Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.206.156 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 12. března 2009 ve 23:11 ® Koudy reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA > Jo tak s tím souhlasím…kdo by se nechtěl fotit s kapitálním potočákem nebo lipanem…
reagovatjenže pokud by to takto bylo a svaz takové ryby nasadil(jestli by je vůbec sehnal) tak ta povolenka by byla cenově úplně jinde a,jak píšeš,o nějakých 300kč by jsme si mohli jen zdát…ano duhák je nepůvodní druh,ale když má přes 50 tak mi to ani nevadí a rád si ho zachytám a i si za to zaplatím…s tím nepůvodním druhem bych problém neviděl v tomto úseku chyť a pusť ale právě všude jinde na řece kde se „sype“ dvakrát do roka ve velikosti 25–40cm,tam si myslím že hlavně konkuruje potočákovi a lipanovi..teda konkurují ti co tam zbydou-většina je během 14ti dnů v mrazáku… P.S.kapitální lipani nebyli jen v úselu u hodoňovic
a teď o pořádného lipana nezavadíš nejen tam ale všude
- Čtvrtek 12. března 2009 ve 22:47 ® Romak
-
Zdar rybáři chtěl bych se zeptat jestli nevíte jak vypadá momentálně Vrbice? jestli není ještě zamrzlá.Minulej pátek jsme tam přijeli a jen nám chyběli brusle, byla ještě komplet zamrzlá,tak jestli nemá někdo čerstvé info aŤ tam zas v sobotu nejedem zbytečně, i když po dálnici je to kousek.
reagovat - Úterý 10. března 2009 v 18:28 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
Koudy: vše co píšeš je pravdou, jenže můj názor- pstruh duhový není původním druhem.Chtěla bych v takových V.I.P úsecích klidně chytat i za větší poplatek kapitální úlovky potočáka a lipana . Z mé zkušenosti kapitální lipani byli v úseku Hodoňovic.Na tento úsek se zvali rybáři z Německa a teď o pořádného lipana tam nezavadíš.Pokud kraj do úseku Vratimov bude sadit pořádného lipana a potočáka, ráda si tam zachytám,ale kapitální duháci se dají chytit, vyfotit a vrátit zpět vodě na soukromých revírech. Udělat si foto s trofejním potočákem a lipanem je velkým problémem. Petrův zdar.
reagovat - Pondělí 9. března 2009 ve 23:18 ® Koudy reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA > mě se tento systém vyčleněných chyť a pusť úseků náhodou zamlouvá…klidně si připlatím když vím že mám šanci si chytnou většího pstruha(obzvlášť vzhledem k tomu v jakém je teď Ostravice stavu co se týče zarybnění)…a pokud nechci platit tak tam prostě chytat nejdu…pstruhová Ostravice je dost dlouhá řeka s mnohem hezčími úseky než je tento…
reagovat
A co se týče toho že tam člověk nesmí mít batoh…věci na muškařinu se v pohodě vlezou do muškařské vesty…včetně pláštěnky…tak nač batoh nebo košík???!!! - Pondělí 9. března 2009 ve 20:15 ® Zubac65 reakce na …
-
nehorazna drzost,je střeba vyházet staré struktury,nenechme dále sebou orat.
reagovat - Pondělí 9. března 2009 v 17:26 ® crazykapr reakce na …
-
inspo: O víkendu
reagovat - Pondělí 9. března 2009 v 15:01 ® Alov
-
IV.TO.ŠIRDA > U nás je něco obdobného revír LOMNICKÝ POTOK 1A. Je to v podstatě svazový rybník o rozloze 8,5ha. Po rekonstrukci se zavedly pravidla, které z této vody dělají v podstatě soukromý revír. Pravidla jsou postavena tak, že k lovu musíš mít svazovou povolenku a ke všemu si zakoupit místenku. Jednodenní stojí 300 kč. Největší sranda je, že tam může přijít nečlen a ten si zakoupí pouze místenku ve stejné ceně, jako já. Něco obdobného bude zřejmě i u vás ta Ostravice. Já na to mám jediný názor. Nechápu, jak si mocipáni z Ostravy můžou ze svazových vod dělat soukromé revíry a ke všemu zpoplatněné pro členy ČRS?? Čistě z principu na takové revíry nejezdím. Např. mnou zminovaný rybník byl vybagrován a opraven z peněz členů ČRS a ten mám za něj 2× platit??? Tohle je možné jen v v naši všivé republice, kdy slova korupce a zisk jdou spolu ruku v ruce. Jediný lék je vzít pořádný klacek a hnát je k výrobní lince odborníky jedny. Obvzlášt toho dědka, který tomu celému velí…
reagovat - Pondělí 9. března 2009 ve 14:07 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
Vyznavači Petrova cechu, jaký je váš názor na pstruhový revír Ostravice 2 s vymezeným nejkrásnějším úsekem CHYŤ a PUSŤ za poplatek. Mě to nesedí, vidím v tom nějaké nekalé úmysly, protože pstruhovku již mám a ještě si musím v tomto vymezeném úseku připlatit a jít bez batohu . Vercajk si ponesu asi v zubech, jaký máte na to názor? Petrův zdar
reagovat - Pondělí 9. března 2009 ve 12:10 ® inspo reakce na …
-
crazykapr> A který den máš v plánu jet?
