Chytej.cz

chytej ostrava a okolí!!! necteno

25.5.2007 | HaD | 1.199.605 zobrazení | 16.015 odpovědí

Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 17. února 2019 ve 20:40 ® Vocko123

Celkem mám strach se zeptat když tu čtu výplody některých individuí, ale zajímalo na jaké řeky chodíte muškařit na ostravsku? Nezajímá mě místo, spíš řeka kde vím že něco žije, narozdíl od Havířovské Lučiny… Děkuji

reagovat
Neděle 17. února 2019 v 18:56 ® Marcel reakce na …

hraji> A nějaké čistě muškařské stánky?

reagovat
Neděle 17. února 2019 v 9:43 ® hraji
hraji

Včera mě povinnosti zavály do Prahy na For Fishing a je vidět, že ta výstava táhne. Potkal jsem tam řadu kolegů z celé republiky a samozřejmě i pár z vašeho rázovitého regionu. Republika je prostě malá. Výstava sama je velká akce, lidí tisíce, stánků stovky, bylo se na co dívat.

reagovat
Neděle 3. února 2019 ve 22:23 ® kakadu reakce na …
kakadu

Marcel> Si zešílel? Já chci lovit a né ryby otrávit tvými fusaklemi.

reagovat
Neděle 27. ledna 2019 v 11:25 ® hraji
hraji

V pátek jsme se sešli na dalším muškařském vázacím večeru. Opět, již po několikáté přišla řeč na skutečně skvěle promyšlené a vyrobené vazačské vybavení od FF Techmont. Pravda ale je, že nováčci by potřebovali od Techmontu nejspíš celé ruce. Ale zvládli jsme první kroky a ono se to nějak vyvine. Hlavní je, že se chlapi sešli a poradili si.

reagovat
Sobota 26. ledna 2019 v 9:00 @ Kámoš. 007

Zdar nevíte kde by se dalo zajít na dírky Frýdek a okolí? Našel jsem akorát Polouvsí a ještě u Havířova, jestli není něco blíže, díky moc.

reagovat
Čtvrtek 24. ledna 2019 ve 20:48 @ hrajicekculicek reakce na …

hraji> Konečně si zadupeš? Dírka a mušky na ní, to už bude jako ryba!

reagovat
Čtvrtek 24. ledna 2019 ve 20:41 ® hraji
hraji

Na mušky je ještě chvilku čas. Teď je třeba využít mrazu a ledu a vyrazit na dírky.

reagovat
Čtvrtek 24. ledna 2019 v 9:40 ® Marcel reakce na …

kakadu> klidně se stav, svěráček je permanentně připraven. Vyvíjím dipovaný dubing „nepraná fusakle“ pro obzvlášť vybíravé ryby, tak to můžeš otestovat :-)

reagovat
Středa 23. ledna 2019 ve 12:34 ® kakadu reakce na …
kakadu

Marcel> Nesejckuj a makej. Potřebuji navazat plovouci pakomary a blesivce na 8 háček po 2 kusy jako doplnek ke kouli vychcany kapr. Vyzuty Marcel loni zkamal.

reagovat
Neděle 20. ledna 2019 v 11:19 ® hraji reakce na …
hraji

džigit> když musíš, tak prostě musíš. Já chodím každé ráno sypat ptáčkům do krmítka v parku. Jeden by nevěřil, jak takové krmítko štve lidi, pár už jich rozbili, tak už sypu jen do jednoho

reagovat
Neděle 20. ledna 2019 v 10:50 ® Marcel reakce na …

kakadu> Valet koule, to by ti slo :-) a ja s mouchou budu letos drancovat Odru, teckovane plotice nechávám v klidu :-))

reagovat
Sobota 19. ledna 2019 v 18:02 ® kakadu reakce na …
kakadu

Marcel> Vole!!! Ja si přes zimu valím tak maximalně koule páč je třeba nabrat síly na březnový odlov plotic s neštovicama at mate vy chrobaci co nahanět stěmi umělymi chujovinami.

reagovat
Sobota 19. ledna 2019 v 17:33 ® džigit

chlapci,musím,bo by mě haf zežral. Takže pokud to jde,musím ;-)

reagovat
Sobota 19. ledna 2019 v 17:33 ® Marcel reakce na …

kakadu> Kolik mas navazanych musek? :-)

reagovat
Sobota 19. ledna 2019 v 17:09 ® hraji reakce na …
hraji

kakadu> musíme vydržet. Děti z kroužku chtějí moc vyzkoušet lov pod ledem na dírkách, tak snad zamrzne a já je vezmu příští týden na soukromou vodu, aby si to vyzkoušely.

