Vyhledávání
Děčín a jeho okolí
15.9.2008 | | 205.301 zobrazení | 2.824 odpovědí
Zdravim všechny rybáře,kteří se pohybují v okolí Děčína.Pojďme si předat nějaké pěkné zážitky od vody a popovídat o tom jak se daří.Zvu i další tiché blázny,kteří chtějí tuto diskuzi něčím obohatit.;)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 9. října 2008 ve 20:59 ®
-
lucioperce69– jasny dobre,ja jsu jeste s jednim klukem urcite
reagovat… cercer-mylsis pod tyrsakem??Pekny
- Čtvrtek 9. října 2008 v 19:55 ® cercer
-
včera po ránu přímo ve městě asi 10 okounků cca 30cm,štička a bolínek..
reagovat - Čtvrtek 9. října 2008 v 17:38 ® lucioperce69 reakce na …
-
Mannice: když tak ti ete brnknu
reagovat - Čtvrtek 9. října 2008 v 16:39 ®
-
Aha
reagovat,tak to ja ale s tim nemam zkusenosti na rano takhle..Ja kdyz uz tak pujdu vecer,rano mi to prijde na prd
- Čtvrtek 9. října 2008 v 16:28 ® lucioperce69 reakce na …
-
Mannice: já měl v plánu přijet ráno ne večer
reagovat - Čtvrtek 9. října 2008 v 16:18 ®
-
kluci tak dneska jdu na generalku
reagovat..V noci kolem10h napisu co a jak
- Čtvrtek 9. října 2008 v 10:19 ®
-
Tak teda zitra kluci od vecera cca 5–6 do 9h…Tak se pripravte
reagovatzdarec
- Čtvrtek 9. října 2008 v 10:01 ® lucioperce69 reakce na …
-
Piranha: cormouš má smolíka zapojil se mezi pracující lid takže maká každej den na osmičkách jen výkendy volný no nechtěl bych :P:P
reagovat - Čtvrtek 9. října 2008 v 9:56 ®
-
???Naky rybari z decina?
reagovat - Středa 8. října 2008 ve 20:17 ® reakce na …
-
aspon na tady vychytate trumeny a natahnou se poradny candosi a bude prostor i pro jiny ryby…
reagovat - Středa 8. října 2008 ve 20:16 ®
-
piranha,jestli chcete chytit hodne trumenu,prineste si zazalky,garatuju vam ze minimalne chytnem 20trumenu a to mozna jeste vic..Ale trumeni kolem 30+ se mi povedli nejvic dva za vecer a to na ouklejku,nebo pulku rybky..
reagovat - Středa 8. října 2008 ve 20:10 ®
-
reknete kdy kluci a pujdu s vmaa strasne rad…-D..Ja si radsi chytnu candose teda
reagovat - Středa 8. října 2008 v 19:58 ® Piranha reakce na …
-
jestli jede pitrs jedu taky a berem vydru cormouse trumena jsem nebastil ani nepamatuju
reagovat - Středa 8. října 2008 v 18:50 ®
-
lucioperce69-JAsne rekni kdy mas cas a domluvime se
reagovat - Středa 8. října 2008 ve 14:01 ® lucioperce69 reakce na …
-
Manice: spíš mě zajímaj ty trumeni sou to výstavní kousci
reagovat - Středa 8. října 2008 ve 14:01 ® lucioperce69 reakce na …
-
přijedu to neni problem a vemu si pruty na těžko ale určitě přibalim i vláčák
reagovat - Středa 8. října 2008 ve 12:32 ® reakce na …
-
Vis co je zajimavy ze na vlaceni moc nereagujou.Byli tam kolem me dva rybari a mohli si vytrhat vlasy.Candos jak vidi ocasek je to jasny,podle me..Prijed vem si naky pruty na tezko apujdem spolu,dnes jsem byl nachytat rybycky a mam jich uz na zimu 25,coz je na celou zimu porad jeste spatny,ale aspon neco..Dnes 17 prevazne ouklejek,byla sranda..
reagovat - Středa 8. října 2008 v 6:52 ® lucioperce69 reakce na …
-
Asi se k tobě do toho děčína pojedu podívat s vláčákem na ty candoše a ty trumeni sou nádherný v ústí o ně skoro nezavadíš
reagovat - Úterý 7. října 2008 ve 21:50 ®
-
samozrejme jsem nebyl v zimaku,ale na schodech..
