Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.219.270 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 18. února 2010 ve 12:02 ® Pitrys
-
Pokud se o ochranu parem na soutoku někdo více zajímá, ať se podívá do diskuze na stránkách VÚS na tento příspěvek: Staroch napsal 17. 02. 2010 v 11:29 h : http://www.staroch.estranky.cz . Jaroň mi to poslal jako odpověď na můj mail a protože to bylo adresované někomu jinému, požádal jsem adresáta, ať to sám zveřejní v diskuzi na stránkách VÚS. Tam je ta klíčová věta, která možná dosud bránila ochraně parem.
reagovat - Čtvrtek 18. února 2010 v 11:54 ® Pitrys reakce na …
-
kamos007> To je rok staré video. Na soutoku v Ostravě jsi mohl vidět i mnohem horší věci. Doufejme, že už to skončilo.
reagovat - Čtvrtek 18. února 2010 v 11:53 ® Pitrys
-
Džigit: Tak takový optimista zase nejsem. Rozum a zdravý, to bych v tom určitě nehledal. Ale jak jsem už psal, na schůzi VÚS se o tom jednalo a rozhodli se nic neměnit. Alibisticky se ale usnesli, že pokud se hospodář MO Ostrava rozhodne sám, nebudou mu bránit. Když předpřiposrané vedení MO vidělo, že jim VÚS nepohrozí prstíkem, hrdinsky se „samo“ rozhodlo, že se parma na zimovišti bude hájit. Teď už je na nás, abychom si to sami uhlídali. Cedule asi brzy skončí ve vodě, bude tam ale bójka. Jdu tam ještě dnes odpoledne. Kdo jde zítra?
reagovat - Čtvrtek 18. února 2010 v 11:51 ® kamos007
-
http://chytej.cz/…alni-den-na/
reagovat - Čtvrtek 18. února 2010 v 11:17 ® džigit reakce na …
-
Pitrys> že by konečně zvítězil zdravý rozum?!?
reagovat - Čtvrtek 18. února 2010 v 11:17 ® kamos007 reakce na …
-
Pitrys> tak zase bude kolem ostravice liduprázdno
reagovat - Čtvrtek 18. února 2010 v 11:15 ® kamos007 reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> krásné parmy.taky bych chtěl chytit skusím to na pstruhovce, ale to mám ještě času. v jednom místě jsem viděl pře 20 parem ale velikost 20–30 a 2 nebo 3 měly 35–40
reagovat - Čtvrtek 18. února 2010 v 11:13 ® Pitrys
-
Mám pro všechny dobrou zprávu. Před chvílí jsem dostal SMS od Petra Vávry s tímto textem: „Po dlouhém boji jsme dosáhli nějakého výsledku a dnes odpoledne budou vyvěšeny cedule se zákazem přivlastňování parmy.“
reagovat - Čtvrtek 18. února 2010 v 1:18 ® Ciffik
-
tahle byla moje první…je to už pár let, kvalita taky nic moc, foceno ještě na kinofilm a scanováno, rybka těsně nad 40, přesto bych ten okamžik nevyměnil za nic na světě a dodnes na to rád vzpomínám, prakticky změnila můj postoj k rybařině a rybám i proto ji mám v profilu a patří k mým nejoblíbenějším rybám vůbec v těsném závěsu je ostrá a podoustev…
bohužel se mi parmy vyhýbají jak jen to jde, fakt je, že bych se jim mohl věnovat víc kdybych chtěl…
reagovat - Čtvrtek 18. února 2010 v 1:11 ® Jak.novi reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> Pěkné fousaté slečny!
reagovat - Čtvrtek 18. února 2010 v 0:34 ® džigit reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> paráda!!!
reagovat - Čtvrtek 18. února 2010 v 0:31 ® džigit reakce na …
-
Ciffik> neboj,já z toho nemám nic.Jen nemám rád nerozhodnost-život
reagovatVše je na Vás…
- Čtvrtek 18. února 2010 v 0:19 ® Ciffik
-
krásná fotka jak peláší zpět do vody…
reagovat - Středa 17. února 2010 ve 21:53 ® chose120
-
Pěkné úlovky.Gratuluji.
reagovatStavím se tam možná zítra jestli mi vyjde čas.Toho pana Vávru bych rád potkal měl bych s ním malou řeč..
