Chytej.cz

Den blbec necteno

8.11.2004 | toulovec | 7.913 zobrazení | 46 odpovědí

Na základě dění v diskusi mě jaryn inspiroval k otázce co všechno se Vám už podařilo utopit a promáchat na rybách. Pokud je tu někdo ještě větší debil než já, budu jen rád, u mě to jen letos odesraly 3 mobily ) dálkový vod auta .........

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   2 1  
Pátek 6. října 2006 v 16:42 ® Axamith reakce na …
Axamith

tak koukám, že jsem chtěl poslat osobní zprávu a nacpal jsem to do diskuze, tak si to v klidu včichni přečtěte. A omlovám se, za svoji nepozornost.

reagovat
Pátek 6. října 2006 v 16:34 ® Axamith reakce na …
Axamith

Hádej, co mám dnes v práci na svačinu. Nevíš ??? No přece pečenáče. Konečně jsem měl odvahu je otevřít a ochutnat. Když jsem je postavil na stůl a moje okolí vidělo tu kalnou vodu, tak se sborově ozvalo : fůůůj, jak to můžeš žrát. Ale je to bašta. Takže ještě jednou díky za recept.

reagovat
Pátek 6. října 2006 v 10:12 ® cercer reakce na …
cercer

no..letos na Orlíku..během dne jsem přišel postupně o krabičku se třpytkami,potom nůž..dost drahej..ten bolí nejvíc..a nakonec jsem tam nechal i podběrák!!Člověk jde od vody tak nějak z lehka!!:-)

reagovat
Pátek 6. října 2006 v 9:31 ® spin

Já se naštěstí jen párkrát namočil s mobilem,ale byli jsme s kámošem vláčet,ten udělal pár kroků do vody a pomalu šel ke dnu.Zapadl do bahna,které ho táhlo dolů.Rozepnul prsačky,já ho vytáhnul a bylo ten den po rybách.Prsačky,v nich mobil a krabičku s woblery už jsme nevytáhli:o)

reagovat
Čtvrtek 5. října 2006 ve 22:45 ® Mary
Mary

Špatně uzavřený batoh,nenávázaný prut s tím, že si to navážu u vody. 5 km k vodě do autokempu. Vystoupím z auta a za autem vlál, už jen kousek vlasce. Už nebylo co navazovat. Zřejmě to bylo skřípnutý mezi dveřma už doma.To bylo v létě.

Včera, sbalím prut, dám krytku, uložím do batohu, sbalím druhý prut a hledám krytku. Baterka plazení po kolenou, nic. Asi bude někde v batohu. Ale nenašla jsem ani doma. Druhý den u vody rozbalím prut, sundám krytku a zase krytku. O policajtech, když jsem prvně začla používat předpruťáky, nahodila jsem je s vlascem do vody a hledala po břehu.

reagovat
Čtvrtek 5. října 2006 ve 22:29 ® Mary reakce na …
Mary

Proč vodotěsné pouzdro, ať si koupí rovnou vodotěsný mobil a dá si ho na šňůru na krk, pro případ ztráty

reagovat
Čtvrtek 5. října 2006 ve 22:14 ® splavek

Není to tak dlouho,co jsem si chtěl udělat pořádek v rybářském báglu a přesně podle hesla, že každý dobrý skutek má být po zásluze potrestán,jsem si zarazil háček hluboko pod nehet. Docela bezva to štípalo,provedl jsem sám na sobě chirurgický zákrok. Vydezifikoval jsem ránu vnitřně slivovicí a konstatoval,že radši umřu jako bordelář.

reagovat
Čtvrtek 5. října 2006 v 17:02 ® Alf reakce na …
Alf

Díky za uznání. Jaká je první cena? Co třeba nové auto? :-)) ) Každopádně před těma dvěma měsíci mi do smíchu nebylo. Ale mohlo to dopadnout i mnohem hůř, kdyby tam zrovna někdo procházel. No doufám, že smůlu mám na dlouhou dobu vybranou. Ale pro jistotu od té doby parkuju v bezpečné vzdálenosti ode všeho, co by mohlo spadnout.

reagovat
Čtvrtek 5. října 2006 v 7:56 ® Shrek reakce na …
Shrek

ALF VYHRÁÁÁL!

reagovat
Středa 4. října 2006 ve 23:00 ® Alf
Alf

Tak tohle byl můj letošní den Blbec …jedno letní odpoledne u Berounky. Podotýkám, že bylo krásné počasí a bezvětří. Jen pro úplnost: zdemolovaná střecha+ohnuté sloupky, prasklé přední sklo, zničená přední haubna a to nejhorší…3 týdny jsem se neměl jak dostat k vodě.

reagovat
foto/forum/2006/th-img1043.jpg
Středa 4. října 2006 ve 22:21 ® okoun 1 reakce na …
okoun 1

