Vyhledávání
Žena a porybná
6.1.2008 | scootrovka | 29.090 zobrazení | 377 odpovědí
Jaký je Váš názor pánové na ženu porybnou
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 12. května 2008 ve 12:53 ® drebin69 reakce na …
-
jojo,svatá pravda
reagovat - Pondělí 12. května 2008 v 0:17 ® cercer
-
to nejni poklona-to je fakt!
reagovat - Neděle 11. května 2008 ve 23:36 ® scootrovka
-
No tééééda děkuji za poklonu.
reagovat - Neděle 11. května 2008 ve 22:57 ® cercer
-
to určitě ano..
reagovat - Neděle 11. května 2008 ve 12:22 ® drebin69 reakce na …
-
cercer1:hustej zážitek,ale taková scootrovka vypadá moc mile ne???
reagovat - Neděle 27. dubna 2008 v 18:33 ® cercer
-
jsem rád,že nejsem sám..
reagovatdneska se tomu už jen směju,ale…
- Sobota 26. dubna 2008 ve 22:12 ® Shrek23 reakce na …
-
no jo jeden zmála co potkal brutální nikitu
reagovat. To bych je poslal někam.....
- Sobota 26. dubna 2008 ve 20:09 ® cercer
-
regulus:Abych se přiznal…dnes už nevím…
reagovat - Sobota 26. dubna 2008 ve 12:33 ® regulus reakce na …
-
Cercer – jen takovej dotaz, ty švestky byly městský nebo PCH???
reagovat - Sobota 26. dubna 2008 v 11:28 ® cercer
-
rgb23,Scootrovka: jo..ale do smutných,kuriozních příběhů..
reagovatAle jsem rád,že někdo ví,očem(okom)píšu…
- Sobota 26. dubna 2008 v 7:58 ® scootrovka reakce na …
-
No jo no Nikita.Více se o ní raději nevyslovovat.Mám sní také své zkušenosti.Jak říká RGB23 DEJ TO NORMÁLNĚ DO KURIOZNÍCH PŘÍBĚHŮ.
reagovat - Pátek 25. dubna 2008 ve 22:29 ® rgb23 reakce na …
-
cercer1: skoro bych si myslel, že to patří do kuriózních ryb. příběhů. Máš bod, tohle mě pobavilo
reagovat - Pátek 25. dubna 2008 v 15:44 ® jindrich
-
cercer: že by Nikita?
reagovat - Pátek 25. dubna 2008 v 15:10 ® cercer
-
CHtěl jsem se podělit o jeden muj zážitek s ženou-porybnou.Vyrazil jsem kdysi s kamarádem na pár dní na Nechraňky,ubytovali jsme se ve Vinkleticích a protože bylo málo vody,postavili jsme si miniaturný stan v kempu skoro u vody.tím,že bylo málo vody,byl břeh volný a 100 a 100 metrů na obě strany nebylo živé duše než mi dva.Po ranním lovu kamarád malinko vytuhnul půlkou těla(kvuli slunku) ve stanu.Já právě převázal proutky na krmítka a položil je do vidliček.Sluníčko právě vylezlo a já si nalil z termosky kávu,a zakousl se do tatranky a vychutnával si klid a ticho i teplé slunečné paprsky.Když tu najednou: zaslechl jsem nějaký hluk na břehu a tak se podívám tím směrem a vidím nějakou postavu v maskáčích,jak se řítí ještě s dalšíma třema černýma postavama směrem k nám.Rachot to byl na tom štěrku a kamení slušný a tak jsem se zájmem sledoval,za kým se tak ženou,když tam širokodaleko nikdo není.,,Rybářská stráž-kontrola povolenek"ozvalo se jako zahřmění z čistého nebe a já poznal že postava v maskáčích a kanadách je žena.Ten černý doprovod byli strážníci s dvěma vlčákama..prohnali se kolem mě a vrhli se k mému kamarádovi..při kontrole dokladů mu bylo oznámeno,že spal při lovu a že nehlídal své nahozené pruty a tím porušil řád a že se mu tímto zabavuje povolenka..nechápavě jsem na to vše koukal s otevřenou pusou,zapoměl jsem i kousat..a připolil se tím kafem..řekl jsem,že je u prutů stejně daleko,jako já a že mu přeci nemuže vzít papíry za to,že usnul.Na to se otočila na mě a ať ukážu doklady.Ohnul jsem se k baťohu a za štěkání vlčáků sotva metr od mé hlavy jsem hledal doklady.Připadal jsem si jak na gestapu..a na muj pokus o ironii,že by pesci asi potřebovali nakrmit,když tak pořád štěkaj,mi řekla,že mám asi dost humoru a že mě přejde,protože jsem právě porušil ryb.řád tím,že mám pruty ve vidličkách připraveny k lovu a nelovím..a že si tím vyhrazuji místo a bráním ostatním rybářům ve výkonu rybolovu a to je trestné..nevěřícnně jsem na ní koukal a pak zas na tu širou pustinu kolem a ptal se,jak že to tu vlastně omezuju.Na to mi řekla,že mužu být rád,že má dobrou náladu a že mě pro dnešek ještě nechá,ale že si píše mé jméno a až na mě tu příště narazí,že se na mě zaměří…neměl jsem ani představu,jak to,,zaměření"muže asi vypadat.Nakonec mi papíry hodila zpět do klína as řekla at nahodím,nebo to zabalím..a pak všichni zase zmizeli..na břehu jsem zustal jen já,obrazně,i doslova jako opařenej..kamarád lehčí o povolenku a to bylo vše.Navečír jsme to zabalili a frčeli zase 100km domů.Doma se všichni divili,že jsem přijel hned druhý den v pátek,když jsem tam chtěl být až do neděle. Myslíte si,že jsem si to vymyslel??Omyl..místní ji určitě znají a pamatují-byla vyhlášená svými způsoby a nakonec ji museli odvolat z funkce.Byla to dokonce přímo hospodářka či co na Nechranicích..a měla nějakou trefnou přezdívku..už nevím.. Toto je má jediná zkušenost s porybnou rybářkou..přesto vše bych byl radši,aby mě kontrolovala na rybách nějaká pěkná a usměvavá porybná,než dědula páchnouci pivem a rumem-jak je velice časté. Takže Rybářky-porybné…jen houšť!!!
