Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.206.161 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 23. února 2009 v 7:56 ® crazykapr reakce na …
-
Zkus se zeptat na svazu,třeba tam bude . . .
Edys:tady de poznat na co se díváš
reagovat - Neděle 22. února 2009 ve 21:33 ® kaco
-
Svet je plný náhod a rybári sú všade. Prosím pátrajte.
reagovat - Neděle 22. února 2009 v 17:05 ® EDYS reakce na …
-
Jako ja to nemyslel nijak spatne..Jen jsem to myslel tak ze tadyk by to byla velka nahoda se potkat..
reagovat - Neděle 22. února 2009 v 16:06 ® kaco
-
: – PPPPPPP v pohode, nevytáčaj sa. Rozhoďte siete a zistite dačo.
reagovat - Neděle 22. února 2009 v 16:03 ® luk888 reakce na …
-
:D:D:D
reagovat - Neděle 22. února 2009 v 15:31 ® EDYS reakce na …
-
Ja mam malo ucty?tak ty jses dobrej..ja ti navrhnu postu pro tebe a ty se tu certis..a pak napisu ze se treba potkate na rybach a ty tak..tak to je dobry..
reagovat - Neděle 22. února 2009 ve 14:47 ® kaco
-
Trochu úcty mladíku, keď si sa ty narodil, my sme už boli fotrovia. Pošta pre teba, jedine ak prídeš na pozvanie.
reagovat - Neděle 22. února 2009 ve 14:12 ® EDYS reakce na …
-
Zkus Postu pro tebe..a on byl taky rybar jo?Tak mozna ze se u vody potkate..
reagovat - Neděle 22. února 2009 ve 13:46 ® kaco
-
Dík za snahu, snáď sa k nemu dopátram.
reagovat - Neděle 22. února 2009 v 11:45 ® luk888 reakce na …
-
Ja znám akorát Jaroslava Tepera:p byl to náš ředitel.
reagovat - Neděle 22. února 2009 v 9:23 ® kaco
-
Prosim o pomoc. Hľadá dobrého priateľa, ktorý sa mi stratil po rozdelení republiky. Volá sa Jirí Teper, býva v Ostrave aspoň dúfam, má cca 40 rokov, slúžil na Slovensku VU 1603 Kežmarok Záľubica. Pracoval v bani a vie nádherne hrať na gitare. Mal by byť ženatý a mal dcéru, ak sa za ten čas nič nestalo.
reagovat - Sobota 21. února 2009 ve 13:09 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
Romáku promiň, myslela jsem cikána.Petrův zdar
reagovat - Pátek 20. února 2009 ve 23:54 ® Romak reakce na …
-
Hele já nejsem tulak (:D
reagovat - Pátek 20. února 2009 v 18:43 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
Vodník Tymínek mě hlídá, jestli krmím dobře…
reagovat - Pátek 20. února 2009 v 18:41 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
Ahoj rybáři, sedím u svého rybníčku na dvoře, krmím rybkami 50 cm duháky a čekám na jaro…
reagovat - Pátek 20. února 2009 ve 14:09 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
EDYS, stanování je ze zákona zakázáno.Dá se to obejít tehdy, když se natřeš jako Romák a budeš tvrdit, že kočuješ.Není to žert, je to opravdu zákon. Petrův zdar
reagovat - Čtvrtek 19. února 2009 ve 22:32 ® EDYS reakce na …
-
Ja ve svoji brozurce nikde nevidim ze by bylo napsano stanovat a bivakovat se nesmi..bude to asi nekde jinde..
reagovat - Pondělí 16. února 2009 ve 12:04 ® Petula reakce na …
-
vše potřebné co je třeba vědět o nocování u vody je v PŘ a příslušných zákonech jasně napsáno,tolerance je jen a pouze na lidech,kteří dodržování těchto zákonů kontrolují,je třeba rozlišovat lidi a rybáře,taky mě štve co obyčejný člověk vše může a nemusí u vody oproti rybáři,který si za vše platí a je jak se říká pod zákonem,ale to už je jiná otázka,my jsme rybáři a musíme se řídit tím,co je nám dáno,nikdo se přeci nechce dostat do problému se zákonem.
reagovat - Pondělí 16. února 2009 v 11:54 ® Petula reakce na …
-
svatá pravda,dnešní mládež vše bere sportovně,bud a nebo,bud to výjde a nebo ne,když to výjde tak to považují za dovolené.ještě nutno dodat,že stanování je myšleno stan s podlážkou,to je dovoleno jen na místech tomu určených,stan bez podlážky je považován za bivak,což už povoleno je v širší míře.
