Chytej.cz

Tv necteno

30.12.2008 | Mega-Fish | 5.538 zobrazení | 42 odpovědí

Zdravím nevíte nedko jestli se znovu bude vysílat pořad :jak na ryby(byl to nádhernej pořad opravdu moc je moc levká škoda že místo toho tam dávají neco pro zahrádkáře) nebo neco podobného?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   2 1  
Pátek 9. ledna 2009 v 0:49 ® licus.10 reakce na …
licus.10

turiec1: jé díky moc. A STV2 se moc omlouvám:)

reagovat
Čtvrtek 8. ledna 2009 v 19:46 ® turiec1

Licius:rrr.sk

reagovat
Čtvrtek 8. ledna 2009 v 8:10 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

jersey: Dobrá, beru to jako omluvu :-))

reagovat
Čtvrtek 8. ledna 2009 v 5:20 ® licus.10 reakce na …
licus.10

Jak na ryby byl dobrej pořad. Moc se mi také líbily RRR na slovácích, ale ten také skončil. Mám pocit, že i na veřejnoprávní televizi když není sledovanost alespoň milion lidí, tak ten pořad prostě skončí ať je dobrej nebo ne. Bohužel těch špatnej tam zůstává pořád dost. Až bude každý druhý Čech rybář,tak snad se na obrazovky nějaký seriál o rybách dostane a zůstane tam déle. Jen to potom nechci vidět u vody:)

reagovat
Středa 7. ledna 2009 v 18:21 ® jersey reakce na …
jersey

OK,to je v pohodě…pravda je,že oba pořady jsou kvalitou nesrovnatelné.

reagovat
Středa 7. ledna 2009 v 16:18 ® lubo OV
lubo OV

rrr.sk

reagovat
Středa 7. ledna 2009 v 15:57 ® Mega-Fish
Mega-Fish

haled jsem tady v nejakém clánku chytej.cz četl že se sepisují petici do čt a by se mohl vysílat pořad, Tady je další článek chytej.cz

reagovat
Středa 7. ledna 2009 v 15:46 ® Michal/
Michal/

Tak podtrženo a sečteno. Nevíte o nějakých dalších pořadech krom Jak na ryby, SJnr, a Fishing and Hunting?

reagovat
Středa 7. ledna 2009 v 15:40 ® Mega-Fish
Mega-Fish

Had:myslím že jsi mi chtěl naznačit že veřím všemu co je v TV. Neveřím!!!!!!!!!Já jsem o tom sumci nic nevedel,myslel jsme si že ho vážně ulovil, jestli je to tedy tak jak říkáš a já ti veřím. tak už to vím jak je to dopravdy.Díky za infošku. :-)

reagovat
Středa 7. ledna 2009 v 11:26 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

jerzey: sakra, co to plácáš o sumci.

  1. o žádném jsem nepsal, o tom psali jiní!!!! Já držíc se tématu o TV pořadech jsem sdělil, že mám nějakého sumce na háku. Nebyl jsem tam, nic takového jsem neviděl a proto to nekomentuju.
  2. komentoval jsem pouze kvalitu jeho pořadu. A za tím si stojím!

Kecy o tom, jaký je Vágner rybář mi tady podsouvají jiní. A to nevím proč. Vágnera osobně neznám nikdy jsem s ním nechytal a jeho rybářské kvality mi jsou tudíž ukradené. Mám ve zvyku se vyjadřovat pouze k tomu, co mám ověřené, nebo co jsem viděl na vlastní oči (což jsou pouze ty pořady)Tudíš mu nemám co závidět!!!
A všem přizpívatelům proto doporučuji přečíst si přízpěvky od začátku a pak se vyjadřovat.

reagovat
Středa 7. ledna 2009 v 0:24 ® regulus reakce na …
regulus

jersey – však tě nikdo nenutí abys tomu věřil, tady www.chytej.cz můžeš svoje teorie o závisti rozvíjet dál.

reagovat
Středa 7. ledna 2009 v 0:03 ® jersey reakce na …
jersey

Já ovšem nemám sebemenší důvod věřit tomu,že v Pohořelicích za tímto účelem drželi v sádce sumce…V dnešní době by se to podle mě provalilo a určitě by si někdo ze závistivců na tom smlsnul a hodil na net…

reagovat
Úterý 6. ledna 2009 ve 21:27 ® HaD reakce na …
HaD

Mega-fish: viděl jsi třebas film Pán prstenů? Nebo Harry Poter? Jsou jako jakub a umějí také kouzlit. Vždyť to bylo v televizi a v kině… Tak to přeci musí být pravda!!!

