Vyhledávání
Akvaristický koutek
24.4.2008 | zlomiljsemprut | 376.073 zobrazení | 3.587 odpovědíAhojte, posílejte prosím
zde fotky vašich akvárek a rybek v nich! Diskutujme o našich akváriích a
předávejme si zkušenosti!
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 26. ledna 2013 v 7:59 ® Beer.Beda reakce na …
-
noba> Od jedné ženy v Budějovicích.
reagovat - Sobota 26. ledna 2013 v 1:18 ® nnnap reakce na …
-
sfox> ne, myslí festivy.
reagovat - Sobota 26. ledna 2013 v 0:50 ® sfox reakce na …
-
FInnnp> Jestli těmi kančíky myslíš Cichlasoma nigrofasciatum ,tak z vlastní zkušenosti mohu říci že jsou to nenáročné ryby ,a velmi dobře se množí ,pouze rádi přestavují nádrž dle svých představ .))
reagovat - Pátek 25. ledna 2013 ve 23:27 ® noba reakce na …
-
Beer.Beda> odkud si bral kytky? Ta hladinová pistia je hroznej bordel běhěm 10dni mi zakryje cele akva a musim ji vyhazovat.
reagovat - Pátek 25. ledna 2013 ve 22:42 ® FInnnp reakce na …
-
OBr> Tak to pak bohužel musíš vynechat i Kančíka Šikmopruhého.Je dost dost náročný.
reagovat - Pátek 25. ledna 2013 ve 22:37 ® OBr reakce na …
-
FInnnp> právě krmení a voda, to by byla potíž…moje praktiky tady radši nebudu rozebírat, aby se zkušenější nezhrozili.. prostě to nehrotím a terčovce bych brzo vyhladověl.
reagovat - Pátek 25. ledna 2013 ve 22:08 ® FInnnp reakce na …
-
OBr> No Kančík Šikmopruhý není zrovna lehká rybka.A pěstuje se velmi málo.Odchov dost obtížný a cena nízká.Terčovec zase není tak složitý na chov.Krmení dvakrát deně a jednou za týden výměnna 30% vody.Odchov je už jiná otázka.
reagovat - Pátek 25. ledna 2013 ve 21:58 ® OBr reakce na …
-
FInnnp> to by bylo krásný, ale nemám tolik času, abych se jim plně věnoval.. po pravdě je mám jako takovou vyšší odbornou a na to se necejtím… zkouším sehnat ty kančíky šikmopruhý..terčovce nechci riskovat
reagovat - Pátek 25. ledna 2013 ve 21:49 ® FInnnp reakce na …
-
OBr> Ted jsem četl tvůj odkaz dolejš.Z 200 L už můžeš trochu pracovat.Třeba Akvazahradu a pak do toho terčovce.Je to dost nepraktické,ale je to jakýsi vrchol akvaristiky.
reagovat - Pátek 25. ledna 2013 ve 21:44 ® FInnnp reakce na …
-
OBr> Děkuji.
reagovat - Pátek 25. ledna 2013 ve 21:40 ® OBr reakce na …
-
FInnnp> kouknu a když něco bude, nafotím.
reagovat - Pátek 25. ledna 2013 ve 21:39 ® FInnnp
-
Blue
reagovat - Pátek 25. ledna 2013 ve 21:38 ® FInnnp reakce na …
-
OBr> Prosím tě jestli půjdeš zítra na burzu v Plzni nemohl by jses prosím tě podívat jestli tam někdo nebude mít čisté formy Gupek a Terčovce Royal Bleu,Malboro a hnědáky.U terčáků by mne zajímala jen cena.
reagovat - Pátek 25. ledna 2013 ve 21:19 ® OBr reakce na …
-
Beer.Beda> ..a hlavně to jsou fakt vodní kytky.
