Vyhledávání
Chytaní okolo Doks
18.2.2008 | romank1 | 12.592 zobrazení | 34 odpovědí
Ma někdo zkušenost rybaření okolo Doks na rybníkách díky
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 27. února 2018 ve 20:17 ® makůch
-
Přátelé dobrý den. Máte někdo nějaké informace o Hradčanském rybníku. Naposledy jsem na něm lovil v roce 1965 jako kluk. Od té doby jsem tam nebyl, bydlím na moravě. Chci tam letos zajet po 53 letech,tak jsem velice zvědav jak to tam nyní vypadá.
Děkuji
reagovat - Pondělí 8. ledna 2018 v 19:45 @ milivanilli74
-
zdravim ja jsem z dube a rozprechtice muzu doporučit chodil jsem tam denne skoro začátkem leta nebyl za dopoledne nachytat 10–12 kapru
reagovat - Pondělí 21. července 2008 v 15:33 @ ???
-
ahoj. muzu se zeptat jestli se daji chytat ryby nekde u Zahradek vkempu apod v te oblasti? mam celosvazovou CRS povolenku. dekuju moc za odpoved. P.
reagovat - Čtvrtek 27. března 2008 ve 21:10 ® Bobby reakce na …
-
To víš když je čím
reagovatAle to tady nesmíš jen chlastat
- Pondělí 24. března 2008 v 10:04 ® kynolog reakce na …
-
Co se tady kasáš
reagovat - Pátek 21. března 2008 ve 20:39 ® Bobby reakce na …
-
Rozprechtice jsou stále dobrý občas tam zajedu je tam krásně a ryby průměr ale dá se suprově zachytat. Jinak ještě k tomu Sloupu. Jsem ze Sloupu a máme tady ryby pánové to by jste koukali jen jsme hold asi 100× větší než Staré Splavy tak to hold není tak jednoduché
reagovatKdyž přijedete a budete si v boudě na hrázi kupovat povolenku tak řekněte klukům ať vám ukážou v boudě nějaké naše fotky a to sumčí miminko co se tam vytřelo
- Neděle 24. února 2008 ve 12:19 ® Piranha
-
Jako malej kluk kdyz jsme jezdivaly s tatou a brachou do doks na dovcu sme jezdivaly na Rozprechtice nebo nejak tak malej rybnik s kaprama chytaly se tam na mlaskacku na vrchu.Prdel.Akorad nam tam vybrabcily auto ale to je detail jak to tam vypada nevite nekdo?
reagovat - Neděle 24. února 2008 v 11:21 ® lucioperce69 reakce na …
-
ale určitě letos pojedu zase můžem se domluvit a udělat nějakou trestnou výpravu ve více lidech. Nejlepší je to u provázku, ale to asi víš z hladiny na housku, ale loni sem se tam nedostal ani jednou a to sem tam byl asi tak 5krát
reagovat - Neděle 24. února 2008 v 11:18 ® lucioperce69 reakce na …
-
i před těma 5 rokama to tam bylo super nesrovnatelný s loňskem, nebyl sem tam dva roky a byl sem v šoku když sem tam loni přijel
reagovat - Neděle 24. února 2008 v 11:06 ® cercer
-
lucioperce69:tím krmením to tam právě zazdili…uplně tenkrát otrávili vodu.Měl bys vidět,jaké to tam bylo ještě dřív,jak před 5 lety!
reagovat - Neděle 24. února 2008 v 8:00 ® lucioperce69 reakce na …
-
já bych doporučoval rybník Nový. Ryby tam sou slušný a hlavně můžeš tam zajít na jednu noc nemusíš zakrmovat a zachytáš si, ale už to taky neni co to bejvalo. Před 5 rokama když sme tam začali jezdit tam moc lidí nebejvalo prostě nás to chytlo tak sme se zbalili a jeli. Ted to nejde musíš volat a rezervovat si tam místo do předu. I záběry ubyli hodně rybářů tam cpe haldy krmení a to se muselo někde projevit. Jináč fotka, zatim můj osobáček právě z Novýho myslim že 86 cm
reagovat - Sobota 23. února 2008 ve 14:55 ® Klon reakce na …
-
Kubajs.Jasně že vím kde je Sloup.Jezdím se tam koupat a znám to tam jak svý boty…V Radvanci mám strýce.Ja bydlím na severu v Český Lípě
reagovat - Sobota 23. února 2008 ve 14:45 ® Prasek_2007
-
Kubajs: Hádat se rozhodně nebudu.Jsem z N.Boru a tom rybníku tedy také vím své.Jen bych tento revír nedoporučoval někomu,kdo bude v Doksech a hledá zajímavý revír.Ale to je jen můj názor.
