Vyhledávání
LABE 9
5.1.2008 | farnas | 11.694 zobrazení | 115 odpovědí
jaké máte skušenosti s tímto revírem jaké ryby se tam vyskytují ryby, na co se tam chytá jaké způsoby lovu se tam upřednostnují. Děkuji.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 6. února 2008 v 7:58 ® Piranha reakce na …
-
Farnas>souhlasim s Klonem, ptas se na veci ty same nekolikrat a i na jinych diskuzich. Uz jsem ti myslim jednou psal at si koupis nebo pujcis nejakou knihu a prectes si ji.Udelas lip.Protoze kdyby ti tu kazdej mel vysvetlovat co a jak u ktery ryby tak to proste nejde.Proste vem si veci a jdi k vode a naucis se to vsechno.Porad ti tu nikdo nebude radit, za chvili budes nosit notebook k vode aby si mel cerstvy rady.
reagovat - Úterý 5. února 2008 ve 20:47 ® farnas
-
Klone chtel jsem se zeptat kde je ten zplav jestli mi odpovíš
reagovat - Úterý 5. února 2008 ve 20:39 ® farnas
-
A co ma bejt jestli chcete odpovidat nemusite jestli jo tak klidně
reagovat - Úterý 5. února 2008 ve 20:30 ® petr_171 reakce na …
-
chytil si tam nekdy sumce???
reagovat - Úterý 5. února 2008 ve 20:10 ® Klon
-
Jinak ti i znovu odpovím.Na Žernosekách se dá chytat jak se ti za chce.Většinou tam chytají na krmítka s kuku nebo na boilies.to je co se týče hlavně kaprů…Dravci tam jsou všeci at štika,bolen,candát nebo sumec.Chytám je na vláčku.Vláčím klasiku kopyta a pak wobler různých tvarů a typů.Nejvíc se mi na dravce osvědčila bílá guma…
reagovat - Úterý 5. února 2008 ve 20:05 ® Klon reakce na …
-
farnas : prosím tě neptáš se někdy úplně až moc zbytečně??Je přeci jedno na co budeš chytat a jakou rybolovnou technikou.Žernoseky je rameno řeky Labe,takže je jasný že tam bude většina druhů ryb.Chceš chytat na feeder,tak chytej na feeder.Chceš kapra? Je jedno jestli na kuku,červa,hnojáka.Prostě ho chytíš na to co žere
reagovat)Promiň Nechci tě tu nějak moralizovat,ale většině už došlo,že píšeš schválně do tohoto tématu,abys ho udržel aktivní a na vrchu…Chápu to,ale pak to vypada tak,že ho máj všeci na vrchu a myslí si že tam píše hodně lidí a že se diskutuje,ale přitom ty tam sem tam píšeš zbytečnosti.Jestli jsem tě urazil,tak se omlouvám.Je to jen můj názor
- Úterý 5. února 2008 ve 20:04 ® LojzaRybka
-
nesypej,oprava
reagovat - Úterý 5. února 2008 ve 20:04 ® LojzaRybka
-
farnas>co máš pořád stou kukuřicí,máte doma snad kukuřičný plantáže,sakra dej na háček rohlík nebo boilí a nesipej do vody něco co když ryby nesežerou tak to na dně kvasí a hnije
reagovat - Úterý 5. února 2008 v 19:31 ® ulrisak2 reakce na …
-
dobrá věta…:)))
reagovat - Úterý 5. února 2008 v 18:25 ® farnas
-
Kdybych chtel na zernoseky na feeder na kuku kapry
reagovat - Úterý 5. února 2008 v 18:08 ® farnas
-
jo dik
reagovat - Úterý 5. února 2008 v 18:06 ® Klon reakce na …
-
Přesně tak.Dobře se chytá s tzv. policejního ostrovu.Jmenuje se tak kvůli tomu,že tam jezdí policajti.je to ten druhý za tím co je na prodej.Nechtěj tam vůbec nikoho pouštět a hlída si to i RS na lodi.Když tam nikoho vidí,tak rádi otravují.Mě se tam povedlo se s pár policajty tenkrát v kempu pěkně zežrat,tak od tý doby mě znají a nějak tak jsem se jim vtírnul a berou mě…
reagovat)No a právě tam sem si udělal i pár osobáčku.Jsou tam i pěkní kapři..
