Vyhledávání
Akvaristický koutek
24.4.2008 | zlomiljsemprut | 376.038 zobrazení | 3.587 odpovědí
Ahojte, posílejte prosím
zde fotky vašich akvárek a rybek v nich! Diskutujme o našich akváriích a
předávejme si zkušenosti!
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 7. února 2013 v 19:13 ® Ciffik
-
Když už padla řeč na guppky, jak se vám pozdávají tyto? http://www.google.cz/search?…
reagovat - Čtvrtek 7. února 2013 v 1:02 ® OBr reakce na …
-
Alov> zrovna se mi jejich fotka dostala pod ruku, vypadají zajímavě a světe div se, pár jich měli i u nás z Plzni, takže se na ně asi ještě půjdu podívat. Akorát mi trvalo, než jsem z plzeňskejch obchodů vyselektoval nějaký pěkný a životaschopný paví očka, který si teď oblíbily moje holky. Ale je to jen vlna, než mě zase začnou štvát, jak všude se****, takže pak jim asi přibude pár barevnejch kamarádů
reagovat - Středa 6. února 2013 ve 22:54 ® Alov reakce na …
-
OBr> Hele Ondro, to ty si tu řešil to akvárko do kanclu a co do něj? Že by ti Štikovci mě napadlo? Je to dost nenáročné, přijímají vše mražené i živé a pro obnovu osádky se v hustěji zarostlé nádrži i pár mladochů zachrání. Já mám ted ty goldy (viz. níž), ale asi hezčí jsou klasičtí Aplocheilus lineatus. Vůči ostatním rybám nejsou nebezpečné. Nevinně se jen hašteří mezi sebou
reagovat - Středa 6. února 2013 ve 22:49 ® Alov reakce na …
-
kamos007> Hele, zrovna se mi tihle Štikovci dali do tření. Oni se v podstatě třou v jednom kuse třeba 2 – 3 měsíce. A mají tůze rádi malé paví očka, mečovky atd. Tak i to je cesta
reagovat - Středa 6. února 2013 ve 22:41 ® OBr reakce na …
-
kamos007> mladý nechávám u starejch, aspoň se něčemu přiučí a když je starý požerou, aspoň není akvárko přerybněný. Teda pokud to nechceš nějak hromadně odchovávat, což ale stejně v té tvé „zavařovačce“ nepůjde tak snadno…
reagovat - Středa 6. února 2013 ve 20:19 ® kamos007
-
blbne mi prohlížeč tak mi to háže vícekrát tak kdyby admin byl tak hodný a smazal přebytečné příspěvky
reagovat - Středa 6. února 2013 ve 20:19 ® kamos007
-
Co děláte s mladými rybkami myslím až vyrostou? jedny už mám odrostlé a teď dneska další prcky a nevím co s tím budu dělat, poradí někdo??
reagovat - Úterý 5. února 2013 ve 22:23 ® OBr
-
jestli tady číhá nějakej plzeňák, tak mu SAE daruju, už mě pěkně štvou. Ruduchu vyžrali že se mi po ní zase stýská
reagovatTeď se pustily to růžkatce a to tak, že vypadá jako ostnatej drát, chudák jeden. Jediné pozitivum na nich vidím tom, že mi drží na uzdě okřehek, kterej jsem si nepozorností zanesl do akva a nebyl jsem schopnej se ho zbavit…futrujou se pořádně.
- Úterý 5. února 2013 ve 21:51 ® Beer.Beda reakce na …
-
nnnap> Mám 5 ks SAE a mám o cca 95% ruduchy méně.Super rybka
reagovat - Úterý 5. února 2013 ve 21:47 ® nnnap
-
tak já jsem si zase pořídil do své zavařovací flašky dvojici SAE. A musím říci, že mne baví. To, jak se dokáže v proudu vody z filtru přitisknout ke sklu a držet tam jako přibitá, tak to si užívám. Jinak poctivě žerou řasy. Jestli se dají i do ruduchy, podám hlášení.
reagovat - Úterý 5. února 2013 ve 21:26 ® Beer.Beda
-
Pánové, právě se mi kulí potěr čichavce.Přivezl jsem si dva dospělé samce a oni mi tak zbláznili samice a celé akva, že byla nutnost jedno rozdělit a udělat ještě jedno náhradní a přelovit tam pár čichavců aby se nedodrbali úplně.Oba páry se vytřeli vřera večer a teď kuličkám rostou ocásky.
