Vyhledávání
Veletrh Brno 26. - 30. 3. 2008- SRAZ
1.1.2008 | Robur | 105.720 zobrazení | 904 odpovědí
Opět aktualizuji:-), ať se máme na co těšit. Proto se dobrovolně pokusím opět sehnat ubytování a hospodu na pátek 28. března. TAKÉ PROSÍM, AŤ TI CO CHTĚJÍ PŘESPAT TO ZDE ZŘETELNĚ NAPÍŠÍ, SEZNAM BUDE AKTUALIZOVÁN. páč když jich bude víc jak 15, tak začnu být lehce nervózní. Pro info. minulý rok noc ve spacáku tur. ubytovně stála 60 Kč /doufám, že se v ceně nemýlím, a když tak jen o pár kaček/. Další informace se zde objeví. Zatím mě teda hlavně zajímají ti nocležníci.
Základní informace k veletržnímu srazu – pátek 28. 3. 2008:
od 19:00 restaurace Holiday + ubytování
Ubytování 60,– Kč noc, nějaké postel tam jsou, jsou doporučeny i karimatky, spacák rozhodně ano. Řekl bych, že ubytovací kapacita je 15 lidí, 20 při dobré vůli a toleranci. Asi by majitelé ocenili něco na přezutí. Je tam minikuchyňka, sprchy i WC. Kdo se včas nenahlásí…
Večírek: Začátek je v 19:00 hod. /možná dřív, ale veletrh končí tuším každý den kolem 18:00/v restauraci Holiday, Svratecká 11, Brno Komín, a to 28. března 2007 v pátek(restaurace je za komínskou sokolovnou, dříve kino Hvězda, to znamená, že to není v centru Komína). Pokud tedy budete na zastávce tramvaje Svratecká, tak se přejde silnice, tu velkou se svět. přechodem, vedoucí na přehradu a nejde se na most přes řeku, ale zahnete před ním vlevo a jste tam, dělají výborná žebra a kolena. průběh viz. např. www.chytej.cz
Doprava: vystupuje se na zastávce ulice Svratecká (tramvaj č. 1 – ta jede přes výstaviště, 11 a 3 směr z centra na Bystrc, trolejbus č.36 směr Komín a 30 směr Bystrc).
Pro mimobrněnské: Ti co jedou ze Zvonařky (hlavní autobusové nádraží) nebo z Hlavního vlakového) tak se ptejte na tramvaj č. 1 směr Bystrc. Totéž platí pro ty, co jedou z výstaviště.
Ti co jedou, vlakem ze západu, tedy od Třebové atp., přes Tišnov a bude jim to stavět v Králově Poli, tak vystoupí tam a hned od nádraží si najdou trolejbus č. 30, směr Bystrc.
Ti co jedou auty, tak doporučuji, najít Brněnskou část Komín, ptát se na restauraci u Dvořáků. Zde nechat auta a pěšky je to 100 m, pozor jsme v restauraci Holiday, ta u Dvořáků je orientační bod.
Ti co se chtějí ubytovat (ptejte se na – ubytovna Káčata – Klub českých turistů, plážový volejbal v Komíně a většině navigátorů se rozsvítí) a jedou autem, tak doporučuji totéž. Pro opravdu statečné, kteří se nebojí složitého hledání, tak si najdou městskou část Jundrov /zde se složitě musíte vyhnout jednosměrce/ a ulici Optátova, ze které se šíleně zatáčí pod kopcem skoro zpětně vlevo mezi zahrádky (možná tam je zákaz vjezdu, ale standardně se tam jezdí), přijedete k řece Svratce a kolem ní se jede cca 1 km až k mostu, zde inteligentně zahněte za restaurací lehce vlevo a po cca 100m narazíte po pravé straně na ubytovnu. Je tam parkoviště tak na 4 auta. Do restaurace Holiday pak musíte jít přes most a za ním zahnout vpravo. Ale raději doporučuji dostat se k hospodě, tam Vás vyzvednu a přivedu k ubytovně.
Celkem se vyplatí sledovat naváděče na OBI, Bystrc, ZOO a přehrada.