reagovat - Pátek 22. února 2008 ve 21:02 ® Kubajs
-
Prasek_2007:chytáte na špatným místě!jinak štik je tam plno!!!a okouni jsou tam i daleko větší a doufám že se nebudeš hádat na té vodě jsem vyrostl Zkrátka plotice si tam zachytáš i okouny na žížalu ale zkrátka musíš vědět a znát místa dno atd.3/4jsou plně mrtvý a pak na pár místech v určitý vzdálenostisi zachytáš suprově
reagovat - Pátek 22. února 2008 ve 20:17 ® farnas
-
newim jestli to neni tolik daleko ale žernoseky jsou dobrý
reagovat - Pátek 22. února 2008 v 8:19 ® Alfons
-
No já bych osobně raději zajel rybníky do Hvězdova (u Mimoně) ty největčí májí ve správě vojenské lesy a je to tam opravdová paráda, hlavně klid, kdyby si chtěl tak mi písni na mail a já ti třebas pošlu fotku. Nejvíce jdou líni, štika a kapři – kapři nad 60 se pouští, takže větších tam je vcelku dost.
reagovat - Pátek 22. února 2008 v 0:58 ® jackies
-
…Hamr na Jezeře…dovolená s andělem a na rybách, nikdo to neznáte…??? super rybaření a perfektní dovolená pro celou rodinu, kde si každý něco svého vybere…povolenky možno zakoupit přímo v obci…není potřeba členství v ČRS…SUPER…!!!jezdím sem už léta…
reagovat - Čtvrtek 21. února 2008 v 18:03 ® Prasek_2007
-
Pokud myslíš okounky do 25cm tak ano.Jinak je to tam s dravci docela bída.Sice jsem jim tam chytil největší rybu – sumec 120cm,ale to byla náhoda. Kámoš vloni zkoušel živou asi tak 10× a bez záběru…
reagovat - Čtvrtek 21. února 2008 v 17:50 ® Kubajs
-
Tak chytat se tam dá ale spíš dravců je tam více
reagovat - Čtvrtek 21. února 2008 v 17:44 ® Prasek_2007
-
Romank1: No tak ve " Sloupu " se určitě chytat dá,ale s níže zmíněnými revíry se to nedá srovnat.Kapři tam berou jen po vysazení,pak je to bída.Stanovat se dá jen v kempu a tam se zase nesmí chytat.Myslím,že když zajedeš do Starých Splavů,tak neprohloupíš.Nějaké fotky najdeš i na www.kukajici-vlci.wz.cz .
reagovat - Středa 20. února 2008 ve 22:01 ® romank1
-
Da se chytat ve Sloupě na rybníku
reagovat - Středa 20. února 2008 ve 22:01 ® romank1
-
Da se chytat ve Sloupě na rybníku
reagovat - Středa 20. února 2008 ve 20:34 ® Kubajs
-
Klon:jestli víš kde je Sloup v Čechách tak tam mám chalupu je to asi 7km od Lípy tak můžem pokecat!
reagovat - Středa 20. února 2008 ve 2:05 ® cercer
-
hm,hm,hm…určitě by to stačilo jednou,co?Nějak mi to zamrzá..a když to rozmrzne,tak to takhle dopadá
reagovat..omluva
- Středa 20. února 2008 v 1:37 ® cercer
-
No,nevím…ten rybník Nový..rádi jsme tam jezdili…ale,skvělá chytačka,velké ryby,příjemné prostředí…ale postupně to upadlo na průměr..ikdyž…vloni jsme tam nebyli,tak třebas se to zase zvedlo..a pokud jde o oboru..tam je taky krásný relax,povolenka doslova pár korun a pokaždé jsme si krásně zachytali..ne zrovna žádné obry ale pohoda,ochotná paní(slečna).Při posl.návštěvě cca 10cejnů,2kapříci kolem 40 a 2 69,67cm.vše za asi 2hodinky lovu.
reagovat - Středa 20. února 2008 v 1:36 ® cercer
-
No,nevím…ten rybník Nový..rádi jsme tam jezdili…ale,skvělá chytačka,velké ryby,příjemné prostředí…ale postupně to upadlo na průměr..ikdyž…vloni jsme tam nebyli,tak třebas se to zase zvedlo..a pokud jde o oboru..tam je taky krásný relax,povolenka doslova pár korun a pokaždé jsme si krásně zachytali..ne zrovna žádné obry ale pohoda,ochotná paní(slečna).Při posl.návštěvě cca 10cejnů,2kapříci kolem 40 a 2 69,67cm.vše za asi 2hodinky lovu.
reagovat - Úterý 19. února 2008 ve 21:57 ® cormoran
-
Rybník Nový je soukromý.
reagovat - Úterý 19. února 2008 ve 21:15 ® romank1
-
Ty rybníky soukromé nebo svazovou povolenku
reagovat - Úterý 19. února 2008 ve 21:11 ® romank1
-
Rybník u Obory se jmenuje Pateřinka
reagovat - Úterý 19. února 2008 ve 20:45 ® cormoran
-
Prsek má pravdu, rybník je dobře zarybněn, hlavně kapry a amury.
reagovat