Chytej.cz

LABE 9 necteno

5.1.2008 | farnas | 11.694 zobrazení | 115 odpovědí

jaké máte skušenosti s tímto revírem jaké ryby se tam vyskytují ryby, na co se tam chytá jaké způsoby lovu se tam upřednostnují. Děkuji.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 6. února 2008 v 7:58 ® Piranha reakce na …
Piranha

Farnas>souhlasim s Klonem, ptas se na veci ty same nekolikrat a i na jinych diskuzich. Uz jsem ti myslim jednou psal at si koupis nebo pujcis nejakou knihu a prectes si ji.Udelas lip.Protoze kdyby ti tu kazdej mel vysvetlovat co a jak u ktery ryby tak to proste nejde.Proste vem si veci a jdi k vode a naucis se to vsechno.Porad ti tu nikdo nebude radit, za chvili budes nosit notebook k vode aby si mel cerstvy rady.

reagovat
Úterý 5. února 2008 ve 20:47 ® farnas
farnas

Klone chtel jsem se zeptat kde je ten zplav jestli mi odpovíš

reagovat
Úterý 5. února 2008 ve 20:39 ® farnas
farnas

A co ma bejt jestli chcete odpovidat nemusite jestli jo tak klidně

reagovat
Úterý 5. února 2008 ve 20:30 ® petr_171 reakce na …

chytil si tam nekdy sumce???

reagovat
Úterý 5. února 2008 ve 20:10 ® Klon
Klon

Jinak ti i znovu odpovím.Na Žernosekách se dá chytat jak se ti za chce.Většinou tam chytají na krmítka s kuku nebo na boilies.to je co se týče hlavně kaprů…Dravci tam jsou všeci at štika,bolen,candát nebo sumec.Chytám je na vláčku.Vláčím klasiku kopyta a pak wobler různých tvarů a typů.Nejvíc se mi na dravce osvědčila bílá guma…

reagovat
Úterý 5. února 2008 ve 20:05 ® Klon reakce na …
Klon

farnas : prosím tě neptáš se někdy úplně až moc zbytečně??Je přeci jedno na co budeš chytat a jakou rybolovnou technikou.Žernoseky je rameno řeky Labe,takže je jasný že tam bude většina druhů ryb.Chceš chytat na feeder,tak chytej na feeder.Chceš kapra? Je jedno jestli na kuku,červa,hno­jáka.Prostě ho chytíš na to co žere :-)) )Promiň Nechci tě tu nějak moralizovat,ale většině už došlo,že píšeš schválně do tohoto tématu,abys ho udržel aktivní a na vrchu…Chápu to,ale pak to vypada tak,že ho máj všeci na vrchu a myslí si že tam píše hodně lidí a že se diskutuje,ale přitom ty tam sem tam píšeš zbytečnosti.Jestli jsem tě urazil,tak se omlouvám.Je to jen můj názor

reagovat
Úterý 5. února 2008 ve 20:04 ® LojzaRybka
LojzaRybka

nesypej,oprava :-))

reagovat
Úterý 5. února 2008 ve 20:04 ® LojzaRybka
LojzaRybka

farnas>co máš pořád stou kukuřicí,máte doma snad kukuřičný plantáže,sakra dej na háček rohlík nebo boilí a nesipej do vody něco co když ryby nesežerou tak to na dně kvasí a hnije

reagovat
Úterý 5. února 2008 v 19:31 ® ulrisak2 reakce na …
ulrisak2

dobrá věta…:)))

reagovat
Úterý 5. února 2008 v 18:25 ® farnas
farnas

Kdybych chtel na zernoseky na feeder na kuku kapry

reagovat
Úterý 5. února 2008 v 18:08 ® farnas
farnas

jo dik

reagovat
Úterý 5. února 2008 v 18:06 ® Klon reakce na …
Klon

Přesně tak.Dobře se chytá s tzv. policejního ostrovu.Jmenuje se tak kvůli tomu,že tam jezdí policajti.je to ten druhý za tím co je na prodej.Nechtěj tam vůbec nikoho pouštět a hlída si to i RS na lodi.Když tam nikoho vidí,tak rádi otravují.Mě se tam povedlo se s pár policajty tenkrát v kempu pěkně zežrat,tak od tý doby mě znají a nějak tak jsem se jim vtírnul a berou mě… :-)) )No a právě tam sem si udělal i pár osobáčku.Jsou tam i pěkní kapři..

