Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.199.574 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 9. srpna 2007 ve 22:36 ® skorec3@seznam.cz reakce na …
-
na které místo půjdem měl si to popsat jdem na ten poloostrůvek nebo výběžek mně se líbí je to tak trošku dál do vody a dá se nahazovat po obou stranách a vejde tam i dost lidí skus to zakřížkovat bo někteří tam nikdy nelapali šupiny tak at to najdou
reagovat - Čtvrtek 9. srpna 2007 ve 22:35 ® Zcuter
-
dodatečně posílám foto karáska, kterého jsem chytil první srpnové ráno letošního roku…
reagovat - Čtvrtek 9. srpna 2007 ve 22:34 ® Zcuter
-
skorec: luk 88 psal že zajistí nějaké hnojáky…to bude stačit…rousnice jsou drahé to bychom se nedoplatili…
reagovat - Čtvrtek 9. srpna 2007 ve 22:27 ® skorec3@seznam.cz reakce na …
-
ja tam přijedu až v sobotu brzo ráno v pátek ještě makám aspon to tam trošku rozkrmíte jo ja můžu vzít dva kbelíky šrotu samozřejme uvařeného jenom nestíhám nakoupit rousnice zajistí je někdo?
reagovat - Čtvrtek 9. srpna 2007 ve 22:23 ® Zcuter
-
to fishman:tak to je fajn..my tam taky pojedeme ráno..hlavně nezapomeň vzít echolot ať jim to hážeme přimo před tlamičky a nějakou zásobu boiliesu
reagovat
a co ten flek co jsem navrhoval??je tam někdo nebo je to volné??asi tak před 14 dny tam stanovalo okolo 15 lidí s bivakama atd..?? to michal: z ÚANu jede autobus směrem do Bohumína..zastavuje asi na 2–3 zastávkách kolem vrbice… dodan:bylo by fajné, kdyby ses alespoň zastavil na hoďku na dvě když nemůžeš být snáma celou dobu - Čtvrtek 9. srpna 2007 ve 22:11 ® michalczz reakce na …
-
lidi nevite jak se dostanu na tu vrbicy na ten vikend svami nejezdi z ostravy tam neco ? dik
reagovat - Čtvrtek 9. srpna 2007 ve 20:59 ® dodan
-
Bohuzel budu asi o vikendu v praci,ale pokud to vyjde rad se za vama stavim, Fishman-je fajn ze si to sjel echacem,snad to bude brát!! Jinak dnes svazovka nedaleko Ostravy 2× kapr 61 a 52.
reagovat - Čtvrtek 9. srpna 2007 ve 20:35 ® Fish man
-
Ahojky pánové dneska jsem byl okouknout vrbici obešel jsem ji celou a to místo co navrhoval zcuter bude asi volné tak bychom to mohli zakempovat tam projížděl jsem to echáčem a ryby tam byli všech velikostí hloubka se tam pohybije od 2–3,5M takže paráda jde to tam i na dravce je tam krásná zátočina a jde to tam i na kapry!!! Jinak já foták vezmu!! A sraz bude v pátek pkud možno ráno!!
reagovat - Čtvrtek 9. srpna 2007 v 19:53 ® Zcuter
-
DJ KATYL: tady není problém o tom, jestli něco chytneme..1. si myslím že něco chyteneme a za 2. už se dá psát jenom o tom, že se nás sešlo zhruba 10 chytejáků oproti lonsku atd..atd…
reagovat - Čtvrtek 9. srpna 2007 v 17:08 ® luk888 reakce na …
-
já vezmu mobil a s toho se to potom dá hodit do kompu a mobil má 2Mpx není moc ale stačí i nějakej ten zoom.Aspon to ale já si myslím že někdo něco veme
reagovat - Čtvrtek 9. srpna 2007 v 16:44 ® DJ KATYL reakce na …
-
Zcuter: Digitál bych vzal, ale nemám. A napadlo tě třeba že nebude o čem psát?
reagovatCo když nic nechytneme?
- Čtvrtek 9. srpna 2007 v 16:40 ® Zcuter
-
kluci..vemte ale někdo digitál…rád bych potom napsal článek o našem minisrazu..
reagovat - Čtvrtek 9. srpna 2007 ve 14:37 ® Zcuter
-
vem co uznáš za vhodné.. jede se až ten příští výkend
reagovat - Čtvrtek 9. srpna 2007 ve 13:54 ® luk888 reakce na …
-
No dobré a já mám i pšeničý a kukuřičný šrot a nějakej ječmen jako pomletej mám vzít tež ? a žížaly skusím co nejvíc jo a jede se tento víkend nebo až ten příští ??
reagovat - Čtvrtek 9. srpna 2007 ve 12:55 ® Zcuter
-
fajn pánové..takže vypadá to, že se sejdem v relativně hojném počtu..na Fishmanovi je, aby našel slušný flek(ale tak ať si tam zachytaj všeci..ně jak jsme byli stanovat jenom ty já a brácha..)…sraz by mohl být v pátek ráno od těch co mohou, aby to mohl někdo zabrat protože si myslím, že v pátek odpoledne se na všechny fleky zčnou nahánět rybáři…tak ať nám to někdo neobsadí… jinak s dravcama je to tam čudné..někdy berou že ti dojdou rybičky a někdy ani jedna...... luk88…na smradu hnojáků nezáleží..ale zkus jich najít fakt co nejvíc…úhoři tam berou jak posraní v noci!!! jinak na ty kapry si myslím že stačí když každý přispěje několika kuličkami boiliesu,nebo suchého šrotu a bude toho dost..já osobně tam vemu asi 5kg suché pšenice(kterou dva dny předem namočím) a k tomu asi 3–5kg řepky kterou na místě spařím…takže na ,,přivítanou,, by to mohlo stačit si myslím..
