Vyhledávání
Žena a porybná
6.1.2008 | scootrovka | 28.485 zobrazení | 377 odpovědí
Jaký je Váš názor pánové na ženu porybnou
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 6. ledna 2008 v 18:13 ® LojzaRybka
-
chosebaits-já to dělám už asi sedmej rok a řeknu ti že natom nic neni,nesmíš bejt takovej jaký jsou lidi na tebe a vše je OK,
reagovat - Neděle 6. ledna 2008 v 18:05 ® chosebaits reakce na …
-
Nevim jestli do toho jit.Unas na severu bude mit nikitu furt na taliři a za druhe hajit zakony ktere jsou trochu zastarale a špatne?Chtěl jsem kdysi davno do toho jit taky,ale bohu dik nešel.
reagovat - Neděle 6. ledna 2008 v 17:59 ® LojzaRybka
-
regulus-myslim že pokud by šlo o ženskou kolem 20ti let,tak ji někteří rybáři nadbýhaj a nechaj se kontrolovat i několikrát deně.Toto není případ jmenované,před ní rybáři uš utíkali,nebylo jí 20let
reagovat:)
- Neděle 6. ledna 2008 v 17:54 ® regulus
-
Nic ve zlým, osobně je mi to jedno, jestli ženská nebo chlap (myslím pochopitelně RS -:)))) ), ale budeš mít těžkej život, docela si dovedu představit, jak bude těm starejm dědulům po chuti, že je kontroluje dvacetiletej žabec a ještě k tomu baba. No a nedej bože když narazíš na někoho hustýho, asi by to chtělo ještě nějakej kurs kung-fu nebo něco podobnýho. -:))))
reagovat - Neděle 6. ledna 2008 v 17:49 ® LojzaRybka
-
chosebaits-jo,mrcha
reagovat:)
- Neděle 6. ledna 2008 v 17:44 ® chosebaits reakce na …
-
LojzaRybka-A ukradla telefon.
reagovat - Neděle 6. ledna 2008 v 17:38 ® LojzaRybka
-
Tak pánové,pani porybná na nechranicích se jmenovala pani Smočková její přezdívka BRUT8LNÍ NIKYTA,tak tato osoba už u RS není a už ani být nemůže,na tuto osobu bylo plno stížností od rybářů z jiných organizací,ale i z organizace MO Žatec odkud pocházela.Jednoho dne se ale přišlo na podvody které páchala s p.Smočkem a následovalo tomu oznámení na policii a dodnes se to řeší a neni to vyřešený.Jinak jsem se dozvěděl ža oba tyto lidé nesmí působyt v rybářství,ale už jsem slišel,doufám že to je teda fáma že jsou u organizace Praha Smíchov. I já jelikož jsem člen RS jsem měl s p.Smočkovou vystoupení na Nechranicích,kterého se zůčastnil i policista kterého si ona přivedla,ale bohužel raději odešel,asi nevěřil vlastním uším co ji napadá,tato žena si totiž vymýšlela vlastní zákony např. podběrák musí být rozdělaný,pruty rybáře který se šel vyčůrat musí být vytaženy a nesmí být špičky prutů nasměrovány směrem k vodě,další případ byl že sjela malího klučinu zato že má podběrák 10m od sebe a ona mu vynadala tak že brečel a nakonec mu dala ještě zápis,a bylo toho podstatně dost.A nejlepší natom bylo to že kvůli jejím manírum to odnášeli rybáři MO Žatec od jiných členů RS třeba z CHomutova,ale musím říct že teď je vše v naprostym pořádku.
reagovat - Neděle 6. ledna 2008 v 16:13 ® Rico
-
Proc by ne?! Jasne ze jo!
reagovat - Neděle 6. ledna 2008 v 16:08 ® wallys reakce na …
-
Jo v Žatci jenom pracuju a na Nechranice se dostanu jednou za čas,ale o Nikitě jsem už toho slyšel celkem dost.Ale jinak ženská jako porybná by mi vcelku nevadila jen kdyby neměla stejně přiblblí chování a vystupování jek někteří porybní a je jich dost :o(
reagovat - Neděle 6. ledna 2008 v 15:49 ® chosebaits reakce na …
-
scootrovka -Tak tak,nikita.Nemam problem abys byla porybnou,ženy mam docela rad.
reagovat - Neděle 6. ledna 2008 v 15:30 ® Kazan
-
Žádný, porybný(á) ať toho či onoho pohlaví je porybný(á), je to spíš o člověku, jeho jednání, vystupování a povaze. Je to asi to samé, jako by se položila otázka jaký je názor na policistku.
reagovat - Neděle 6. ledna 2008 v 15:27 ®
-
ja nevim ale myslim si ze kdyz to muzou delat muzi(a to sou nekdy taky hovada)tak proc by to nemohla delat zenska
reagovat - Neděle 6. ledna 2008 v 15:27 ®
-
ja nevim ale myslim si ze kdyz to muzou delat muzi(a to sou nekdy taky hovada)tak proc by to nemohla delat zenska
reagovat - Neděle 6. ledna 2008 v 15:23 ® scootrovka reakce na …
-
Zatím nejsem.Je mi bohužel jen 20 ale letos už se na to chystám stát se porybnou a docela bych chtěla znát názory Vás mužských rybářů
reagovat - Neděle 6. ledna 2008 v 15:22 ® scootrovka reakce na …
-
Vím a říkali jí brutální nikita vid.
reagovat - Neděle 6. ledna 2008 v 15:21 ® chosebaits reakce na …
-
Doufam,že nejsi členem rybařske straže a nebo už jo.
reagovat - Neděle 6. ledna 2008 v 15:17 ® chosebaits
-
To nechtěj vědět,nebot tady na nechranicih už jednou byla
reagovat