Já mám smůlu z dodávkou věcí z netu.Prut mi pošťáci přerazili na 4 kousky…teď mi přišlo Spro a hned první chytačka…se mi uvolnilo uložení navijáku a konečny prsten(ukončení uložení navi.)celé to lítá:-( ((Jsem zvědav zda to někdo dá do kupi:-( ( to že sem tam přide něco jíného nebo ne všechno…už se taky stalo

reagovat
Středa 4. října 2006 ve 22:05 ® regulus reakce na …
regulus

okoun 1 – šel sem na škopek -:)))

reagovat
Středa 4. října 2006 ve 21:42 ® okoun 1 reakce na …
okoun 1

tak to jsem proti vám sračka:-)) )pouze maličkosti!!

Regulus>A co doma bylo rušno?:-) Hned po tom bych si otevřel flašku:-)) )

reagovat
Středa 4. října 2006 v 19:44 ® zedus reakce na …
zedus

regulus > Ty jo, jsem myslel, že takový věci stávají jenom dědkovi. :-)

reagovat
Středa 4. října 2006 v 19:17 ® Sander
Sander

regulus > tak to jsem nežral :-)) )

reagovat
Středa 4. října 2006 v 19:09 ® regulus
regulus

No abych pravdu řekl, tak jsem nic moc drahýho ani neutopil, ani u vody neztratil, ale letos na jaře jsem měl jeden takovej „vydařenej den“.

Vyšel jsem si na Svitavu s lehkou vláčkou a v pohodě si chytám jelce. Vzal jsem si takovej možná 1 km úsek tam a zpátky. Celkem se dařilo. V půlce zpáteční cesty jsem nahodil a aniž bych si toho všiml, se mi rozepnula karabina a rotačka putovala bez silonu do prostřed řeky. Trochu mě to rozladilo, ale to jsem ještě netušil co mě čeká. Po dalších asi 200m pochodu, mě to vzalo něco většího a drželo se to u dna. Dostal jsem to asi z půlky řeky ke břehu, myslel jsem, že je to větší parma a najednou se na mě z vody vynořila štičí tlama. Bleskurychle jsem zareagoval, hlavu podržel nad vodou (podběrák jsem měl složenej v báglu na zádech) že ju chytím za skřele a vyhodím na břeh. Pochopitelně mlela hlavou jako zběsilá a 5 cm od mojí ruky, mě ten silon uflákla a zdrhla i s další rotačkou. Naprosto vždy používám lanko, protože není většího nasrání, než když ti to štika gřufne těsně u břehu, i při UL, kromě Svitavy. To jsem ale ještě netušil, co mě čeká. Taková drobnost, že mě ujely nohy a sjel sem po prdeli po trávě a šutrech skoro do vody, mě sice nasrala, řekl jsem si ale, že je den blbec a pokračoval zpět k autu. Byl jsem zaparkovanej kousek od splavu, tak jsem si říkal, že to ještě párkrát nahodím a pojedu dom (od té štiky jsem sice nic nechytil, ale celková denní bilance byla solidní). Už jsem to chtěl zabalit a najednou jsem chytil o něco na dně. Bylo to tak 3 m ode mě, a jak jsem byl vzteklej, tak jsem tím prutem párkrát švihl, ono to povolilo, vylítlo z vody a jakýmsi reflexem, jsem švihl prutem na opačnou stranu, aby to přistálo ve vodě, to jsem ale neměl dělat. Rotačka nabrala rychlost a trojhákem se mě zasekla zezadu do hlavy. Co s tím, jeden hrot z trojháčku, úplně celej zaraženej v hlavě, krve jak z vola. No jet dom s takovou ozdobou se mě nechtělo, tak jsem vzal pean a že si to vytáhnu. No, já to vytáhl, ale silon se mě zamotal za knoflík od bundy a jak se to našponovalo, tak jsem si ho do tý hlavy zabodl znovu, jenže o 5cm vedle. Vztekle jsem ho vyrval, sbalil to, jel dom.

reagovat
Středa 4. října 2006 v 18:26 ® modrak reakce na …
modrak

CeP: To asi ne, ale zřejmě je používá na stavbu těch svých tripodů. Jsem se tady nedávno dočetl, že na to má snad i živnost. :o)

reagovat
Středa 4. října 2006 v 18:25 ® zany

mno já jsem kromě dvou utopenej telefonů zlopil několik podběráků u vody jsem kolikrát nechal vydličky, policajty a podobný drobnosti ,ale nebávno se mi poeklo zlomit muj nejnovější colcim :-( ((((((byj jsem z toho v pr.....bylo to neštastnou náhodou ale i to se stává…

reagovat
Středa 4. října 2006 v 18:15 ® Vaša reakce na …

Tak já jsem letos poprvé nechal u vody podběrák,jinak se mi naštěstí nic zničit nebo zapomenout nepovedlo.

