Vyhledávání
míra okouna
21.6.2007 | ??? | 34.762 zobrazení | 273 odpovědí | upravit
chtěl bych si domu vzít okouna a chci se zeptat jak velkého ookouna si berete domu, od kolika cm
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 7. listopadu 2007 ve 13:41 ® Sander
-
Piranha > typické myšlení českého omezence.
Máme tu mraky ryb, můžem je vesele zabíjet…ovšem dokud to nedopadne tak, jak je to v dnešní době na většině revírů.
Neskutečné!
reagovat - Středa 7. listopadu 2007 ve 13:36 ® Piranha reakce na …
-
skwor: ok ja te chapu, pokud jich mate malo, tak je jen dobre ze jsou hajeni.Ja to videm z mé stranky a na nasem usteckym reviru tak.Ja jich proste tolik dokazu nachyta, kdykoliv jdu vlacet na labe, tak pokazdy se mi povesi par okounu, nebo tlousti.Okounu je na labi hodne.Treba na katerine, nebo na srbicich, bych dal miru, tam jich je pomalu.Ja jen rikam ze plno lidi si mysli ze,kdyz ryby nejedi a poustej je, tak ostatni nesmej jist ryby, nebo nevim.Ja jsem taky chytal kapry za team a vse sem pustil ale kdyz sem si chtel chytit kaprika na vanoce tak sem ho chytil, stacil mi okolo 50, vic neni treba.A jestli sem letos mel na taliri 20 okounu, tak s toho polovinu jsem dal treba nasim, ty je taky radi.
reagovat - Středa 7. listopadu 2007 v 7:46 ® pif
-
kaprnak:pokud ryby opravdu,ale opravdu miluješ,tak jsem slyšel,že kapr daleko lépe žužlá,jako okoun,(má zoubky)zkus to a pak sem dej report…
reagovat - Středa 7. listopadu 2007 v 7:36 ® BoBo-Falknow reakce na …
-
Jaryn: Geniální, prostě když budu chtít okouna, zajedu ze Sokolova do Litomyšle
reagovat - Úterý 6. listopadu 2007 ve 23:55 ® jarryn21 reakce na …
-
Do prdele všude se to hádá.Když budu za vycházku chytat padesát okounů kolem 30cm tak si klidně vezmu pár na chutˇ.Je to hrozně dobrá ryba.ale já to prostě u nás nedám dohromady ani za rok.Tak jak si můžu něco vzít.A s tím kupováním jsem to už zkoušel.Daj se koupit v Litomyšli.Jenže jsem jich stejně půlku pustil.Druhou půlku jsem sežral.Já si občas rybu vemu.Tak jednu-dvě štiky za rok.
reagovat - Úterý 6. listopadu 2007 ve 22:09 ® skwor
-
Piranha: Nechci vyvolat hádku, ale s tím, že okounů je dost nesouhlasím. Když jsem začínal s rybařením, tak byl okoun můj nejčastější úlovek, ale dneska ho považuji za vzácnost. V JČ je okoun v dobnu hájený, to považuji za dobré a zavedl bych to všude.
reagovat - Úterý 6. listopadu 2007 ve 21:55 ® Tomik reakce na …
-
Prichy>jo je to lom, ale ani ne moc starej…akorat jsou prostě zakrslý…
reagovat - Úterý 6. listopadu 2007 ve 21:37 ® Piranha reakce na …
-
kaprnak: tak to je neco jako muj tata strasne rad chodi na houby, houby jsou jeho vasen, natrha kos a pak ty houby rozhaze po lese aby je nejedl
reagovat(utrhni a pusť).Ze je nejis tak je mozna pro nekoho tvoje plus a ja rikam jedno okounu je dost ale je pravda ze uz to neni co bejvalo teda co se velikosti tyce.Nachytal sem jich na labi pod plazi 70 za 3 hodiny a nevzal sem ani jednoho, byly malicky do 25 cm.Jsou jich mraky, ale treba nekde je to vzacnost.Holt chyba spravce revuru ze je nenasazuje.
- Úterý 6. listopadu 2007 ve 21:12 ® BoBo-Falknow reakce na …
-
Kaprnak: Brain ON please, ráno už bylo.
reagovat - Úterý 6. listopadu 2007 ve 20:58 ® dudu
-
kaprnak- správně okouna je dávat slepicím škoda. Kdo chce krmit slepice ať jim dává kapry, těch je všude dost.
reagovat - Úterý 6. listopadu 2007 ve 20:53 ® kaprnak
-
Hajane že se nestydiš to si říkáš rybář krmit tak krásnou rybou tu tvoje slepice.A vi ostatní tady na sebe poštekujete kvuli okounovi.Místo aby jste odpovědeli na téma.Já rybařinu miluju nadevše a ryby si neberu a taky je nejim už k nim mám jinej vstah.A s toho jak se tady hádáte kvuli rybe které je v našich vodách pomálu je mi opravdu špatně.Okoun je ryba jako každa jiná tak nevim že ho pan HAJAN nazývá havěti.To je jako by nekdo řekl dones mi toho blbce ja s nim nakrmim prasata.To je odemě vše at si o mně myslí každej co chce ale ja ryby miluju a nemužu se tady na vás dívat.