reagovat - Neděle 27. ledna 2013 v 0:26 ® FInnnp
-
Já jdu hajat......,protože už jsem spité jak hovado boží......To ta volba......no.
reagovat - Neděle 27. ledna 2013 v 0:11 ® nnnap reakce na …
-
FInnnp> trochu houmouru si zachovám. Si vem, že to není kumšt napsat naopak nebo už vůbec to nenapsat nijak. Jinak je mi to jedno. Já jsem tak trochu komplexní blázen
reagovat
A jinak mužici, mě opravdu netankují. Nijak. Nemám si co vzít. Nemyslím majetek. Myslím cokoliv. Prostě kde nic není, … - Neděle 27. ledna 2013 v 0:03 ® FInnnp reakce na …
-
nnnap> Asi nesmíš moc říkat k jakému žlabu chodíš,protože ten co chodí k levému žlabu vždy bude ve většině a pak už taky nemusíš chodit k žlabu žádnému.
reagovat - Sobota 26. ledna 2013 ve 23:46 ® nnnap reakce na …
-
FInnnp> já jsem divný, to nemám problém přiznat a jsem za to rád. Co je špatného na ovci, která místo vlevo ke žlabu zamíří vpravo na pastvu? Ale říkám, do pěsti nebo šloufmana.
reagovat - Sobota 26. ledna 2013 ve 23:35 ® FInnnp reakce na …
-
nnnap> Já podnikal ve třech zemích.A tvé názory mě přijdou dost divné.Samozřejmě,že trh z 10 mil. lidí je velmi malý a navíc chudších lidí.Pochopím,že společnosti jsi toto musí kompenzovavat.To zboží by ale podle tebe mělo být stejné.A při prodeji by tak mělo být užito i stejné měrné jedmotky i v oboru služeb a reklamacích.
reagovat - Sobota 26. ledna 2013 ve 23:16 ® nnnap reakce na …
-
FInnnp> to je individuální. A rozhoduje o tom každý sám za sebe svým chováním. A uklidním tě, můžeš mít třeba milardy a být socka. Vem si hňupa romana, který se vyvaluje na pláži na floridě a šmatlá tam s igelitkou. A určitě to není třeba řešit v akvárkách. Vem si živnosťák a poznáš. Víc to tady určitě nebudu rozebírat.
reagovat - Sobota 26. ledna 2013 ve 23:01 ® FInnnp reakce na …
-
nnnap> Hodně jsem přemýšlel nad odpovědí,ale nedokážu ti slušně odpovědět.Jen bych rád od tebe dostal jednoduchou odpověď na jednoduchou otázku:........Kdo je Socka.To by mne hrozně zajímalo.
reagovat - Sobota 26. ledna 2013 ve 22:36 ® nnnap reakce na …
-
FInnnp> nebudu s tebou souhlasit. Za prvé kodex prodeje živých zvířat neobsahuje žádné- nakrmte socky. Tam dneska hornbach může být etalonem. Jako kdysi zverimex. Já jsem si v 7 letech kupoval neonku za 10 korun. Dneska, po nárůstu cen všech médií- voda, teplo, elektrika, si jí koupím za 9. Mám plno vlastních nádrží a přesto jsem klukovi koupil set 60 litrů za už ani nevím- 11 stovek? A proč? Měl jsem plnou prdel samodoma dělaných výrobků. Co mě muselo stačit za balšána zbastlíno z elektriky, tak nad tím jsem se jako rodič osypal, po zjištění cen za samostatné osvětlení, jsem to vyřešil nákupem celého setu a dosáhl jsem slevy oproti nákupu pouze světelné rampy asi 40%. Jó, filtr jsem zahodil a koupil si za tisícovku jinej ale o peníze mi nejde. Prostě jsem si takhle luxusně koupil slušný kryt na akvárko a horší jak samodoma lepené nádrže to není ani náhodou.
reagovat - Sobota 26. ledna 2013 ve 22:26 ® nnnap reakce na …
-
noba> jo ale to jsou jenom peníze. To je nějaká managerská ekonomická úvaho toho, kdo potřebuje vyvážit akci na „bitumenový šindel“ Mají i rybky nejlevnější v širokém okolí. Ano, jsou to tuctovky.
reagovat - Sobota 26. ledna 2013 ve 22:20 ® OBr reakce na …
-
FInnnp> ..nechci tahat politiku i sem, ale na to oblbování lidí je u nás celkem slušnej potenciál v cílové skupině, tak proč toho nevyužít?