- Středa 17. února 2010 ve 21:49 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Chytli jsme 12 krásných trofejních ryb,největší 63 ,byl to krásný pohodový den.
reagovat - Středa 17. února 2010 ve 21:48 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Chytli jsme 12 krásných trofejních ryb,největší 63 ,byl to krásný pohodový den.
reagovat - Středa 17. února 2010 ve 21:45 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Dnes jsme konečně vyrazili na ryby.Zachytali jsme si perfektně,navšívila nás i rybářská stráž z povolání p.Vávra.Je to vcelku pohodový ale nekompromisní člověk a dělá dost velký pořádek na lokalitě kde jsme chytali s neukázněnými rybáři.Kéž by takových porybných bylo víc!Zasílám pár fotek.
reagovat - Středa 17. února 2010 ve 21:42 ® lubo OV reakce na …
-
Ciffik> džigit není cizí, džigit je náš
reagovat - Středa 17. února 2010 ve 21:37 ® Ciffik
-
jinak do budoucna jsem pro stroftovu restauraci…mihy bude mít přímý spoj, pokecáme stejně a penízky nepůjdou nikomu cizímu…teda pokud z toho nemá džigit nějaké provize
bod 2: chystá se už někdo na ty mršky šupinatý? pokud vše půjde podle plánu podívám se v pátek na Lučinu tak dám vědět…
reagovat - Úterý 16. února 2010 v 10:16 ® džigit reakce na …
-
AdamHT> http://www.chytej.cz/…vnou-zatezi/
reagovat - Úterý 16. února 2010 v 10:03 ® AdamHT reakce na …
-
džigit> ne já jsem uplná lama, nemužu to najít
reagovat - Úterý 16. února 2010 v 9:52 ® džigit reakce na …
-
chose120> tohle je jak zimní lov zvěře u krmelce v době nouze!!! HNUS
reagovat - Úterý 16. února 2010 v 9:43 ® džigit
-
AdamHT> ahoooj,tak co-kouknul jsi na ten článek?
reagovat - Úterý 16. února 2010 v 9:41 ® džigit
-
No pokud bude v lidech převládat názor,že když chytím odnáším co mohu a pak tím před ostatníma machruji :-/ Hnus,hnus,hnus-to je „to“ proč tam už několik let nechodím.Většina tamních lovců má pak přes rok problém s ulovením pořádné ryby
reagovatTo si radši zajdu na dírky,ale tam byste si to museli zaplatit,že „rybáři“
- Úterý 16. února 2010 v 9:33 ® AdamHT
-
cíííí jooo byl sraz a já tam nebyl beeeebeee
reagovat - Úterý 16. února 2010 v 7:13 ® chose120
-
Radši to tady neposílej.Viděl jsem tu krev na březích.Ale nechápu jednu věc!!Proč dali hájení pod mostem-pohraničnímu pásmu.To už mohli dát i nad mostem až k Polance..Zde jsou parmové pásma.Stejně jak jsem tam byl tak bylo polovina podseknutých za ocas a hřbetní ploutev to jsem jich chytil 20 za dvě a půl hodiny.A podsekávání ryb je v rybářským řádu zakázáno!!!Nechápu rybářský svaz,když ví že tam mají zimoviště a dějí se tyhle věci.Ne že bych si nevzal rybu sám jsem si jich dost odnesl ale kapra – parma stejně není chutná!! A to jsou ještě co utekli z vrchu z rybníků..Největší kormorání jsou lidé!!Když si každý odnese tak jich tam moc nezůstane..
reagovat - Pondělí 15. února 2010 ve 23:56 ® Pitrys reakce na …
-
Jo a ještě něco. Další tři tam měli po dvou parmách ve vezírku. Otrlým mohu poslat fotky na mejla, dát to tady by mohlo vést k srdeční zástavě u slabších jedinců.
reagovat - Pondělí 15. února 2010 ve 23:53 ® Pitrys reakce na …
-
pro IV.TO.Širda: Tak se podívej na fotku ze soboty. Na váze je údaj 8,5kg. Nic neporušil, poslední parma měla přes dvě kila. Ukončil lov v souladu s BPVRP a i s parmami odjel domů. Letos tak už po několikáté. Na základě mého podnětu se o tom dnes jednalo na schůzi VÚS. Převládl většinový názor, že než aby to sežrali kormoráni, ať to vychytají rybáři. To je přístup, co? Tak všichni popadněte pruty a hajdy pro ryby, za pár let už bude parma vzácnost i u nás.
reagovat - Pondělí 15. února 2010 ve 20:07 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Ahojky,dneska jsem projížděla soutok O-O kde bylo asi 5 rybářů,zdržela jsem se tam shruba 10 minut.Ryby jim braly a ti dva zleva s velkou úctou a opatrností je pouštěli zpět do vodního živlu,takže žádný masakr o kterém zde někteří psali jsem neviděla.Takže můj závěr je,že na dvoře nechám duháky spočnout a možná zítra nebo pozítří se pokusím vyhrát boj s nějakou velkou p…u
reagovat - Neděle 14. února 2010 ve 20:04 ® Ciffik
-
lubo OV> neříkej, jako člen zábřehu 1 odvěkého rivala poruby to vím moc dobře…ale bejvala to sranda…to věčné podpichování závodníků…
reagovat