Chytej.cz

Slezská Harta

17.9.2007 | Petula | 789.715 zobrazení | 6.261 odpovědí

Vodní dílo leží v okrese Bruntál. Vzniklo přehrazením toku řeky Moravice, která zde protékala úzkým údolím.Ačkoliv mladý rybářský revír,ale uloveno již bylo na této přehradě mnoho trofejních ryb,převážně dravci štika,candát.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 22. prosince 2007 v 0:43 ® rgb23
rgb23

Předevčírem v Pláni na přítoku ani ťuk + led u břehu, včera na staré cestě u Meziny jeden záběr, asi canďa, ale vypnul se:-)

reagovat
Čtvrtek 20. prosince 2007 v 6:48 ® Petula reakce na …
Petula

Sezona končí pomalu,ale jistě,zbývá jen popřát hezké vánoční svátky,pohodu a do nového roku zdraví a dobrou rybářskou sezonu.

reagovat
Středa 19. prosince 2007 ve 20:26 ® P.S

V sobotu na Pláni zima jak v prd… ,dravec žádný, na feder 8 plotic,kolega vedle na vláčku štiku

reagovat
Pondělí 17. prosince 2007 v 6:46 ® Petula reakce na …
Petula

Včera leskovecká zátoka,dravec žádný a na kapra pár potahů,ale nic na zásek.

reagovat
Neděle 9. prosince 2007 v 19:25 ® P.S reakce na …

Dnes od 9do13h na NovéPláni asi 30 plotic a 1 cejn na feeder.Príma den

reagovat
Neděle 9. prosince 2007 v 7:27 ® Petula reakce na …
Petula

Koukám,někomu berou jiným ne.Já si udělal jen zdravotní vycházku bez prutů,rybářů jsem potkal docela dost,ale v očích rybářů to bylo spíše více o rumu než o záběrech,hihi.Pár vytažených kapříků,jedna štika přes šedesát,ale žádné zázraky.

reagovat
Středa 5. prosince 2007 v 1:33 ® rgb23
rgb23

Dneska na dravce bez záběru, počasí jako vždy, větrno. Byli jsme u Leskovce, na káču, polotěžko i přívlač, nic. Na přítoku u Pláně to stejné, na staré cestě u Meziny taky ani ťuk:-)

reagovat
Pondělí 3. prosince 2007 v 19:58 ® Hora
Hora

Tak jsem si to našel na stránkách www.rsd.cz a oprava je plánovaná do 15.12 2007.Potom se tam kouknu,jestli mi rybky nevychytali.

reagovat
Pondělí 3. prosince 2007 ve 14:52 ® wiliem wolis reakce na …

Nazdar lidičky v sobotu jsem byl na hartě od 14:00 – 17:30 a vůbec jsem se nenudil.Štika přes 90cm se mi urvala u břehu,pak malá štika okolo 40cm,candát 52cm okoun 35cm a pak malý candát okolo 40cm.

reagovat
Pondělí 3. prosince 2007 v 0:31 ® Hora
Hora

Petula>jak vypadá cesta ze Slavkova do Bílčic?Je ještě rozoraná?

reagovat
Sobota 1. prosince 2007 v 16:16 ® Petula reakce na …
Petula

tak co vydry?Harta zdá se je pro letošek už pase,nic nechce brát,počasí je jak na houpačce.

reagovat
Čtvrtek 22. listopadu 2007 v 6:39 ® Petula reakce na …
Petula

Tak jsem se byl kouknout v Leskovecké zátoce,voda pomalounku stoupá,ale z rybama to ani nehne,za celý den ani ťuk.

reagovat
Sobota 17. listopadu 2007 v 7:07 ® Petula reakce na …
Petula

Jak to vypadá na Hartě s kapříkama?má někdo poznatky?

reagovat
Pondělí 12. listopadu 2007 v 16:39 ® Petula reakce na …
Petula

letos ten podzim moc nevychází,pořád zamračeno,počasí tak na spaní

reagovat
Pondělí 12. listopadu 2007 v 9:18 ® rohlston

V sobotu s kolegou ze strany od Roudna. Dravci nic, při balení kolega kapřík 45cm. Já bez záběru.