Mapa viz. www.sokolbrno.cz, ale tu modrou šipku si posuňte směrem vlevo k té lávce
Telefon na mě je: Robert Válek /Robur/ 608 700 442, 541 223 202
PS: aktualita, snad se mně podaří sehnat jehňátko, tak bych zatím nechal hlasovat, zda zůstaneme u obligátních kolínek, žebírek a tataráků nebo přidáme ovečku?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 26. března 2008 ve 22:01 ® regulus reakce na …
-
Tady máš obrázek
reagovat - Středa 26. března 2008 ve 21:54 ® regulus reakce na …
-
Vagi – z D1 vyjeď na exitu Brno západ a jak projedeš tunelem, tak jeď rovně, dojedeš přímo na veletržní parkoviště. Co to stojí netuším, pokud bys chtěl zaparkovat bez poplatku, tak se ozvi na maila, dám ti pár tipů, ale zaručit to nemůžu. Jestli ale nebude lepší hodit auto k ubytovně a sjet to šalinou.
reagovat - Středa 26. března 2008 ve 21:49 ® vagi
-
brňáci: jedna otázečka. Předpokládám, že se u výstaviště dá bez problémů zaparkovat? (s poplatkem či bez poplatku?
reagovat - Středa 26. března 2008 ve 21:42 ® regulus reakce na …
-
Robur – nésu si jistej, jestli to platí u všech veletrhů, abysme nedostali do tlamy, když někoho lapne revizor. -:)))
Raděj se na ten lístek podívejte, pokud to tak je, tak to tam určitě bude napsaný.
reagovat - Středa 26. března 2008 ve 21:16 ® Robur
-
no vidíte, regulus to píše jinde, ale lístek na veletrh je i lístkem na šalinu, tak to třeba někomu pomůže
reagovat - Středa 26. března 2008 ve 20:58 ® CeP reakce na …
-
…si pis.. muheheheeee
reagovat - Středa 26. března 2008 ve 20:01 ® cercer
-
CeP:machruješ,když už mě nepotřebuješ,co??!!
reagovat)
- Středa 26. března 2008 v 19:52 ® cercer
-
…sem čekal!!!
reagovat - Středa 26. března 2008 v 17:10 ® CeP reakce na …
-
cercer1> no musim uznat ze sebeotovani takovych rozmeru si skutecne vyzaduje odpovidajici uznani. budiz ti tedy svoleno uhradit celkovou utratu v hospode…
reagovat - Středa 26. března 2008 v 16:11 ® cercer
-
tož jízdenku mám zakoupenou…stála 640Kč…v 5hod. vyjíždím od nás a v poledne jsem,po 4,či 5 přesedech v Brně..pak proběhnu veletrh,večer,jehož konec se ani netroufnu odhadnout,no a dopoledne..ještě s bolavou hlavou a suchem v krku nasednout do vlaku abych mohl být při troše štěstí ještě za světla zase doma.Snad.Kurňa…Brňáci..vidíte,co člověk dokáže obětovat a vydržet pro koníčka a kamarády??!!Zasloužím pochvalu a panáka,ne?
reagovat))))
- Středa 26. března 2008 v 10:20 ® sus1 reakce na …
-
Robur:Jj, díky.
reagovat - Středa 26. března 2008 v 10:09 ® Robur
-
najdi si to přes web BVV nebo možná bude odkaz zde na akcích vpravo dole
reagovat - Středa 26. března 2008 v 10:05 ® sus1 reakce na …
-
Robur: Kolik je přihlášeno vystavovatelů na veletrh?máš nějakou info?
reagovat - Úterý 25. března 2008 ve 23:22 ® vagi
-
regulus: určitě po dálnici. Bejvalka byla z Jihlavy, tak to tam mám docela najetý. Za necelé 3 hoďky budu v Brně, když nebudou komplikace a jen do Tábora to mám 2 hodiny. Kamiony se špatně předjíždějí
reagovatV pátek už má být +8, tak to snad bude v poho. Důležité je, že jsem dnes vyžebral od ředitele na pátek dovču, tak vyrazím brzy, než bude provoz, abych měl klídek… a aby na mě něco zbylo
… a abych nebyl dvacátej
- Úterý 25. března 2008 ve 22:44 ® regulus reakce na …
-
Vagi – to máš recht, ta situace je na pováženou a často se mění velice rychle. Jedeš přes Prahu po dálnici nebo spodem přes Tábor???
reagovat - Úterý 25. března 2008 ve 21:32 ® vagi
-
Vzhledem k situaci, která panuje na D1 přemýšlím, že vyrazím už ve čtvrtek, abych to stihnul i v případě, že si 10 hodin postojím v koloně
reagovat) Mimochodem málem jsem si naslintal do klávesnice po shlédnutí té báječně upravené nožky od vepře. Jó vepř je vepř! Už mám hlad… a s grilováním až v sobotu souhlasím jen jako s pokračováním páteční večeře a zároveň vyprošťovací snídaně.