reagovat - Úterý 7. října 2008 ve 21:48 ®
-
Dva dny bez jedinyho zaberu na kapra me vyprovokovalo,k tomu ze jsem se vydal jeste dneska na dravce na Labe(zimni pristav).Tak jsem predcasne vyndal rybycky z mrazaku a sel jsem na ne.Krasne stoupla voda,no nadhera.Tak jsem chytal na ocasky.Prvni ryba prisla po cca 15minutach (candat 46cm),druhy zaber candat,ktery mel cca 70 z brehu mi utekl,treti candat 53cm.A potom zmena jak podle hodinek zacali brat trumeni prvni 35 druhej 32 nazrany k prasnuti.A nakonec bolena 45cm..Krasna rybacka..Spravil jsem si naladu a muzu znovu s dobrou naladou na kapry
reagovat - Úterý 7. října 2008 ve 14:19 ®
-
Dnes opet Libouchec,ale znovu ani zaber.Uz jsem zacal premyslet o tom,ze tam nic neni..Ale mistni domorodci mi cele rano dokazovali ze kaprici,tam jsou.Ale nejvetsi asi 43cm..Prdim na to,priste se vydam nekam jinam na kapra..Poradte kam..Chytal jsem na rohl.bolies,foukanou kukuruici tuttifruty,kukurici v nalevu vanilkovem,cervy,a medovy kulicky a ani tuk…POradte nakou lokalitu dobrou
reagovat - Pondělí 6. října 2008 v 15:27 ®
-
tak dneska v Libouchci od 7–11 a ani drbanec,potom jsem se rozhodl jit na labe a tam aspon uspech v podobe 7ouklejek,2 tloustici,2 ploticky,dva skalaci a jeden cejn velkej..Ale kaprik ani jeden
reagovat.NO nic,tak treba to prijde priste.
- Neděle 5. října 2008 ve 20:13 ® reakce na …
-
Hele jsem primo z centra z Decina,ale libouchec me napadl,pac tam jsem byl naposled..Nemas cas zitra?Ja jedu..
reagovat - Neděle 5. října 2008 v 18:23 ® Piranha reakce na …
-
ty ses z decina smerem na libouchec.Z binova bo z jilovyho?
reagovat - Neděle 5. října 2008 v 10:50 ®
-
Tak vcera az a to ze chvilema bylo strasny pocasi,to bylo super.Vytahl jsem sice jen jednoho cejna,ale mel jsem asi tri zabery ktery jsem nestihl.Ale super den,nova vybavicka mi sedi
reagovat.POjedte nekdo na ryby,libouchec,teplice,usti
- Sobota 4. října 2008 ve 14:21 ®
-
tak po vcerejsich narozeninach,mam novou vybavicku,tak ji jedu dneska vyzkouset,uz se tesim,dam vedet,jak brali
reagovat - Čtvrtek 2. října 2008 ve 23:43 ®
-
Takze kluci sobota ve 3 hodiny jsem pred 333 a jedem
reagovat..tak se pripravte
..zdarec a distak mi napis na osobku tvoje cislo,kdyby se neco zmenilo
..Nechcete jeste nekdo jet?
- Čtvrtek 2. října 2008 ve 14:39 ®
-
ftv-hele myslim si ze by se mohlo jet v sobotu.Zalezi hlavne na pocasi protoze to je jinak na prd.Nejeli by jsme na katerinu ale do Modlan je to vedle Kateriny,je tam toho trochu vic
reagovat..Ikdyz vcera jsem tam byl a ani zaber,ale to jen diky tomu ze bylo pocasi na prd..Tak dejte vedet..Jelo by se treba od 3 do vecera
- Čtvrtek 2. října 2008 v 11:41 ® fish-team-voda
-
mannice:a na tu Kateřinu by se jelo v sobotu,nebo neděli?
reagovat - Úterý 30. září 2008 ve 14:52 ®
-
kdyz ono to bylo tezky feeder vlasec 0.165mm..A kaprik u brehu poznal ze ma kolem sebe uz malo vody,tak se rozjel a mej jsem po zabave
reagovat..Priste uz necham tu brzdu projizdet dokat nebude na brehu