reagovat
Neděle 11. listopadu 2007 v 6:39 ® Petula reakce na …
Petula

Taky jsem byl v Razové,za celý den dva záběry na štiku,jeden proměněný,ale štika málá.Jeden výjezd na candáta,ale ryba ztracena ve vázce na dně........tedy dohromady nic moc.

reagovat
Sobota 10. listopadu 2007 ve 20:55 ® pitrasi

Zdravím. Teď jsem se vrátil z Leskovce a ve třech lidech za dva dny pouze jedna štika 64 cm. Absolutně bez záběru.

reagovat
Sobota 10. listopadu 2007 ve 20:03 ® sajmon

Zítra jedu na Hartu, tak se ozvu jak to šlo.Byl někdo v těchto dnech na Hartě?Měl někdo úspěchy??

reagovat
Sobota 10. listopadu 2007 ve 14:07 ® Hora
Hora

Petula>ozvi se,jedeš na Hartu?

reagovat
Čtvrtek 8. listopadu 2007 v 6:19 ® Petula reakce na …
Petula

???

reagovat
Pondělí 5. listopadu 2007 ve 23:47 ® Petula reakce na …
Petula

byl někdo teď někdy na Hartě?

reagovat
Sobota 3. listopadu 2007 ve 12:36 ® Petula reakce na …
Petula

jak dopadl rybolov?já byl dnes na Antošovicích,dvě štiky 56,58 cm

reagovat
Pátek 2. listopadu 2007 v 15:44 ® rapadek reakce na …
rapadek

Horo díky moc. To je to co jsem potřeboval. Teď tam trefím i potmě.

reagovat
Pátek 2. listopadu 2007 ve 13:42 ® Hora reakce na …
Hora

Má tam být – dojet solidně,– nejde to potom opravit.

reagovat
Pátek 2. listopadu 2007 ve 13:40 ® Hora
Hora

Dá se potom dojet solodně i do Nové Pláně,ale tam jsem byl jenom 2×,moc mi to tam nesedí. www.mapy.cz

reagovat
Pátek 2. listopadu 2007 ve 13:34 ® Hora
Hora

Myslím,že nejlepší je to v Leskovci.Ze silnice na Razovou odbočíš vlevo do vesnice a jedeš,dokud nedojedeš ku vodě.Vlevo byla nějaká restaurace s ubytovnou a u ní parkuji.Dále se dá jít do zátoky vlevo,nebo vpravo.Když chceš jít dále,tak se kousek vrátíš a vpravo podél kostela vede polní cesta do další zátoky,Tady máš mapu www.mapy.cz -kdybys chtěl jít jinam,třeba do Razové,pojedeš po silnici dále a v Razové opět vlevo,dojedeš opět ku vodě,ale tam jsem nebyl ze 3 roky,tak nevím co je tam nového v silničním značení.Z druhé strany jezdím do Roudna,viz mapa,klikni na fotomapu www.mapy.cz tam sjedu dolů k zákazu a buď zaparkuji před ním a jdu dolů pěšourem,nebo odbočím vlevo a jedu bývalou asfaltkou ku vodě,je tam položený panel a parkuje se podél cesty,nebo vlevo na louce.

reagovat
Pátek 2. listopadu 2007 v 9:44 ® rapadek reakce na …
rapadek

Dalo by se prosím ještě více upřesnit to parkování? Já tam ještě nikdy nebyl, ale o problémech s parkováním jsem slyšel. Máte někdo nějaké konkrétní místo, kde je blízko k vodě a auto v bezpečí? A není tam zákaz atd…Chtěl bych si tam taky zajet, ale nechci strávit hodně času hledáním parkování místo chytání. Dík

reagovat
Pátek 2. listopadu 2007 v 6:41 ® Petula reakce na …
Petula

krást se krade všude,proto nic v autě nenechávat,hlavně na očích.

reagovat
Středa 31. října 2007 ve 23:55 ® Hora
Hora

kurňa harpunar,zejtra sem tam natotata bo to moje faro potřebuje a hned rano.

reagovat
Středa 31. října 2007 ve 13:00 ® harpunar

Hora-chválabohu že nevymřeli,já jsem na nich existenčně závislý!!!Čímž chci říct že všichni,kteří příjdou v Ostravě do mé firmy s platným rybářským lístkem mají slevu 10% na zabezpečení automobilů.Jukni na www.kaspocar.cz.A hezký den!

reagovat