) Regulus: letos to asi nebude lepší, jen o dva ožralý ksichty víc.
- Úterý 25. března 2008 ve 21:17 ® regulus reakce na …
-
CeP – nikdo nemůže za to, že jste jeli nakupovat do Jinačovic, kde žádnej kšeft není, takže nemohl bejt otevřenej. Konec konců, kdyby zgómli ty vaše ještě z pátku přivožralý ksichty, tak by strachem stejně zavřeli. -:)))
reagovat - Úterý 25. března 2008 ve 20:49 ® CeP reakce na …
-
Robure to grilovani upresnuju az na sobotni rano, bo jsem nenazranec a musim v patek jeste na dopopledne do prace, procez by na mne nezbylo, neb by ty parchanti vsecko sezrali nez bych dovalil… takze prd v patek odpoledne. pekne az v sobotu rano. a pojmem to jako grilovaci snidani. vemu sebou i kotlik prdelacky a bednicku pivka, at nemusime litat jako pitomci po pulce Brna nez najdem slusnej spajz na snidani jako loni. blee-e co to je za mesto dyz tam sou v sobotu rano vsecky ksefty zavreny…
reagovat - Úterý 25. března 2008 v 19:27 ® Robur
-
jezule, v kolik myslíš, v 16:00 jdu pro klíče a správce tam možná bude i dřív
reagovat - Úterý 25. března 2008 v 18:46 ® Jezinka reakce na …
-
robur- prosimtě nešlo by se usídlit na dvorku u ubytovny už dřív a na vlastním grilu si ugrilovat nějaký ten předkrm? Znáte Frka bude vyžadovat svačinu jen co v nasedneme doma do auta.
reagovat - Úterý 25. března 2008 v 18:19 ® hakin25
-
Skoda chlapi ja budem na veltrhu až v nedelu, ale take nejake stretko je super napad.
reagovat - Úterý 25. března 2008 v 17:57 ® Robur
-
to je ale předloňské koleno
reagovat, soudě podle zelí, které se tehdy moc nepovedlo
- Úterý 25. března 2008 v 17:46 ® regulus
-
Trochu atmosféry pro ty co tam nebudou. -:))))))))))
reagovat - Úterý 25. března 2008 ve 14:47 ® Robur
-
tak od 18:00 nás čekají, samozřejmě můžete chodit i dřív,
reagovat
s ohledem na zavíračku veletrhu, platí ofic. začátek na 19:00. Objednávka zaměřena na kolena, žebra, tatarák + zbytek jídelníčku. Klíče od ubytovny vyzvednu kolem 16:00 a budu na telefonu. - Úterý 25. března 2008 ve 14:25 ® Jezinka reakce na …
-
Robur/ My ti rádi od té dvoudecky pomůžeme
reagovat) Frk
- Pondělí 24. března 2008 ve 21:06 ® Robur
-
ok, se tedy přemůžu
reagovata pokud si ještě moihu vymýšlat, tak Pásli ovce Valaši
- Pondělí 24. března 2008 ve 21:04 ®
-
Robur:máš smolu,tá dobrá borovička sa v pollitroch nevyrába,z toho naleješ len 5 pohárikov,kto by to kupoval?-:)Najmenšie balenie je 0,7l a to ti dovezieme
reagovat - Pondělí 24. března 2008 v 19:20 ® vagi
-
Kuk. Už se nám to blíží.
reagovatJedu z Plzně autem v pátek ráno, tak kdyby někdo ze západních Čech měl čistě náhodou namířeno do Brna do hospody, tak mám zatím místo
)
- Pondělí 24. března 2008 v 18:57 ® Robur
-
jinak teď nevím kdo ze Slovenska vozí tu dobrou borovičku, tak si pýtám 0,5 litru, pokud to tedy ještě kluci stihnete, vyrovnáme se v hospodě.
reagovat - Pondělí 24. března 2008 v 18:47 ® Robur
-
Spinkalíci: Cep, xy a zž, Radik, Kamaradiček, Pif, Kelt, Ričmond, Orimp, Lubánek, Vagi, Kachna, Cercer, Laskuťák, Zedus 15 lidí + hospa: Regulus, Robur, Prutos, Vydrýsek, Cement, Njesek, Koudy + kámoš, Tomucha + 2 = 26 jedna z posledních aktualizací, máme zatím dva odpadlíky. Jinak tam mám na můj vkus furt málo kolegů z Brna a Sokolova
reagovat.