Chytej.cz

Žena a porybná necteno

6.1.2008 | scootrovka | 28.490 zobrazení | 377 odpovědí

Jaký je Váš názor pánové na ženu porybnou

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 7. ledna 2008 v 0:18 ® LojzaRybka
LojzaRybka

Rico-Nechranky jsou supr revír,jen se do ryb musíš trefit,já tam chytám hlavně dravce,ale sednu i na kapřeho

reagovat
Pondělí 7. ledna 2008 v 0:13 ® Rico reakce na …
Rico

Jsem z Litvinova a letos se na nechranky chystam..... porad si to slibuju ale jezdim tam akorat na kole… tesim se az zachytam…

reagovat
Pondělí 7. ledna 2008 v 0:11 ® LojzaRybka
LojzaRybka

jsi z chomutova a obýváš Žateckou stranu a já jsem Žateckej a obývám Chomutovskou,včem je ta Žatecká lepší??

reagovat
Pondělí 7. ledna 2008 v 0:08 ® scootrovka reakce na …
scootrovka

LojzaRybka-Já zase obývala přesně druhou stranu.

reagovat
Pondělí 7. ledna 2008 v 0:03 ® LojzaRybka
LojzaRybka

no,moje taky,tenhle rok jsem skoro bydlel v policejní zátoce se štikama :-) :),a poznal jsem tam i pár členů RS z chomutova,ne­bo března

reagovat
Pondělí 7. ledna 2008 v 0:01 ® scootrovka reakce na …
scootrovka

No jasně mé druhé bydlistě

reagovat
Neděle 6. ledna 2008 ve 23:58 ® LojzaRybka
LojzaRybka

scootrovka-teď koukám že jsi s chomutova,jezdíš na nechranky?

reagovat
Neděle 6. ledna 2008 ve 23:57 ® scootrovka reakce na …
scootrovka

No tak na to už se těším.Ale spíše se zasmějí rybáři až za nima někam půjdu a cestou narazím na pavouka.To bude řevu a volání o pomoc. :-)

reagovat
Neděle 6. ledna 2008 ve 23:55 ® LojzaRybka
LojzaRybka

scootrovka -jo a taky zažiješ jako RS i dost srandy

reagovat
Neděle 6. ledna 2008 ve 23:52 ® scootrovka reakce na …
scootrovka

Děkuji :-)

reagovat
Neděle 6. ledna 2008 ve 23:49 ® LojzaRybka
LojzaRybka

scootrovka- těžké složit skoušku RS není,na své MO si vyzvedni rukověď RS a tam je vše napsané,teď už si ale nepamatuji jak to tam bylo,jestli jsou tam i otázky,mám to doma a jsem teď v práci,tak až zejtra.Prostě musí splňovat věk,znalosti RŘ,nějaký zákony a paragrafy. Dříve to bylo tak že když poslal pytlák RS někam do pr…,tak mu nikdo nic nemohl,ale teď je všechno trochu jinak,všichni rybáři a věřim tomu že i pytláci vědí že RS má statut veřejného činitele,tak se kněmu i tak chovaj,bohužel vyjímky se najdou.

reagovat
Neděle 6. ledna 2008 ve 23:36 ® scootrovka
scootrovka

Velice Vám děkuji za Vaše názory.Jsem ráda že jsou z Vaší strany tak pozitivní.ANI JSEM TO POPRAVDĚ NEČEKALA.Bohužel znám jednání některých rybářů u vody a jejich násilné chování.Mám v rodině jednoho porybného a z jeho vyprávění mi občas lezla husí kůže po zádech,ale i přes to bych se velice ráda k RS dostala.Myslím si že takzvaní pánové rybáři prudasové si asi rozmyslí napadnout ženskou budeli mít placku Rs a ktomu zbran u pasu nemyslíte?Ale zase musím přiznat,že když jsem u vody tak mužské pohlaví se chová k mé osobě velice slušně.Tak doufám že to tak hrozné nebude.A slibuji Vám pánové že jestli se mi to podaří vážně nebudu druhá nikita.Budu hodná ale nekompromisní :-) .Jen bych se chtěla ještě zeptat zdali je obtížné složit zkoušky RS?

reagovat
Neděle 6. ledna 2008 ve 21:55 ® LojzaRybka
LojzaRybka

no a právě ti dědkové kterejm už nestojej by ty ryby pobrali :-)) ))))

reagovat
Neděle 6. ledna 2008 ve 21:44 ® sus1 reakce na …

Noooo,ty vogo??!!to je fakt a nebo by stáli u břehu v pozoru jako nám v kalhotech vid???!!

