Vyhledávání
Výstavy Rybaření vs. For Fishing
18.12.2007 | regulus | 89.832 zobrazení | 660 odpovědí
EDIT 2015: výstava Moderní rybář se ze mě neznámých příčin ani loni na podzim a pokud vím ani v žádném jarním termínu nekonala a asi konat nebude, takže jsme se po pěti letech opět dostali k duelu For Fishing vs. Rybaření, zajímá mě to co jsem napsal v původním zadání (níže).
EDIT 2013: letos, vlastně už loni to dostalo trochu jinej směr, Moderní rybář byl už na podzim, For Fishing koncem ledna a Rybaření tradičně v březnu. No uvidíme jak se to bude dále vyvíjet.
EDIT 2012: tak jak to tak vypadá, bude to letos hezká sranda, zase máme hned tři výstavy, v Praze se asi ťukli do čela, protože tu budou dvě výstavy ve stejném termínu (FOR FISHING a MODERNÍ RYBÁŘ), tradiční brněnská výstava RYBAŘENÍ je více méně ve stejném termínu jako v letech předchozích (i když je posunutá spíš do první půle března), zajímá mne opět to co v předchozích letech, možná by nebylo od věci porovnat obě pražské výstavy, je pravděpodobné, že ti co tam pojedou, alespoň z části navštíví obě dvě, případně proč navštívili jen jednu a druhou ne, no a pochopitelně také srovnání výstav viz. předchozí zadání …
EDIT 2011: Tak už máme zase jen dvě výstavy, opět byly 14 dní od sebe, otázka stejná jako v původním zadání.
EDIT 2010: Vzhledem k faktu, že od letoška ty výstavy máme už tři, přidal bych do srovnávání ještě FOR FISHING. Takže vaše dojmy, srovnání pokud navštívíte víc jak jednu z výstav, hodnocení jak z hlediska náplně, sortimentu, novinek tak i třeba termínu, ve kterém se výstava koná.
Původní zadání: V roce 2008 budou na jaře v těsném závěsu (odstup 14 dní) dvě rybářské výstavy, začátkem března (6.-9.3. 2008) v Praze výstava Petrův zdar a koncem března (26.-30.3.2008) již tradičně v Brně výstava Rybaření. Zajímalo by mne, jestli a proč jednu, druhou, případně obě výstavy navštívíte, pokud pouze jednu tak z jakého důvodu jste si vybrali právě tuto akci a nikoliv tu druhou. Po skončení obou výstav bych ocenil i nějaké srovnání, pokud se najde někdo, kdo navštíví obě výstavy. No a samozřejmě by mne zajímalo, jak se k tomuto faktu postaví i Chytej.cz, bude mít stánek na obou výstavách nebo jen na jedné a v tom případě na které?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 16. února 2009 v 19:35 ® vagi
-
cercer: přehodíme tu debatu sem byl jsem na obou a Brno mi přišlo mnohem lepší (a to nepočítám doprovodný program)
reagovat - Pátek 13. února 2009 ve 3:44 ® regulus
-
No tak vida v Práglu máme veletrh, ten v Brně bude od 18. do 22.3., takže letos tam máme měsíční posun. Otázka stejná jako loni (to co je v zadání fóra), berte to jako anketu nebo chcete-li typ pro vaše kamarády. Odpovědi typu jedu jen do Brna, protože to mám 5 minut pěšky od baráku a do Prahy ne, protože je to skoro 500 km, sem raděj ani nepište.
reagovat - Pondělí 30. června 2008 ve 22:28 ® inspo
-
no ja byl jen na výstavě v Brně a určitě to stálo za to…jen těch lidí by mohlo být méně
reagovat - Neděle 30. března 2008 ve 23:38 ® Frk reakce na …
-
cercer/ Vždyť to víš sám,…kamoš je kamoš
reagovat - Neděle 30. března 2008 ve 22:25 ® cercer
-
Robur:docela bych věřil,že jsi čekal až se pořádně rozhoří…než jsi hlásil požár.
reagovat - Neděle 30. března 2008 ve 22:22 ® Robur
-
Cercer by měl být vděčnej, to já jsem ho mezi řečí upozornil otázkou, zda se snaží vylepšit místní osvětlení.
Nenapadlo mě, že jde o flambování.
reagovat - Neděle 30. března 2008 ve 22:07 ® Frk reakce na …
-
cercer1/ Neboj, jsem nasertivní. Proč myslíš, že měl sebou osobního strážce. Kdyby se totiž ukázalo, že jsme všici pro,aby se stal dvacátým, stal by se asi z osobního strážce, osobní kat
reagovat))) a já mám Robura tak rád
))))) Robur/ To bylo takové jemníčko, za ty fotky. Počkej lotře, JÁ se to jednou naučím !!!!!!!!
- Neděle 30. března 2008 ve 21:39 ® cercer
-
Robur: vrrrrrrrrrrrrr
reagovat - Neděle 30. března 2008 ve 21:35 ® cercer
-
Frk: hele,to si necháš líbit? Nato,že byl tenhle borec 20tej,tak docela kóše-co ty na to??
reagovat - Neděle 30. března 2008 ve 21:15 ® Robur
-
Frku my ti věříme, děláš moc pěkný fotky, akorát barvy jsou takový jednotvárný. Zkus to popsat slovy.
