Chytej.cz

Dovolená na Moravě necteno

28.5.2008 | Krupp | 3.962 zobrazení | 22 odpovědí

Chtěl bych Vás poprosit o jakoukoli radu nebo tip kam v létě na ryby (myslel jsem řeky Moravu nebo Dyje). Jsem z Hradce Králové a chtěl bych se v létě vydat na rybářskou dovolenou a tímto bych Vás chtěl poprosit o ušetření času s hledáním místa. Díky

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 3. června 2008 v 11:35 ® regulus reakce na …
regulus

aronn – Fajn, bereš to jako tréning, ale kdyby jsi to řekl hnedka ze startu, tak sis mohl ušetřit dost poznámek a nemuselo tady být tak dusno. Napiš si do karty SK a bude po ftákách. -:)))))))

reagovat
Úterý 3. června 2008 v 9:29 ® aronn reakce na …

jo tak tos trefil :-) rikat se to rika ale psat uz tak jednoduchy neni ale nejak se to naucit musim sorry snad se to da prelustit ne:]]]]

reagovat
Úterý 3. června 2008 v 0:03 ® regulus reakce na …
regulus

Zapoměl jsem tam dát smajlík. -:)))))))))))

reagovat
Úterý 3. června 2008 v 0:02 ® regulus reakce na …
regulus

aronn – a včilka mi ty vole řekni, proč si furt hraješ na něco co nejsi. Zcela evidentně jsi asi slovák, snažíš se psát česky a je to , však víš … Kurnik piš tak jak ti zobák narastol a už ma neser.

reagovat
Pondělí 2. června 2008 v 16:14 ® aronn reakce na …

tak otem nepochybuj bez repelendu (ktery nane ani nepusoby}ani nakrok to zasera len hukot jake mnostvo tam tej havede je ale proto tam pomali nikdo nechodi par zasvetenych a domaci ktery to tam znaj ale podotikam treba to tam vyskouset vnoci nadhera sliset jak tam voda zije.jedny zmala vod kde se ryby dokazou vytirat prirodzenou cestou, ZATIM POKUD TO NESEBERE NEJAKEJ SOUKROMNIK A NENARUSI CELOU VODU

reagovat
Pondělí 2. června 2008 v 15:56 ® regulus reakce na …
regulus

aronn – vím o tom, že ze slovenské strany se normálně chytá, tuším loni jsem tu o tom s někým diskutoval a taky si to pochvaloval. Nepodařilo se mi zjistit pořádně jak to je s těma povolenkama z české strany, údajně je lze koupit v Lanžhotě, ale prý je to tak, jak jsem psal. Láká mě to, ale mám na ryby relativně málo času, takže jednak nevím jestli by se mi to na jeden nebo dva půldny v roce vyplatilo a to, abych tam jel třeba na týden, to v mým případě fakt nehrozí. Jinak to tam musí být fest výživný přes komáry (myslím hmyz -:)))))))) )

reagovat
Pondělí 2. června 2008 v 15:43 ® aronn reakce na …

promin tak tohle sem nevjedel ze to tam mate tak koplikovany ale ze slovenske strany nevidim problem mrtve ramena nema zadnej svaz ,pokut se to nezmnenilo.sou tam vody ktere po potopach zarybnila voda sama a co sem slisel od domacich komunisti vjedcinu pohlavari tam chovali ryby {jak vyme bilo to pohranicne pasmo a obicejnemu smrtelniku nedostupne}autem se tam dostat neda pokud jen trochu mokro ale stoji to zato

reagovat
Pondělí 2. června 2008 v 15:00 ® regulus reakce na …
regulus

aronn – z české strany Dyje 1 a Morava 1, čili i soutok a spoustu ramen neobhospodařuje MRS, ale Lesy ČR, povolenka je problematická věc, je jich omezený množství a údajně jsou většinou prodané.

reagovat
Pondělí 2. června 2008 ve 13:50 ® kubas
kubas

ach ten češtin

reagovat
Pondělí 2. června 2008 v 11:36 ® aronn reakce na …

na morave se da kde koliv lovit ci musarenim anobo kaprarenim nemzslis druh ryby si tu nevyberes berou ci namusku nebo wobler ci boilii a na sumce bych doporucil soutok dyje s moravou na slovenske strane prechod hohenhau vsechny mrtva ramena stiky berou celou noc a ne ledajaky je tam krasne a klid jediny kdo otravuje jsou komary ale i to se za tmy upokoji apropo netravujou tam motorovy cluny na ramenach hrozne dulezite .vrele muzu doporucit taky hodonin od elktrarne az po btuv kanal jen problem je lodni doprava dost hlucna ale vnoci se to upokoji a dulezite je ze berou lovu zdar sorry dyji az tak neznam ale urcite se najdou fachmani co ji maj prelovenou krizem krazem

reagovat
Pondělí 2. června 2008 v 11:33 ® cercer
cercer

Regulus:..je to???:-))

reagovat
Pondělí 2. června 2008 v 1:16 ® regulus reakce na …
regulus

Pokud se Bulharského jezu týká, tak je už passo doble, je tam rybí přechod, čili se v jeho atraktivní části nesmí chytat no a tam kde se už smí je to … .

