Vyhledávání
Akvaristický koutek
24.4.2008 | zlomiljsemprut | 376.391 zobrazení | 3.587 odpovědí
Ahojte, posílejte prosím
zde fotky vašich akvárek a rybek v nich! Diskutujme o našich akváriích a
předávejme si zkušenosti!
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 10. ledna 2013 ve 13:37 ® FInnnp reakce na …
-
Ciffik> Jestli chceš mít v akváriích amazonii tak ČEZu něco platit budeš.Na druhou stranu velké nádrže se tak rychle neochlazují.
reagovat - Čtvrtek 10. ledna 2013 ve 13:37 ® Ciffik reakce na …
-
Bigpista> Není co. Já ji taky ještě nemám – je a byla v plánu jen penízky museli nutně jinam (operace bafana).
Máme velký obyvák 8*4m – místa je dost, vlezlo by se větší, ale pak už to leze strašně do peněz – hrubší sklo výztuhy atd. Na tu 375l jsem se díval u nás v Ově v Hornbachu. Mají ji tam zařízenou ve stylu Malawi – dokud to člověk nevidí težko si to dovede představit. Už se skutečně dá mluvit o slušném objemu, alespoň z mé strany pohledu. Moc se mi nechce krmit ČEZ tak zvažuju něco takového. http://www.aquascapingworld.com/…palace.3584/
Anubiasy, mechy, kapradiny – moc by se mi líbilo rostlinné, ale to si šetřím do té 180l – menší výdaje.
Moc se na to těším. Od té 60tky to bude velký skok, prostě výzva, co se neodmítá =)
reagovat - Čtvrtek 10. ledna 2013 ve 13:21 ® Bigpista reakce na …
-
Ciffik> Tak tu 375l ti závidím. Bohužel jí doma nemám kam dát
reagovat - Čtvrtek 10. ledna 2013 ve 12:03 ® Ciffik reakce na …
-
kamos007> Až budeš mít cestu kolem stav se =) daruju ti kýbl plovoucí kytky s hustým kořenovým systémem (Limnobium laevigatum) a budeš moct nechat prcky v akva s dospělými. Schovají se. A pokud to nevyjde s gupkama daruju pár endlerek (v podstatě gupka jen o něco menší – taky živorodka).
Jinak já jsem zatím na 60l 2×25l 1×12l, v brzké době koupím dalšího prcka jako vytíračku pro dánia a až budou penízky mám dovolenou 375l (150×50×50cm) nádrž do obýváku a 180l(100×40×45) do pokoje. A pak už budu krmit akorát tak Čez
reagovat - Čtvrtek 10. ledna 2013 v 10:17 ® Bigpista reakce na …
-
kamos007> Já mám tu kliku, že akvaristické postižení potkalo i mojí manželku. Vlastně z těch tří akvárií je momontálně moje jen ta 160, zbylé dvě jsou mé ženy
reagovat - Středa 9. ledna 2013 ve 23:49 ® Alov reakce na …
-
kamos007> 2 litry? To je máš ve flašce od sprajtu? No ty vole. Radši je netrap a nech tomu v té Tvé baňce volný průběh. Jak ti trošku víc zaroste, tak si vždy nutné procento pro přežití populace zachrání a máš klid. Takhle v nich pěstuješ klaustrofobii hned od narození
reagovat - Středa 9. ledna 2013 ve 23:38 ® noba reakce na …
-
FInnnp> já už terče chovám, respektive se s nimi spíš trápím a u chovatele to taky není úplná jistota. Jednou už jsem se celkem spálil. ted se chystám navštívit jednoho chovatele v Praze
reagovat - Středa 9. ledna 2013 ve 23:17 ® nnnap reakce na …
-
kamos007> no vidíš to. Já rok utrácím rodině peníze, nejsem nejstarší a přesto mi nikdo akvárko nevyhazuje. Ani kytary, kterých mám 5× více jak akvárek. Tak na tom zamakej, dobře si vyber babu, udělej si kluka a můžeš zůstat normálním.
reagovat - Středa 9. ledna 2013 ve 23:02 ® hraji reakce na …
-
kamos007> s tím akvárkem to máš jednoduché, jsem doma nejstarší, největší a nejvíc vydělávám. Až splníš tato tři kritéria, taky ti nikdo nebude vyhrožovat, že ti něco vyhodí. Začni na tom pracovat. Ty malé nech bokem aspoň týden, tedy pokud nechceš, aby je sežrali hned.
reagovat - Středa 9. ledna 2013 ve 22:59 ® FInnnp reakce na …
-
noba> Terče bych raději kupoval od chovatele a než bych jsi je pořídil rozhodně bych věnoval velikou pozornost kvalitě vody.Jestli jsi Terče nikdy neměl tak kup hnědý.Je nejmín náročný.Jak ti někdo bude nabízet Molboro odchované v tvrdé vodě tak vem nohy na ramena.Velikost ber kolem 4 až 5 cm.
reagovat - Středa 9. ledna 2013 ve 22:51 ® FInnnp reakce na …
-
kamos007> Můžeš třeba hned.V akváriu 2 l toho stejně moc neuděláš.
