Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.199.577 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 8. srpna 2007 v 17:02 ® Zcuter
-
no…abych pravdu řekl tak vrbice není zaz tak špatný nápad ale jde tam a to, že tam není moc místa na bivaky a pro společné chytání..navíc ryby (kapři) berou v hejnech..toznamená, že třeba celý den nic se nechytne a pak nebudeme stíhat zasekávat…!!! ale jinak proč ne…klidně se k té Vrbici přikloním…(jenom bude problém s výběrem místa..)-mohl by se toho ujmout právě Fish man…ten to tam zná dobře…
reagovat - Středa 8. srpna 2007 v 16:45 ® DJ KATYL reakce na …
-
dodan: Tož pro mě za mě lepší jak Hlučín. Takže tu máme: 1. Hlučín, 2. Antošky, 3. Vrbice. Tak pište své názory v pořadí: nejlepší, ujde, vůbec.
reagovat - Středa 8. srpna 2007 v 16:06 ® dodan
-
co takhle Vrbice???? Slyšel sem že pozemek kolem anošek koupil soukromnik,vyhradil to pro nudisty a neni s ni m řeč.
reagovat - Středa 8. srpna 2007 ve 13:03 ® DJ KATYL reakce na …
-
Jinak pánové, zhruba za měsíc max. za 2 budou k odběru malé štěňata malá černé feny. Nemáte zájem? Foto feny můžu poslat na osobku. Jinak je to kříženec, ale pokud s ní jdu na ryby, tak mám zaručeno, že žádný bordel ve vodě nezůstane. Ideální pro „udělání“ místa na příští lov.
reagovatNe ale teď vážně. Pokud byste někdo měli zájem a chtěli se jen podívat, tak mi napište a můžem se domluvit.
- Středa 8. srpna 2007 ve 12:56 ® DJ KATYL reakce na …
-
Tož se přidám o5 do diskuze. Hlučín mám sice 5 min. autem, ale radši bych šel jinam. Nějak mi Hlučín nevyhovuje. Jinak by bylo asi dobré, aby se udělala nějaká anketa či něco podobného a kam by každý napsal, kam chce jet. Zatím jsou tedy 2 návrhy, jo (Hlučín a Antošky)?
reagovat - Středa 8. srpna 2007 v 9:06 ® Ciffik
-
me je to celkem fuk …hlavne at je to do 50 km od ostravy a je to v klidu…osobne nemam rad velky vody ale podridim se…me o to chytani az taknejde jako spis pokecat a poznat novy supr lidi
reagovat - Úterý 7. srpna 2007 ve 22:32 ® Fish man
-
Pánové nápad je to pěkný i ty revíry já bych byl pro ty antošky, třeba něco jinčího ale hločín ne!! Je tady více revíru ZCUTER ví který mi vyhovuje tak jestli bude chtítí tak at to navrhne pokud chce??!!!
reagovat - Úterý 7. srpna 2007 ve 22:03 ® luk888 reakce na …
-
ja jasem na hlucine jeste nikdy nebyl takze nevim jak tam chytat atd…
reagovat - Úterý 7. srpna 2007 ve 21:54 ® skorec3@seznam.cz reakce na …
-
předběžně 5–6 ale času dost to se ještě aspon doufám rozroste
reagovat - Úterý 7. srpna 2007 ve 21:22 ® luk888
-
Takže se jede až ten příští týden ? A na Hlučín a kdo všechno ?
reagovat - Úterý 7. srpna 2007 ve 20:53 ® skorec3@seznam.cz reakce na …
-
můžeš přece chytat jak chceš já se taky projdu promrskat vodu nějakou tou gumou a dravce můžeš chytat na vice spůsobů
reagovat - Úterý 7. srpna 2007 v 19:27 ® DJ KATYL reakce na …
-
Tak určitě se přidám. Nějak to zvládnu. Nejsem ňák přes ty kapry-spíš dravce, ale nudit bych se určitě nenudil.
reagovat - Úterý 7. srpna 2007 v 19:17 ® Zcuter
-
to Fishman: tak dej návrh kam by se mohlo jet…!!! jinak ty Antošky..to není špatný návrh…ale je tam kde rozdělat bivaky a aby se tam vešlo tolik lidí relativně pokupě?
