mega-Fish

to je už okoukaný

reagovat
Úterý 30. prosince 2008 ve 21:26 ® Mega-Fish
Mega-Fish

*internetovej

reagovat
Úterý 30. prosince 2008 ve 21:21 ® Mega-Fish reakce na …
Mega-Fish

To by mohlo . Až já budu mít many tak si koupím kameru a budu natáčet videa(bude to takovej interbetivej pořad) z kamarády a umístím to na svůj web.

reagovat
Úterý 30. prosince 2008 v 15:50 ® standas
standas

Taky mně napadlo že by mohly vysílat s EDICE CHYTEJ co vy na to?

reagovat
Úterý 30. prosince 2008 v 15:47 ® schwara
schwara

Některé díly se dají zhlédnout tady:

www.ceskatelevize.cz

reagovat
Úterý 30. prosince 2008 v 15:42 ® standas
standas

Tycoon: já mněl namysli českou d.televizy.

reagovat
Úterý 30. prosince 2008 v 15:38 ® Tycoon

Na digitalní televizi je teď maďarská fishing and hunting ale ja mám viasat explorer nebo tak nějak se to jmenuje a davají tam IFISH a Rybáře dobrodruha.

reagovat
Úterý 30. prosince 2008 v 15:32 ® standas
standas

Mega-Fish: taky mně mryí že se jak na ryby nevisílá. Ale napadlo mně že by mohla vysílat podobný pořad některá nová „digitální“ telka co ty na to?

reagovat
Úterý 30. prosince 2008 v 15:22 ® Michal/
Michal/

Jednou se na to ptali přímo v televizi, a odpověděli prý jako vždy, zatím neuvažujeme o zařazení do programu. :-((

reagovat
Úterý 30. prosince 2008 v 15:20 ® Mar10

zdravím taky by mě to zajímalo, bylo to takové malé zpestření jinak (většinou) nudné TV.

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1