Jé teď mně napadá, máš vůbec digi foťák. Z kinofilmu to nejde vkládat.?! Prostě to vzdej.
Vem si příklad z Cercera, jeho blesk ze svíčky vejde do dějin.
reagovat - Neděle 30. března 2008 ve 21:01 ® cercer
-
tak cukrové vaty,jo?
reagovat) a jak špatný?? Ikdyž..Pár hóóóódně špatnejch jsem tam po 21hod. taky zahlédl!!
- Neděle 30. března 2008 ve 20:47 ® Frk reakce na …
-
all/Vy sígři!! Váleční štváči jsou proti vám prodavači cukrové vaty. Máte kliku, že s tím lezete až po tahu. Jinak by to bylo špatný, hooooodně špatný
reagovat)))))
- Neděle 30. března 2008 ve 20:27 ® vagi
-
U mě jednoznačně vítězí Brno. Příští rok asi pojedu opět na obě, ale kdybych mohl pouze na jednu, každopádně volím Brno i když to mám z Plzně mnohem dál. Na můj vkus bylo v Brně příliš mnoho kaprařiny, ale obecně si myslím, že nabídka byla mnohonásobně větší a komplexnější než v Praze. Čekal jsem možná trochu více „akčních veletržních nabídek“ za lepší peníz. Po návratu jsem si pro zajímavost vygoogloval pár věcí, o kterých jsem uvažoval na veletrhu a cenově jsem se dostal níž. Ale to je asi běžné. Závěr: Praha mě nezklamala, ale v Brnem se to vůbec nedá srovnávat, to je úplně jiná liga.
reagovat - Neděle 30. března 2008 v 18:50 ® Robur
-
Frku, prosím tě, fotka se vkládá tak, že si do všech čtyř rohu monitoru dáš kapku zubni pasty a pak fotku vložíš na plochu monitoru. Musíš to dělat ale po jedné, páč když jich dáš víc najednou, tak to padá.
reagovat - Neděle 30. března 2008 v 17:08 ® cercer
-
jen valim voči na Frkovi krásný fotky!!
reagovat
Srovnávat nemohu,bo jsem byl jen vtom Brněé. Ale HaD určitě potvrdí,že náročnější to bylo víc tam.Viz foto z hospy. - Neděle 30. března 2008 v 16:46 ® regulus
-
Takže, v prvé ředě bych poprosil adminy, aby opravili škody co tu FRK napáchal. -:)))))))
No a je po obouch výstavách, takže by mě zajímalo nějaké to srovnání jednak od těch co byli na obou výstavách a taky od HaDa, který se na obou výstavištích pohyboval po celou dobu průběhu obou veletrhů.
reagovat - Neděle 9. března 2008 ve 20:44 ® Frk
-
…doufám, že to haďák spraví:))
reagovat - Neděle 9. března 2008 ve 14:34 ® Frk
-
prosím o likvidaci tří předchozích příspěvků
reagovat - Sobota 8. března 2008 ve 20:59 ® Kubajs
-
Taky už jsem tam byl celkem se mi to líbilo ovšem lidí bylo až moc!
reagovat - Sobota 8. března 2008 ve 12:55 ® skwor
-
Teď jsem přijel a zklamaný nejsem. Nejvíc se mi samozřejmě líbilo u stánku chytej, kde jsem si popovídal s HaDem a poznal se s tomchamikem.
reagovat - Sobota 8. března 2008 v 10:52 ® sus1
-
Pro inspiraci:Až půjdete z ryb.veletrhu zajděte na výstavu motorek je to nedaleko na výstavišti možná si tam zpravíte chut. Pokud by se adminovi nelíbilo může smazat.Čau.
reagovat - Sobota 8. března 2008 v 10:35 ® shimano
-
zdarec byl jsem včera na tom veleletrhu petruv zdar a byl jsem zklamany jestli někdo potřebujete něco na plavačku nemyslim navijak ale nějakou bolonku nebo matchu tak tam ani nejezděte nakonec jsem si koupil nadhernoum 6m od trabucca v obchodě vipa-sro na praze 9 mužu doporučit raj pro plavačku a ještě velke slevy
reagovat - Sobota 8. března 2008 v 8:14 ® HaD
-
nejnovější reportáž ze včerejška! www.chytej.cz
reagovat - Sobota 8. března 2008 ve 2:27 ® HaD reakce na …
-
super!
reagovat - Sobota 8. března 2008 ve 2:09 ® Frk reakce na …
-
HaD/..Dobrá tedy. Dostavím se
reagovat))))))))))))))
- Sobota 8. března 2008 v 0:42 ® HaD reakce na …
-
si piš
reagovatbudu jí potřebovat
počítám, že dnešní reportáž budu dělat tak do dvou do rána
- Sobota 8. března 2008 v 0:36 ® Frk reakce na …
-
HaD/a ranní kávička bude?????
reagovat - Pátek 7. března 2008 ve 23:56 ® HaD reakce na …
-
skwor: super !
reagovat - Pátek 7. března 2008 ve 22:14 ® skwor
-
HaD: Tak zítra to tam vyrazím zkontrolovat
reagovatUkážu se tam asi hned po otevření, to by tam mohlo být ještě málo lídí…
- Pátek 7. března 2008 ve 21:50 ® HaD
-
Díky všem za návštěvu a budu se těšit na další! Během několika hodin uvidíte další veletržní reportáž!
reagovat