reagovat - Úterý 7. srpna 2007 v 19:10 ® skorec3@seznam.cz reakce na …
-
můžete dát jiný návrh kde se sejdem mě osobně to je jedno pojedu kam pojede většina ja tento týden nemám čas zajít někam na mišouny šupinaté makám jak čert tak skuste projít pár revírů a dát vědět kde to kouše a kde ne slyšel jsem že i antošky nejsou špatné pořád máme čas se rozhodnout kam zajdem
reagovat - Úterý 7. srpna 2007 v 18:57 ® Fish man
-
Včem co jedou na sraz přidal bych se taky ale ne hlučín se mi nechce je to bezva nápad ale hlučín pro mně No.5
reagovat - Úterý 7. srpna 2007 ve 14:25 ® Zcuter
-
DJ KATYL: přidáš se k našemu minisrazu?
reagovat - Úterý 7. srpna 2007 ve 14:24 ® Zcuter
-
DJ Katyl: ne…je to až ten příští výkend…a uvažovali jsme, že by to mohlo být z druhé strany než je pláž..,,od přítoku,, dědinka Jilešovice…
reagovat - Úterý 7. srpna 2007 ve 12:26 ® DJ KATYL reakce na …
-
Skorec: Hele, ten sraz na hlučíně už tento víkend? A z které strany? Od Děhylova nebo od města?
reagovat - Pondělí 6. srpna 2007 ve 23:39 ® Shadowhunter reakce na …
-
staker: a to ten srazik udelat u tvojiho brachy
reagovatto selatko by se mi libilo
a ani by nevadilo ze bych nebyl u vody…dokonce bych urcite nejel ani honit pstruhy na reku
- Pondělí 6. srpna 2007 ve 23:16 ® staker
-
Zdarec chlapi, tak koukám že se to nějak začíná rýsovat, ale se mnou nepočítejte. Hlučín je pro mě voda za trest, a navíc má brácha 40. výročí narození spojené s pěkným vepříkem na rožni a spoustou piva a dalších laskomin. Takže jen přání aby vám to vyšlo v pohodě, a taky jste už pořádně zachytali. Zatím zdarec a naviděnou u vody
reagovat - Pondělí 6. srpna 2007 ve 22:39 ® skorec3@seznam.cz
-
jo kluci dneska jsem dostal tip na nástrahu na kapry kolega pravidelne táhne kapra z vody a já né a né přijít tem šupináčům na jejich chut až dnes kápnul božskou lidičky on chytal na gumové medvídky Haribo se jmenujou je to k neuvěření ale je to pravda
reagovat - Pondělí 6. srpna 2007 ve 22:03 ® DJ KATYL reakce na …
-
Nazdar pánové. O5 mám dotaz. Jak to vypadá na malém Kališoku u Bohumína? Berou dravci?Minule jak jsem tam byl, tak úplná katastrofa. Ani ťuk od dravce.Chystám se tam asi od středy, tak ať vím.Díky.
reagovat - Pondělí 6. srpna 2007 ve 22:00 ® Bobson
-
skorec3@seznam.cz- pisni mi na icq ! kdo chce at mi pisne dame řeč.
reagovat - Pondělí 6. srpna 2007 ve 20:32 ® skorec3@seznam.cz reakce na …
-
ještě počkáme máme na to celý tento týden a příští do čtvrtku určitě se někdo ještě přidá neboj
reagovat - Pondělí 6. srpna 2007 v 19:17 ® Zcuter
-
skorec: mno…nechci nic říkat..ale ono to vypadá že z toho asi nic nebude…jet tam ve 3 nebo ve 4 to je na prd…když si to tak vemeš…Hora je pasé..Bobson taky…Možná jěště staker…a krom toho tu už nikdo nechodí…
reagovat - Pondělí 6. srpna 2007 v 18:15 ® skorec3@seznam.cz reakce na …
-
na stan se nedívej do půlnoci se chytá a pak zbytek se přečká do nového lovu pokecem a žrádlem a pod širákem se prospíš neboj
reagovat - Pondělí 6. srpna 2007 v 17:51 ® Shadowhunter reakce na …
-
Uvidime jestli nebudu honit potocaky a lipany na rece tak bych se stavil…
reagovat - Pondělí 6. srpna 2007 v 16:23 ® Zcuter
-
michalczz:kluci na mrku.cz jsou stejně v pohodě jako kluci na chytej..můžu tě ujistit…žádná bitka by se nestrhla!!!
reagovat - Pondělí 6. srpna 2007 v 16:22 ® michalczz reakce na …
-
ja možna nepřijedu spomel jsme si že sem svuj stan pučil kamošovi na sazavu pokud seženu stan tak pojedu …
reagovat - Pondělí 6. srpna 2007 v 16:17 ® michalczz
-
hehe zavody tak jo by byla alespon sranda jen aby se nestrhla bytka proti nim XD
reagovat