reagovat - Pátek 25. dubna 2008 ve 14:43 ® cercer
- reagovat
- Pátek 25. dubna 2008 ve 13:35 ® scootrovka
-
Nějak vylidníno
reagovat - Pátek 7. března 2008 v 8:30 ® monaster reakce na …
-
Lojza: víš že my dva by sme toho byli schopný. ještě Blueshark je takovej truhlík. a nemudruj a marš na ryby. dneksa jsme zas chytal i ze spaní. mně už z těch ryb asi hrabe
reagovatale furt lepší než kdyby se ti zdálo o práci že jo
- Čtvrtek 6. března 2008 ve 20:08 ® LojzaRybka reakce na …
-
monaster>:) budeš sedět doma u plotny a vařit,v koupelně pračka a tvoje žena na rybách a bude se těšit až přijde domu a bude vše hotovo:))
reagovat - Čtvrtek 6. března 2008 v 10:28 ® monaster reakce na …
-
v minulým příspěvku jsem ukryl jednu větu která je myšlena vážně
reagovathledejte
- Čtvrtek 6. března 2008 v 10:28 ® monaster
-
já chcu taky babu RS
třebas bude svobodná ...........
když si člověk nabalí babu z RS má 100% jistotu že ta pak nebude remcat že máme žížaly a červy v lednici a že sme věčně na rybách. a ještě nám zkontroluje cajk před odchodem z domu
takže mně napadaj dvě věci:
- buďme hodní na RS ať je to ženská nebo chlap protože hlídají naše vody, a jd ejim o naše ryby.
2( HaD: popřemejšlej nad rybářskou seznamkou. jen ten nepoměr chlapi : ženský bude asi velikej
reagovat - Čtvrtek 6. března 2008 v 10:11 ® Kobr
-
jj souhlas, taky bych byl radši kdyby to byla ženská. Jen by to nemusela být taková ta „frojland Helga“ s blonďatejma karbanátkama na hlavě
reagovat - Čtvrtek 6. března 2008 v 9:55 ® Mary reakce na …
-
Kdyby nešlo o život, bylo by jich i více.
reagovat - Středa 5. března 2008 ve 22:23 ® scootrovka reakce na …
-
Děkuji
reagovat - Neděle 10. února 2008 ve 13:03 ® drebin69
-
Myslí,že je to příjemný rozptýlení než když vás u vody šacuje vousatej děda.Škoda že jich není víc
reagovat - Sobota 26. ledna 2008 v 10:15 ® božan
-
Proč ne?Ale jako porybný se občas setkám z enormě vulgárními „taky rybáři“.Takže paní nebo slečna porybná ano,ale raději v doprovodu statného chlapa.
reagovat - Neděle 20. ledna 2008 v 0:01 ® Mary reakce na …
-
Lojza: jo, když přijde velká voda a vezme nám to ze sportovního, tak je to na řece. Pro mne je to přímo v Teplé, potok.
reagovat - Sobota 19. ledna 2008 ve 23:58 ® LojzaRybka
-
Mary>naposledy jsem vyděl říčku teplou ještě jako malej kluk,rybám jsem z mostu házel rohlíky přímo do huby,jsou tam ještě nějaký?
reagovat - Sobota 19. ledna 2008 ve 23:55 ® Mary reakce na …
-
Lojza: To já také. Do Sokolova to máme, tak něco přes půl hodinky.
reagovat - Sobota 19. ledna 2008 ve 23:48 ® LojzaRybka
-
mary>Alivia si pamatuju moc dobře,je to chlapec s pohraničí:)))))
reagovat - Sobota 19. ledna 2008 ve 23:48 ® Mary
-
LojzaRybka: Možná ti připomenu jindricha v klobouku , byl tam se synem a jestli se nepletu, tak Hadovi udělal, také sponzora na rybářské závody.
reagovat