Vyhledávání
Prut pro dceru
9.10.2007 | M.BURNES | 3.293 zobrazení | 21 odpovědí
Shánim nějaký prut a naviják pro dceru 4roky koukal sem na tohle
fishop.cz
a potom se chci zeptat jak je to s rybařenim dětí budše někomu vadit když
budu chytat na jeden prut a malá taky na jeden?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 13. října 2007 ve 13:58 ® Cudla
-
Vedu taky kroužekleta letoucí (ještě za komanče).Prvnáci se učí do vánoc úsně a debatama v lednu již umí docela obstojně číst a psát,únor již dělaj papíry.Dá se ukecat i to že děcko dělá vše ústně,záleží na sk.konisaři jakou má trpělivost…
reagovat - Pátek 12. října 2007 ve 21:50 ® tucnak11 reakce na …
-
Kamarade chytani na plavačku možna porybnemu nebude vadit jen vlačka byla zakazana i za komuny tak lepej něryzykuj jsou inne zakony a doplnki spravně osoba ktera chyta ryby ma mět rybařsky listek a povolenku roky tam nejsou uvedene a to je velka chyba to znamena tvoje cera by měla mit papiry a tych debilu co to vymyslelo nezajma že neumi čist to jak ¨ma udělat rybařski kroužek,vedu rybařski krožek 15 let a mam stym problemy,přyjdou prvnaki ani to neumi čist co mam dělat naučim je duležite věcy miry hovani u vody šetrne zahazni s rybami nosit miru pean a tak dale.
reagovat - Pátek 12. října 2007 ve 21:01 ® M.BURNES
-
® tucnak11:Tvoje čeština je super bič 4m máme ale malá chce prut s navijákem
reagovat - Pátek 12. října 2007 ve 20:21 ® tucnak11
-
Kamarade na prut s navijakem se vykašli začni ot biče na splaveček plotice a tak dal.Tak jsem ogara učil ot 4–5 let aby se chytil laski k rybařeni take je musi chytat a ne sedit u vody a nic,proto že didě je ditě za hvilku ho přestane bavit chytačka jak nic nebere,a vlačka je naročna,tak jak jsem psal bič do 3–4 m dëlši je zbytečny a těšky a začnout ot drobočiny ač ma ditě radost a vice touhy po chytani.Mojemu ogarovi jsem vštěpil lasku k přyrodě a chyta teč za 2 ligu muška a je hospodařem prominte za češtinu made in Jaruzelski.
reagovat - Pátek 12. října 2007 v 15:46 ® Robur
-
no synovi je 7, grmela není, nahazovat zkouší, ale připadá mně nelogické učit děti v tomto věku vláčet. Dle mého je nejlepší nějaký bič, tak do 4 metrů /s5m už má problém, je těžší a horší manipulaca/ a plavačka, už zjistil kudy mu ten silon lítá, kde se to plete, takže přidáme naviják.
reagovat - Pátek 12. října 2007 v 11:55 ® Kubajs
-
i jí to učíš nějak vodit nebo to tahá plynule že má takový úspěch
reagovat - Pátek 12. října 2007 v 11:23 ® Scanix reakce na …
-
hecht: no co bych pro dceru neudelal, zatim neutrhla sama nic, vzdy jsem to z vazky dostal, prevazne ji nechavam chytat na male gumky, at se ji vesi okouni.
reagovat - Pátek 12. října 2007 ve 2:43 ® hecht reakce na …
-
Scanix a jak to děláš s nástrahama. Já jsem totiž na ty svoje balzový zázraky dost lakomej / opatrnej. A bojim se že když jí tam dám rotačku nebo gumy, tak nebudu stačit navazovat a dokupovat.