reagovat
Středa 4. října 2006 v 18:13 ® modrak reakce na …
modrak

Krvinka: Tady bych navrhoval použít uzavíratelný igelitový pytlík. Cena je podstatně nižší (cca 2,– Kč), je 100%ně vodotěsný (navíc jako bonus i vzduchotěsný), taky to nevypadá nic moc, když nevycucneš vzduch, tak to taky plave a telefonovat se přes to taky dá. :o)))

reagovat
Středa 4. října 2006 v 17:26 ® osprey
osprey

Zlámal jsem z blbosti asi 2 – 3 pruty. Vždycky sbalený a o něco. Minulý pátek jsem ale ukazoval na kroužku dětem, proč dávat na wobblera lanko. Držel jsem ho v levý ruce a pravou ukazoval mimo jiné útok, který jako zasáhne nástrahu v přední části a sjede vpřed do oblasti, kde by štičí zuby skončily na vlasci. Ke konci týdne už jsem nebyl ve své kůži, pohyby postrádaly obvyklou koordinaci, ale napodobení útoku bylo zdrcující. Bohužel tak dalece, že jsem si do té ruky zarazil přední trojhák a jak jsem s ní cuknul, tak jsem si do levačky zarazil ten druhý.
S křečovitým úsměvem jsem vysvobodil levačku (nebyla za protihrot) a se značnou dávkou násilí posléze pravačku (byla za protihrot). Následně jsem poučil děti o tom, že za blbost se platí, nešikovný maso musí pryč, každej si svůj bordel uklízí sám (krve bylo jako z vola) a dodal jsem, že by neměli sahat holou rukou do huby sumci, když v ní má wobbler. Všechno zlý je na něco dobrý, tohle si budou pamatovat…

reagovat
Středa 4. října 2006 ve 13:36 ® Krvinka reakce na …

Pro ty co tak ukrutne topi mobily. Jde koupit univerzalni pouzdro na mobily co je vodotesne…stoji cca 300,– Je jakoby umelohmotne, no nevypada teda nic moc, ale telefonovat z nej dej a hlavni je ze je 100% vodotesne a plave i s mobilem na hladine…takze radim koupit nez topit mobily ;-)

reagovat
Úterý 3. října 2006 ve 23:07 ® Bezrybka
Bezrybka

mě se povedlo před závodama zapomenout doma tyčku na podběrák, vracel sem se pro ní autem(doklady u sebe nemaje) naštěstí sem nepotkal soudruhy příslušníky, během závodů sem vyhák a utrh 4cejny od 45 do 60cm a den jsem završil tím, že kecaje s kámošem jsem přibouch do dveří u auta 7m ne zrovna laciný bič…

reagovat
Úterý 3. října 2006 ve 21:59 ® Sander
Sander

Libor > jel jsem expresem na chirurgii z rybářského tábora s trojkou třpytkou v noze. Nějakej vůl ji vyhrál a tohle byl jeho první nához… Ale to už je taky nějakej pátek.

reagovat
Úterý 3. října 2006 ve 21:57 ® Libor
Libor

Když mi bylo asi 10let, zasekl jsem vázku na mělčině(asi za kámen), jak jsem tahal rotačka se uvolnila, vystřelila z vody a zasekla se mi do hlavy, za pomoci skalpelu mi ji odstranili až v Berouně na pohotovosti:-) .
A co vy? Kolikrát jste v sobě měli háček?

reagovat
Úterý 3. října 2006 ve 21:33 ® CeP reakce na …
CeP

BoBo> sem slysel ze prej s nima chodi na blesak…

reagovat
Úterý 3. října 2006 v 19:03 ® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

Mě pořád krade vidličky Pupák, netuším proč, když má tripod :-/

reagovat
Úterý 3. října 2006 v 18:53 ® perch
perch

me se pri brozeni vyzula holinka, jste nevideli jak jsem nadaval :-D , vetsinou u vody necham jen vidlicky, metr, nebo pean, ale zase pravidelne:D

reagovat
Úterý 3. října 2006 v 16:50 ® kubas
kubas

newím,čím to je ale poprvé tento rok jsem zlomil prut:teleskop trabucco a tak že jsem se tomu smál i já,při záběru jsem sekl a křach(prut v půlce zlomenej),já debil jsem si nevšim,že je za mnou plot.Prut jsem křak o železnou trubku.

reagovat
Úterý 3. října 2006 ve 12:14 ® Padis
Padis

zlomený nový vláčák ve výtahu když jsem ho vezl domů.Fajnová židlička která se poroučela do vody sotva jsem ji rozdělal.

reagovat
novější starší
Stránky:   2 1