reagovat
Neděle 6. ledna 2008 ve 21:40 ® LojzaRybka
LojzaRybka

sus1-myslim že by ani ryby nebrali :-) :)

reagovat
Neděle 6. ledna 2008 ve 21:38 ® sus1 reakce na …

Já myslim ,že kdyby prošla Pamela v plavkach tak by každej dělal chvilku dobrotu,co??

reagovat
Neděle 6. ledna 2008 ve 21:20 ® chosebaits reakce na …
chosebaits

LojzaRybka-Co dělaš v praci?Pujdem do všeobecne diskuse at tady nedělame slečně bordel.

reagovat
Neděle 6. ledna 2008 ve 21:17 ® LojzaRybka
LojzaRybka

chosebaits-fuj,už jsem v zaměstnání,ma­lovali tady přes víkend a nikdo tu nevyvětral,je tu smrad jako kráva,doufám že to přežiju a pujdu ještě někdy na ryby :-) :)

reagovat
Neděle 6. ledna 2008 ve 21:10 ® chosebaits reakce na …
chosebaits

LojzaRybka-Možna se letos budou čistit.Možna???? Podobna akce jako na orliku v roce 2006

reagovat
Neděle 6. ledna 2008 v 19:32 ® LojzaRybka
LojzaRybka

regulus-tak to máš pravdu že na někoho ani ženská neplatí,pak už fakt jen policajti a ty jsem nevolal jednou a to jsem se u vody už i popral a uskakoval před autem,nedovedu si představit ženskou když potom potká takový magory

reagovat
Neděle 6. ledna 2008 v 19:28 ® regulus reakce na …
regulus

LojzaRybka – docela barvitě, bohužel to nepovede k tomu, že se někteří jedinci začnou na rybách chovat alespoň relativně slušně. Na někoho prostě ani ženská neplatí.

reagovat
Neděle 6. ledna 2008 v 19:27 ® sus1 reakce na …

Tak to ještě jde??!!

reagovat
Neděle 6. ledna 2008 v 19:24 ® LojzaRybka
LojzaRybka

sus1-jestli myslíš nikytu,tak té asi tak 40–45

reagovat
Neděle 6. ledna 2008 v 19:22 ® LojzaRybka
LojzaRybka

regulus-no myslim to tak,že když to bude mladá ženská,tak některý rybáře přepadne puberta a dál si to dovedeš představit

reagovat
Neděle 6. ledna 2008 v 19:19 ® sus1 reakce na …

A kolik jí bylo?velrybě.??

reagovat
Neděle 6. ledna 2008 v 19:05 ® regulus
regulus

LojzaRybka – já reagoval na původní dotaz Scootrovky, nikoliv na Nikitu a myslel jsem přesně to, co psal Klon. Pokud se toho kontrolování několikrát denně týká, tak jde o to, jak to myslíš. -:))))

reagovat
Neděle 6. ledna 2008 v 18:59 ® LojzaRybka
LojzaRybka

chosebaits-tak to jsem ještě neslišel,že by se měli čistit nechranky,ale bylo by to asi dost zajímavý,a myslim si že ten bordel co tam každoročně nateče by neměli ani kam dát

reagovat
Neděle 6. ledna 2008 v 18:57 ® LojzaRybka
LojzaRybka

Klon-členové RS by měli správně z bezpečnostních důvodů chodit po dvojcích,tak si myslim že by měli asi dědové respekt

reagovat
Neděle 6. ledna 2008 v 18:52 ® Klon
Klon

No nevím nevím.Dívku bych určitě mezi RS přivítal a proč taky ne.Dnes už je jiná doba a nenáleží vše jen mužům.Vem te si jen krásnou holku,která vedle vás rybaří,tak proč né hned RS.Jediné čeho bych se bál,by bylo,že někteří rybáři by ji měli na háku a poslali ji někam…U nás bych tomu docela věřil,protože jsou u nás dědkové,kteří si myslí,že právo jsou oni a nějaká rybka na víc nebo podmíráka oni prostě můžou.Vždyť jsou přece starý a nemají už tolik sil sedět a čekat na na mírovýho kapříka.Jim stačí i malinkej pro kočku…

reagovat
Neděle 6. ledna 2008 v 18:38 ® chosebaits
chosebaits

LojzaRybka-Jo v poho,ale mam na to trochu jiny pohled.Každej porybny je jiny a každy si rybařsky řad děla podle sebe tak jako někteři rybaři.Nemyslim tim tebe a ani tu slavnou nikytu.Slyšel jsi už něco o tom že se maj čistit nechranice?

reagovat