Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.199.509 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 5. srpna 2007 ve 13:18 ® Hora
-
Dnes společný lov na Svinovských tůních s michalczz,Zcuterem,podívat se přišel i Ciffik.Záběry nějaké byly,ale kapříka se podařilo vytáhnout jenom Ciffikovi,jinak pěkný den.
reagovat - Sobota 4. srpna 2007 ve 23:24 ® michalczz reakce na …
-
kua čeky nejakm to nejde
reagovat - Sobota 4. srpna 2007 ve 23:14 ® skorec3@seznam.cz reakce na …
-
jo jsem
reagovat - Sobota 4. srpna 2007 ve 23:04 ® michalczz reakce na …
-
si tu?,
reagovat - Sobota 4. srpna 2007 ve 22:23 ® skorec3@seznam.cz reakce na …
-
napiš podrobně co to je za prut lepe co je to za serii nebo tak
reagovat - Sobota 4. srpna 2007 ve 21:41 ® skorec3@seznam.cz reakce na …
-
dneska jsem to skoušel pod kravínem jeden úhoř a pak absolutně nic zůstal jsem u vody jen já a syn pak přesun na nudli pár škubů a dost ale co jsem dneska viděl ve vodě je k neuvěření takové kusy přímo jak telátka škoda že se zvednul vítr s federem to moc nešlo zítra jdu na nudli mám zakrmeno třetí den tak se snad zadaří jsou tam fakt lopaty
reagovat - Sobota 4. srpna 2007 ve 21:35 ® skorec3@seznam.cz reakce na …
-
dík kluci jdu do alivia příští týden lovím novejma šavlema
reagovat - Sobota 4. srpna 2007 ve 20:05 ® michalczz reakce na …
-
neam nkdo zajem o prut shimano starej cca 1–2 měsíce ze zarukou na tezko gramaž 40–80 velky 360cm vymnenim za deličku ozvete se do pošty
reagovat - Sobota 4. srpna 2007 v 19:18 ® bobajz reakce na …
-
skorec:Já bych taky doporučil ty Alivia.Mám je týden(trojdílné/2,75lb/3,66/ a jsou prostě super.Zdolávat na nich kapra je nádhera.
reagovat - Sobota 4. srpna 2007 v 15:58 ® michalczz reakce na …
-
to zcutter to jo zitra jima dame šupinatcum dnes to bralo malo ale včera o dost vice njn už jich je taky dost vychytanich
reagovat - Sobota 4. srpna 2007 ve 13:54 ® Zcuter
-
dnes dopoledne…ja a Michalczz na zámeckém rybníčku v porubě…nic moc…já plotičku a karáska a kolega malého kapříky tzv. K1 …vlny a vítr stěžovaly naše podmínky k lovu jinak je prima poznat dalšího členy Chytej.cz ..... to Michalczz:neboj zítra jim dáme…
reagovat - Sobota 4. srpna 2007 ve 13:34 ® Zcuter
-
skorec: šeů bych osobně do Shimana Alivia než do Zebca…(cenově nastejno ale pocit je lepší v Aliviu..)jinak therapy carp jsem měl taky v ruce ale dělička Alivio to vyhrála…má rychlejší akci a dobrou akci…therapy se mi zdál moc tuhej…(oproti ostatním prutům)…
reagovat - Sobota 4. srpna 2007 v 6:59 ® Shadowhunter reakce na …
-
nejvice to kouse pod kravinem
reagovat - Pátek 3. srpna 2007 ve 22:38 ® skorec3@seznam.cz reakce na …
-
kde to na brušperku kouše na koupališti nebo na nudli zítra se zajdu podívat na celí den tak at mám představu díky
reagovat - Pátek 3. srpna 2007 ve 22:25 ® skorec3@seznam.cz
-
lovci poradte nemůžu se rozhodnou při pořízení prutů mám dva šampiony jedná se o kaprače jeden je od semi therapy carp 3,9m 3lbs a druhá šavle je od zebca cool carp 3,6m 2,5lbs máte někdo skušenosti stěmato šavlema? dík
reagovat - Pátek 3. srpna 2007 ve 12:44 ® dodan
-
Čt+Pá:Brušperk a Bučina mnoho bílé ryby,3× kapr a nádherný zážitek
reagovat - Pátek 3. srpna 2007 v 9:48 ® Zcuter
-
to Ciffik… no to víš.. asi se tě lekl!!!
