Vyhledávání
Slezská Harta
17.9.2007 | Petula | 789.717 zobrazení | 6.261 odpovědí
Vodní dílo leží v okrese Bruntál. Vzniklo přehrazením toku řeky Moravice, která zde protékala úzkým údolím.Ačkoliv mladý rybářský revír,ale uloveno již bylo na této přehradě mnoho trofejních ryb,převážně dravci štika,candát.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 21. dubna 2016 v 8:25 ® Petula reakce na …
-
trip-než takové fotky,to tady raději nedávej žádné,víš i z fotky se dá určit kdy jsi je ulovil,jelikož všichni čtyři mají takzvanou čerstvou svěží barvu,nikdo ti neuvěří,že je to úlovek za dva dny,ty starší pstruzi by měli úplně jinou barvu a světlé fleky,ikdybys je měl v lednici nebo mrazáku,jen si dávej pozor co činíš u vody,jak to prezentuješ na veřejném webu,určitě se vyhneš konfrontacím ze strany ostatních rybářů.Někdy je lepší kousnout do kyselého jablka a přiznat barvu,než ze sebe dělat vola.
reagovat - Čtvrtek 21. dubna 2016 v 6:54 ® trip
-
Toto je foto z prvniho dne
reagovat - Čtvrtek 21. dubna 2016 v 6:51 ® trip reakce na …
-
To je za dva dny kolego ne za den
reagovat - Čtvrtek 21. dubna 2016 v 6:47 ® trip reakce na …
-
Je to ulovek za dva dny kolego:) jak jde videt z fotek tak nejsou foceny primo na harte. Pokud budete mit zajem vlozim sem vyfocenou povolenku.
reagovat - Čtvrtek 21. dubna 2016 v 6:02 ® Petula reakce na …
-
Stroft> na přítocích jsou a ve velkém počtu,dá se je ulovit.
reagovat - Středa 20. dubna 2016 ve 23:49 ® Stroft reakce na …
-
Petula> čoeče, 4 pstruhy z Harty v jeden den? Scifi, snad tomu nemůžeme věřit!
reagovat - Středa 20. dubna 2016 ve 21:39 ® Petula reakce na …
-
Hora> tady to má do dedukce hodně daleko,věřím že v tomto případě jde o neznalost a ne o úmysl.dle všech jeho příspěvků jde o čistokrevného kapraře a pstruzi jim ulovení ho vyvedli z míry.proto jsem na jeho příspěvek reagoval.Než něco dá veřejně na net,tak ať popřemýšlí co tam dává.
reagovat - Středa 20. dubna 2016 ve 21:31 ® Hora reakce na …
-
Petula> číst ještě umím a nikoho neobhajuji,ale pokud si nebyl s ním u vody,tak to na 100% nevíš.Jenom se mi nelíbí jak se hned někdo seřve ( obrazně ) za něco co sám neví na těch 100%.V dedukování to jsme prostě jedničky.Toť vše.
reagovat - Středa 20. dubna 2016 ve 21:10 ® Petula reakce na …
-
Hora> jestli umíš číst,tak v jeho příspěvku to píše srozumitelně,byl jsem a chytil jsem 4 pstruhy,co víc chceš obhajovat?jen jsem ho upozornil.
reagovat - Středa 20. dubna 2016 ve 20:53 ® Hora reakce na …
-
A co když jich tam bylo více,třeba 2 ? A zapomněl se tady o tom zmínit? Třeba mlátíte prázdnou slámu pánové . . .
reagovat - Středa 20. dubna 2016 v 19:50 ® palab
-
Petula: No už vidím jak bude tvrdit že tam byl nejmíň týden..
reagovat - Středa 20. dubna 2016 v 19:32 ® džigit reakce na …
-
Petula> jó nenažranost zaslepi aj ohluši…
reagovat - Středa 20. dubna 2016 v 18:41 ® Petula reakce na …
-
trip-Nechci tě kolego plašit,ale pokud jsi tyto pstruhy chytil na Hartě a soudě podle fotky jsou nebožtíci,tak ten čtvrtý kus už je v rozporu s RŘ,který říká,že lososovité ryby si můžeš na MP vodě ponechat pouze tři!!!za vycházku.