reagovat
Úterý 5. února 2008 v 17:49 ® Piranha reakce na …
Piranha

Klon> jj tam na hloubce jo tam sou.Chytaj se tam i z lodky na třepačku.Jinak videl jsem tam chcipliho candata ale z Pistan.Meril sem ho a peknejch 97 mel.A ani jeste nesmrdel.Byla by to pekna trofejni hlava. Jinak jsou tam pekny okouni boleni dedkove sumci proste vsechno co je v labi.

reagovat
Úterý 5. února 2008 v 17:35 ® Klon
Klon

Dravci tam jsou.Jezdím na ně vždy na podzim.Jedu rovnou do toho kempu tam.Nechám tam auto a sejdu dolů k vodě.Přímo vlevo je takový cíp a tam jsou v hloubce potopený nějáky traverze,zídky apod.Sice i hodně trháš ale jinak super…Hlavně Candoši

reagovat
Úterý 5. února 2008 ve 13:20 ® farnas
farnas

Jak je to v Žernosekách z dravci !!!!!!!!!!!! ja jsem tam byl parkrat a vubec newim stiky jestli tam jsou nebo sumci a candati

reagovat
Pondělí 4. února 2008 v 17:52 ® farnas
farnas

prosim vas vak vam to de na labi 10

reagovat
Neděle 3. února 2008 ve 22:06 ® farnas
farnas

superrrrrrrrrrrrrrr fotky posííílejte dál

reagovat
Neděle 3. února 2008 ve 22:05 ® farnas
farnas

ty kalhoty jsou skoda no

reagovat
Neděle 3. února 2008 ve 21:32 ® farnas
farnas

nádhernej amur

reagovat
Neděle 3. února 2008 ve 21:27 ® Piranha
Piranha

Jinak ta doura na koulich je delikatesa :-)) ) byla zpusobena pri tom foceni Amík sebou skubnul a abych ho nepustil tak jsem rozkrocil a byla na svete :-D

reagovat
Neděle 3. února 2008 ve 21:20 ® Piranha
Piranha

jeden sz mnoha amuru chycenych myslim v roce 2000 na Labi u vtoku do piskovni v Zernosekach­.Chytany byly na obri kukurici dipovanou Top Secretem přich. malina a mezi kuku byla plovouci pěna

reagovat
foto/forum/2008/th-img3113.jpg
Neděle 3. února 2008 ve 21:15 ® farnas
farnas

de to na laby 9–10 na vlacku v okoli litaku

reagovat
Neděle 3. února 2008 ve 21:14 ® farnas
farnas

maj to pekny kapriky ne

reagovat
Neděle 3. února 2008 v 19:51 ® kynolog reakce na …
kynolog

to že sumcař tak to jde

reagovat
Neděle 3. února 2008 v 19:42 ® kiclak reakce na …

Jdou i na kuku,spíš na panáčka 5–6 kuku.

reagovat
Neděle 3. února 2008 v 19:39 ® kiclak reakce na …

Ještě že tam máte toho velkííííího psa,kterej Vám je aportuje

reagovat
Neděle 3. února 2008 v 19:38 ® farnas
farnas

sorry feeder

reagovat
Neděle 3. února 2008 v 19:37 ® farnas
farnas

chytal jsem taky okouny na feede na hnojnáka ale ty kapři na pískovně jdou i na kukuřici ne

reagovat
Neděle 3. února 2008 v 19:25 ® Bobby

Přizná se ti ale,že jsme si nechaly pár pěkných okounů okolo 35 cm na gril a prostě jsme je sež…y

reagovat
Neděle 3. února 2008 v 19:17 ® Bobby

chytaly jsme na boilies,ale braly i na žížaly.

reagovat
foto/forum/2008/th-img3111.jpg