Chytej.cz

Pomoc přívlač necteno

8.10.2008 | Tycoon | 9.203 zobrazení | 89 odpovědí

Dobrej poraďte mi jak mám pořádně vláčet jako vláčet umím už asi 4 roky 2 dva co sem chytal byli parádní vytahal jsem hodně štik kolem těch 50 cm.To bylo ale jen na rybníkách na řece se mi vždycky povedlo pár okounů Měl špatné vybavení ale prostě to.První dva roky to byla nádherná rybařina.Po třetím roce se mi prostě přestalo dařit za těch mnoho dochůzek jsem chytnul jen 3 štiky a jednoho okouna.A tenhle rok prostě nic!!!Koupil jsem si kvůli tomu i novej prut .Poraďte mi co mám zvolit abych si ještě letos aspoň jednou zabojoval s 50 štikou.

Prut mám Cormoran (20–60g) Vlasec 30
A požívám lanka mám jedno wolframové a ještě nevím jaký

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 8. listopadu 2008 ve 12:44 ® sgt.mooody reakce na …

Salmo:Já ne,naco si to kupovat když si to můžu chytit:-) a myslim si že je to lepší jim nabízet to co žerou:-)

reagovat
Sobota 8. listopadu 2008 ve 12:42 ® Salmo reakce na …
Salmo

sgt.mooody> Tak to já jsem zastánce umělotin :-))

reagovat
Sobota 8. listopadu 2008 ve 12:40 ® sgt.mooody reakce na …

Salmo:Přesně tak,nemá cenu jim nabízet gumu a plast:-) chtěj maso.

reagovat
Sobota 8. listopadu 2008 ve 12:28 ® Salmo reakce na …
Salmo

Tycoon> Tak zkus vláčet mrtvou rybku,třeba to bude lepší…

reagovat
Sobota 8. listopadu 2008 v 10:58 ® Tycoon

Ryb tam je hafo třeba já před měsícem sem vytahl krásnou štiku 65 cm ale na rybičku a před týdnem mi jedna spadla když sem vláčel plech tak se za tím honil jeden okounek až ke břehu a nic nebo sem věděl že pod šutrem jich je pár ale stejně honili se zatím a nic asi si z toho svého vlačáku udělám prut na mrtvou rybku.

reagovat
Sobota 8. listopadu 2008 v 10:52 ® Kubajs
Kubajs

Určitě zkus vláčet jednu vycházku v létě jen otačky a myslím že se dozvíš jestli tam ryby jsou nebo ne

reagovat
Sobota 8. listopadu 2008 v 10:46 ® Robur
Robur

osobně gumám přestávám věřit, v našich vodách je přegumováno. Vemte v potaz: začínající rybář jde do obchodu, co si koupí woba za 100 a více, plech za 50 a více nebo gumu i s hlavou za 15Kč. KDyž tato nástraha začínala, tak stačilo obyčejné tažení, pak se předidlao různé tancování gumek po dně, pocuky atp. Ryby to znají.

reagovat
Sobota 8. listopadu 2008 v 10:16 ® Tycoon

rotačku plandavky woblery popy vodit umím až na twistery a kopyta

reagovat
Sobota 8. listopadu 2008 v 0:45 ® Kubajs
Kubajs

rgb23:no tak neřikej mi že když tam dá rotačku že jí neumí vodit?

reagovat
Sobota 8. listopadu 2008 v 0:26 ® rgb23 reakce na …
rgb23

Kubajs: nebo spíš v rukách,případně sestavě?, náhodě a konstelaci hvězd:-)

reagovat
Pátek 7. listopadu 2008 ve 22:03 ® Kubajs
Kubajs

nehledal bych chybu v nástrahách ale v revíru spíš

reagovat
Pátek 7. listopadu 2008 v 19:28 ® Alesio reakce na …

Nedělej si z přívlače těžkou hlavu ,zkouším to už dva roky různé navnady o A až po Z a mám jednoho podseklého cejna a malý kbelíček ale nevzdávám se jednou to příjde.Petruv zdar

reagovat
Pátek 7. listopadu 2008 v 18:29 ® Tycoon

nová zbraň

reagovat
foto/forum/2008/th-img5722.jpg
Pátek 7. listopadu 2008 v 18:26 ® Tycoon

Škoda že nikdo z vás co mi radíte nebydli blízko Mladé Boleslavy že byste mi to ukázali.