reagovat - Středa 20. dubna 2016 v 17:28 ® trip
- reagovat
- Středa 20. dubna 2016 v 17:27 ® trip
- reagovat
- Středa 20. dubna 2016 v 16:51 ® trip
-
Jj harta uz je probuzena. Chytl jsem 4 pstruhy na feeder:)
reagovat - Pondělí 28. března 2016 v 17:42 ® MAX1
-
Zdravím všechny, Jak je to letos na Hartě s ůlovky.Jde už něco nebo to všechno ještě spí,nevíte někdo?
reagovat - Úterý 29. prosince 2015 ve 14:15 ® RADE4EK
-
Takové ochlazení zamrznutí nepřivede, příští týden to možná bude jiné.
reagovat - Pondělí 28. prosince 2015 ve 23:18 ® jajco reakce na …
-
macek2> Takové ochlazení nehrozí.
reagovat - Pondělí 28. prosince 2015 ve 22:14 ® macek2 reakce na …
-
RADE4EK> jde o to že se má ohladit tak proto ty obavy.
reagovat - Pondělí 28. prosince 2015 ve 22:08 ® RADE4EK reakce na …
-
macek2> Myslím, že můžeš být v klidu.
reagovat - Pondělí 28. prosince 2015 ve 21:28 ® macek2
-
ahoj lidi,mám dotaz,myslíte že během středy a čtvrtku se na hartě vytvoří led nebo tenká krusta?jaké jsou vaše zkušenosti z minulých let, chtěl bych to ještě poslední dny zkusit,tak at tam nejedu zbytečně,dík.
reagovat - Čtvrtek 24. prosince 2015 v 17:17 ® rybardusacek
-
Ahoj kamarádi.
Přeji Vám všem krásné Vánoce a v roce 2016 spoustu nejen rybářských, ale i osobních úspěchů. A napište někdo, jak to vypadá na březích Hartičky v tuto roční dobu. Jdou ještě nějaké rybky? Mějte se Vánočně…
reagovat - Čtvrtek 29. října 2015 v 18:19 ® Stroft reakce na …
-
Hatori> Hatori> Dobře, beru si to k srdci a zítra jedu s pet lahví
reagovat - Středa 28. října 2015 v 0:52 ® džigit reakce na …
-
Hatori> takeho mamrda po pali vetnut a je klid.Místní aktivista s přiznačnym nickem,z jedneho břehu chyta a ku druhemu ma vyvezene… jak někeři radobysumcaři
reagovat - Úterý 27. října 2015 ve 23:06 ® olsak.honza
-
Ahoj chlapi,jak to vypadá na Hartě s vodou,má cenu vyrazit proházet ji ze břehu?
reagovat - Středa 21. října 2015 ve 22:43 ® Skalpi
-
Už jsem viděl pána i zvracet.
reagovat)
- Středa 21. října 2015 v 19:39 ® Hatori
-
Tady to uplně zdechlo. Segal musí být spokojený! Tak přidám alespon jeden zajímavý koment z Mrku co mně pobavil..
N štikobijec – ® .St 21.10.2015 19:23:29 romanek26 >>kdyby TI vláčkaři, kteří omezují lov kaprařům, nestahovali jejich nahozené nástrahy , tak by ty olova nelítaly, jsou drzí a navíc chčijou do vody z lodky – humus, ještě můžou začít SRÁT a budem chytat PLAVÁČKY !!!! UŽ ABY VLÁČENÍ Z LODĚK POSUNULI NA HLAVNÍ ZÁTOPU, TAK JAK TO BYLO.
reagovat - Středa 21. října 2015 v 19:39 ® Hatori
-
Do vody nechcat!
reagovat - Středa 21. října 2015 v 18:26 ® Petula
-
Po vycházce jsem sice nic neulovil,ale olov a krmítek jsem našel mezi kameny a pařezy mraky i nějaké ty vláčecí nástrahy,ale ryby jako by v přehradě ani nebyly ani jeden kontakt
reagovat