- Úterý 5. února 2008 v 17:49 ® Piranha reakce na …
-
Klon> jj tam na hloubce jo tam sou.Chytaj se tam i z lodky na třepačku.Jinak videl jsem tam chcipliho candata ale z Pistan.Meril sem ho a peknejch 97 mel.A ani jeste nesmrdel.Byla by to pekna trofejni hlava. Jinak jsou tam pekny okouni boleni dedkove sumci proste vsechno co je v labi.
reagovat - Úterý 5. února 2008 v 17:35 ® Klon
-
Dravci tam jsou.Jezdím na ně vždy na podzim.Jedu rovnou do toho kempu tam.Nechám tam auto a sejdu dolů k vodě.Přímo vlevo je takový cíp a tam jsou v hloubce potopený nějáky traverze,zídky apod.Sice i hodně trháš ale jinak super…Hlavně Candoši
reagovat - Úterý 5. února 2008 ve 13:20 ® farnas
-
Jak je to v Žernosekách z dravci !!!!!!!!!!!! ja jsem tam byl parkrat a vubec newim stiky jestli tam jsou nebo sumci a candati
reagovat - Pondělí 4. února 2008 v 17:52 ® farnas
-
prosim vas vak vam to de na labi 10
reagovat - Neděle 3. února 2008 ve 22:06 ® farnas
-
superrrrrrrrrrrrrrr fotky posííílejte dál
reagovat - Neděle 3. února 2008 ve 22:05 ® farnas
-
ty kalhoty jsou skoda no
reagovat - Neděle 3. února 2008 ve 21:32 ® farnas
-
nádhernej amur
reagovat - Neděle 3. února 2008 ve 21:27 ® Piranha
-
Jinak ta doura na koulich je delikatesa
reagovat) byla zpusobena pri tom foceni Amík sebou skubnul a abych ho nepustil tak jsem rozkrocil a byla na svete
- Neděle 3. února 2008 ve 21:20 ® Piranha
-
jeden sz mnoha amuru chycenych myslim v roce 2000 na Labi u vtoku do piskovni v Zernosekach.Chytany byly na obri kukurici dipovanou Top Secretem přich. malina a mezi kuku byla plovouci pěna
reagovat - Neděle 3. února 2008 ve 21:15 ® farnas
-
de to na laby 9–10 na vlacku v okoli litaku
reagovat - Neděle 3. února 2008 ve 21:14 ® farnas
-
maj to pekny kapriky ne
reagovat - Neděle 3. února 2008 v 19:51 ® kynolog reakce na …
-
to že sumcař tak to jde
reagovat - Neděle 3. února 2008 v 19:42 ® kiclak reakce na …
-
Jdou i na kuku,spíš na panáčka 5–6 kuku.
reagovat - Neděle 3. února 2008 v 19:39 ® kiclak reakce na …
-
Ještě že tam máte toho velkííííího psa,kterej Vám je aportuje
reagovat - Neděle 3. února 2008 v 19:38 ® farnas
-
sorry feeder
reagovat - Neděle 3. února 2008 v 19:37 ® farnas
-
chytal jsem taky okouny na feede na hnojnáka ale ty kapři na pískovně jdou i na kukuřici ne
reagovat - Neděle 3. února 2008 v 19:25 ® Bobby
-
Přizná se ti ale,že jsme si nechaly pár pěkných okounů okolo 35 cm na gril a prostě jsme je sež…y
reagovat - Neděle 3. února 2008 v 19:17 ® Bobby
-
chytaly jsme na boilies,ale braly i na žížaly.
reagovat