reagovat - Čtvrtek 9. srpna 2007 ve 12:40 ® DJ KATYL reakce na …
-
Tak pátek-neděle by šlo. Kdyžtak koho by to tam nebavilo, tak může jet dříve,ne? Já můžu v pátek tam být až od 18:00h.Kdyžtak upřesni odjezdy nebo označ kde tam přesně, ať se nepřidám k jiným rybářům.
reagovat - Čtvrtek 9. srpna 2007 ve 12:32 ® Fish man
-
tak pánové sraz záleží na vás psalo se tady že na víkend tak jsem myslel pátek-neděle?? kdyby někdo jinak tak napište!!
reagovat - Čtvrtek 9. srpna 2007 v 11:05 ® DJ KATYL reakce na …
-
fish man: Kdy přesně by to bylo a v kolik by tam byl sraz?
reagovat - Čtvrtek 9. srpna 2007 v 10:09 ® luk888 reakce na …
-
Na žížaly bych se podíval ale našel bych jenom hnojáky ! Tak nevím ony sou jako dobré a smrdí ale sou tak přimjeřeně velké . Jinak se dají koupit a na kapry tam jít jak ? já to tam taky vůbec neznám a nevím jak se tam dostanu. Nebo co tam tak nejvíc bere. A na dravce tam chcete jít taky ??
reagovat - Středa 8. srpna 2007 ve 22:47 ® Zcuter
-
to hora…a kde jsi dnesk byl???my jsme byli s bráchou dneska pod plotem na VT a krom karasu a plotic jedem amur 39..jinak nic.
jinak předběžně bych to navrhoval asi někde tadyhle..:www.mapy.cz …ale chtělo by to omrknout…protože dost často se tam stanuje domorodci..ale místa je tam tak pro 20 lidí…!!!!!
reagovat - Středa 8. srpna 2007 ve 22:42 ® Hora
-
Dnes navečer na 3 hodinky u vody,vytáhnul jsem 1 kapříka 40cm a jeden se se mnou nebavil.Jinak karáska a 3 plotičky.Bylo fajn.
reagovat - Středa 8. srpna 2007 ve 22:31 ® Fish man
-
Odkaz na mapku at se každý může zvětšit a zmenšit a kouknout jak to tam vypadá!!: www.mapy.cz
reagovat - Středa 8. srpna 2007 ve 22:21 ® Fish man
-
Pro všechny kdo se sejde pošlete mi soukromou správu kdo jede určitě o 2 to vím je to zcuter a ciffik!! snimi počítám ale ostatní neznám tak kdo jede at mi napíše!! Něco seženu trochu to okouknu a hned sem dám mapku jak to břibližně vypadá!!
reagovat - Středa 8. srpna 2007 ve 21:50 ® skorec3@seznam.cz
-
tak jo kluci já věděl že se to rozjede takže vrbice super asi se všichni zhodnem takže na sto procent vrbice už to nebudem měnit většina je pro tak odklepnuto ted nekdo jak jsem četl jede vomrknout flek pak hodte mapku a označte místo at se všichni sejdem na správném fleku jo a ty žížali to na vrbici rozhodně jdou po nich dobře hadi tak je skuste sehnat v průmyslovém množství jinak každý at veme jak uzná sám ted kolik nás tedy jede ale skuste už opravdu závazně at se dá vybrat flek
reagovat - Středa 8. srpna 2007 ve 20:43 ® Zcuter
-
ok..koukám že většina lidí je pro Vrbici…takže by se tam mohlo jet pokud není někdo proti…Fish man má za úkol zařídit a najít nějaký pěkný flek pop. více fleků vedle sebe, kde by se vlezlo okolo 10 lidí…doufám že něco najdeš… má někdo možnost zajistit žížaly?na noc na úhoře?pěkně tam jdou!
reagovat - Středa 8. srpna 2007 v 19:52 ® michalczz reakce na …
-
ja sjme taky pro vrbku ale nevim jak se tam dostanu XD
reagovat - Středa 8. srpna 2007 v 19:20 ® Ciffik
-
ok…ta vrbka by sla…nevim nevim jestli tam bude tak giga flek ale muzeme klidne obsadit i tri fleky vedle sebe ne?! uz se tesim na spolecny lov
reagovat - Středa 8. srpna 2007 v 19:20 ® dodan
-
Na vrbici sem byl nedavno se jen podivat a lidi tam normapne stanovali,a chytacka celkem dobra.Místa dost.Jsem pro vrbici.(kdo vi jestli se muze bivakovat na brusperku?)
reagovat - Středa 8. srpna 2007 v 17:24 ® Fish man
-
Pánové stačí napsat teda kam já bych byl pro tu vrbici!! Tam se vlezem, ale je tam hoodně pěkných míst tak mi napište kolik nas pojede a nějak to zařídíme!!!
reagovat - Středa 8. srpna 2007 v 17:03 ® Zcuter
-
dnes přez oběd vycházka s Ciffikem na VT …byly chyceny nějaké plotičky,okouni,karasy a potěšil mě jeden amur 39cm…mimo jiné můj největší amur…
reagovat