Chytej.cz

chytej ostrava a okolí!!! necteno

25.5.2007 | HaD | 1.206.059 zobrazení | 16.015 odpovědí

Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 11. února 2009 v 19:58 ® crazykapr reakce na …
crazykapr

Já nejdřív byl domluvenej s tátou,ale to padlo,tak si hledám náhradní odvoz,asi taky ten vlak

reagovat
Středa 11. února 2009 v 19:53 ® rapadek reakce na …
rapadek

No trochu vám kluci závidím vaše problémy a rád bych se vrátil o pár let zpět a řešil to s váma. Sraz určitě uděláme, to je jasná věc. Zcuter a Ciffík budou jedině rádi, když jim s organizací pomůžete. Chtěl bych ale ještě jednu věc. Pojede někdo z vás na výstavu do Brna? Rozhod jsem se, že letos nechám auto doma a pojedu vlakem. Má to své dobré důvody.
A kdyby nás bylo víc, zabrali bychom jedno kupé (vagón). Co Hora, Ciffík, Zcuter a další? Jo a já sedím ale u okna.

reagovat
Středa 11. února 2009 v 19:16 ® crazykapr reakce na …
crazykapr

JJ,ale existují individuové co to povedou do následků :-)

reagovat
Středa 11. února 2009 v 18:53 ® luk888 reakce na …
luk888

Tak jasně no:), ale myslím, že když neděláš bordel a všechno, tak při běžné kontrole ti nic neřekne, nebo neřekne ti ať se zbalíš s tím bivakem. No spíš aspoň doufám :-D

reagovat
Středa 11. února 2009 v 18:50 ® crazykapr
crazykapr

Podle mě je to na tom na koho natrefíš,pokud to bude blbec v blbý náladě tak bude hledat sebemenší chybičku aby tě nějak poškodil

reagovat
Úterý 10. února 2009 v 19:30 ® luk888
luk888

Tak to je dobrá blbost:D, ale myslím že jak nebudeš u té vody dělat bordel a všechno, tak nebudou problémy ani s lidma ani s porybnýma

reagovat
Úterý 10. února 2009 v 19:22 ® EDYS reakce na …
EDYS

No definice bivaku cs.wikipedia.org ..:-D ponekud trosku jinde ale co..A kdyz si koupim v obchode bivak tak je to snad bivak ne a ne stan..

reagovat
Úterý 10. února 2009 v 19:02 ® Kubajs
Kubajs

Ale ani bivák mít nemůžeš pokud má podlahu to už je branej jako stan nevim co je to za blbost ale je to tak

reagovat
Úterý 10. února 2009 v 18:49 ® crazykapr reakce na …
crazykapr

WoW,takže žádná big akce,super,mám rád takový miniakcičky.Určitě se zůčastním

reagovat
Úterý 10. února 2009 v 18:36 ® luk888
luk888

Tak bivak jsem si už pořídil, takže by to mohlo být vpohodě;) a u vody bordel nedělám. Jinak na tom prvním srazu bylo asi 10 lidí.

reagovat
Úterý 10. února 2009 v 17:10 ® EDYS reakce na …
EDYS

Jo jo presne jak pise Alov..bivakovani je povoleno jen nekde a vedli se tu diskuze co je bivak a co stan atd..

reagovat
Úterý 10. února 2009 v 7:56 ® crazykapr
crazykapr

Kolik tam bylo na tom srazu prvně lidí?

reagovat
Pondělí 9. února 2009 ve 23:19 ® Alov
Alov

luk888> Pokud vím,tak se může v naši republice stanovat akorát na místech tomu vyhrazených. Campy, tábořiště atd. Nikdy jsem neslyšel o tom, že by sis mohl u vody placnout stan kde se ti zachce. Snad jedině bivak, ale to je oproti stanu rozdíl. Ale to už jsem hlouběji neštudoval. Bivak mám, používám ho a bordel nedělám. Porybní s tím problém nemají. Ale díky bordelářům si za chvilku nebudem moct vzít k vodě ani děštník od Milky. CHKO samozřejmě i zákaz bivaku atd…

reagovat
Pondělí 9. února 2009 ve 23:07 ® luk888 reakce na …
luk888

tak to nevím ale řekl bych že na 100% na revírech jako Vrbice a tak můžeš bez problému stanovat. Nevím já bych řekl, že na všech krom CHKO a pár revírů, tak můžeš všude stanovat-tak 9%revírů určitě bych řekl. Nevím, ať tu napíše ještě někdo názor…

reagovat
Pondělí 9. února 2009 ve 22:42 ® EDYS reakce na …
EDYS

Jo jo uz jsem sel..No tak jako to je asi na posousezi policie..ale kdyz nedalas bordel a nenechavas tam odpadky tak si ani nikdo stezovat nebude takze na policii nedojde..treba minule prazdniny parta lidi stanovala asi 3 tydny u rekny bordel jako svine potom se premistili k jezeru tam asi dalsi dva tydny a zase bordel a policii jsem tam videl snad jednou..