reagovat
Úterý 6. ledna 2009 ve 21:21 ® HaD
HaD

jersey: Pokud já vím, tak ten sumec nebyl z pražských sádek. Byl z Pohořelic, kde byl pro tyto účely více než měsíc uchován. Uloven byl v květnu do tenatové sítě na Věstonické přehradě. Já osobně o tom „úlovku“ slyšel ještě den předem, než byl „uloven“. A pár kamarádů na té akci bylo a slyšel jsem, jak to probíhalo. Takže to, že to Ty nevíš, neznamená že někdo jiný ty informace nemá. Tohle není o závisti. Je to ostuda.

V další diskuzi na toto téma pokračujte laskavě v příslušném fóru.

reagovat
Úterý 6. ledna 2009 ve 20:22 ® jersey
jersey

Sorry Lubo,ale fakt čumím,jaký máte v Ostravě iformace o sumcích v pražských sádkách… (:-)) ) Mega-Fish má myslím pravdu.Mluví z tebe závist.A ty si tomu říkej,jak chceš..

reagovat
Úterý 6. ledna 2009 v 8:17 ® Mega-Fish
Mega-Fish

Lubo ov: Haled tak promin,jestli jsem tě nějak naštval. Nebudeme to už řešit.

reagovat
Pondělí 5. ledna 2009 ve 23:19 ® Alov
Alov

Nechci vám do toho tu kecat, ale vzhledem k tomu, že se řeč stočila na JV, jak už to v tématech o TV pořadech s rybařinou z 99 %, nechcete se přesunout do tohoto fora. Tam vám to bude slušet víc (Jak.novi & Velká-rybka & případně další teenageři)…

reagovat
Pondělí 5. ledna 2009 ve 22:18 ® Jak.novi reakce na …
Jak.novi

lubo OV, mega-fish- Prosim vás nechte těch hádek. Mě se pořady s jakubem na rybách líbí až na tu pitomou aničku která ví úplný houby a leze tam. Mimochodem je to Jakubova ségra. Jak na to byl mnohem lepší a rybářům přinesl více než s kubíkem na rybách. Jakub je možná nejlepší jen proto že chytal v amazonii. Věřím kdyby rudolf hrušinský a pavel tomi chytali v amazonii tak zachvilku by byly taky tak slavní rybáři jako jakub.

reagovat
Pondělí 5. ledna 2009 ve 21:36 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

Chlapče, jestli se takhle necháš zblbnout televizí tak bohužel ještě děcko jsi. A mimochodem od tématu jsi odbočil ty. Jestli někdo chytil nějakého sumce ze sádek, nebo ne, mám úplně na háku. Já komentoval pořady v televizi a jejich úroveň, jak bylo zadáno v tématu. A žádné patnáctileté děcko mi tu nebude nic povídat o tom, jestli někomu závidím. Ať se ti to líbí, nebo ne. Zvláště když tady dětsky argumentuje že chytá (UŽ CELÝCH) 5 let. No to je fakt dlohá doba. Takže chlapečku vol slova, protože jsi mě fakt zvednul ze židle. Nauč se psát a pak možná můžeme trochu debatovat na úrovni.

reagovat
Pondělí 5. ledna 2009 ve 21:09 ® Mega-Fish
Mega-Fish

ssrry za ty překliky

reagovat
Pondělí 5. ledna 2009 ve 21:08 ® Mega-Fish
Mega-Fish

Lubo OV:Mno tak Videl jsem témeř všechny díli všech pořadů. Nechytám 4 roky ale 5.Neříkej mě děcko.a já žádný kecy proti tobě nemám jánom jsem řekl svůj názor a neřeším tady JV pořad ale jak chytá odbočil jsi z tématu ale to je jedno nechy se z nikím hádat třebas at si proste nedko myslí že si na háček píchá ryby koupený ze sádek. Třebs když chytal na Amazonce kde by tam našel zádky? Haled Já bych to neřešil každej má odlišnej nároz přece jenom je to dizkuze o ničem jiném.A podle mě byl lepší pořad: jak na ryby .