reagovat - Pátek 25. ledna 2013 v 19:20 ® Beer.Beda
-
Ciffik>Pistia stratiotes, Valisnerie gigantea, Anubias, Ludwigia'Rubin',Cryptocoryne, Limnophila sessiliflora, Helanthium tenellum, Ceratophyllum demersum, Cabomba piauhyensis.Tak by to mělo asi být.Sám pořádně nevím.Fak je toho hromada.Nádherné kytky.Cena super.
reagovat - Pátek 25. ledna 2013 v 19:07 ® OBr
-
My máme burzu zejtra, jsem zvědavej, tady mi nikdo v krámech neumí sehnat jiný, než červený pestřence..ale moc šancí tomu nedávám…
reagovat - Pátek 25. ledna 2013 v 18:51 ® Ciffik
-
v neděli máme burzu u nás v Ově, plánuju dovést desítku piskořek, trochu živého pro rybky a možná pár red/black crystal krevetek popř. tygrů na zkoušku…cherynám se u mě daří výborně, tak bych zkusil vyšší level…
reagovat - Pátek 25. ledna 2013 v 18:47 ® Ciffik reakce na …
-
Beer.Beda> Od každého trocha. Koukám nějaká Valisnerka, ta červená stonkovka by mohla bejt Ludwigia?, hladinové Limnobium, růžkatec či Cabomby? a hnědovka… tož trefil jsem co?
reagovat - Pátek 25. ledna 2013 v 18:04 ® nnnap reakce na …
-
Beer.Beda> pěkné. Pestré.
reagovat - Pátek 25. ledna 2013 v 17:34 ® Beer.Beda
-
Tak jsem si dneska byl pro hromádku kytiček do akvárií.
reagovat - Sobota 19. ledna 2013 v 6:52 ® Nerodia reakce na …
-
vendys-vt> A nemáte tam něco o korýších?
reagovat - Pátek 18. ledna 2013 ve 20:22 ® vendys-vt
-
Ahoj rybáři a také akvaristé… ruším svoji rozsáhlou akvaristickou knihovnu – většina knih a časopisů je ještě z dob ČSSR a část také v němčině z bývalé NDR. Pokud máte někdo zájem, ozvěte se. Hezký večer, vendys-vt.
reagovat - Čtvrtek 17. ledna 2013 ve 23:36 ® nnnap reakce na …
-
noba> nigrofasciaty byly první cihlidky, které jsem odchoval. To jsou malí čertíci.
reagovat - Čtvrtek 17. ledna 2013 ve 23:22 ® noba
-
já míval dříve příčňáky (kančíky) a ty by teda paví oka nenechali
reagovat - Čtvrtek 17. ledna 2013 ve 23:13 ® OBr reakce na …
-
Frk> když je pořádný hejno, tak to je paráda.
Koukám teď na nějaký podvodní záběry z Jižní Ameriky a tam se nad hejnem neonek občas nějakej kančík mihne… takže by to až zas taková nelogičnost nebyla
reagovat - Čtvrtek 17. ledna 2013 ve 22:58 ® Frk reakce na …
-
Ale tetry jsou krásný
reagovat - Čtvrtek 17. ledna 2013 ve 22:54 ® OBr reakce na …
-
nnnap> aspoň by bylo veseleji, než s Karlem a Milošem
Tak já se po nich tady podívám, stejně chci to velký drobet překopat, tak uvidíme… no a pokud to vyžerou, budu mít po problémech, protože mi neustále něco říká, že bych do tý dvoustovky, kterou mám v obýváku, měl dát něco noblesnějšího, než jsou živorodky a tetry…
reagovat - Čtvrtek 17. ledna 2013 ve 22:48 ® Frk
-
Než ti dorostou prckové, tak si je můžeš trošku rozrůst.....
reagovat - Čtvrtek 17. ledna 2013 ve 22:47 ® Frk reakce na …
-
Domnívám se, že se nemýlíš.
reagovat - Čtvrtek 17. ledna 2013 ve 22:41 ® nnnap
-
OBr> já si myslím, že nedal. Oni jsou opravdu noblesní lenoši. Ale klidně se můžu mýlit.
reagovatAlespoň by byla nějaká sranda na fóru.