reagovat
Pondělí 9. února 2009 ve 21:13 ® luk888 reakce na …
luk888

Ty už jsi šel?:D

reagovat
Pondělí 9. února 2009 ve 21:12 ® luk888 reakce na …
luk888

nee feeder nemám… Stanování není zakázané, aspoň já bych řekl tak na 100% že není. Jenom vím že kde je CHKO tak se nesmí + ještě asi 3% revírů kde je to přímo napsané v povolence ( viz. Frýdek-Místek ). Ale jinak se všude může myslím;).

reagovat
Pondělí 9. února 2009 ve 21:10 ® luk888 reakce na …
luk888

Nevím jak hlučín ale Vrbice není taková;) je tam dost zátok a včeho, takže některé úseky jsou tam krásne i pro feeder

reagovat
Pondělí 9. února 2009 ve 21:10 ® EDYS reakce na …
EDYS

Ale to stanovani je vsude zakazane:-D teda aspon myslim..

reagovat
Pondělí 9. února 2009 ve 21:10 ® EDYS reakce na …
EDYS

Tak mam kbelik na 4kg od Ck tak jsem to chtel zkusit na hlucine s feedrem..uvidim no..No nic zatim se mej..A feeder mas?

reagovat
Pondělí 9. února 2009 ve 21:09 ® luk888 reakce na …
luk888

Já bych skusil i polaneckou odru. Pro feeder si myslím, že by to bylo luxusní, ale tam moc kapři neznají boilies a ještě k tomu tam je Polaneckíá NIVA – CHKO ( takže žádné stanování, oheň atd…) Takže tam raději nee

reagovat
Pondělí 9. února 2009 ve 21:08 ® EDYS reakce na …
EDYS

No jde o to ze nejsem kaprar takze voda je na me trosku vetsi..ale plocky tam jsou..takze mi staci hodit 10 metru na feeder idealni a zachytam si semtam prijde kaprik…ale kdyz fouka vitr tak je to hodne spatne..

reagovat
Pondělí 9. února 2009 ve 21:07 ® luk888 reakce na …
luk888

No to je teď na nic s tou vyvážkou, bojkovaní a všecko je teď zakázané, až na pár revírů. Vrbice a Antoškz jsou tež zakázané to stejné i hlučín no. A je to hodně blbé hlaně na takové velké vody:(… Jj:) teď už jen skoro na boilies, jakákoliv vycházka aspoň na 1noc tak boilies:). Ty feeder? Nebo i boilie?

reagovat
Pondělí 9. února 2009 ve 21:04 ® EDYS reakce na …
EDYS

Jo jo to urcite..Ale na Hlucine nesmis stanovat..ani vyvazet..ale jsou tam co stanujou a vyvazeji..Ale to je vec jejich..ja jsem tam chdoil jak jsem byl mensi..a par vychazek a dva kapry..a chytas na boilis?

reagovat
Pondělí 9. února 2009 ve 21:03 ® luk888 reakce na …
luk888

Co ty a hlučín?

reagovat
Pondělí 9. února 2009 ve 21:02 ® luk888 reakce na …
luk888

Na hlučíně jsem byl jen 1× :-D a to asi před 4ma rokama :-D takže nemůžu vůbec nict napsat. Ale taky bych se tam chtěl dostat tento rok tež aspoň tak na 3 noci :-D já už toho mám celkem dosta naplanovaného :-D

reagovat
Pondělí 9. února 2009 ve 21:01 ® luk888 reakce na …
luk888

Na řece jsme taky byli a myslím že to šlo pěkně i ciffík může asi jen doporučit co :-D jak byl s renkem :-D . Ale na řeku kdyby byl sraz tak je málo místa, než jak třeba na Vrbce a bude hluk, řeka není tak široká takže se to bude rozlýhat až k nástraze, oproti nádrži kde to je daleko nahozené že. A na řeku bych nejel v březnu určitě, bo bude ještě zvedlá voda po sněhu

reagovat
Pondělí 9. února 2009 ve 21:00 ® EDYS
EDYS

Tak jako je lepsi si zachytat nez nic..Ja uz na odre nemel rybu asi 5 vychazek..a co rikas na hlucinske jezero?

reagovat
Pondělí 9. února 2009 ve 20:59 ® luk888
luk888

V březnu už se taky chystáme na stanovačky skoro každý víkend u vody:D ale toho 20.3 je veletrh tak až po něm asi, nebo jestli bude počasí tak už i před tím veletrhem.

reagovat
Pondělí 9. února 2009 ve 20:58 ® EDYS
EDYS

Ja asi taky na Antoskach jeste nebyl..No a reku nechytas?

reagovat