Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.205.710 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 18. ledna 2009 ve 23:17 ® EDYS
-
Nevite nekdo kde se budou v okoli Ostravy poradat feeder zavody..?
reagovat - Čtvrtek 15. ledna 2009 ve 23:26 ® EDYS reakce na …
-
Tak jako hlucinske jezero je fajne tedka tak akorat na brusleni..
reagovata reka Opava je neco jako most..
- Čtvrtek 15. ledna 2009 ve 22:34 ® Ciffik
-
boze co je s vama lidi…je jen zima to neznamena ze jsou nutne vsechny vody zamrzly a ze ryby plachly do teplych krajin…doufam ze vas presvedcim nejakou fotkou…uz se tesim uz aby bylo 26.1 odpoledne…
mozna se na chvily utrhnu uz o vikendu…
reagovat - Čtvrtek 15. ledna 2009 v 18:09 ® EDYS reakce na …
-
Ne.?to mas fajne jak bude –10 tak to nejdu..bude to zamrzle..
reagovat - Čtvrtek 15. ledna 2009 v 17:14 ® Ciffik
-
edys: co s tim ma spolecneho pocasi…to mi do toho nastesti kecat nemuze
reagovat - Čtvrtek 15. ledna 2009 ve 13:51 ® EDYS reakce na …
-
Tak jestli bude pocasi skocime na feeder..
reagovat - Čtvrtek 15. ledna 2009 v 10:33 ® Ciffik
-
26.1. mam posledni zkosuku a zrovna z botaniky bleeee.....pokud ji dam(maly zazrak) tak do 9.2 budu na rybach skoro denne
reagovat - Čtvrtek 15. ledna 2009 v 8:09 ® EDYS
-
Tak co uz to nekdo nevydrzel a vyrazil k vode?Jak to vypada?Zamrzle uplne nebo jen z casti?
reagovat - Úterý 6. ledna 2009 ve 23:15 ® EDYS
-
A uz mam povolenku..Na tunich jsou UTERY CTVRTEK A SOBOTA
reagovat - Pondělí 5. ledna 2009 v 16:38 ® luk888
-
Ja myslím, že toto forum je od toho, aby se lidi ptali na věci, které neví a ptát se můžou kolikrát chcou, když není žádná reakce na otázku a pokud nechceš, tak se s ním nebav…
reagovat - Pondělí 5. ledna 2009 v 0:40 ® mihy.san
-
Ono je to tak: rozumny clovek si informaci nejdriv zkusi najit na netu, kdyz informaci nenajde, zepta se. Jednou. Kdyz mu nikdo neodpovi, tak si rekne, ze to asi nikdo nevi. A pak je tady skupina pracu**ku, kteri se budou ptat neustale dokola. Ma cenu s takovymi komunikovat? Nema …
reagovat - Neděle 4. ledna 2009 ve 21:44 ® HarryMurago
-
to samé
reagovat - Neděle 4. ledna 2009 ve 21:00 ® EDYS reakce na …
-
Ja se necertim a vzal jsem to jako radu..jako ja myslel akorat ze tadyk je vice lidi z tuni vydel jsem tu i nejake fotky atd..ale zitra tam budu muset zavolat no..nad volanim jsem ani tak neuvazoval zasel bych tam asi ve ctvrtek..:-d a doufal ze tam budou
reagovatasi tam byli i loni ve ctvrtek:-d
- Neděle 4. ledna 2009 v 19:41 ® lubo OV
-
No, no. se hned nečerti mladej
reagovat) To byla dobře míněná přátelská rada. Myslel, že když na to tady tak „tlačíš“, že tu informaci potřebuješ rychle. A toto je nejrychlejší cesta. A ty čísla jsou na mobil, takže předpokládám, že by to dotyčný jistě vzal. Ale jinak máš pravdu, je mi to opravdu jedno.
