Chytej.cz

Veletrh Brno 26. - 30. 3. 2008- SRAZ necteno

1.1.2008 | Robur | 105.687 zobrazení | 904 odpovědí

Opět aktualizuji:-), ať se máme na co těšit. Proto se dobrovolně pokusím opět sehnat ubytování a hospodu na pátek 28. března. TAKÉ PROSÍM, AŤ TI CO CHTĚJÍ PŘESPAT TO ZDE ZŘETELNĚ NAPÍŠÍ, SEZNAM BUDE AKTUALIZOVÁN. páč když jich bude víc jak 15, tak začnu být lehce nervózní. Pro info. minulý rok noc ve spacáku tur. ubytovně stála 60 Kč /doufám, že se v ceně nemýlím, a když tak jen o pár kaček/. Další informace se zde objeví. Zatím mě teda hlavně zajímají ti nocležníci.

Základní informace k veletržnímu srazu – pátek 28. 3. 2008:

od 19:00 restaurace Holiday + ubytování

Ubytování 60,– Kč noc, nějaké postel tam jsou, jsou doporučeny i karimatky, spacák rozhodně ano. Řekl bych, že ubytovací kapacita je 15 lidí, 20 při dobré vůli a toleranci. Asi by majitelé ocenili něco na přezutí. Je tam minikuchyňka, sprchy i WC. Kdo se včas nenahlásí…

Večírek: Začátek je v 19:00 hod. /možná dřív, ale veletrh končí tuším každý den kolem 18:00/v restauraci Holiday, Svratecká 11, Brno Komín, a to 28. března 2007 v pátek(res­taurace je za komínskou sokolovnou, dříve kino Hvězda, to znamená, že to není v centru Komína). Pokud tedy budete na zastávce tramvaje Svratecká, tak se přejde silnice, tu velkou se svět. přechodem, vedoucí na přehradu a nejde se na most přes řeku, ale zahnete před ním vlevo a jste tam, dělají výborná žebra a kolena. průběh viz. např. www.chytej.cz

Doprava: vystupuje se na zastávce ulice Svratecká (tramvaj č. 1 – ta jede přes výstaviště, 11 a 3 směr z centra na Bystrc, trolejbus č.36 směr Komín a 30 směr Bystrc).

Pro mimobrněnské: Ti co jedou ze Zvonařky (hlavní autobusové nádraží) nebo z Hlavního vlakového) tak se ptejte na tramvaj č. 1 směr Bystrc. Totéž platí pro ty, co jedou z výstaviště.

Ti co jedou, vlakem ze západu, tedy od Třebové atp., přes Tišnov a bude jim to stavět v Králově Poli, tak vystoupí tam a hned od nádraží si najdou trolejbus č. 30, směr Bystrc.

Ti co jedou auty, tak doporučuji, najít Brněnskou část Komín, ptát se na restauraci u Dvořáků. Zde nechat auta a pěšky je to 100 m, pozor jsme v restauraci Holiday, ta u Dvořáků je orientační bod.

Ti co se chtějí ubytovat (ptejte se na – ubytovna Káčata – Klub českých turistů, plážový volejbal v Komíně a většině navigátorů se rozsvítí) a jedou autem, tak doporučuji totéž. Pro opravdu statečné, kteří se nebojí složitého hledání, tak si najdou městskou část Jundrov /zde se složitě musíte vyhnout jednosměrce/ a ulici Optátova, ze které se šíleně zatáčí pod kopcem skoro zpětně vlevo mezi zahrádky (možná tam je zákaz vjezdu, ale standardně se tam jezdí), přijedete k řece Svratce a kolem ní se jede cca 1 km až k mostu, zde inteligentně zahněte za restaurací lehce vlevo a po cca 100m narazíte po pravé straně na ubytovnu. Je tam parkoviště tak na 4 auta. Do restaurace Holiday pak musíte jít přes most a za ním zahnout vpravo. Ale raději doporučuji dostat se k hospodě, tam Vás vyzvednu a přivedu k ubytovně.

Celkem se vyplatí sledovat naváděče na OBI, Bystrc, ZOO a přehrada.

Mapa viz. www.sokolbrno.cz, ale tu modrou šipku si posuňte směrem vlevo k té lávce

Telefon na mě je: Robert Válek /Robur/ 608 700 442, 541 223 202

PS: aktualita, snad se mně podaří sehnat jehňátko, tak bych zatím nechal hlasovat, zda zůstaneme u obligátních kolínek, žebírek a tataráků nebo přidáme ovečku?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 1. března 2008 ve 13:04 ® regulus reakce na …
regulus

vagi – chodím na Prazdroj -:))))

Beze srandy, český piva jsou všeobecně zásaditější než moravský. Názor je různej, je to jak komu co chutná. Často prskají lidi, že je to hnus a když si dám to jejich „dobrý“ tak mě taky nechutná nebo je to přímo příšerný. Brňáci ti samo řeknó, že je to špicové škopek, páč jsme na něj zvyklí.
Z mýho pohledu je to dobrýpivo , v místě srazu dobře ošetřovaný. Jestli ti vyjde chvilka, tak si během dne skoč dopivo varské hospody (je to jednu zastávku od hlavní brány výstaviště nebo tak 5 minut pěšky GPS Loc: 49°11'26.667"N, 16°35'34.069"E ) na Trenka, je to 14, prostěpivo na chuť, čepovaný nemá chybu, ale musí se v malejch dávkách. BTW – Prazdroj je mňam, ale Gambrinus mě osobně moc nechutná, zrovna tak jako Holba a Krušovice. Kozel už taky zdaleka není to co býval.

