Chytej.cz

Akvaristický koutek necteno

24.4.2008 | zlomiljsemprut | 379.825 zobrazení | 3.587 odpovědí

Akvaristický koutekAhojte, posílejte prosím zde fotky vašich akvárek a rybek v nich! Diskutujme o našich akváriích a předávejme si zkušenosti!

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 8. října 2009 ve 21:05 ® Frk reakce na …
Frk

Nechci tě strašit, ale ještě bych chvíli počkal. S tím stříháním určitě. Nevím sice jak to u tebe vypadá, ale ať tě to těšení nemrzí.

reagovat
Čtvrtek 8. října 2009 v 19:38 ® zlomiljsemprut
zlomiljsemprut

O víkendu pomalu budu připravovat zahradní rybníček na přezimování. Třeba vytáhnout čerpadla, ostříhat rostliny, posekat trávu… Už se těším! :-)

reagovat
Pondělí 5. října 2009 ve 21:40 ® zlomiljsemprut reakce na …
zlomiljsemprut

čendis> Tady (asi) nepochodíš. Zkus nějaký z akvaristických webů, třeba – www.rybicky.net

reagovat
Neděle 4. října 2009 v 16:57 ® čendis
čendis

Zdravím, scháním kryt s osvětlením na akvárium 60×30cm. Nemáte někdo něco?

reagovat
Sobota 3. října 2009 v 16:28 ® mekvak
mekvak

ja osobně urřitě ne, mám raději „klasiku“ .

reagovat
Sobota 3. října 2009 v 16:11 ® zlomiljsemprut
zlomiljsemprut

Koupili by jste si takovou rybku do akvária? :-)

http://hobby.idnes.cz/…rybareni.asp?…

reagovat
Sobota 3. října 2009 v 15:50 ® zlomiljsemprut
zlomiljsemprut

Tak včera jsem zase trochu zainvestoval do akvárka a nakoupil pár kytek. Už je mám i nasazené a teď jenom čučím, jak si na ně ryby zvykají. :-)

reagovat
Sobota 26. září 2009 v 19:19 ® Libor
Libor

zlomiljsemprut> já vím , je to paráda, budu to naše muset trochu zrenovovat, máme v obýváku 300l a dole ve sklepě pěstírnu. Dřív sem ničim jinym nežil :-) , koníček je to pěknej a ve velkym rozsahu pořádnej kůň.

reagovat
Sobota 26. září 2009 v 18:47 ® zlomiljsemprut reakce na …
zlomiljsemprut

Libor> oukej!

Jinak včera jsem makal na svém akvárku a konečně už mi v něm plavou rybky. Nemůžu se od toho odtrhnout…

reagovat
Sobota 26. září 2009 v 18:42 ® Libor reakce na …
Libor

zlomiljsemprut> nemám ho vyfocené, až budou dlouhý zimní večery, něco cvaknu.

reagovat
Sobota 26. září 2009 v 15:41 ® zlomiljsemprut reakce na …
zlomiljsemprut

Libor> Nechceš sem dát nějké foto toho akvárka? Tvoje fotky jsou nádherné, takže bych se opět rád kouknul…

reagovat
Středa 23. září 2009 ve 20:02 ® Libor
Libor

Čumím už 10min do akvárka jak se červený neonky cpou živou dafnií, paráda.

reagovat
Úterý 11. srpna 2009 v 11:06 ® proutnik
proutnik

yerrx> he dobra fotka jo!!!to byla noc:-)

reagovat
Sobota 8. srpna 2009 ve 20:36 ® zlomiljsemprut reakce na …
zlomiljsemprut

yerrx> :-D Neboj, spodní profil už mám taky proštudované a vypadá rozhodně zajímavě. :-)

reagovat
Sobota 8. srpna 2009 v 18:20 ® yerrx reakce na …
yerrx

zlomiljsemprut> já se málem zbředil když jsem v akvu našel larvu vášky. Jinak jsem tam měl ještě takovou bílou pičurku ani nevím co to bylo, takový malý bílý průsvitný brouček.