reagovat - Pátek 12. října 2007 ve 2:38 ® hecht reakce na …
-
Hele Kubajs, to já ale taky, i když už jsem trochu odrostl. Když jí to bude bavit, je to ok, protože jak říká davaprd – konečně nějaký vznešený důvod i pro manželku
reagovat - Čtvrtek 11. října 2007 ve 22:07 ® bubu reakce na …
-
kubajs-děti dnes nejraděj sedí u kompu
reagovat - Čtvrtek 11. října 2007 ve 21:55 ® Kubajs
-
Taky by jsem koupil takovej nějakej vláčecí do 2m do 20g.Je lehký a půjde použít na všechno děti nejraději vláčí a chytají se splávkem
reagovat - Čtvrtek 11. října 2007 v 11:59 ® davaprd
-
osobně jsem na tom stejně, moje začala dokonce ve třech letech, vzhledem k tomu, že chytala plotičky na plavačku u břehu a hned je házela z5, vůbec jsem si nedělal hlavu z RS, jsem poněkud explozivní povahy a pokud by někdo kvůli tomuhle začal prudit, asi bych (a i on) měl problém, co se týká výbavy, tak jsem jí pořídit to nejmenší a nejlevnější co bylo v obchodě dostupné (teleskop 2,10 a pidi naviják dohromady asi za 500,–), je šťastná, že má SVŮJ prut a já můžu na ryby častěji než dříve, bo robim i vychovatelku
reagovat)
- Čtvrtek 11. října 2007 v 10:48 ® Scanix reakce na …
-
hecht: kopytka jsou vsechny male deti, jen ji to sver a mej trpelivost, uvidis, jakou bude mit radost
reagovatJa jsem s RS zatim konflikt nemel, to bude tim, ze jsem nemel 4 roky kontrolu
- Čtvrtek 11. října 2007 v 1:04 ® hecht
-
No, mám pár let koupený DAM HYPRON 180 – 5–20g a pořád ho oprašuji ve skříni s tím, že je to pro děti. Podobně jako scanix mám 4,5 letou dceru, ale zatím jsem nenašel odvahu to prubnout s prutem v její ruce.Rybišky se jí moc líbí, ale vidím v ní zatím takové ,,kopýtko''. Příští rok to s ní asi prubnu, a budu doufat v lidský přístup za strany ryb. stráže.Věřím, že vysvětlím to že je to takto lepší, než jako v mém případě chodit pytlačit sám .
reagovat - Středa 10. října 2007 ve 13:33 ® Cudla
-
Záleží fakt jen a jen na koho narazíš.Některej porybnej s velkým P tě zjebe jako sysla,jinej s vekym srdcem pro rybařinu tě zjebe ,abys to sestavil děcku pořádně at něco chytí.Vím o čem je řeč mam 3 už velký rybáře tak že vím jak to chodí.Prutů je dnes tolik na výběr,je lepší to vzít osobně aby ho děcko „uneslo“ a mohlo s ním vládnout.
reagovat - Středa 10. října 2007 ve 13:09 @ ???
-
nejlepší je vybrouš
reagovat - Středa 10. října 2007 v 10:45 ® Scanix reakce na …
-
M.BURNES: Je to od DAMu, D.A.M. E-Motion 1,8m 5–20g 2díl, je to vybehla serie, ale pruty to jsou vcelku dobry, mam od nich jeste picker a jeden vlacak a 2 kaprovy pruty a spokojenost.
reagovat - Středa 10. října 2007 v 10:24 ® M.BURNES
-
® Scanix,:copak je ten emotion za klacek?
reagovat - Úterý 9. října 2007 ve 22:23 ® Scanix
-
Mam 4.5letou dcerou a na ryby ji zatim bavi chodit, koupil jsem ji za 310,– emotion 1,8m 5–25g na jeji vlaceni to staci. Stridame se u vody a ucim ji nahazovat. Dneska si vytahla vlastnorucne 2 okouny a byla stastna. Verim, ze bych se s porybnym dohodl, jak jinak privest omladinu k rybareni, ja zacinal ve 4letech stejna a v 10letech jsem mel povolenku
reagovat - Úterý 9. října 2007 ve 21:12 ® rapadek reakce na …
-
Řeším to taky tak. Já chytám na jeden prut a s druhým prutem si hraje kluk. Má 5 roků a nevím jak jinak bych ho měl učit. Podle paragrafů by si asi měl vyřídit svou povolenku, ale vždyť neumí ani číst a podepsat se…
reagovat - Úterý 9. října 2007 ve 20:29 ® Fish man
-
Kdysi se to mohlo že tvoje dcera mohla chytat na jeden tvůj prut ale už to nejde!! Ale snad to porybní budou tolerovat, protože je malé!!
reagovat