reagovat - Pátek 3. srpna 2007 v 9:22 ® Ciffik
-
vcera se Zcuterem rano na odre …chytano na cerva…chycena bila ryba ve slozeni ouklej, plotice, karas, hrouzek…
v podvecer jsme se vratili na misto cinu a chytali na male rybky…vyhral jsem 4:1 …bracha vytahl jednoho okouna…ja jsem dostal na breh jednoho okouna, dva tlouste (ten jeden byl opravdu nadherny mel 35cm), a co me potesilo nejvic candata cca 25 ale odmital se fotit…vyklouzl mi zpet do vody
reagovat - Čtvrtek 2. srpna 2007 ve 22:19 ® Shadowhunter reakce na …
-
michalczz: mas osobku
reagovat - Čtvrtek 2. srpna 2007 ve 22:10 ® Hora
-
A tady rybník na Skalce – www.mapy.cz ,tento rybník je veden v soupise pod č. 471 158 Porubka 1A,Svinovské tůně jako revír 471 066/5,jinak pro tebe a ostatní mládež je určen rybník v Hulvákách,revír č.471 192 – Odra 2B,rybník Nová Ves,v době od 1.7 do 31.8 lov povolen poze dětem do 15 let.Tam se můžeš zdokonalit v lovu.Je to pro začátečníky výborný revír.
reagovat - Čtvrtek 2. srpna 2007 ve 21:56 ® Hora
-
Tady máš Svinovské tůně – www.mapy.cz
reagovat - Čtvrtek 2. srpna 2007 ve 21:52 ® Hora
-
michalczz>víš kde je v Porubě rybník na Skalce?Je za zahradnictvím za smyčkou,chytá se tam ze strany od lesa,zkus to tam projít a poptej se domorodců,určitě Ti něco řeknou.Ve Svinově máš Svinovské tůně,je to vedle Odry,jestli máš kolo,tak se tam podívej.
reagovat - Čtvrtek 2. srpna 2007 ve 20:12 ® Shadowhunter reakce na …
-
michalczz: ja mam letos jen P…takze to asi nikam nepojedem…ale na pristi rok si uz vezmu i MP bo mam chut i na kapra nebo candata…jestli budes mit pristi rok zajem tak te vezmu na dobre rybniky kde si krasne zachytame a navic i pochytame pekne ryby … teda pokud tam neco po letosnim roku jeste bude
reagovat - Čtvrtek 2. srpna 2007 v 16:18 ® michalczz reakce na …
-
jj povolenku jsem ziskal byl jsme na svazu zeptat jse jsstli by mi ji neudelally a behem 7 dní to bylo akorat ted nemam kam chodit na ryby samemmu se mi moc nechce
reagovat - Čtvrtek 2. srpna 2007 v 11:00 ® Shadowhunter reakce na …
-
michalczz tak koukam ze uz mas povolenku…jak si ji ziskal???at jsem chytrejsi kdyby chtel potom nekdo nejakou radu
reagovatmas jen MP a nebo i P???
- Středa 1. srpna 2007 ve 22:11 ® Hora
-
® michalczz>byla chycena na VT(Vyškovických tůních),vyplň si pořádně kartu,ať vím s kým mám tu čest.
reagovat - Středa 1. srpna 2007 ve 21:50 ® michalczz reakce na …
-
¨pekna ryba kde sjte ji chytil
reagovat - Středa 1. srpna 2007 ve 21:49 ® michalczz reakce na …
-
dobry chci se zeptat kde to sjte jaka voda to ej dke jste chytil štik diky
reagovat - Středa 1. srpna 2007 ve 21:48 ® michalczz
-
hj nešel ybs enkdo o vikendu na ryby mam nove povolenku sem z poruby je mi 14 zatim chodim tadydo poruby na zameček ale chci nekam na neco vetšiho pokud nekdo odepiše budu jen rad
reagovat - Středa 1. srpna 2007 ve 21:45 ® Hora
-
Dnes ráno se Zcuterem a Ciffikem na VT,z vody se kouklo na břeh pár plotiček,perlínků,karásků a jedna štika,65cm co se připletla na zakrmené místo.Jak byla ulovena,to nevím,ale na háček to nebylo.Zřejmě se zapletla do vlasce při lovu rybek.Po vyfocení šla zpět do vody.
reagovat