Vyhledávání
Děčín a jeho okolí
15.9.2008 | | 224.161 zobrazení | 2.824 odpovědí
Zdravim všechny rybáře,kteří se pohybují v okolí Děčína.Pojďme si předat nějaké pěkné zážitky od vody a popovídat o tom jak se daří.Zvu i další tiché blázny,kteří chtějí tuto diskuzi něčím obohatit.;)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.
- Čtvrtek 9. října 2008 ve 20:59 ®
-
lucioperce69– jasny dobre,ja jsu jeste s jednim klukem urcite
reagovat
… cercer-mylsis pod tyrsakem??Pekny
- Čtvrtek 9. října 2008 v 19:55 ® cercer
-
včera po ránu přímo ve městě asi 10 okounků cca 30cm,štička a bolínek..
reagovat
- Čtvrtek 9. října 2008 v 17:38 ® lucioperce69 reakce na …
-
Mannice: když tak ti ete brnknu
reagovat - Čtvrtek 9. října 2008 v 16:39 ®
-
Aha
reagovat
,tak to ja ale s tim nemam zkusenosti na rano takhle..Ja kdyz uz
tak pujdu vecer,rano mi to prijde na prd - Čtvrtek 9. října 2008 v 16:28 ® lucioperce69 reakce na …
-
Mannice: já měl v plánu přijet ráno ne večer
reagovat - Čtvrtek 9. října 2008 v 16:18 ®
-
kluci tak dneska jdu na generalku
reagovat
..V noci kolem10h napisu co
a jak - Čtvrtek 9. října 2008 v 10:19 ®
-
Tak teda zitra kluci od vecera cca 5–6 do 9h…Tak se pripravte
reagovat
zdarec - Čtvrtek 9. října 2008 v 10:01 ® lucioperce69 reakce na …
-
Piranha: cormouš má smolíka zapojil se mezi pracující lid takže maká každej den na osmičkách jen výkendy volný no nechtěl bych :P:P
reagovat - Čtvrtek 9. října 2008 v 9:56 ®
-
???Naky rybari z decina?
reagovat - Středa 8. října 2008 ve 20:17 ® reakce na …
-
aspon na tady vychytate trumeny a natahnou se poradny candosi a bude prostor i pro jiny ryby…
reagovat - Středa 8. října 2008 ve 20:16 ®
-
piranha,jestli chcete chytit hodne trumenu,prineste si zazalky,garatuju vam ze minimalne chytnem 20trumenu a to mozna jeste vic..Ale trumeni kolem 30+ se mi povedli nejvic dva za vecer a to na ouklejku,nebo pulku rybky..
reagovat - Středa 8. října 2008 ve 20:10 ®
-
reknete kdy kluci a pujdu s vmaa strasne rad…-D..Ja si radsi chytnu candose teda
reagovat
- Středa 8. října 2008 v 19:58 ® Piranha reakce na …
-
jestli jede pitrs jedu taky a berem vydru cormouse trumena jsem nebastil ani nepamatuju
reagovat
- Středa 8. října 2008 v 18:50 ®
-
lucioperce69-JAsne rekni kdy mas cas a domluvime se
reagovat - Středa 8. října 2008 ve 14:01 ® lucioperce69 reakce na …
-
Manice: spíš mě zajímaj ty trumeni sou to výstavní kousci
reagovat - Středa 8. října 2008 ve 14:01 ® lucioperce69 reakce na …
-
přijedu to neni problem a vemu si pruty na těžko ale určitě přibalim i vláčák
reagovat - Středa 8. října 2008 ve 12:32 ® reakce na …
-
Vis co je zajimavy ze na vlaceni moc nereagujou.Byli tam kolem me dva rybari a mohli si vytrhat vlasy.Candos jak vidi ocasek je to jasny,podle me..Prijed vem si naky pruty na tezko apujdem spolu,dnes jsem byl nachytat rybycky a mam jich uz na zimu 25,coz je na celou zimu porad jeste spatny,ale aspon neco..Dnes 17 prevazne ouklejek,byla sranda..
reagovat - Středa 8. října 2008 v 6:52 ® lucioperce69 reakce na …
-
Asi se k tobě do toho děčína pojedu podívat s vláčákem na ty candoše a ty trumeni sou nádherný v ústí o ně skoro nezavadíš
reagovat - Úterý 7. října 2008 ve 21:50 ®
-
samozrejme jsem nebyl v zimaku,ale na schodech..