reagovat
Pondělí 5. ledna 2009 v 19:33 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

Mega-Fish: Sorry, ale ty jsi teda zářný příklad toho, jak dokáže děti televize zblbnout. Chlapče, už dost dlouho chodím po tomhle světě, abych jen tak někomu záviděl. Tady hochu nejde o závist. Tady jde o to, že kvalitní pořad pro rybářskou odbornou veřejnost nahradilo populistické NIC!! , zaměřené na veřejnost nerybářskou a tudíš amaterskou. Protože u té odborné rybářské si ani neškrtnul. A neříkej mi, že po tvých čtyřletých zkušenostech s rybařinou, jsi v tom jeho pořadu našel něco, co jsi neznal. Myslím, ty díly, kde abslutně stupidním způsobem vede konverzaci s nějakou Aničkou. Klidně ať mezi děckama rybařinu propaguje. Ale ne na úkor kvalitního pořadu, kde se aspoň něco dozvím. Předpokládám, že když máš takové kecy o mé závisti, tak jsi oba typy pořadů viděl a jsi tudíž obeznámen s podrobnostmi. Viděl jsi už vůbec nějaký?

reagovat
Pondělí 5. ledna 2009 v 16:21 ® Mega-Fish
Mega-Fish

Já si myslím o JV že žádnou sádeckou rybu si nikdi nepíchl na háček třebas toho sumce to je kravina a by si ho koupil na sádkách. Podle me ryby umí dost dobře chytat a ty co neumí si vo nem mymějšlí protože mu závidí.

reagovat
Neděle 4. ledna 2009 ve 20:52 ® standas
standas

Jak.novi: hledej šmudlo,,.D

reagovat
Neděle 4. ledna 2009 ve 20:50 ® Michal/
Michal/

regulus, Sádkovým sumcem? O tom nic nevím.

reagovat
Neděle 4. ledna 2009 ve 20:45 ® regulus reakce na …
regulus

Juraj – obávám se, že JV si naběhl sám, především tím sádkovým sumcem chyceným ve Vltavě když tu byl Rex Hunt. To, že díky tomu že tohle prasklo vyplavaly i jiné věci je zase věc druhá a v neposlední řadě si sám sobě škodí tím jak některé věci podává, ale to je konec konců jeho problém. Rozhodně s tebou ale nesouhlasím, že „naší rybářskou obcí z velké části bohužel zatím pořád hýbe závist a není nic jednoduššího, než cokoliv zpochybnit“. Vřele doporučuju přečíst si celý tohle fórum www.chytej.cz myslím, že je zbytečný to zase rozpitvávat v jiném fóru. Netvrdím, že není nikdo kdo závidí, ale naprostou většinu rybářů vytáčí zcela něco jiného.

reagovat
Neděle 4. ledna 2009 ve 20:39 ® Jak.novi reakce na …
Jak.novi

standas- To by mě zajímalo jaké informace.

reagovat
Neděle 4. ledna 2009 ve 20:33 ® standas
standas

Juraj:mám dost informací na to abych ho mněl na háku, tu propagaci mu ale uznat můžu.

reagovat
Neděle 4. ledna 2009 ve 20:09 ® Juraj

Nejsem velkým příznivcem JV, ale musím říct, že na druhou stranu taky dělá hodně pro propagaci rybařiny jako takové. Myslím, že spousta mrňousů zatoužila vzít prut do ruky právě po zhlédnutí jeho pořadu a jeho chování k rybám a přírodě bylo pro mladé tím správným vzorem. To že se vynoří spousty pochybností o ulovení té či oné ryby někdy může mít reálný základ, ale z vlastní skušenosti vím, že naší rybářskou obcí z velké části bohužel zatím pořád hýbe závist a není nic jednoduššího, než cokoliv zpochybnit. Já za ním nestál, když zdolával tu, nebo onu rybu, a vydávat dedukce a domněnky za bernou mici a přitom sršet síru považuji za velmi levné a jednoduché.

reagovat
Neděle 4. ledna 2009 v 19:32 ® Jak.novi
Jak.novi

Jakub Vágner

reagovat
novější starší
Stránky:   2 1