reagovat - Středa 9. ledna 2013 ve 22:12 ® kamos007
-
Nó tak koukám mam co dohánět ted mam momentalne to svoje 15 + jeste mam 2 l s 9-ti malymi spuntami co se mi narodily pred 3-mi dny a ve sklepě 6 l, jinak jak vám to tolerují doma? já mám pořád na talíři že jestli si neuklidím tak to letí z okna
reagovat - Středa 9. ledna 2013 ve 22:12 ® kamos007
-
za jak dlouho myslíte že je můžu dát k ostatním gupkám.
reagovat - Středa 9. ledna 2013 ve 20:50 ® Alov reakce na …
-
kamos007> 2×140 L, 2×100 L, 1×270 L. Ve sklepě mám 5 nádrží kolem 100 litrů, které momentálně zejí prázdnotou (musel jsem to v bytě zredukovat
reagovat)…
- Středa 9. ledna 2013 v 17:36 ® noba
-
tak díky. zajedu se tam přilezitostně mrknout
reagovat - Středa 9. ledna 2013 v 17:28 ® Nerodia reakce na …
-
noba> ano tu.
reagovat - Středa 9. ledna 2013 v 16:37 ® noba reakce na …
-
Nerodia> myslíš tu na rajské zahradě?
reagovat - Středa 9. ledna 2013 v 16:30 ® Nerodia reakce na …
-
Podle mě je lepší než na Pankráci.Zkuste kontaktovat provozovatele burzy možná by Vám mohl pomoci.
reagovat - Středa 9. ledna 2013 v 11:39 ® Bigpista reakce na …
-
kamos007> Momentálně 3ks – 180, 160 a 86 litrů. Nedávno jsem zrušil jednu devadesátku a místo ní budu zakládat novou 120l. Jinak u nás ještě občas fungují 1–2 karantény (50l)
reagovat - Středa 9. ledna 2013 v 10:46 ® OBr reakce na …
-
Frk> tyjo díky, konečně jsem po nějakých 20ti letech trochu prozřel.. bídáci si dělali legraci z neználka
reagovat - Středa 9. ledna 2013 v 10:39 ® Frk reakce na …
-
Tak se pochlubím taky. U mě se to pohybuje s pauzama kolem pěti plných akvárií. Takových 830l kubatůry. Asi jsem praštěnej.
reagovat - Středa 9. ledna 2013 v 10:33 ® Frk reakce na …
-
Jestli je burza slabší nevím, protože tam jezdím pravidelněji tak půl roku. S tím vstupným máš pravdu je vysoké. Já to vyřešil tím, že jezdím až po desáté. To platím to nejnižší (30) a lidí je tam tak akorát. Nikdy se mi nestalo, aby měli nějaké prázdné akvárium. Pokud sháním nějakou mňamku, tak většinou se tam domluvím nebo mi někoho poradí. To se týká techniky i ryb. Takže jak říkám, zatím jsem spokojen a to se týká i vzdálenosti. Na Spartu se ale zajedu podívat taky.:)
reagovat - Středa 9. ledna 2013 v 10:22 ® Frk reakce na …
-
OBr/K tvé první odpovědi. Domnívám se, že první část není celá. Na otázku „Máš doma akvarko“?, mohou být podle Policejní akademie (audio kazeta) dvě odpovědi ze kterých kontextu výplývá, že pokud ANO – máš rád lidi a pokud NE – jsi buzerant..
reagovat, ale to se musí slyšet. Pokud z tebe měli děsnou legraci, tak tuším, cos jim odpověděl
- Úterý 8. ledna 2013 ve 23:52 ® noba
-
má někdo zkušenost s burzou v praze na rajsky zahradě? http://www.akvatrhy.cz/ zajimaji mě hlavně terčovci.
reagovat - Úterý 8. ledna 2013 ve 20:13 ® noba
-
já mám také 2 jedno 400l a jedno 150 ( to jsem našel u popelnice a je uplně luxusní)
reagovat - Úterý 8. ledna 2013 v 19:34 ® OBr reakce na …
-
kamos007> mi to připomíná otázku ještě ze základky: „Máš doma akvárko?“ ať jsem řekl, co jsem řekl, měli ze mě děsnou legraci..dodneška nevím proč
Jinak velký akva mám dvě(100+200l). Koloběh života dostihnul 3 akva z mých začátků, už neudrží moč ani vodu, takže se z nich staly miniskleníčky s kaktusama…
reagovat - Úterý 8. ledna 2013 v 19:13 ® Beer.Beda
-
Dvě plná akvária, jedno prázdné a spoustu třílitrovejch sklenic.
reagovat - Úterý 8. ledna 2013 v 18:48 ® kamos007
-
Chlapi jen tak pro zajímavost kolik máte doma akvárek??? jak to tak tipuji tak někteří aji 10
reagovat - Úterý 8. ledna 2013 v 9:51 ® Bigpista
-
Burza na Pankráci mi přijde čím dál tím slabší. Strašný nával, drahý vstup, nic moc výběr. Na tu druhou se chystám v únoru, budu zakládat nové akvárko.
reagovat - Pondělí 7. ledna 2013 v 19:11 ® Nerodia
-
V Praze jsou 2 burzy.Ta druhá je zde: http://www.akvatrhy.cz/
reagovat