Vyhledávání
míra okouna
21.6.2007 | ??? | 34.698 zobrazení | 273 odpovědí | upravit
chtěl bych si domu vzít okouna a chci se zeptat jak velkého ookouna si berete domu, od kolika cm
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 2. července 2007 v 16:52 ® kubas
-
dam:a o čem chceš aby se diskutovalo, když okoun nemá míru
reagovat - Pondělí 2. července 2007 v 16:43 ® dam reakce na …
-
Nějak se ta diskuze dostala úplně jinam…
reagovat - Pondělí 2. července 2007 ve 14:25 @ ??? reakce na …
-
Bréca-jak jste to myslel???????
reagovat - Pondělí 2. července 2007 ve 13:38 ® breca reakce na …
-
Mistr Lejsek – šup do sekce masařů ve fóru „Otázka selského rozumu“!!!!
reagovat - Pondělí 2. července 2007 ve 12:18 @ ??? reakce na …
-
okoun nejlepší ryba na jídlo!!!!!!
reagovat - Pondělí 2. července 2007 v 11:57 ® modrak reakce na …
-
rarach: Ano, máš pravdu, ale zapomněl jsi na slizkého, smrdutého potočáka. Ještě, že jsou ti okouni takový humus. Jinak by nám tu začal řádit další fenomén. Loučím se s pozdravem „Petrův zdar a žerte násadové kapry“.
reagovat - Pondělí 2. července 2007 v 11:54 @ ??? reakce na …
-
no jo ale šel jsem na okouny
reagovat - Pondělí 2. července 2007 v 11:40 ® dudu reakce na …
-
LejsekJosef- pěkné okoun, takové vytáhlé
reagovat - Pondělí 2. července 2007 v 10:58 @ ??? reakce na …
-
chycená na třpytku 29.6.07. v 9.30 Správčice
reagovat - Sobota 23. června 2007 v 17:53 ® rarach
-
Modrák: Souhlas… hnusný maso, skoro takovej blevajs jako smradlavej lipan.
reagovat - Sobota 23. června 2007 v 16:48 ® kopi
-
fremen – Ty už si jich musel něco sníst když se ti škrabou líp než kapr.
reagovat - Sobota 23. června 2007 v 16:04 ® fremen reakce na …
-
nevím jestli jsi okouna někdy ochutnal,ale asi né,když píšeš o hnusným mase,chutově ani kvalitou je daleko před potočákem či štikou a oškrabat jde líp než kapr jen musíš vědět jak::::
reagovat - Sobota 23. června 2007 v 16:01 ® fremen reakce na …
-
nazdar,píšeš tady o rybě jménem okoun říční,nebo si děláš srandu???jestli ne tak na jakým revíru ty mobydicky lovíš
reagovat - Pátek 22. června 2007 ve 22:44 ® Shadowhunter reakce na …
-
ne ja myslel ze je jako necham osudu ze je casem trebas najde kocka a nebo nejaky ptat ci nejaka vydra co zije u vody a sni je…nebo ze se stanou potravou pro nejake cervy apod…nevim co vsechno zere ryby
reagovat - Pátek 22. června 2007 v 19:18 ® Shrek reakce na …
-
tak sorry,jen že jsi psal že je házíš na břeh a necháváš svému osudu.Tak jsem to pochopil.
reagovat - Pátek 22. června 2007 v 19:11 ® Shadowhunter reakce na …
-
myslis ze ty okouny hazu na breh zive??? to vis ze jo, jeste by odskakali zpet do vody
reagovat… leti tam mrtve…
- Pátek 22. června 2007 v 16:30 ® Shrek reakce na …
-
s tim souhlasim,také je házim na břeh,ale pokud možno do roští a navíc chcíplé.Jinak co jsem se naposledy natahal pár okounů na P vodě,tak je všechny sežraly BoBovo kočky,takže i tak se to dá řešit.