reagovat
- Úterý 7. října 2008 ve 21:48 ®
-
Dva dny bez jedinyho zaberu na kapra me vyprovokovalo,k tomu ze jsem se vydal jeste dneska na dravce na Labe(zimni pristav).Tak jsem predcasne vyndal rybycky z mrazaku a sel jsem na ne.Krasne stoupla voda,no nadhera.Tak jsem chytal na ocasky.Prvni ryba prisla po cca 15minutach (candat 46cm),druhy zaber candat,ktery mel cca 70 z brehu mi utekl,treti candat 53cm.A potom zmena jak podle hodinek zacali brat trumeni prvni 35 druhej 32 nazrany k prasnuti.A nakonec bolena 45cm..Krasna rybacka..Spravil jsem si naladu a muzu znovu s dobrou naladou na kapry
reagovat
- Úterý 7. října 2008 ve 14:19 ®
-
Dnes opet Libouchec,ale znovu ani zaber.Uz jsem zacal premyslet o tom,ze tam nic neni..Ale mistni domorodci mi cele rano dokazovali ze kaprici,tam jsou.Ale nejvetsi asi 43cm..Prdim na to,priste se vydam nekam jinam na kapra..Poradte kam..Chytal jsem na rohl.bolies,foukanou kukuruici tuttifruty,kukurici v nalevu vanilkovem,cervy,a medovy kulicky a ani tuk…POradte nakou lokalitu dobrou
reagovat - Pondělí 6. října 2008 v 15:27 ®
-
tak dneska v Libouchci od 7–11 a ani drbanec,potom jsem se rozhodl jit na labe a tam aspon uspech v podobe 7ouklejek,2 tloustici,2 ploticky,dva skalaci a jeden cejn velkej..Ale kaprik ani jeden
reagovat
.NO nic,tak treba to prijde priste. - Neděle 5. října 2008 ve 20:13 ® reakce na …
-
Hele jsem primo z centra z Decina,ale libouchec me napadl,pac tam jsem byl naposled..Nemas cas zitra?Ja jedu..
reagovat - Neděle 5. října 2008 v 18:23 ® Piranha reakce na …
-
ty ses z decina smerem na libouchec.Z binova bo z jilovyho?
reagovat - Neděle 5. října 2008 v 10:50 ®
-
Tak vcera az a to ze chvilema bylo strasny pocasi,to bylo super.Vytahl jsem sice jen jednoho cejna,ale mel jsem asi tri zabery ktery jsem nestihl.Ale super den,nova vybavicka mi sedi
reagovat
.POjedte nekdo na
ryby,libouchec,teplice,usti
- Sobota 4. října 2008 ve 14:21 ®
-
tak po vcerejsich narozeninach,mam novou vybavicku,tak ji jedu dneska vyzkouset,uz se tesim,dam vedet,jak brali
reagovat
- Čtvrtek 2. října 2008 ve 23:43 ®
-
Takze kluci sobota ve 3 hodiny jsem pred 333 a jedem
reagovat
..tak se pripravte
..zdarec a distak mi napis na osobku tvoje
cislo,kdyby se neco zmenilo
..Nechcete jeste nekdo jet?
- Čtvrtek 2. října 2008 ve 14:39 ®
-
ftv-hele myslim si ze by se mohlo jet v sobotu.Zalezi hlavne na pocasi protoze to je jinak na prd.Nejeli by jsme na katerinu ale do Modlan je to vedle Kateriny,je tam toho trochu vic
reagovat
..Ikdyz vcera jsem tam byl a ani
zaber,ale to jen diky tomu ze bylo pocasi na prd..Tak dejte vedet..Jelo by se
treba od 3 do vecera - Čtvrtek 2. října 2008 v 11:41 ® fish-team-voda
-
mannice:a na tu Kateřinu by se jelo v sobotu,nebo neděli?
reagovat - Úterý 30. září 2008 ve 14:52 ®
-
kdyz ono to bylo tezky feeder vlasec 0.165mm..A kaprik u brehu poznal ze ma kolem sebe uz malo vody,tak se rozjel a mej jsem po zabave
reagovat
..Priste uz necham tu brzdu projizdet dokat nebude na brehu