Ale na potápníky pozor napadají potěr. A jestli si myslíš že potápníci jsou hezcí tak je otoč zespodu :-)

reagovat
Sobota 8. srpna 2009 v 16:34 ® petrcech
petrcech

taky nám to hodně okysličují rostlliny

reagovat
Sobota 8. srpna 2009 v 16:27 ® zlomiljsemprut
zlomiljsemprut

Které zajímavé zvířecí druhy jste objevili ve svém jezírku. Mě osobně strašně moc potěšilo, když jsem našel čolka. Zajímavý je také potápník.

reagovat
Úterý 4. srpna 2009 ve 13:18 ® petrcech
petrcech

moc tomu nerozumím máme tam nějaký čerpadlo a filtry okysličuje to vodu

reagovat
Úterý 4. srpna 2009 ve 12:53 ® zlomiljsemprut
zlomiljsemprut

Jak máte vyřešené okysličování vody v zahradním jezírku?

reagovat
Pondělí 3. srpna 2009 ve 12:53 ® petrcech
petrcech

jelikož bydlíme v rodinném domě tak jsme si s tátou jezírko udělali, a chystíme si tam udělat i potůček. Máme tam sumečka, hejno okounů, plotičky pár cejnků, karásků a stavy slunek se po přidání sumce rapidně zmešili, máme tam jseště 2 zlatý karásky a měli jednoho malího, ale jak byl výraznej, tak ho okoun nebo sumec slupl, máme tam i mělčinu a je skvělé pozorovat vyhřívající se ryby, nebo když se krmý. Trávíme hodiny pozorováním rybek,. když si večer ve správný den sedneme tam občas sližšíme mlaskání sumečka

reagovat
Pondělí 3. srpna 2009 v 11:05 ® lacika3000
lacika3000

http://www.chytej.cz/…enim-na-web/

reagovat
Pondělí 3. srpna 2009 v 10:12 ® Pospii
Pospii

jak může být foto max veliké?

reagovat
Pondělí 3. srpna 2009 v 10:12 ® Pospii
Pospii

nejdou mi posílat fotky, vždy to napíše stránku nelze zobrazit:-((

reagovat
Pondělí 3. srpna 2009 v 10:11 ® Pospii
Pospii
reagovat
Pondělí 3. srpna 2009 v 10:03 ® Pospii
Pospii

Čus bus, přidám také fotku svého akva, dost se mění obsádka, začá´ínal jsem s malými kapříky, pak měl dva sumce albíny, ale rostli strašně rychle. tak jsem je věnoval p.Zelenkovi do ryb.potřeb ve Francouzský, teď mám jesetery, okouna, candáta, dva kapry, karasy sarasa a koi, dva filtry, jeden vnitřní, dobře okysličuje vodu, jeden kanystrovej vnější fluval 405, vzduchování a čerpadlo které nasává vodu a hadicí vrací zpět, snažím se o maximální čistotu vody a okysličování v těhlech vedrech, zatím mi to šlape skvěle, hlavně že žije candát je dobrá známka čistoty vody, věnuju se tomu rok. nikdy bych netušil jak kapři žerou rybičky a to třeba klidně deset za jedno krmení(když krmim dravce) foto s dravcema a dnešní podobou udělám

reagovat
Neděle 2. srpna 2009 v 18:01 ® yerrx
yerrx

zlomiljsemprut> no já teda nevím jak je to u ryb, ale krevety tohle dělají, když se snaží dostat pryč s nepřiznivého prostředí…

reagovat
Neděle 2. srpna 2009 v 16:00 ® mekvak
mekvak

Aha,já myslel spíš kapříci. Také mám zl. karasy a neviděl jsem je zatím ani lehce vyskočit nad hladinu. Jsou dost klidní a schovávají se pod leknínem.

reagovat
Neděle 2. srpna 2009 v 15:52 ® zlomiljsemprut reakce na …
zlomiljsemprut

mekvak> Karas. Bílou rybu zase loví kočka. :-((

reagovat
Neděle 2. srpna 2009 v 15:52 ® zlomiljsemprut
zlomiljsemprut

cormoran> Člověk si ani nevšimne, jak to pozorování jezírka zabere času :-)

reagovat
Neděle 2. srpna 2009 v 15:51 ® mekvak
mekvak

jaké druhy ryb ti vyskakujou?

reagovat