Vyhledávání
revír Běla 441005-0
24.12.2007 | aless | 138.947 zobrazení | 1.033 odpovědí
Revír 441005–0-Běla/po celém toku/ Rád bych založil nové téma o tomto revíru, protože si myslím, že ho navštěvuje dost rybářů.Rád bych, aby se zde objevily nové poznatky o tomto revíru.Druhy ulovených ryb, použité nástrahy, úspěšné nebo neúspěšné rybolovné metody,apod.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 30. prosince 2007 v 0:36 ® cormoran
-
Posílám nějaký ty rybky z Běly, co jsme letos lapli. Ryb je tu celkem dost, hlavně na jaře a celý léto.
reagovat - Sobota 29. prosince 2007 ve 21:00 ® foks01
-
nejvíc asi od plaže pod mostem až dolů k tomu ujetému lesu ..už to jsou spíš želevice než koštice..ale jak sem psal už to tam za moc nestojí tak spíš křesín
reagovat - Sobota 29. prosince 2007 ve 20:53 ® Kubajs
-
foks01:v oklí Koštic to znám velice dobře!kam nejraději chodíš?
reagovat - Sobota 29. prosince 2007 ve 20:13 ® monaster reakce na …
-
dneska na chviličku u Běly. kamarád p… mi ukazpoval flek nevěděl jsme kudy kam. bezrybka… ale ryby tam jsou. kluci v létě nachytali a my vyplašili kormoše. a kdyby ryby nebyly co by tam ten černej neřád dělal
reagovattaky nadávám na kormorány. pár let.. před tím s enadávalo na volaky, na roháče, na labutě…ale ničeho nebylo tolik co kormoránů
- Sobota 29. prosince 2007 v 19:10 ® foks01
-
ty povodně bych až tak neviděl jako problém ale jezy co braní rybam v tahu dal řekou..tam kde se nenasazuje prostě ryby časem zdegenerují a nejsou schopni reprodukce.
reagovat - Sobota 29. prosince 2007 v 19:04 ® foks01
-
aless:jezdím Koštice -Křesín.ty časy pamatuji taky tak neco po92…v porovnání s dnešní dobou se me to je jevilo jako hejna, prostě nebylo problém ulovit rybu na jakém koli místě bez vnadění.na chrostíky nej rybačka.jestli to znáš kolem Koštic tak určo víš o železnáku. okamžitě po příjezdu sem na něj běžel se dívat..bylo to jak živá enciklopedie ryb všech velikostí.ted sem rád že po 2 hodinách neustálého krmení přijede nejaký cejn nebo kapřík.v Křesíně to ješte jde, tam se nasazuje a je to znát.
reagovat - Sobota 29. prosince 2007 v 18:51 ® Vlaštovka reakce na …
-
aless- tak to neni až zas tak špatný… na tu zimu te je gut.
reagovat - Sobota 29. prosince 2007 v 18:14 ® aless
-
Teď jsem dorazil, byl jsem na Běle od Kačáku až ke Komořanům.A hrozná slabota/za skoro 3hodiny se mi tam pověsil jeen okounek na žížalu a jeden cejn tak 30 na housku.Kosa byla pořádná a chvílema jsem vyndaval led z oček.Ale zážitek super.Jinak od Kačáku nahoru jsou úplně vysekaný břehy a pro mě je to teda hnus pohled!!!Jinak jsem tam viděl 2 volavky.
reagovat - Sobota 29. prosince 2007 v 16:21 ® lucioperce69 reakce na …
-
Cormoran: máš recht na fleky za sklárnu jdeš skoro džunglí a klíšťat milion. Ale občas to stojí za to. Do loňskýho roku sem se o bělu vůbec nezajímal, ale chce se jí věnovat trochu důkladně a vydá hodně ze svých pokladů. Je to opomíjenej revír ale zaplat pan bůh za to. Jde aspon vidět že když na revír není vystavenej velkej rybářskej tlak, tak sou ryby schopný se i přirozeně rozmnožit v takový míře že nepotřebuje ani uměle zarybňovat
reagovat - Sobota 29. prosince 2007 v 15:07 ® ESKY reakce na …
-
Pro Kubajse:myslíš si, že množství ryb je dáno samoreprodukcí ? Nepiš, prosím takové blbosti, tomu se já divím, neboť cílená ryba -kapr-je tak 4roky stará, tak se podívej na datum, kolikátého je......