A tam kde já bych si šel pro papíry, mají otevřeno takto: rybky.webpark.cz Alespoň tak jsem to našel na stránkách naší MO. Jestli to sedí nevím, protože jsem tam ještě nikdy nebyl. - Neděle 4. ledna 2009 v 19:28 ® EDYS reakce na …
-
Tak jako je jedno jestli se zeptam tadyk nebo zavolam ne?Ale kdyz se to nedovaim tak budu muset volat..
reagovata tam jak chodis ty maj jak?
- Neděle 4. ledna 2009 v 19:04 ® lubo OV
-
EDYS: fakt nevím, jak mají na těch tůních otevřeno, protože jsem z MO Ostrava-střed
reagovatNic ve zlém, ale nemáš lepší trošku zapátrat na stránkách ÚS a najít si tel. číslo? Třeba tady: crs-ova.fishnet.cz nebo tady: crs-ova.fishnet.cz Možná už bys svou informaci dávno získal
)
- Neděle 4. ledna 2009 v 17:47 ® inspo reakce na …
-
EDYS> není kam spěchat, když je vše zamrzlé
reagovat - Neděle 4. ledna 2009 v 17:43 ® EDYS
-
TO nikdo nekupujete povolenky?.-D
reagovat - Pátek 2. ledna 2009 ve 22:50 ® EDYS
-
Fakt nevite kdy maj na tech tunich otevreno?
reagovat - Pátek 2. ledna 2009 ve 20:11 ® Hora
-
A tak vypadala Odra pod zahrádkama v Zábřehu na kanále.
reagovat - Pátek 2. ledna 2009 ve 20:10 ® Hora
-
Tak tu dáme fotky zase,snad to nebude vadit.Snímek je z poslední vycházky minulého roku.
reagovat - Pátek 2. ledna 2009 v 19:54 ® Hora
-
Hernajs,kam mi zmizly fotky?To tady řádí duchové? Či co?
reagovat - Pátek 2. ledna 2009 v 9:42 ® bobajz reakce na …
-
Proč hledáš soukromák,když se letos dá na dírkách chytat i na svazovce,konkrétně na revíru Petrůvka 1a(Karviná).
reagovat - Čtvrtek 1. ledna 2009 ve 23:56 ® toms
-
Chcise zeptat zda nevíte o nějakem soukromém revíru kdese dá chytat na dirkách v ooli ostravy
reagovat - Středa 31. prosince 2008 v 18:47 ® Hora
-
Hernajs,dal jsem tu starší fotku,měla tu být tahle.
reagovat - Středa 31. prosince 2008 v 18:45 ® Hora
-
Tak dnes uzamknutí vody na Bečkárně,stejně jako staker žádná rybka,ale bylo fajn.lubo OV >vždyť bylo fajn počasí,trochu mrzlo a že nepřišla rybka to nevadí.Tak krásnej den na Silvestra u vody jsem neměl hezky dlouho.Přeji všem vydrám ostravskejm vše nejlepší do nového roku,hodně zdraví a pěknejch chvil u vody.Čus vydry.
reagovat - Středa 31. prosince 2008 v 16:09 ® Zcuter
-
Dneska jsem se na poslední chvíli rozhodl s Ciffikem, že zajedeme uzavřít letošní sezónu s feederem na řeku. Cílová ryba byla parma. Ta se nám však ulovit nepovedla a jednomu šoulajícímu feedrařovi ano. Nějaké záběry sice byli ale nic jsme neproměnili. Ke konci už sice byla zima ale i tak bylo moc a moc pěkně. A těšíme se na sezónu 2009.
reagovat - Pondělí 29. prosince 2008 ve 23:27 ® lubo OV
-
Teda chlapi, vy jste šílenci. Jít v takové kose na ryby, to chce v našem našem věku hodně velké nadšení
reagovat - Pondělí 29. prosince 2008 ve 20:08 ® staker
- reagovat
- Pondělí 29. prosince 2008 ve 20:08 ® staker
- reagovat