Chytej.cz

chytej ostrava a okolí!!! necteno

25.5.2007 | HaD | 1.199.539 zobrazení | 16.015 odpovědí

Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 6. srpna 2007 v 16:16 ® Zcuter
Zcuter

aha…tak můžeš alespoň přijet pokecat…

reagovat
Pondělí 6. srpna 2007 v 16:11 ® Shadowhunter reakce na …
Shadowhunter

ja bych prijel jenze to ma jeden hacek…nemam MP :-((

reagovat
Pondělí 6. srpna 2007 v 15:59 ® Zcuter
Zcuter

možná kdyby bylo málo lidí tak bychom mohli napsat lidem na www.mrk.cz a udělat pak závody mrk versus chytej…co vy na to?

reagovat
Pondělí 6. srpna 2007 v 15:57 ® Zcuter
Zcuter

luk88 a Shadowhunter se k nám přidají také??

reagovat
Pondělí 6. srpna 2007 ve 14:47 ® skorec3@seznam.cz reakce na …
skorec3@seznam.cz

jedeš ?

reagovat
Pondělí 6. srpna 2007 ve 14:41 ® Shadowhunter reakce na …
Shadowhunter

No jestli se chystate na Hlucin na uhore tak bych i vyzkousel Hrouzky (do 10cm)…meli jsme tam pred 2 roky (co jsem tam byl naposledy) uspech vic nez na zizaly…nejvetsi mel 86cm a prisel i maly sumik

reagovat
Pondělí 6. srpna 2007 ve 14:35 ® skorec3@seznam.cz reakce na …
skorec3@seznam.cz

škoda mohli jsme pokecat o sumíkách ja je lovil dost dlouho a nějaký ten kilogram se podíval na břeh tam kde jsem lovil je až moc vousáčů jinou šupinu ulovit je problém jenom parma dokázala přežít

reagovat
Pondělí 6. srpna 2007 ve 14:19 ® Bobson
Bobson

jsem pase vikendy jezdím na sumiky pořád někde.

reagovat
Pondělí 6. srpna 2007 ve 14:12 ® skorec3@seznam.cz reakce na …
skorec3@seznam.cz

jedná se o příští sobotu tuto bohužel nemůžu mám fakt moc práce musím to už dokončit a stejně to chce trošku času všechno doladit a snad se připojí více lidí

reagovat
Pondělí 6. srpna 2007 ve 14:10 ® Zcuter
Zcuter

to Hora: tobě přát ať ti berou nemusíme…tobě berou i když ostatním ne…a natož na jihu aby ti nebrali-nemožné......ale i tak…ať se ti tam taky pěkně zadaří a něco nachytáš…měj se tam pěkně…a pak nám pošli fota.

reagovat
Pondělí 6. srpna 2007 ve 14:04 ® Hora
Hora

Se mnou nepočítejte,jedu v sobotu na dovolenou na JM.Tak budete muset to zkusit sami a neříkejte,že to nepůjde.V pátek to budu balit.Ať Vám berou.

reagovat
Pondělí 6. srpna 2007 ve 14:03 ® Zcuter
Zcuter

vypadá to, že by z toho aj něco mohlo vzniknout..jenom by to chtělo trochu více lidí…už jsem kontaktoval ,,staré známé,, z chytej…co už sem moc nechodí ale jsou pořád členy…tak se snad někdo ozvo…

reagovat
Pondělí 6. srpna 2007 ve 14:01 ® skorec3@seznam.cz reakce na …
skorec3@seznam.cz

dobře někdo pojede už v pátek at skusý podržet fleka to si pak upřesníme

reagovat
Pondělí 6. srpna 2007 ve 13:59 ® Zcuter
Zcuter

skorec..koukni se na odkaz co jsem dával minulý příspěvek na mapy.cz …tam to je..přímo na té špici…vyšlu bráchu…je to cyklista tak mu řeknu ať se projede tamtudy a okoukne to..... akorád by možná bylo lepší tam je pátek odpolede v sobotu už tam bude spoustu domorodců…stačí jeden expediční tým, který by ,,podržel místo,, i pro ostatní…

