Vyhledávání
Tv
30.12.2008 | Mega-Fish | 5.882 zobrazení | 42 odpovědí
Zdravím nevíte nedko jestli se znovu bude vysílat pořad :jak na ryby(byl to nádhernej pořad opravdu moc je moc levká škoda že místo toho tam dávají neco pro zahrádkáře) nebo neco podobného?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 4. ledna 2009 v 19:09 ® Mega-Fish
-
co je to JV?
reagovat - Středa 31. prosince 2008 v 11:36 ® lubo OV
-
Jak známo, na veškeré pořady s ryb. tématikou má monopol přes svého tatínka nějaký JV. Asi proto byl kvalitní pořad „Jak na ryby“ nahrazen tou jeho populistickou, ale odborné veřejnosti nic neříkající sračkou. A patrně proto, že se jednalo o „do nebe volající“ diletantské dílo, skončilo tak rychle, jako začalo (na rozdíl od té předchozí, kvality). JV se ovšem rychle poučil a pochopil, že když odborná veřejnost prokoukla jeho amaterismus, je třeba se (po vzoru Dády a jiných) orientovat tam, kde z toho ještě nemají rozum – tj. na děti. Tam jej bohužel občas lze zahlédnout.
reagovat - Úterý 30. prosince 2008 ve 21:26 ® Mega-Fish reakce na …
-
to je už okoukaný
reagovat - Úterý 30. prosince 2008 ve 21:26 ® Mega-Fish
-
*internetovej
reagovat - Úterý 30. prosince 2008 ve 21:21 ® Mega-Fish reakce na …
-
To by mohlo . Až já budu mít many tak si koupím kameru a budu natáčet videa(bude to takovej interbetivej pořad) z kamarády a umístím to na svůj web.
reagovat - Úterý 30. prosince 2008 v 15:50 ® standas
-
Taky mně napadlo že by mohly vysílat s EDICE CHYTEJ co vy na to?
reagovat - Úterý 30. prosince 2008 v 15:47 ® schwara
-
Některé díly se dají zhlédnout tady:
reagovat - Úterý 30. prosince 2008 v 15:42 ® standas
-
Tycoon: já mněl namysli českou d.televizy.
reagovat - Úterý 30. prosince 2008 v 15:38 ® Tycoon
-
Na digitalní televizi je teď maďarská fishing and hunting ale ja mám viasat explorer nebo tak nějak se to jmenuje a davají tam IFISH a Rybáře dobrodruha.
reagovat - Úterý 30. prosince 2008 v 15:32 ® standas
-
Mega-Fish: taky mně mryí že se jak na ryby nevisílá. Ale napadlo mně že by mohla vysílat podobný pořad některá nová „digitální“ telka co ty na to?
reagovat - Úterý 30. prosince 2008 v 15:22 ® Michal/
-
Jednou se na to ptali přímo v televizi, a odpověděli prý jako vždy, zatím neuvažujeme o zařazení do programu.
reagovat - Úterý 30. prosince 2008 v 15:20 ® Mar10
-
zdravím taky by mě to zajímalo, bylo to takové malé zpestření jinak (většinou) nudné TV.
reagovat