reagovat - Neděle 15. února 2009 ve 22:51 ® EDYS
-
To jste vsichny na rybach?.:-d
reagovat - Pátek 13. února 2009 ve 12:02 ® EDYS
-
Nevite o nejakych zavodech v okoli?treba ve feedru nebo v plavane?
reagovat - Čtvrtek 12. února 2009 ve 22:57 ® EDYS
-
zpravy.idnes.cz jeste ze ry ryby nejim
reagovat - Čtvrtek 12. února 2009 v 17:58 ® luk888
-
Forum je od toho, aby se lidi ptali a domlovali! RŘ mám přečtený tento rok, už po druhé. No my jsem občas i u vody na týden a chceme jet i tak na 12dní, a combo fakt nemám ani žádnou svoji dodávku a myslím, že na takovou dobu je to pod širákem fakt blbé. Lidi u vody stanujou(bivakujou), stanovali a stanovat budou, i tam kde nejsou žádné cedule. Jak jsem už psal, tak na více revírech mě porybný kontroloval, jak jsem tam bivakoval na cca 4noci a nic mi neřekl, ale jasně, že záleží i na porybném a jak se vyspal no
reagovat.
- Čtvrtek 12. února 2009 ve 14:22 ® Alov
-
EDYS> Ale já bordel s mládeží nespojuju. Mluvil jsem o hledání si informací. Čtu tady samé " asi, možná, zřejmě, myslím…", ale kdyby jste se radši místo té vaší „filosofie“ ponořily do studia RŘ, BP a zákona, tak si tu pak napíšete je to tak a tak a hotovo. Jinak pokud jezdím na více dní, tak spím bud pod širákem a nebo když hrozí nějaká smršť v noci, tak vemu věci a jdu si zdřímnout do auta. Mám dost prostorné combo, takže není problém. Z duše nerad dráždím hada bosou nohou…
reagovat - Čtvrtek 12. února 2009 v 10:16 ® EDYS reakce na …
-
Jako to neni vbc o mladezi..se podivej co se deje ve svete a u nas..a jake jsou tresty za nektere otresne veci nekdy skoro zadne..u reky stanovala parta lidi asi 3 tydny potom jinde a bordel jako svine a nikdo jim nic nerekl..No a jak to resis ty s chytanim na vice dnu?
reagovat - Čtvrtek 12. února 2009 v 7:48 ® Alov
-
Petula> Chtěl jsem tady klukům napsat, že myslet znamená hovno vědět. Ona lenost dnešní mládeže mi není moc po chuti. Oni se radši kluci 100 optají na netu než by si pořásně naštudovali BP a RŘ resp. zákon. A proto je lepší, když se spálí a pak jim to možná dojde…
reagovat - Čtvrtek 12. února 2009 v 7:26 ® Petula reakce na …
-
ono neznalost zákonů neomlouvá,nikde žádné cedule být nemusí,zákon jasně říká,že stanování a rozdělávání ohně je povoleno pouze na místech k tomu určených,to jest kempy a pod.tudíž musíš hledat opačné cedule,to jest stanování povoleno.
reagovat - Středa 11. února 2009 ve 21:44 ® luk888
-
Například u Vrbice taky nejsou cedule zde můžete campovat nebo stanovat, ale nejsou tam ani cedule ZAKAZ STANOVANI A CAMPOVANI. A taky si myslím, že tam za tebou nikdo nepřijde a nebude to chtít řešit. Myslím si, že pokud není ta daná příroda a revír v CHKO a v chráněných oblastech, nebo když je v rybařáku napsáno k dannému revíru zákaz stanování(viz. Frýdek-Místek), tak se tam nesmí stanovat a nic dělat. Ale pokud v rybařáku nebo u vody nic není napsáno a pokud revír nespadá pod CHKO, tak si myslím, že by se stanováním a campingem neměl být problém. Toto je můj názor, stanoval jsem už u pár revírů, kde nebyli zákazy, ale ani žádná povolení a porybný mi nic neřekl, i když mě tam potkal a kontroloval…
reagovat - Středa 11. února 2009 ve 21:17 ® EDYS
-
No kdyz nedelas bordel..Takze muzu jezdit autem bez ridicaku kdyz nic nezavinim..?Jako jestli je to zakazane tam bivakovat tak si myslim ze ikdyz to bude dobrak tak to bude muset potrestat..ale kdyz je takova velka voda tak si myslim ze je tam nejaka vyjimka..
reagovat - Středa 11. února 2009 ve 20:45 ® luk888
-
:)už se těším zas na ryby na sraz:)… Do Brna na vyástavu pojedu a asi i s renkem, takže se nás si myslím pozbírá celkem dost;). Nevíte jestli už je to i veřejnost někdy přes týden (čtvrtek,pátek) ? Protože o víkendu možná něco mám:(…
reagovat