reagovat
Úterý 4. listopadu 2008 ve 22:18 ® albin
albin

Jak píše Salmo nejlepší je tahat je po dně.Nesmíš se bát,že je utrhneš.Mám kamoše a ten to tahá tak,aby netrhal a já to sem tam urvu.Výsledek na ryby je ale většinou 10 ku 1 pro mě.

reagovat
Úterý 4. listopadu 2008 ve 22:12 ® Salmo reakce na …
Salmo

Gumy spusť ke dnu a škubavě je přitahuj

reagovat
Úterý 4. listopadu 2008 ve 22:11 ® Tycoon

Tak sem na ten můj tvrďas dal 18 vlasec seženu malou karabinku
a zkusím to bez lanka potřeboval bych ale ještě jak se vláčí s těma gumama co mám na obrázku za ty dva roky co je mám jsem na to nikdy nic nechytnul.

reagovat
Úterý 4. listopadu 2008 ve 22:07 ® Tycoon

Woblery ten vpravo dole už je opravenej

reagovat
foto/forum/2008/th-img5690.jpg
Úterý 4. listopadu 2008 ve 22:04 ® Tycoon

plechy

reagovat
foto/forum/2008/th-img5689.jpg
Úterý 4. listopadu 2008 ve 22:01 ® Tycoon

gumy

reagovat
foto/forum/2008/th-img5688.jpg
Neděle 19. října 2008 ve 20:39 ® albin
albin

Tycoon:Vem si feeder,spousta lidí s ním normálně vláčí.

reagovat
Neděle 19. října 2008 v 17:58 ® Tycoon

Já ty peníze netisknu a nebudu mít milion prutů na přívlač.

reagovat
Neděle 19. října 2008 ve 13:32 ® inspo reakce na …

Tycoon> když nemáte nic pořádného na krámě, tak si objednej něco z netu…

reagovat
Neděle 19. října 2008 v 11:31 ® Tycoon

U nás jsou pruty akorát 20–60 nebo 30–60.Jedině s tak feederem když bych šel.

reagovat
Čtvrtek 16. října 2008 ve 21:30 ® Salmo reakce na …
Salmo

albin> Ano přiznávám,ale viděl jsem i týpky chytající spoustu menších kudel na opravdová monstra.Jinak s tím tenčím vlascem a okounama plně souhlasím.Taky jsem takhle začínal,ostatně kdo z nás vláčkařů ne…

reagovat
Čtvrtek 16. října 2008 ve 21:21 ® albin
albin

Salmo:A když se vrátíš k tomu na co sem ti odpovídal sám píšeš,že se prut hodí na cílený lov 80+.Ale nechci se dohadovat o slovíčka. Tycoon:Není každý rok posvícení.Moje rada zní:vezmi si nějaký měkkčí proutek co máš určitě doma,dej na něj kolovrátek se slabším vlascem a vydej se na tvoji řeku na okouny,čím déle strávíš u vody tím budeš víc o rybách přemýšleta hlavně zjistíš místa kde se zdržuje nějaká zubatice.Potom nastal čas na tvoji výbavu.

reagovat
Čtvrtek 16. října 2008 ve 21:20 ® Salmo
Salmo

Juraj> Pěkně vylíčeno :-)) )

albin> V pohodě, je to prostě věc názoru…

reagovat
Čtvrtek 16. října 2008 ve 21:10 ® albin
albin

Doudleban,Sal­mo:Omlouvám se,protože Tycoon chce chytit štiku přes 50.Nechal jsem se unést diskusí.Já osobně radši chytám více ryb.Větší voblery používám na přehradě a nebo když o nějakej větší rybě vím.

reagovat
Středa 15. října 2008 v 1:17 ® Juraj reakce na …

Salmo fakt nekecá. Chodím chytat na stejnou řeku u téže vesnice a čím větší ploťu na dno položím, tím větší zubatá se oběsí. Jinak přívlač je podvod na dělnickou třídu a je úplně lhostejno zda tam dám microtwistříka, nebo 15 cm plandu – výsledek je vždy tentýž. Jo halt mám volšový ruce, bo Salmo na ty gumový, plechový, plastový a kdovíjaký ještě nesmysly, fakt chytá.

reagovat
Úterý 14. října 2008 ve 21:36 ® Salmo
Salmo

Doudleban> Aspoň někdo je se mnou… :-)

reagovat