Vyhledávání
Poperry
14.6.2007 | Kubajs | 9.610 zobrazení | 46 odpovědí
Je před zahjením a asi jako každý jsem zašel do obchodu pro nějaké nezbytnosti nakonec jsem utratil 1000kč a koupil kromě všeho také dva poperry od rapaly co jste na tuto nástrahu všechno ulovily a na jakém typu vody??(Stoják,jezero,řeka)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 22. července 2007 ve 13:30 ® mastrof reakce na …
-
jasny presne tam na ne chodim taky do tech bejvalejch lodenic nebo co to je za tu povodnovou zed. akorat je tam hnus ta priroda-spis tam zadna neni takovy smetiste:(((((
reagovat - Pátek 20. července 2007 v 16:15 ® Petas reakce na …
-
Libeň – u ustí Rokytky.
reagovat - Pátek 20. července 2007 v 11:51 ® mastrof reakce na …
-
petas: a kam na ne chodis?sem taky z prahy a zkousim to vecinou na palmovce jinde se mi popiky neosvedcili.
reagovat - Pátek 20. července 2007 v 11:44 ® Petas
-
Tak včera na Vltavě v Praze na slepém ramení za cca 2hod 15min na popa 5cm – celkem 3ks štiky 43, 48, 56 a 2ks bolena 55, 71cm. Já si na popíky nemůžu stěžovat. Je to adrenalín, když to ryba vezme.
reagovat))
- Středa 18. července 2007 v 16:00 ® mastrof reakce na …
-
jj je dulezity nesekat to co vidis ale pockat si az dopne vlasec a je to tutovka:))))
reagovat - Neděle 17. června 2007 v 18:22 ® Bobr-007
-
Mě na něj utočilo tolik štik aš my ho jedna nakonec utrhla..nejvic mě sere že sem ani jednu nevytáh
reagovat…asi sem brzo sekal čico…
- Neděle 17. června 2007 v 17:51 ® Tumi
-
tak ja osobne jsem na poppery jeste nikdy nic nechytl a tzo se taky docela snazim, furt resim otazku jestli používat lanko bo ne, protože u nás na řece je hodně štik ale přide mi že bez lanka zase líp šlape a nechtěl bych až poprvý zaútočí nějaká ryba o něj hnbed přijít
reagovat - Pátek 15. června 2007 v 19:53 ® Prichy reakce na …
-
tucnak11: chudak stika...............netvrdim, ze na to nechytis ryby (to se konecne da nekdy na cokoli), jen tvrdim, ze nechodi jak ma v podobe popu. Dost pochybuju, ze s tim zvednes okouna v 3metrech stojiciho na kyslikovem zlomu…lovit 20cm okouny lovici u hladiny s tim asi nachytas no.
reagovat - Pátek 15. června 2007 ve 14:08 ® harpunar
-
Ja mám s poppery docela dobrou zkušenost na stojácích,hlavně když loví okouni je to super zbraň.I tam,kde zaloví štika je popper super nástraha.Jinak to co píše Tucnak11,chodíme spolu hodně a jeden den malý,druhý den větší a další dva dny nezvedne rybu.Vloni jsem dobře zachytal na Brušperku v mělčině,to bylo co nához,to štika.Na Hartě to s nima také šlo,ale nejdůležitější je u popa prut,který musí mít tvrdou špičku,pokud je to žvejka,tak popa nerozchodíš,jak má.S boleny zatím zkušenost spíše špatná,ti se mi daří více na rychle tažený vrbový list.
reagovat - Pátek 15. června 2007 ve 13:24 @ ???
-
Letos má Rapala akci na Skitter popy a Long casty, stojí okolo 150Kč. V Brně je má například Pernička. Na popa mám boleny, jeseny, tlouště, štiky, okouny na řece i stojáku.
reagovat - Pátek 15. června 2007 ve 12:20 ® tucnak11 reakce na …
-
Prichy jine taky mam jak Effenzi Rapala jen že cena u rapaly je větši jak u Salma za Rapalu mam 2 Salma a nevidim žaden rozdil ve množtvi nachytanyh ryb Jen Effenzi je ve akci koupiš ho za 100,nejlepši poper co jsem měl to byl YO-ZURI toho mi upalila štika a za boha nemužu ho koupit ve stejnej barvě.A Prichy musiš ze všehnymi popperami zkoušet jak malymi tak velkymi jsou někdy dny že malički 4 je bezkonkurecyjny a 6–7 mužeš shovat přyjde den že to maš naopak to je kouzlo vlačeni musiš mit nastrah u sebe tolik abys našel tou spravnou ja beru většinou přyrodni tak nemusim nosit 10 krabic,nevim na jake vodě chytaš kařdy rybnik neni stejny na jednym bere nato na druhym se spališ.
reagovat - Pátek 15. června 2007 v 11:52 ® Prichy reakce na …
-
tucnak11: s tim doradem jsi me dostal
reagovatzkus i jine poppery a uvidime, jak budes mluvit
- Pátek 15. června 2007 v 11:16 ® ulrisak2
-
Ja lapam hlavne stiky a boleny na jednom mistnim rybniku, neni moc hlubokej, hloubka kolem 1 metru a u hraze 2 a silne zaneradenej koreny a parezy, tak se tam vlacet s jinymi woblery moc neda. Stiky kolem 60 cm a bolinci taky, je to nadhera videt jak ti ho veme stika!!!
reagovat - Pátek 15. června 2007 v 10:14 ® tucnak11
-
Zitra se těšim na popery jak zatočim s okounami je to nadherna chytačka,Dorado děla 4 cm nadherne kamoš si je koupil.ja chytam na salma 6 cm.Zitra je zahajeni a ja mam s toho orgasmus tak se nemohu dočkat.
reagovat - Pátek 15. června 2007 v 0:19 ® hecht
-
Na řece zatím nic moc, taky teda málokdy nasazuji. No ale na Orlíku se na to daří okouni.Hlavně ráno, když se zvedá mlha…
reagovat - Čtvrtek 14. června 2007 ve 22:22 ® HaD
-
především boleny na řece
reagovat