reagovat
Pondělí 6. srpna 2007 ve 13:53 ® skorec3@seznam.cz reakce na …
skorec3@seznam.cz

nástražní šupiny nalovíme na místě času bude myslím dost když chceš tak to tam můžeš obhlídnout at víme kde zakotvit

reagovat
Pondělí 6. srpna 2007 ve 13:30 ® Zcuter
Zcuter

osobně si myslím že to na tom hlučíně půjde…minimálně v noci úhoři…ale chce to rousnice-hodně rousnic…nebo aspoň hnojáky.....před­běžně bych navrhoval tohle místo..S Ciffikem jsem tam skoro tradičně jezdili a relativně to šlo…www.mapy.cz

již podle mapy jde usoudit že je tam dost prostoru pro bivaky a pro rybáře relativně taky…a pokud by se jim moc nechtělo tak vyrazí expedice Ciffik + někdo na Opavu a vyzkouší to tam…někde to jít musí(řeka cca 10min pěšky)…dále o malé rybky kdyby se někdo rozhodl chytat dravce bych se mohl postarat já s Ciffikem..-nám to problém nedělá…jenom by to chtělo domluvit rychlí odvoz ať to ty mršky přežijí.....

reagovat
Pondělí 6. srpna 2007 v 11:27 ® Ciffik
Ciffik

presne…sam jsi to napsal ,,pohodove chytani" jak myslis…:-))

reagovat
Pondělí 6. srpna 2007 v 11:16 ® skorec3@seznam.cz reakce na …
skorec3@seznam.cz

neboj nějak to přežiju na věku nerozhoduje jde především o ryby a pohodové chytání

reagovat
Pondělí 6. srpna 2007 v 10:45 ® Ciffik
Ciffik

hm…Hora bude tusim v tu dobu na jizni morave ale treba se pletu…urcite se nam k tomu vyjadri…

jinak s tou omladinou me je to sumak ja jsem taky jeden z nich…ja jen jestli ti za chvily nepolezem na nervy…banda 14–18 letych typku

reagovat
Pondělí 6. srpna 2007 v 10:16 ® skorec3@seznam.cz reakce na …
skorec3@seznam.cz

do konce týdne se někdo ještě snad přidá a to že nejdou neber tak vážně už jsem hodně krát zašel na vodu kde to údajně nejde a pohoda stím srazem nebo příjezdem na flek je na vás at se každý rozhodne jak mu to nejvíc vyhovuje ja osobně hodím očko na hlučín jak bude čas neboj rybky jsou všude za dva dni jenom něco přijde a krom toho ten hlučín je jenom takový nápad dá se zajít i jinam proto říkám chce se to domluvit možná někdo ví o lepším fleku kde to jak se říká kouše tak pište návrhy at se hnem a vzhůru na lov ja skusím ještě z dospěláků stáhnout co takhle pan Hora jak se tak koukám rád jezdí s omladinou

reagovat
Pondělí 6. srpna 2007 v 9:58 ® Ciffik
Ciffik

no termin mi je sumak…mam prazky…bohuzel jsem se dozvedel ze na hlucine udajne uz nejakej ten tyden vubec nejdou…

bylo by fajn projit dany revir(teda ten na kterej se pojede) a vybrat nejake fleky a pak tu hodit odkaz na mapku kde to je popripadne i jiny flek kdyby byl ten prvni zabran…

dopravu bych neresil…kazdy sam…popripade se s nekym domluvi…

mozna by to chtelo vic dospelich

reagovat
Pondělí 6. srpna 2007 v 0:27 ® michalczz reakce na …

jj ten sraz je dobrej napad… dnes sem šel ještě po tunich na zameček a 4 bíly ryby jinka nic netsiho no alespon celej den venku :-)

