Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.206.059 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 11. února 2009 v 19:58 ® crazykapr reakce na …
-
Já nejdřív byl domluvenej s tátou,ale to padlo,tak si hledám náhradní odvoz,asi taky ten vlak
reagovat - Středa 11. února 2009 v 19:53 ® rapadek reakce na …
-
No trochu vám kluci závidím vaše problémy a rád bych se vrátil o pár let zpět a řešil to s váma. Sraz určitě uděláme, to je jasná věc. Zcuter a Ciffík budou jedině rádi, když jim s organizací pomůžete. Chtěl bych ale ještě jednu věc. Pojede někdo z vás na výstavu do Brna? Rozhod jsem se, že letos nechám auto doma a pojedu vlakem. Má to své dobré důvody.
reagovat
A kdyby nás bylo víc, zabrali bychom jedno kupé (vagón). Co Hora, Ciffík, Zcuter a další? Jo a já sedím ale u okna. - Středa 11. února 2009 v 19:16 ® crazykapr reakce na …
-
JJ,ale existují individuové co to povedou do následků
reagovat - Středa 11. února 2009 v 18:53 ® luk888 reakce na …
-
Tak jasně no:), ale myslím, že když neděláš bordel a všechno, tak při běžné kontrole ti nic neřekne, nebo neřekne ti ať se zbalíš s tím bivakem. No spíš aspoň doufám
reagovat - Středa 11. února 2009 v 18:50 ® crazykapr
-
Podle mě je to na tom na koho natrefíš,pokud to bude blbec v blbý náladě tak bude hledat sebemenší chybičku aby tě nějak poškodil
reagovat - Úterý 10. února 2009 v 19:30 ® luk888
-
Tak to je dobrá blbost:D, ale myslím že jak nebudeš u té vody dělat bordel a všechno, tak nebudou problémy ani s lidma ani s porybnýma
reagovat - Úterý 10. února 2009 v 19:22 ® EDYS reakce na …
-
No definice bivaku cs.wikipedia.org ..
reagovatponekud trosku jinde ale co..A kdyz si koupim v obchode bivak tak je to snad bivak ne a ne stan..
- Úterý 10. února 2009 v 19:02 ® Kubajs
-
Ale ani bivák mít nemůžeš pokud má podlahu to už je branej jako stan nevim co je to za blbost ale je to tak
reagovat - Úterý 10. února 2009 v 18:49 ® crazykapr reakce na …
-
WoW,takže žádná big akce,super,mám rád takový miniakcičky.Určitě se zůčastním
reagovat - Úterý 10. února 2009 v 18:36 ® luk888
-
Tak bivak jsem si už pořídil, takže by to mohlo být vpohodě;) a u vody bordel nedělám. Jinak na tom prvním srazu bylo asi 10 lidí.
reagovat - Úterý 10. února 2009 v 17:10 ® EDYS reakce na …
-
Jo jo presne jak pise Alov..bivakovani je povoleno jen nekde a vedli se tu diskuze co je bivak a co stan atd..
reagovat - Úterý 10. února 2009 v 7:56 ® crazykapr
-
Kolik tam bylo na tom srazu prvně lidí?
reagovat - Pondělí 9. února 2009 ve 23:19 ® Alov
-
luk888> Pokud vím,tak se může v naši republice stanovat akorát na místech tomu vyhrazených. Campy, tábořiště atd. Nikdy jsem neslyšel o tom, že by sis mohl u vody placnout stan kde se ti zachce. Snad jedině bivak, ale to je oproti stanu rozdíl. Ale to už jsem hlouběji neštudoval. Bivak mám, používám ho a bordel nedělám. Porybní s tím problém nemají. Ale díky bordelářům si za chvilku nebudem moct vzít k vodě ani děštník od Milky. CHKO samozřejmě i zákaz bivaku atd…
reagovat - Pondělí 9. února 2009 ve 23:07 ® luk888 reakce na …
-
tak to nevím ale řekl bych že na 100% na revírech jako Vrbice a tak můžeš bez problému stanovat. Nevím já bych řekl, že na všech krom CHKO a pár revírů, tak můžeš všude stanovat-tak 9%revírů určitě bych řekl. Nevím, ať tu napíše ještě někdo názor…
reagovat - Pondělí 9. února 2009 ve 22:42 ® EDYS reakce na …
-
Jo jo uz jsem sel..No tak jako to je asi na posousezi policie..ale kdyz nedalas bordel a nenechavas tam odpadky tak si ani nikdo stezovat nebude takze na policii nedojde..treba minule prazdniny parta lidi stanovala asi 3 tydny u rekny bordel jako svine potom se premistili k jezeru tam asi dalsi dva tydny a zase bordel a policii jsem tam videl snad jednou..