reagovat - Sobota 29. prosince 2007 ve 14:17 ® aless
-
vlaštovka:Nejvíc jezdim tam ke Kačáku a dolů po proudu je to regulovaný, ale řekl bych jen kouskama, ale je to dost zarostlý-tak to neni tak nejhorší!!!!Jinak řasa tam neni vůbec.A nahoru po proudu to regulovaný neni vůbec!!!/tam to vypadá líp-dokonce i nějaké stromy a keře spadlý do vody apod/.
reagovat - Sobota 29. prosince 2007 ve 14:14 ® aless
-
tak zrovna balim věci a vyrážim na Bělu!Tak pak napíšu, jak sšm dopadl.
reagovat - Sobota 29. prosince 2007 ve 13:24 ® Vlaštovka reakce na …
-
Kubajs- ano tak to je. Když se zlepší rybáři a nebudou se vody drancovat, bude se vyváženě nasazovat, omezí se lobby regulároů řek jen na města a v neposlední řadě kormoráni by potřebovali zderatizovat. A potom povodně, to je ale otázka přírody, jestli jí budem ničit tak jako v minulosti, tak budou…
reagovat - Sobota 29. prosince 2007 v 11:47 ® Kubajs
-
Nechci se někoho osobně dotknout ale všichni píšou jak za našich dědů bylo ŠTIK,KAPRŮ a jiných ryb hodně ale taky musíte uznat že naši dědové byli ti co si od vody každou vycházku nosily kapra a štiku nebo dva kapry a to se po tom nemůžeme divit jak jsou na tom naše revíry ted!
reagovat - Sobota 29. prosince 2007 v 11:47 ® Kubajs
-
Nechci se někoho osobně dotknout ale všichni píšou jak za našich dědů bylo ŠTIK,KAPRŮ a jiných ryb hodně ale taky musíte uznat že naši dědové byli ti co si od vody každou vycházku nosily kapra a štiku nebo dva kapry a to se po tom nemůžeme divit jak jsou na tom naše revíry ted!
reagovat - Sobota 29. prosince 2007 v 11:13 ® cormoran reakce na …
-
Tak tam to moc neznám. Snad proto, že na Běle není takovej ryb. tlak je tenhle revír celkem slušně zarybněnej…
reagovat - Sobota 29. prosince 2007 v 10:58 ® Vlaštovka reakce na …
-
aless- ještě k těm Komořanům, je tam ta řeka regulovaná a je v ní ta hnusná tráva?? Dík.
reagovat - Sobota 29. prosince 2007 v 10:47 ® aless
-
lucioperce69:Fakt?Tak to je další pozitivní info, to by se za chvíli mohli dostat i výš Želenice apod./jen doufám, že se vyhnou Chánovu a rychle potáhnou vejš,jinak skončí-všichni víme kde!!!/
reagovat - Sobota 29. prosince 2007 v 10:40 ® aless
-
foks:Můj děda zase pochází z Písku a to samé mi zase vyprávěl o Otavě!V každé druhé tůni štika, hejna kaprů, cejnů, parem,za večer několik úhořů přes 80,mníci kolem šedesáti,tloušti plotice okouni apod.O tom ani nemá cenu psát!!!Taky doufám, že i my jednou zažijem to co naši dědové.