reagovat
Neděle 5. srpna 2007 ve 23:39 ® luk888
luk888

Hoj jestli chceš tak by sem možná s tebou někam zašel. Je mi též 14 a rybářák už mám 7 roků.Jestli chceš tak se mi ozvi a domluvili bysme se kde a na jaké ryby bysme zašli. Můj E-mail : Gelnar.L@seznam.cz a telefon 604 756 850 piš nebo volet spíš na mobil bo ja teď jedu do polanky na ryby tak u PC nebudu moc seďět. Zatím čau

reagovat
Neděle 5. srpna 2007 ve 23:20 ® skorec3@seznam.cz
skorec3@seznam.cz

tak jo skusim něco skombinovat tento výkend to možná už nestihnem ale co příští výkend a kdo dobře zná hlučín at nejedem na jalové fleky chce to taky aspon dvě auta ja jedno mám ještě jedno a jsme pojízdní pak kde bude sraz at jedem všichni na jednou těžko se budem scházet jak švábi napivo chce se domluvit kolik nás teda pojede navrhněte kde můžeme mýt sraz at to vyhovuje všem a at jsme na fleku brzo ráno začátek sobota ráno a domů se pojede v neděli večer kdo má doma gril tak ho vzít sebou kdo má možnost zajistit hnojáky a podobně někde ve větším množství tak pro všechny at je vše k lovu ok snad se povede během tohoto týdne vše nějak zorganizovat možná se někdo i přidá čím více lidí tím lépe bude aspon sranda a snad se i něco nalapá zatím se skusme nějak domluvit at to klapne už ted se těším super dva dni

reagovat
Neděle 5. srpna 2007 ve 22:52 ® DJ KATYL reakce na …
DJ KATYL

scorec3: o.k.Neměl by to být problém. Stačí říct tak 2–3 dny předem.

reagovat
Neděle 5. srpna 2007 v 19:24 ® Ciffik
Ciffik

to skorec: kele to je bezva napad…rozhodne se mi na tom libi ze by to byla celovikendova akce..jsem student do konce prazdnin mam volno…jedu…

jen to chce nekoho kdo by to zorganizoval a vybral vhodny revir…

pojedme lidi…tyhle akce stoji za to kdyz se sejde dobra parta

reagovat
Neděle 5. srpna 2007 v 18:20 ® Zcuter
Zcuter

dnes s Pytlíkem55 na žermánkách vláčka…vůbec to nebralo-voda klesla cca od 3–5metrů ale kaprařům to bralo…hlavně cejni 40+ a kapříci…sotva nad mírou…ubohé to dneska bylo…dokonce ani okouni nešli..jak jsem říkal…vůbec nic…:-(( …do podzima se tam neukážem..

reagovat
Neděle 5. srpna 2007 v 18:13 ® Zcuter
Zcuter

skorec:jsem stejného názoru…už jsem tady dával i téma minisraz severomoraváku ale nikdo ale doslova nikdo se neozval…!!!!sou­hlas…hlučín je pěkná voda a není daleko…místa dost!!!jsem pro…

reagovat
Neděle 5. srpna 2007 v 16:24 ® skorec3@seznam.cz
skorec3@seznam.cz

kluci dostal jsem takový možná ujetý nápad co se takhle sejít tedy ostraváci a zajet někam všichni na větší vodu někde tady poblíž domluvit si místo a zalovit spolem pokecat třeba na hlučín takhle si jenom píšem a to není to pravé ořechové jsou mezi náma i právě začínající lovci tak můžou něco pochitit a přiučit se třeba můžem podniknout i malé závody prostě pohodový víkend byvaky sebou nějaký ten gril jelo by se třeba v sobotu a návrat v neděli vecer snad by to šlo co vy na to ?

reagovat
Neděle 5. srpna 2007 ve 13:20 ® Hora
Hora

Foto skoro všech účastníků.

reagovat
foto/forum/2007/th-img2305.jpg