Chytej.cz

Žena a porybná necteno

6.1.2008 | scootrovka | 29.115 zobrazení | 377 odpovědí

Jaký je Váš názor pánové na ženu porybnou

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 8. ledna 2008 v 0:40 ® LojzaRybka
LojzaRybka

Shrek23-proč ty nejdeš k RS,plno rybářů říká že tam a tamhle chytaj a berou malí kappry a kdyby měli odznak,tak by jim ukázali,jak je jednoduchý přijít na tvojí MO a zeptat se nato jestli nepotřebujou nějakou posilu když se u vody děje něco takovýho

reagovat
Úterý 8. ledna 2008 v 0:24 ® Shrek23
Shrek23

Proč by žena nemohla dělat porybnou. myslim si že by to dělala svědomitějš než některý chlap . Nechci se vás chlapi dotknout vím že jsou mezi vama i porybný ale ze svích zkušenostech za poslední dobu můžu říc že jsem o porybnýho nezavadil . Nehledě na to že travim u vody veškerej volnej čar a pozoruji jaké prasárny se tam dějou. Například na nechranicích kde si nějací rádoby rybáři berou podmírové ryby ve velkym . A o tom by scootrovka mohla vyprávět pač sní tam jezdim často .

reagovat
Pondělí 7. ledna 2008 ve 20:51 ® Prutos reakce na …
Prutos

strécu…tobě to zas nejede? zatim to vypadá příznivě :-)

reagovat
Pondělí 7. ledna 2008 ve 20:48 ® regulus reakce na …
regulus

Na tos přišla až včilka. -:))))

reagovat
Pondělí 7. ledna 2008 ve 20:46 ® scootrovka
scootrovka

Teda pánové s Vámi se člověk opravdu pobaví.:-)

reagovat
Pondělí 7. ledna 2008 ve 20:30 ® Rico reakce na …
Rico

Ja to nemyslel spatne… Ale jen v dobrym… Neprehanej zase…

reagovat
Pondělí 7. ledna 2008 ve 20:26 ® LojzaRybka
LojzaRybka

každá MO doporučuje svím členům RS chodit minimálně po dvou,tak nani vytáhni metr,nebo centimetr a její kolega ti ho ukopne :-)

reagovat
Pondělí 7. ledna 2008 ve 20:10 ® m.b.

co se tyce strazkyn, tak to asi stejne tezko bude delat nejaka nicotna subtilni blondynka. Staci kouknout na revizorky-damy a je jasne, jaky typ zeny je treba.. valkyry :-)

reagovat
Pondělí 7. ledna 2008 v 19:49 ® Rico reakce na …
Rico

To je skoda vybalovat tak dlouhy meridlo to radsi vyndal ten svinovaci metr z kapsy :-D :D:D:D:D :-) :-) :-)

reagovat
Pondělí 7. ledna 2008 v 19:29 ® tulák po hvězdách

Nic proti slečně.Ale nedovedu si představit jak kontroluje v noci nějákýho moc příjemnýho pytláka.Nic méně chápu,že pro pány by bylo fajn ukazovat centimetry…myslím metr jako povinnou výbavu.

reagovat
Pondělí 7. ledna 2008 v 19:15 ® chosebaits reakce na …
chosebaits

Rico-až budou ty party,tak snat udělame nějakou párty.-))))

reagovat
Pondělí 7. ledna 2008 v 18:58 ® Rico
Rico

Ja bych radsi aby byli vsichni v parte :-)

reagovat
Pondělí 7. ledna 2008 v 17:44 ® chosebaits reakce na …
chosebaits

scootrovka-taky tě vezmem do party.-)

reagovat
Pondělí 7. ledna 2008 v 17:32 ® Rico reakce na …
Rico

Ze vahas.....

reagovat
Pondělí 7. ledna 2008 v 16:23 ® scootrovka reakce na …
scootrovka

A přiberete mne do party?