reagovat - Neděle 8. března 2009 ve 23:22 ® Stroft
-
Vyškovické tůně,bez ledu.Plotice šly výborně.Přišla i nějaké ouklej a perlín.
reagovat - Neděle 8. března 2009 v 15:13 ® crazykapr
-
Zdrawim baníkovce
reagovatNeměl by někdo kdo jede na Veletrh do brna jedno místo volný?Přizpůsobim se,jsem malej,moc místa nezaberu
- Neděle 8. března 2009 v 8:55 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
ze stojačky strašně bolí nohy …
reagovat - Sobota 7. března 2009 v 10:30 ® luk888
-
Tak to já tam asi pojedu v ten čtvrtek nebo středu no:) vlakem… Jedete tam ještě někdo v ten čtvrtek nebo středu?
reagovat - Pátek 6. března 2009 ve 23:36 ® EDYS reakce na …
-
No reky asi tedka nebudou moc dobre reseni…:-dmozna o vikendu zkusim nejaky stojak--
reagovat - Pátek 6. března 2009 ve 22:01 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
EDYS, včera jsem byla na Odře, na mostě Košatka-Jistebník po proudu vody 2 splavy, sněhová hladová voda, bez záběru, Petrův zdar
reagovat - Pátek 6. března 2009 ve 13:54 ® inspo reakce na …
-
Přesně tak…přes víkend tam je plno lidí a už i v pátek tam loni bylo dost plno
reagovat - Čtvrtek 5. března 2009 ve 23:48 ® Prutos reakce na …
-
luk888:můžeš tam kterejkoliv den. Přes týden je to dokonce lepší pač tam není tak narváno.
reagovat - Čtvrtek 5. března 2009 ve 22:50 ® luk888 reakce na …
-
čau a teď nevím není to ve středu, čtvrtek a pátek jen pro firmy a až sobota pro veřejnost? Jen ať vím, jestli tam i já můžu jet přes ten týden…
reagovat - Čtvrtek 5. března 2009 ve 22:21 ® inspo
-
Zdarec kolegové. Nejedete někdo do Brna na veletrh ve středu nebo ve čtvrtek. Měl jsem jet s kolegy v pátek, ale bohužel mi do toho něco vlezlo. A nechce se mi jet samotnému
reagovat - Čtvrtek 5. března 2009 ve 20:27 ® EDYS
-
Caute..jak je na tom Odra a Opava?Ostravice nic moc..:-d
reagovat - Pondělí 2. března 2009 v 18:45 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
- reagovat
- Pondělí 2. března 2009 v 18:36 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
- reagovat
- Pondělí 2. března 2009 v 18:28 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
Byla jsem včera u vody… Chytali jsme na našem jezírku duháky a brali…Byla jsem na Odře v sobotu,mimo dvou parem nic moc,ale dík Peťovi za krásné záběry a počasí.
reagovat - Pondělí 2. března 2009 v 15:55 ® luk888 reakce na …
-
Já tam chodím jen občas na vláčku… Konečně to roztálo
reagovat:D byli jste někdo u vody?
- Sobota 28. února 2009 v 10:09 ® crazykapr reakce na …
-
Já slyšel že rezavku vydrancovali,co tam je za fishe?
reagovat - Pátek 27. února 2009 v 17:17 ® luk888
-
Na rezavce je jeste mirny led nebo aspon v tom useku kde jezdin¨m…
reagovat - Pátek 27. února 2009 v 17:13 ® Romak reakce na …
-
když tak dej dnes info jak to s tou Odrou vypadá ,zítra to asi půjdem zkusit.Jo a nemáte někdo info jak to vypadá s Výškovickými tůněmi nebo s Rezavkou jestli jë to roztáté.
reagovat - Pátek 27. února 2009 ve 14:14 ® Machi reakce na …
-
tak ja nejsem zas tak zkušený rybář a co se Odry týče, nerad bych tady profláknul již tak profláklý flek v Koblově
reagovat. Nicméně voda je v Odře na normálu, co se průtoku týče. Tedy zatím, dneska jdu zase
- Pátek 27. února 2009 ve 12:57 ® webster.16 reakce na …
-
kam chodite na odru a je to v pohode jako s prutokem? ja tam chtel zajet jsem z havířova mam to trochu z ruky ale už bych zašel k vode tak jestli by jste mohl nejakou čast odry doporučit ja byl parkrat jak je ten velky dalnični mostu u bohumina jestli to tam znate a moc se mi nedařilo
reagovat - Pátek 27. února 2009 v 9:45 ® Machi
-
Ve středu 25.2.2009 ODRA – cca od 14:00 do 15:00 Feeder – tři parmy na břehu , pak něco co mi urvalo 16 vlasec jako nit i s povolenou bojovkou. Ale nádherná rybačka. Vše na červy + černe futro
reagovat