Vyhledávání
HRA
20.11.2007 | Robur | 118.981 zobrazení | 788 odpovědí
Blíží se dlouhé zimní večery, tak mám takový nápad na hru, poslali by jsme adminům /asi Hadovi/ nějaké specifické a snadno identifikovatelné fotky z našich oblíběných revírů nebo lokalit kam jezdíme na ryby např. splav na nějaké řece, mlýn, most, hráz, strom, profláknutý flek na chytání s (vysvětlením, kde to je, což by se ale zveřejnilo až za týden). Ostatní by pak mezitím hádali: kde to je či co to je. Eventuelně by se mohla dát nápověda ze tří možností nebo nějaká pomocná věta, jako třeba, že přehrada je známá čistou vodou a pěknými okouny. Nebo přehrada byla napuštěná 1928. Ještě by se mně líbilo, kdyby byly na každý týden ty fotky dvě, jedna pro Čechy a jedna pro Moravu a Slezsko. Každá za bod a případně, že by Moravák uhodl foto z cizího regionu, tak by měl body dva a naopak, takže za jedno soutěžní kolo lze maximálně získat tři body. Pro to, aby člověk mohl získat dva body /jako že uhodl to z „cizího“ regionu by pak musel mít vyplněnou kartu člena, kde minimálně musí napsat bydliště, aby bylo patrné, že Brňák poznal Karlův most, který je jak známo v Praze.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 25. ledna 2009 v 15:55 ® OndruchM reakce na …
-
dudu – děkuji
reagovat - Neděle 25. ledna 2009 v 15:53 ® dudu reakce na …
-
OndruchM – ano, pane
reagovat - Neděle 25. ledna 2009 ve 14:45 ® OndruchM reakce na …
-
dudu – osobka
reagovat - Neděle 25. ledna 2009 ve 14:21 ® LuboO
-
dudu, poslal som ti SZ
reagovat - Neděle 25. ledna 2009 ve 14:06 ® dudu
-
Tak něco přidám Mám devět naprosto stejných kuliček z nichž jedna je lehčí. Rukama to nelze poznat, mám k dispozici jen srovnávací rovnoramenné váhy. Kolik nejméně vážení musím provést, abych ji 100% ně našel.
reagovat - Neděle 25. ledna 2009 ve 13:26 ® dudu reakce na …
-
Fakt mě to mrzí. Nejsem zde zvyklý posílat osobky a tak sem to schomtal
reagovat - Neděle 25. ledna 2009 ve 13:12 ® LuboO
-
Omluva se prijima, pane:)
reagovat - Neděle 25. ledna 2009 ve 13:11 ® LuboO
-
Mily dudu, mozno logicky uvazujes, ale citat asi nevies, napisal som, aby sa odpovede posielali do SZ, nie to bachnut verejne. No ak ti islo o to, poserkat niekomu zabavu, vyslo ti to.
reagovat - Neděle 25. ledna 2009 ve 13:11 ® dudu reakce na …
-
Já su debil, omlouvám se, napsal sem to jinam než sem chtěl
reagovat - Neděle 25. ledna 2009 ve 13:09 ® dudu reakce na …
-
Vyměnili si velbloudy
reagovat - Neděle 25. ledna 2009 ve 12:47 ® LuboO
-
Rozhodol som sa, ze pridam este jeden pekny hlavolam:
V Štátnej vedeckej knižnici majú Zbierku hlavolamov, ktorá pozostáva z 10-tich kníh. Všetkých 10 kníh je poukladaných tesne vedľa seba na jednej polici. Každá knižka má spolu celkovo 5cm = 4,6cm sú strany + 2×2mm hrubá väzba.
Do takto naukladaných kníh sa jedného dňa pustil knihomoľ. (Knihomoľ je červík, ktorý žerie papier.) Takže tento nezbedný knihomoľ, namiesto toho, aby si prečítal niečo o hlavolamoch, začal žrať od prvej stránky prvej knihy a žral a žral, až skončil pri poslednej stránke desiatej knihy.
Akú celkovú vzdialenosť knihomoľ „prežral“? (Predpokladajme ešte, že ten červík si to strúhal najkratšou možnou trajektóriou, t.j. vôbec nešiel šikmo.)