reagovat
Neděle 1. června 2008 ve 23:58 ® moturek reakce na …
moturek

dvorak – Ne, Rohlik se říká ramenu Dyje na levé straně bulharského jezu.

reagovat
Neděle 1. června 2008 ve 23:56 ® moturek reakce na …
moturek

Ne, Rohlik se říká ramenu Dyje na levé straně bulharského jezu.

reagovat
Sobota 31. května 2008 ve 21:08 ® gadasnik reakce na …

regulus:zdááré­éééééééééééc,klí­ííííííííííííí­ííídek,znáš to,prdne ti céfka a budeš f prdeli,pamatuj,že se máme ještě někdy scuknout,nerad bych o to přišel.Jsou lidi,co si přečtou první a poslední „vjetu“ a pak rozumujou.To sce klídek.

reagovat
Sobota 31. května 2008 ve 12:34 ® dvorak

moturek- Rohlík,to je to staré rameno v obci N.M.,hned vedle kempu?

reagovat
Sobota 31. května 2008 ve 12:12 ® regulus reakce na …
regulus

aronn – ty fakt asi rozumíš blbě česky. Všimni si, že jsem se zadavatele otázky zeptal, jakým způsobem chce onu dovolenou pojmout, nemůžu čuchat jestli je pán kaprař, pak bych mu doporučil Mušov, Dyji u Břeclavi a podobně, nebo pán muškaří, tak bych mu doporučil Jihlavu, Dyji nad Znojmem, Svratku na Vysočině. Zadavatel se neozval, tak nemohu sloužit. Kdyby měl vyplněnou kartu, tak z toho třeba zjistím, že pán je kaprař a podle toho odpovím.

Jinak já su naprosto v pohodě, asi by ti to dost lidí potvrdilo, ale mám takovej dojem, že nějakým komplexem trpíš ty.

reagovat
Sobota 31. května 2008 v 8:43 ® aronn reakce na …

regulus ty otravujes asi vkazdej sekci ty musis byt strasnej pako nebo zakoplexovany buk !!!! ale raz narazis na spravneho cloveka a premasiruje ta ze nato dosmrti nezabudnes!!!!!!!!!­!!

reagovat
Středa 28. května 2008 ve 23:40 ® moturek
moturek

Teď v sobotu jsem se vrátil z Dyje, katastr obce Bulhary. Docela dobrá chytačka nad jezem, nebo na Rohlíku. Také se dobře chytá na staré Dyji. 6 kilometrů do Lednice na zámek. V obci Bulhary 3 penziony na ubytování

reagovat
Středa 28. května 2008 ve 22:25 ® regulus
regulus

Krupp – v prvé řadě si zkus trochu vyplnit kartu. Za druhé zkus trochu blíže specifikovat termín rybářská dovolená. Nikdo z nás nevlastní křišťálovou kouli, aby z ní vyčetl jestli pán ráčí raději bobkařit, vláčet nebo muškařit, popřípadě holdovat ještě jinému způsobu lovu, dále jestli to má bejt divoká dovolená s kamošama nebo decentka s familkou. Frštenzi????

reagovat
Středa 28. května 2008 v 17:14 ® kaprnak
kaprnak

Ještě jsem dám fotku splavu na dyji jen pro tvoji inspiraci.

reagovat
foto/forum/2008/th-img3939.jpg
Středa 28. května 2008 v 17:12 ® kaprnak
kaprnak

Na dyji bych to zkusil v podhradí a na moravě jsem ještě nechytal takže nemužu poradit.

Ale mohl bych ti doporučit soukromý rybník „nový rybník čáslavice“tam bys jistě neprohloupil a po domluvě se spravsem je mozno pobívat i na chatě.Ryby tam ma moc pěkné kapry až do15kg,dravce tak asi do metru,a hromadu krásných línu a bíle ryby,i duháci a potočáci tu jsou tloušti a amuři a zvlaštností jsou i jeseteři.

Povolenka stoji 100kč na jeden prut na den a deti do 15let maji povolenku uplně zdarma.U spravce je mozne zajít i k němu na oběd.Je to moc ochotny člověk což se na jiných revírech moc nevidí.

Přikládám i foto z časlavic na kterem jsem ja a v pozadi ten rybnik ma 3ha.

reagovat
foto/forum/2008/th-img3938.jpg