reagovat - Pátek 22. června 2007 v 15:43 ® wopen
-
Shadowhunter:no je hezké, že ctíš rybářský řád a na P vodách nepouštíš zpět okouny, ale jinak je z hlediska etiky a jakési úcty k rybám a přírodě vůbec házet ryby na břeh a nechat je tam záměrně leknout, ať je velká jak chce. Podle mě to není správné a myslím si o tobě svoje! Jinak je pravda, že stavy okounů v různých lokalitách různě kulminují a to nejen velikosti, ale hlavně počty, čím, jich je více, tím menší se chytají a naopak.
reagovat - Pátek 22. června 2007 v 15:33 ® Shadowhunter reakce na …
-
pac jen muskarim na P vodach tak okouny z vody vyhazuji i kdyz maji jen 5cm…a nechavam na pospas na brehu pro zivocichy…okouny beru asi tak od 20cm…doma z nich udelam filetky hodim na panev a suprovy papani…jen je treba tech okounu mit vice …
reagovat - Pátek 22. června 2007 v 15:30 ® dam reakce na …
-
To s tou degenerací jsem už řešil s odborníky, je v tom trochu zakopaný pes. Oni nezdegerují, pouze nemají co žrát a tak časem pojdou a zůstane jen pár větších jedinců, kteří se opět při obnoveném zdroji potravy vytřou a vše se opakuje. My už uvšem víme jak na to. Takový revír se snažíme pruty nebo čeřeny slovit a okouny přesadíme do lokalit, kde chybí a potravy je dost.Všechny stejně nevychytáte. Zkuste to a uvidíte, jak se okoun zase rozmnoží a budete mít navíc volbu lovu na více revírech.
reagovat - Pátek 22. června 2007 v 15:19 ® Sushi
-
Okoun je krásná ryba ale dnes jich moc není já bych jim přidělil lovnou míru a dobu hájení.Okouna beru od 35+ ale jen zřídka…
reagovat - Pátek 22. června 2007 ve 12:47 ® Cottus reakce na …
-
Existují však i VN (menší do 1 ha), kde okoun během několik let zdegeneruje natolik, že měří max.20 cm… Pak se nabízí dilema…co dál, když to třeba nelze vypustit… Osadit dravcem také mnohde nelze (revit.CHKO)…
reagovat - Pátek 22. června 2007 v 9:34 ® modrak
-
Okoun je ryba, která už dávno měla mít stanovenou míru, případně i dobu hájení. Moje představa se shoduje s dudu a toulíkem, tedy 30cm. Jinak, okouny zásadně nežrat, blbě se škrábou, jsou samá kost a mají hnusné maso. Já bych to do huby nevzal. :o)))
reagovat - Pátek 22. června 2007 v 8:25 ® osmaja77
-
okouna pod 75 neberu,jinač bych měl těch 60-sátek plný mražák
reagovat - Pátek 22. června 2007 v 7:56 ® saly
-
ja sem taky pro 30+
reagovat - Pátek 22. června 2007 v 7:28 ® dam reakce na …
-
Byla doba, kdy bylo okounů všude plno a teď razantně ubývají, okase pod 30 bych si dřív určitě nevzal. Dnes je neberu vůbec. Myslím si, že je pěkné ho vyfotit a pustit ho zpět do živlu…
reagovat - Pátek 22. června 2007 v 0:35 ® kopi
-
60+
reagovat - Čtvrtek 21. června 2007 ve 22:39 ® Robur
-
to je jak dotaz do Bravíčka, přece záleží, co s ním chceš dělat
reagovat - Čtvrtek 21. června 2007 ve 22:33 ® toulovec
-
určitě 30+ jak píše dudu ono taky záleží co s ním budeš dělat. pokud filetovat tak ještě víc. určitě se ale vyplatí ho lumpa oškrabat, opečená kůžička je mňamooozní
reagovat - Čtvrtek 21. června 2007 ve 22:05 ® Lukas 5
-
Já taky okouny neberu jsou to krásný rybišky.
reagovat