No dumajte, nie je to az take zlozite.
reagovat - Neděle 25. ledna 2009 ve 12:09 ® LuboO
-
Robur, BINGO:DD
reagovat - Neděle 25. ledna 2009 v 11:52 ® Robur
-
po trojici pravděpodobných řešení,které by za určitých okolností mohly fungovat, jsem přišel na 4., které by mohlo u zadavatele projít. Netrpělivě čekám na odpověď.
reagovat - Neděle 25. ledna 2009 v 10:27 ® LuboO
-
Tak ako, priatelia? Zatial boli len dva, bohuzial neuspesne pokusy. Skusi aj niekto iny porozmyslat?
reagovat - Neděle 25. ledna 2009 v 0:02 ® 1Mara
-
Lubo tak potom sem hod tu správnou odpověd jó .
reagovat - Sobota 24. ledna 2009 ve 23:55 ® LuboO
-
1Mara, pohoda, aj tak si neuhadol:))
reagovat - Sobota 24. ledna 2009 ve 23:47 ® 1Mara reakce na …
-
No a co teď . skouška
reagovat - Sobota 24. ledna 2009 ve 23:46 ® 1Mara
-
Jakto že my to nešlo do osobky ?? tak to se Lubo omlouvám
reagovat(
- Sobota 24. ledna 2009 ve 23:45 ® 1Mara reakce na …
-
Lubo přišel jsem na to sám,ani kolegyně nato nepřišla. No přeci když se vrátili po třech rokách tak král už umřel néé , a ten kdo bude první tak ten bude vládnout néé ???
reagovat
Tak co mám pravdu ???zatím ahoj chlepe - Sobota 24. ledna 2009 ve 23:11 ® LuboO
-
Ak mozem, pridam aj ja jednu hadanku, mozno ju poznate, nozno nie. Bolo jedno kralovstvo, v nom kraloval stary kral, ummiestnime ho dajme tomu do arabskych koncin. Kral mal pred smrtou, tak si zavolal svojich dvoch synov a toto im povedal: „Vyberiete sa na cestu okolo krajiny, pojdete len vy dvaja, pojdete na tavach. Obidete nasu krajinu dookola po hranici a koho tava prejde mestskou branou druha, ten ziska korunu a kralovstvo.“ Synovia vyrazili, isli, isli, pomalicky, len aby jeden z nich nevyhraval. Po 3 rokoch prisli na par km od kralovskeho mesta. Tam byval v starej usadlosti mudrc. Tak sa synovia isli poradit, co maju robit, lebo posledne kilometre uz viac stali, ako isli. Vosli dnu, po par minutach vybehli von, skocili na tavy a naplno ich hnali domov. A otazka znie, co im poradil stary mudrc? Vravim, mozno poznate, mozno nie. Odpovede prosim do SZ. Aby bola sranda.
reagovat - Sobota 24. ledna 2009 ve 23:07 ® EDYS reakce na …
-
Hm..nejake zajmave
reagovat - Sobota 24. ledna 2009 ve 22:22 ® Robur
-
už máme 3 úspěšné řešitele. TAk nahodíme další. Opět se přidá jedna sirka a vztah musí platit. Opět je třeba si to přepsat digitálně či poskládat ze sirek.
95 PLUS 5 = 510 píšu z Noťasu, tak si to přepište na papír, plus nemohu najít, je to samozřejmě křížek
reagovat - Sobota 24. ledna 2009 v 18:58 ® snek reakce na …
-
Robur>máš to tam.
reagovat - Sobota 24. ledna 2009 ve 13:59 ® Frk reakce na …
-
to jseš v takový finanční nouzi, Rockefelere
reagovat?
- Sobota 24. ledna 2009 ve 12:05 ® cercer
-
Ty vole,mě se vo těch tvých 3 pětkách i zdálo!!!Fakt!!
reagovat - Sobota 24. ledna 2009 v 5:05 ® Robur
-
¨kurňa, nikdo nehraje, a to už je ráno
reagovat - Pátek 23. ledna 2009 ve 20:54 ® Robur
-
do zítřka času dost, pak sem dám další hajzlárnu
reagovat - Pátek 23. ledna 2009 v 19:53 ® Michal/
-
sakra, před chválí mi to vyšlo, ale nedíval sem se na postup:D
reagovat - Pátek 23. ledna 2009 v 16:58 ® Robur
-
ee, jen přidat