reagovat - Úterý 6. listopadu 2007 ve 20:50 ® Prichy
-
tomik: to vypada na stary lom…tam asi mnoho jinych ryb nebude co…pak tam 25 je skoro zazrak…tam nema cenu cekat na 30+
reagovat - Úterý 6. listopadu 2007 ve 20:41 ® Piranha reakce na …
-
Hajan-
reagovatJa si je stahuju a uprazim je na maslicku s kminem a solí, kdyz ma 35 tak je to bašta.Ser na slepice a vem to ke mne.Si delam pr… ja sezeru tak 10– 15 kousku za roky ale 200 jich pustim
- Úterý 6. listopadu 2007 ve 20:09 ® hajan reakce na …
-
Já nevím, co furt s těma wokounama máte. Každej blbec přece ví, že se to nedá oškrábat, je to hnus, samá kost a z toho rozbředlýho masa se chce člověku blejt. Takže to domů neberte, jedině snad slepicám. Jestli nemáte slepice a máte toho víc, tak stačí říct, já si pro tu havěť zajedu a nakrmím ty naše. Pro lidi to fakt nenííííí!!!!
reagovat - Úterý 6. listopadu 2007 v 19:38 ® Piranha reakce na …
-
vsetinku: konecne slusna řeč.Je videt ze ses rozumnej rybar a ne ufnukanej fanatik
reagovat - Úterý 6. listopadu 2007 v 19:37 ® Piranha reakce na …
-
Prichy: ja jsem psal ze si rybu i obcas dam, tak to obcas je min, nez chodim na ryby to znamena ze vic chytam a min jim ryby.Tak doufam ze ti to staci.Jo kamarade ja jinej nebudu mam rad ryby a chutnaj mi tak si ji obcas koupim nebo chytnu.
reagovat - Úterý 6. listopadu 2007 v 7:38 ® vsetinek
-
Souhlasím s Bobem, okouny chytám hrozně rád, ještě raděj je pouštím, ale neblázněte s tím, abych pustil okouna když na něj mám chuť a má kolem třiceti a letěl je někde shánět do obchodu (navíc se stejně běžně neprodávají).....to je přece postavené na hlavu. Že se tady odnesu od vody za sezonu 5–10KS okouna snad není trestné.
reagovat - Pondělí 5. listopadu 2007 ve 23:00 ® Prichy reakce na …
-
Bobo: vim, jak to myslis, a beres „nejakou“ miru, spis mam strach, ze nakonec nebudeme ani jist…a ani chytat.
Ale…co bychom mohli se nekdy sebrat, a nachytat nejaky okyse na piskovne a neco nalit do reky.....bohuzel toto sam nezvladnu, kdyz pokud se chcete pridat, budu jen rad.
reagovat - Pondělí 5. listopadu 2007 ve 22:38 ® Cajo
-
BoBo-Falknow – Na Slovensku som ich v obchodoch nevide, alebo si nespomínam… Ale v Bielsko Biala som ich v nejako Hypaci videl – pekne v lade naukladane – vsetky boli tak okolo 30 – 40cm…
reagovat - Pondělí 5. listopadu 2007 ve 22:35 ® BoBo-Falknow reakce na …
-
Prichy: Ja ryby radeji chytam, ale rad je i jim. Co Ty?
Hrozne se mi libi reci typu – radeji si ji koupim… Kde mam koupit okouna?
reagovat - Pondělí 5. listopadu 2007 ve 21:37 ® Prichy reakce na …
-
Piranha: a jis radsi ryby nebo je radsi chytas? zkus si nekdy polozit tuto otazku
reagovat - Pondělí 5. listopadu 2007 ve 20:23 ® Sander
-
Tomik > mlč, masařko!
reagovat - Pondělí 5. listopadu 2007 ve 20:21 ® Tomik reakce na …
-
Sander> Jdi na trávu a bobule..
reagovat - Pondělí 5. listopadu 2007 ve 20:15 ® Sander
-
Piranha > určitá číselná hodnota má v určité spojitosti nějaké písmenko (či více) za onou hodnotou. Říká se tomu jednotka, třeba ks, kg, mm,l… V tvém případě, kdy jsi napsal jen hodnotu 7, se nemůžeš divit jakékoliv reakci. Pokud jsi myslel 7ks, máš to zkusit napsat hned napoprvé, a ne to dohánět později.
reagovat - Pondělí 5. listopadu 2007 v 19:23 ® Piranha reakce na …
-
nauc se cist a zjistis ze sem nepsal 7 kilo ale upresnim to pro takovy jako ty rad si chytnu 7 kusu okouna a kdyz maj 30 cm tak je to pochoutka pekne uprazit na masle s kminem.Je to normalni vis kolik lidi ji ryby?Jestli ty zeres travu a bobule tak je to tvuj problem ja jim maso a obcas i rybu a nepisu ze je jim porad jen kdyz mam chut
reagovat - Pondělí 5. listopadu 2007 v 18:59 ® Tomik
-
Pro mě to rozhodně plevel není, cením si jí jako jakýkoli jiný ryby. A věř, že kdyby tu byly ryby kolem 30ti tak je pouštím. Že bereš ryby ti nevyčítám, máš na to právo. Ale možná by to chtělo přemýšlet do budoucna, pokud si budeš brát pravidelně 7kg okounů tak tam ta populace asi moc dlouho nevydrží.
reagovat - Pondělí 5. listopadu 2007 v 18:57 ® jiris
-
Hoši nehádejte se a běžte se uklidnit na Moravu na hlavatky, prý berou.....
reagovat - Pondělí 5. listopadu 2007 v 18:49 ® Sander
-
Piranha > vyplň si kartu ty nýmande, ať vím, kterej magor je schopnej si vzít i 7kg okouna
reagovat - Pondělí 5. listopadu 2007 v 18:34 ® Piranha reakce na …
-
aha pan chytrej tak je to uslechtila ryba ne ty trubko
reagovat - Pondělí 5. listopadu 2007 v 18:31 ® Sander
-
Piranha > sám jsi plevel…
reagovat