reagovat
Pondělí 7. ledna 2008 v 15:45 ® Rico reakce na …
Rico

No ja bych ji vzal ale ona na ryby moc neni :-) Pokec snad… Pokusim se ji ukecat :-) Stjne ty ryby jednou zacne chytat se mnou :-)

reagovat
Pondělí 7. ledna 2008 v 15:14 ® chosebaits reakce na …
chosebaits

scootrovka-Kontrola v pracovni době.-)

reagovat
Pondělí 7. ledna 2008 ve 14:57 ® scootrovka
scootrovka

Rico-A VEMETE SEBOU I ŽENSKOU NA RYBY KDYŽ JÍ TO VYJDE?

reagovat
Pondělí 7. ledna 2008 ve 14:55 ® scootrovka reakce na …
scootrovka

chosebaits-Jaké ale? :-)

reagovat
Pondělí 7. ledna 2008 ve 14:23 ® chosebaits reakce na …
chosebaits

HaD-Jo mělo.Dvě kafe a v přepočtu byli nějake drahe..-)

reagovat
Pondělí 7. ledna 2008 ve 14:01 ® m.b. reakce na …

HaD: zmlátila ho obuškem za útok na veřejnéhi činitele?

… to nám to ale venku pěkně prší a rovnou mrzne!

reagovat
Pondělí 7. ledna 2008 ve 13:56 ® HaD reakce na …
HaD

chosebaits: a mělo to pokračování? :-)) )

reagovat
Pondělí 7. ledna 2008 ve 12:38 ® chosebaits reakce na …
chosebaits

scootrovka-už se těšim na kontrolu,ale ..............

reagovat
Pondělí 7. ledna 2008 ve 12:27 ® chosebaits reakce na …
chosebaits

Přesně tak jak piše HaD,akorad ja jsem z ty policistky vytahl tel.čislo.Za ty prachy.-)

reagovat
Pondělí 7. ledna 2008 ve 12:18 ® HaD reakce na …
HaD

Myslím si, že by žena klidně porybnou být mohla. Stejně jako když mě kontroluje policistka, tak bych měl respekt i z porybné. A za sebe mohu říci, že na policistku jsem si ještě hubu neotevřel, na policistu už víckrát. Ale mluvím za sebe…

reagovat
Pondělí 7. ledna 2008 v 10:05 ® Rico reakce na …
Rico

jj pravda pravdouci…

reagovat
Pondělí 7. ledna 2008 ve 4:59 ® LojzaRybka
LojzaRybka

regulus-úplná pravda.

reagovat
Pondělí 7. ledna 2008 ve 3:56 ® regulus
regulus

Je to sice trochu mimo téma (koukám, že jste se toho taky moc nedrželi), ale měl bych malou poznámku k těm bouchačkám. Zkuste si uvědomit jednu věc, jestli máte na to, mít střelnou zbraň, myslím tím fyzicky i psychicky. Nemyslím tím jen mít patřičný povolení, ale jestli opravdu máte na to, když ten kvér budete mít u sebe a bude fakt zle, ho použít, nenechat si ho sebrat, případně se jím nenechat zastřelit a v neposlední řadě nést případný následky za jeho eventuelní použití. Ať se na mě kdo chce zlobí jak chce, ale bouchačka se nenosí na odiv nebo případný zastrašování, to je největší blbost co můžete udělat, když je mela a je už tak zle, že po ní musíte šáhnout, tak ten řekněme protivník tím musí být překvapenej a ne aby celou dobu věděl, že ten kvér máte. Současně musíte být skálopevně rozhodnuti to v případě potřeby zmáčknout, protože nikdy nevíte, jestli ten druhej tu bouchačku nevytáhne taky. Je to něco kapinku jinýho, než mít zbraň v nočním stolku, kdyby se k vám náhodou někdo vloupal. Ještě k těm plynovkám, zkuste se někdy zamyslet nad situací, ty vytáhneš plynovku a ten druhej devítku, je blbě vidět, skoro tma ....... Osobně jsem přesvědčenej, že tak 70% lidí co má zbrojní pasy a zbraně nemá na to, aby je v případě potřeby použily.

reagovat
Pondělí 7. ledna 2008 ve 3:40 ® LojzaRybka
LojzaRybka

mekvak-net tu mám,ale nemůžu tady nainstalovat ICQ a nemůžu si tady pustit ani video,to bych si musel sednout o křeslo dál :-))

reagovat
Pondělí 7. ledna 2008 ve 3:22 ® Rico
Rico

tak hezkou sichtu… brou vsem

reagovat