reagovat
Sobota 1. března 2008 ve 12:31 ® vagi
vagi

Kuky kuk regulus: tak mě ta debata o kvalitě nedá spát? Jak jste na tom u vás s kvalitou Starobrna? Mám se těšit? Ptám se proto, že u nás udělali z Gambrinusu europivo a pomalu se to přestává dát pít. Což já osobně velmi těžce nesu!

reagovat
Čtvrtek 28. února 2008 ve 21:28 ® vagi
vagi

Robur:O víkendu jsem chytil dva móóc krásný perlíny, tak si na ně zítra v naší hospůdce taky připiju.:-)) ))))))

Cercer: to víš, perlín je velmi invazní ryba, ten se dostane všude. :-)) )))))))

reagovat
Čtvrtek 28. února 2008 v 18:47 ® cercer
cercer

Robur:Kurňa..tohle bylo poslední fórum,kde jsem zatím nenarazil na perlína!!:-)) ) Ikdyž ryba je to krásná..

reagovat
Čtvrtek 28. února 2008 v 18:45 ® cercer
cercer

Bóóóóóóóóóže…po­móóóóc!!!!!!!!!!­!!!!!!!!!!!!!!

reagovat
Čtvrtek 28. února 2008 v 10:37 ® Robur
Robur

a připijeme, navrhuji připíjet Na perlíny:-))

reagovat
Čtvrtek 28. února 2008 v 8:42 ® Robur
Robur

tak dnes máme na kalendáři poslední 28, tu další už se uvidíme

reagovat
Sobota 16. února 2008 v 18:53 ® cercer reakce na …
cercer

:-)) )

reagovat
Sobota 16. února 2008 v 15:30 ® vagi
vagi

cercer: :-)) ) Já tam budu sedět s tebou taky už od pěti, protože určitě budu mít už žízeň. :-)

reagovat
Sobota 16. února 2008 ve 13:47 ® cercer
cercer

Vagi: Hele…nedráždi!!Já si vás odpočítám,jak budete chodit..uvidíme,kdo bude dvacátej.

reagovat
Sobota 16. února 2008 ve 13:31 ® Kachna
Kachna

vagi: To jsem rád, že si dospěl :o)

reagovat
Sobota 16. února 2008 ve 12:32 ® vagi
vagi

kachna – víno už nepiju, už jenpivo ,pivo a pivo :-)

reagovat
Sobota 16. února 2008 v 11:14 ® Kachna
Kachna

vagi: Jak tě znám, tak budeš stejně lemcat víno.

reagovat
Pátek 15. února 2008 ve 21:02 ® Prutos reakce na …
Prutos

vagi: Zapomněl jsi na Starobrno… :-)

reagovat
Pátek 15. února 2008 ve 20:02 ® vagi
vagi

cercer už není dvacátý? :-)) ) Hoši, co tam točí? Starobrno a ? Nebo Starobrno a Starobrno? :-)) )

reagovat
Pátek 15. února 2008 v 18:34 ® Robur
Robur

Spinkalíci: Rico, Cep, xy a zž, Radik, Kamaradiček, Pif, Kelt, Ričmond, Orimp, Lubánek, Vagi, Kachna, Cercer 14 lidí + hospa: Regulus, Robur, Mlaskin, Prutos, Vydrýsek, Cement, Njesek, Koudy + kámoš 23 celkem

reagovat
Pátek 15. února 2008 v 18:23 ® Koudy
Koudy

Robure, připiš si mě + kámoše taky…jen hospoda!bez spaní. dííík :-)

reagovat
Čtvrtek 14. února 2008 ve 13:14 ® cercer reakce na …
cercer

zaséé??!!!!!!!!!­!!!!!!!!!! :-)) ))

reagovat
Čtvrtek 14. února 2008 ve 12:30 ® Robur
Robur

dobře, ale budeš taky dvacátej:-))

reagovat
Čtvrtek 14. února 2008 v 11:52 ® cercer reakce na …
cercer

že bych ho předběžně vzal…a tak 10dní dopředu,kdyby to vyšlo,bych ho případně nechal jinému zájemci…protože známí bude vědět až tak v půli března,jestli budou v té době v Brně a tudíž mi budou moct nabídnout ubytování..

reagovat
Čtvrtek 14. února 2008 v 8:39 ® Robur
Robur

řekl jsem, že do 15 lidí to neřeším, takže ještě je

reagovat
Čtvrtek 14. února 2008 v 0:16 ® cercer reakce na …
cercer

Robur:Hele,Ro­burku,jak to je s místem na spaní??Já ještě stále nemám jisto…abych pak nemusel přenocovat s bezdomovci na Role!:-(

reagovat
Středa 13. února 2008 v 10:55 ® Robur
Robur

kuk

reagovat
Úterý 5. února 2008 ve 2:18 ® HaD reakce na …
HaD

:-)) )

reagovat
Úterý 5. února 2008 ve 2:11 ® cercer
cercer

…a jak tě ten…Roburák ještě nenápadně předstrčil!!Ale já nebudu 20!!já už tam budu od5hodin…a první!!!!!!!!

reagovat
Úterý 5. února 2008 ve 2:09 ® cercer
cercer

jo…já vím:-)) )…to není na tebe…:-))

reagovat
Úterý 5. února 2008 ve 2:05 ® HaD reakce na …
HaD

noooooooooooo :-)

reagovat
Úterý 5. února 2008 v 1:43 ® cercer reakce na …
cercer

hadéééééééééé­é…s malým h!!!!

reagovat
Pondělí 4. února 2008 v 10:41 ® Robur
Robur

:-)) , nenadávej mně do náčelníků nebo dostaneš trestnou rybičku

reagovat
Pondělí 4. února 2008 v 9:49 ® cercer
cercer

HADE!!!!!!!!!!­!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!­!!!!!!!!!

reagovat