reagovat - Sobota 29. prosince 2007 v 10:32 ® aless
-
foks:To musela být paráda!!!A pokud si to zažil na Ohři, tak to ti závidim!!!Já pocházim z Loun/takže na Ohři jsem vyrůstal aq začínal jsem tam okolo roku 92.A to už taková sláva nebyla!I když později jsem našel pár super fleků/od Vršovického jezu až po Orasice/a to byla paráda/parmy±60,cejni±50,kapři okolo 50,tloušti ±50,plotice,jeseni,štiky,na červy jsem chytil i pstruhy a na kukuřici několik lipanů.
reagovat - Sobota 29. prosince 2007 v 10:24 ® aless
-
cormoran:já jezdim nahoru ke Komořanům a tam občas někoho potkám, ale není to tak slavný, ale vždycky rádi proberem co, kde a jak?apod
reagovat - Sobota 29. prosince 2007 v 10:16 ® cormoran
-
aless: Nevím, jak si to myslel s tím dostatkem rybářů. Když jsme na Bělu (Ohníč, Hostomice apod.) jezdili v létě, tak jsme si doslova prosekávali cestu a klíšťata po nás lezli jak mravenci… Jinak ryby, co psal lucioperca69 ( sumíci, kapři a karasi).
reagovat - Pátek 28. prosince 2007 v 19:34 ® foks01
-
vzpomínky…k rybaření mě přived děda a vždy sem rád poslouchal jak jako caparti za války na Běle tahali rybu za rybou.prý neskutečná rybačka.to ješte nebyla regulovaná a vydlážděná,bylo to tam samá tůn,podemleté břehy,převislé vrby a prý nekde v centru Bíliny stál mlýn a pod ním hejna pstruhů.Ještě jako 10 letý si pamatuju potočáky a raky v jednom malém přítoku do Běly.Nádherná podívaná.ted bohužel na kopci nad Bílinou (Razice) stojí prasečák a močka z nej vyvážená na pole po deštích samozřejě putuje tímto potůčkem až do Běle.Děda nevyprávěl jen o Běle ale třeba i o Ohři ,tam sem ješte hejna padouství,cejnů a parem zažil i já..už je to taky pryč.Myslim si, že Běla opět ožívá a snad zažijem časy jak můj děda.
reagovat - Pátek 28. prosince 2007 v 7:49 ® lucioperce69 reakce na …
-
Aless: my sme je tahali v chudeřicích ale slyšel sem že i přímo v centru bíliny, nebo u čističky na kraji bíliny
reagovat - Čtvrtek 27. prosince 2007 ve 20:56 ® aless
-
cudla:Dnes jsem jel z Mostu dolů z kopce přes Srpinu do Korozluk a koukal jsem z mostu a viděl jsem tam 3 volavky.Snad tam něco nechaj!!!
reagovat - Čtvrtek 27. prosince 2007 ve 20:51 ® aless
-
foks,b.gun:Ty pohádky se tak krásně poslouchaj a jestli na tom je opravdu trošičku pravdy, tak to musí být něco!!
reagovat - Čtvrtek 27. prosince 2007 ve 20:42 ® aless
-
lucioperce69:Tak už aby bylo teplo a po deštích a hurá na ně!!O těch sumících už jsem slyšel, ale je to většinou na dolním toku/Ohníč a níže/Nebo se příjemně pletu??
reagovat - Čtvrtek 27. prosince 2007 ve 20:38 ® aless
-
norslav:Můžu se zeptat na tvé úlovky, jezdím tam do těch míst celkem často, tak abych si udělal obrázek co se tam dá vytáhnout/jinak mé úlovky odtamtud jsou v prvním příspěvku/.Díky
reagovat - Čtvrtek 27. prosince 2007 ve 20:31 ® aless
-
cormaxx:s těma černejma máš pravdu!!!
reagovat - Čtvrtek 27. prosince 2007 ve 20:28 ® aless
-
Teda ta Srpina mě láká!Je rozhodnuto v sobotu tam vyrážim.Poradí někdo kam a na co??
reagovat