reagovat - Pondělí 9. února 2009 ve 21:13 ® luk888 reakce na …
-
Ty už jsi šel?:D
reagovat - Pondělí 9. února 2009 ve 21:12 ® luk888 reakce na …
-
nee feeder nemám… Stanování není zakázané, aspoň já bych řekl tak na 100% že není. Jenom vím že kde je CHKO tak se nesmí + ještě asi 3% revírů kde je to přímo napsané v povolence ( viz. Frýdek-Místek ). Ale jinak se všude může myslím;).
reagovat - Pondělí 9. února 2009 ve 21:10 ® luk888 reakce na …
-
Nevím jak hlučín ale Vrbice není taková;) je tam dost zátok a včeho, takže některé úseky jsou tam krásne i pro feeder
reagovat - Pondělí 9. února 2009 ve 21:10 ® EDYS reakce na …
-
Ale to stanovani je vsude zakazane
reagovatteda aspon myslim..
- Pondělí 9. února 2009 ve 21:10 ® EDYS reakce na …
-
Tak mam kbelik na 4kg od Ck tak jsem to chtel zkusit na hlucine s feedrem..uvidim no..No nic zatim se mej..A feeder mas?
reagovat - Pondělí 9. února 2009 ve 21:09 ® luk888 reakce na …
-
Já bych skusil i polaneckou odru. Pro feeder si myslím, že by to bylo luxusní, ale tam moc kapři neznají boilies a ještě k tomu tam je Polaneckíá NIVA – CHKO ( takže žádné stanování, oheň atd…) Takže tam raději nee
reagovat - Pondělí 9. února 2009 ve 21:08 ® EDYS reakce na …
-
No jde o to ze nejsem kaprar takze voda je na me trosku vetsi..ale plocky tam jsou..takze mi staci hodit 10 metru na feeder idealni a zachytam si semtam prijde kaprik…ale kdyz fouka vitr tak je to hodne spatne..
reagovat - Pondělí 9. února 2009 ve 21:07 ® luk888 reakce na …
-
No to je teď na nic s tou vyvážkou, bojkovaní a všecko je teď zakázané, až na pár revírů. Vrbice a Antoškz jsou tež zakázané to stejné i hlučín no. A je to hodně blbé hlaně na takové velké vody:(… Jj:) teď už jen skoro na boilies, jakákoliv vycházka aspoň na 1noc tak boilies:). Ty feeder? Nebo i boilie?
reagovat - Pondělí 9. února 2009 ve 21:04 ® EDYS reakce na …
-
Jo jo to urcite..Ale na Hlucine nesmis stanovat..ani vyvazet..ale jsou tam co stanujou a vyvazeji..Ale to je vec jejich..ja jsem tam chdoil jak jsem byl mensi..a par vychazek a dva kapry..a chytas na boilis?
reagovat - Pondělí 9. února 2009 ve 21:03 ® luk888 reakce na …
-
Co ty a hlučín?
reagovat - Pondělí 9. února 2009 ve 21:02 ® luk888 reakce na …
-
Na hlučíně jsem byl jen 1×
reagovata to asi před 4ma rokama
takže nemůžu vůbec nict napsat. Ale taky bych se tam chtěl dostat tento rok tež aspoň tak na 3 noci
já už toho mám celkem dosta naplanovaného
- Pondělí 9. února 2009 ve 21:01 ® luk888 reakce na …
-
Na řece jsme taky byli a myslím že to šlo pěkně i ciffík může asi jen doporučit co
reagovatjak byl s renkem
. Ale na řeku kdyby byl sraz tak je málo místa, než jak třeba na Vrbce a bude hluk, řeka není tak široká takže se to bude rozlýhat až k nástraze, oproti nádrži kde to je daleko nahozené že. A na řeku bych nejel v březnu určitě, bo bude ještě zvedlá voda po sněhu
- Pondělí 9. února 2009 ve 21:00 ® EDYS
-
Tak jako je lepsi si zachytat nez nic..Ja uz na odre nemel rybu asi 5 vychazek..a co rikas na hlucinske jezero?
reagovat - Pondělí 9. února 2009 ve 20:59 ® luk888
-
V březnu už se taky chystáme na stanovačky skoro každý víkend u vody:D ale toho 20.3 je veletrh tak až po něm asi, nebo jestli bude počasí tak už i před tím veletrhem.
reagovat - Pondělí 9. února 2009 ve 20:58 ® EDYS
-
Ja asi taky na Antoskach jeste nebyl..No a reku nechytas?
reagovat