Vyhledávání
lov nonstop 2008
19.9.2007 | kamet | 7.828 zobrazení | 73 odpovědína rok 2008 je pry schvalen v JC lov 24 h vi o tom nekdo neco blizsiho?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 21. září 2007 v 17:02 ® hajan reakce na …
-
Padis: Hmm, zřejmě to je flek od fleku. Na tom mým to je, jak jsem řek.
reagovat - Pátek 21. září 2007 ve 14:53 ® dudu
-
Nepotřebuji lovit nonstop, ale sere mě doba lovu od 7h ráno v listopadu.
reagovat - Pátek 21. září 2007 ve 14:45 ® Padis
-
hajan mám zkušenost jeden rok jsem chytal hady kolem 22.30 vždy ± 5 min byl záběr.Jednou jsem seděl u vody do 23:30 bez záběru ,ale co pak se dělo během půl hodiny 4× úhoř a 2 záběry pros.....Kdybych neseděl u silnice tak bych chytal dál klidně i po půlnoci.
reagovat - Pátek 21. září 2007 ve 14:38 ® hajan reakce na …
-
LojzaRybka: S hadama, to můžu potrvrdit. Po 23. hodině jsem ho snad nikdy nechyt. Jak nemám záběr do 22.15, balím.
reagovat - Pátek 21. září 2007 v 10:15 ® profo reakce na …
-
cormaxx : na to ti mohu jen odpovědět, že pokud by se to mělo povolit na celém území ČRS, pak na to nestačí jen výjimka, ale musí doznat změna a apřepracování vyhláška. Jelikož na místech k této změně určených, ale nejsou lidé této změněn nakloněni, tak je to skorem něřešitelná věc a můžeme být rádi, pokud se povede dohoda o vyjímce jako byla tato. Navíc si myslím, ale to je jen můj názor, že na všech revírech to není dobrý nápad.
reagovat - Pátek 21. září 2007 v 1:58 ® LojzaRybka reakce na …
-
neříkám že záběr nepřijde,ale když neberou tak neberou,já nonstop nechytám a mám vyzkoušený že třeba hadi a mníci berou do 23:00,teda aspoň tady a ráno když svítá tak to taky jde
reagovat - Čtvrtek 20. září 2007 ve 21:10 ® skwor
-
jiris: Musíš se hold učit
reagovat - Čtvrtek 20. září 2007 ve 21:08 ® indyan
-
jiris> co máš za problém vláčet se dvěmi pruty? Jeden nahodím a nechám nástrahu potápět, když je těsně nade dnem, nahodím na jinou stranu druhý prut a nástrahu nechám potápět… Prvním prutem začnu vláčet a přitahuji nástrahu k sobě. Jak ji přitáhnu, nahodím, odložím prut a nechám woba klesat… Na druhém prutě už mám wobler (CD) nebo twister na dně a můžu s ním začít vláčet. Tím neztrácím čas na potápění nástrahy, CDčko klesá do 6–7m okolo půl minuty. Tři pruty jsou skutečně nanic a 24 hod je mi taky docela jedno, není protivnější rybařina, než noční vláčka a jinak skoro nechytám…
reagovat - Čtvrtek 20. září 2007 v 19:18 ® cormaxx
-
Když už to maj povolit, tak ať na celem území ČRS a ne „jen“ na pár revírech
reagovatLojzaRybka: promiň, ale s tim, že když nepřijde záběr do 22hod tak nepřijde ani po půlnoci s tebou mohu jen nesouhlasit.Ale to už je věc názoru a pohledu,nemá cenu to pitvat
- Čtvrtek 20. září 2007 ve 13:17 ® jiris
-
Lov na tri pruty, nestiham vlacet s dvema…
reagovat - Čtvrtek 20. září 2007 v 10:41 ® profo
-
Prozatím není nic schváleno. Uvažuje se o tom samém období a zatím i o těch samých lokalitách jako tomu bylo letošní sezonu. Vše je v jednání a jak to dopadne si zatím myslím nikdo netroufne říci.
reagovat - Čtvrtek 20. září 2007 v 9:19 ® brunik reakce na …
-
JA UZ SEM O TOM SLYSEL ALE NEVIM NIC PRESNEHO ,DOKONCE SEM SLYSEL ZE CHCOU POVOLIT LOV NA 3 PRUTY ,ALE TO JE ASI NAKA P.......A!!!PRO LOV NON-STOP SEM PRO
reagovat - Čtvrtek 20. září 2007 v 0:08 ® LojzaRybka
-
já otom ještě neslišel,ale nic proti tomu nemám,když neberou ryby do 22:00,tak nebudou brát ani po 24:00,třeba na slovensku se chytá červenec srpen a září nonstop,unás se říká že to tady nejde že se řídíme podle EU,ale myslim si že slovensko je ve stejný EU,nebo né???
reagovat