Je to jako všude jinde, kdo si dá tu práci, sežene si relevantní informace a nakoupí jinde. Komu stačí hezké prostředí, tak se vrací s pocitem spokojeného nákupu.. a o spokojenost obyčejných lidí jim jde především
To že ta menšina „zasvěcených“ o tom ví své je věc jiná, ti jsou ale většinou jako neobjektivní „škodiči“ přehlasováni.
reagovat - Sobota 26. ledna 2013 ve 22:14 ® FInnnp reakce na …
-
nnnap> Akvaristika se dá dělat hodně směry,ale vše musí být v kodexu slušnosti.Hornbach a většina zverimexu a Zooprodejen je založen jen na oblbování lidí.Zverimexi za Jakeše a ostatních zrůd měli větší ůroven.Klasické Akvárium 100×50×40 ti v Hornbachu stojí kolem 3000 Kč.U obyčejného sklenáře ti ho slepí za 1800 Kč.Topné těleso co stojí na Alegru 100 Kč stojí v Hornbachu 600 Kč.Tak jak asi mohou vypadat ryby.
reagovat - Sobota 26. ledna 2013 ve 22:00 ® OBr reakce na …
-
nnnap> to jsem chtěl zrovna dopsal, ale už mi vypršela editace. Chodím kolem těch jejich akva s přesvědčením, že to jsou „ti špatní“, ale paradoxně je mají ve srovnatelné a nezřídka i lepší kondici, než menší prodejny. Co je v Plzni z velkoprodejen tragický, to je Superzoo, i když jim řekneme, že jim tam chcípají ryby, tak za tejden mléčná voda a osazenstvo stále trpí…
reagovat - Sobota 26. ledna 2013 ve 22:00 ® noba reakce na …
-
nnnap> já jsem cca před 5lety obdivoval v hornbachu hrotnočelce za 220kč, po dlouhém rozhodování jsem je nekoupil a asi za měsíc jsem je objevil v jedné akvaristice za 45kč. rostliny také extrémně drahé. Prostě hornbah nebrat.
reagovat - Sobota 26. ledna 2013 ve 21:50 ® nnnap reakce na …
-
OBr> hornbach ušel kousek cesty od počátku. Personál v počátku- měl právo být tragický. Importy z ásie? Mohli tušit, že v čechách jsme mistry světa v akvaristice? No mohli. Ale to je druhá věc. Co se alespoň u nás změnilo, je trochu vzdělanější personál v akvaristice, a rybky jsou, alespoň podle tvrzení obsluhy z tuzemských pěstíren. Co se týče nemocí, tak nenacházím nějak více problémů, než se sluší a patří na takový rozsah nabídky. Podle mne hornbach ušel kus cesty. To ovšem neznamená, že bych tam nakupoval. Taky se obejdu. Ale patří mu dík za rozsah nabídky.
reagovat - Sobota 26. ledna 2013 ve 21:45 ® Beer.Beda reakce na …
-
noba> Já to mám v plánu zítra.Musím udělat obě.
reagovat - Sobota 26. ledna 2013 ve 21:43 ® noba reakce na …
-
Beer.Beda> údržbu akvárka voe
reagovat - Sobota 26. ledna 2013 ve 21:40 ® Beer.Beda
-
To ses koupal??
reagovat - Sobota 26. ledna 2013 ve 21:39 ® OBr
-
FInnnp> malej nebyl, ale měl tak lehce přes 10cm… Jinak v Hornbachu jsem rybu snad ani nikdy nekoupil, vlastně jo, jednou tam měli razborky bornejský za 5,– ..jinak tam chodím jenom okukovat.. v pražským Hornbachu jsem poprvé viděl na živo sladkovodní rejnoky
reagovat - Sobota 26. ledna 2013 ve 21:24 ® Alov
-
noba> Na Valisnerky dost teplo podle mě…
reagovat