reagovat
Sobota 19. ledna 2019 v 17:08 ® hraji reakce na …
hraji

džigit> a rukavice, rukavice jsi měl? Jezdit na kole v takové zimě, respekt, jsi tvrďák, já na kole nerad ani když je dvacet+

reagovat
Sobota 19. ledna 2019 v 10:25 ® kakadu reakce na …
kakadu

džigit> Čerte ty VOLE!!!Na kole???Ruky jak ruky, ale vajca musely dostat zabrad:-O :-O :-O

reagovat
Sobota 19. ledna 2019 v 10:16 ® džigit reakce na …

hraji> 7,5°při průjezdu okolo Odry 8,5° Docela propad,ráno sem myslel,že mi na kole upadnu ruky :-))

reagovat
Sobota 19. ledna 2019 v 10:15 ® kakadu
kakadu

U nás –6, bez sněhu a slunečno.Nuda jak cyp bo už mam vše připravené.Mrznout má až do začátku února a do te kosy se mi moc na ryby nechce.

reagovat
Sobota 19. ledna 2019 v 8:57 ® hraji
hraji

Hezké dobré ráno přeji. U nás na jihu je dnes –7 a sníh tu nemáme. Jak jste na tom vy? Asi ještě větší zima, než u nás. Takže přijde zimní přestávka. Je třeba se věnovati přípravě na další sezónu. Hezký den.

reagovat
Středa 9. ledna 2019 v 9:46 ® IV.TO.ŠIRDA
IV.TO.ŠIRDA

hrajicekculicek>ne­bo jak ted si říkáš nemám co číst kopej kopej kopej v blázinci je plno mužu Tí zajístit flek bez uplatku samostatný pokoj i kazajku přejmenuj se jako blba už Tě všeci znají ahojky Širda piš piš piš

reagovat
Sobota 5. ledna 2019 v 19:01 ® hraji
hraji

Dnes jsem zahájil sezónu 2019. Využil jsem hezkého počasí a vyrazil s rohlíkem k vodě, na hodinku a půl. Spolupracovali hlavně tloušti nejrůznějších velikostí od miminek až po jedlé kousky. Jak se začalo smrákat, ukázaly se i ostroretky. Byla to paráda.

reagovat
foto/forum/2019/th-img129619.jpg
Pátek 4. ledna 2019 v 18:30 ® hraji
hraji

Povolenka na rok 2019 je vyřízená, tož chlapi, ať se vám v tom novém roce daří doma, v práci i na rybách.

reagovat
Sobota 29. prosince 2018 ve 13:54 ® IV.TO.ŠIRDA
IV.TO.ŠIRDA

Pro lakomce

reagovat
foto/forum/2018/th-img129596.jpgfoto/forum/2018/th-img129597.jpgfoto/forum/2018/th-img129598.jpgfoto/forum/2018/th-img129599.jpg
Sobota 29. prosince 2018 ve 13:33 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
IV.TO.ŠIRDA

lubo OV> proto že jsi dobrý kamarád tak Ti naposled řeknu že to zde ovládli lakomci a straní se kolektivu tak přátelé ahojky a hodně velkých ryb v příštím roce Širda

reagovat
Pátek 28. prosince 2018 ve 13:50 ® lubo OV
lubo OV

Mě na tom srazu zaujala jedna věc. Nikde nikdo, žádný rybář široko daleko a pak kolem jakoby nááahodou projde jeden a usadí se opodál. A zrovna v ten den, v tom čase a na tom úseku, kde jsme byli my. Že by to byl nějaký ten prudič odtud, co si nás přišel prohlédnout ? :-D :-D :-D

reagovat
Pátek 28. prosince 2018 ve 12:50 ® daja reakce na …

IV.TO.ŠIRDA> Diky za nabidku Toniku. Jsem nachcipany, tak ted v nejblizsi dobe ne. A co tak po novem roce, ze bychom prijeli k tobe domu, jestli mas v jezirku pstruhy? Popr se muze pridat i Lubo, Hora, kakadu, …

reagovat
Čtvrtek 27. prosince 2018 v 16:28 ® IV.TO.ŠIRDA
IV.TO.ŠIRDA

daja> vem kluky a udělej procházku ke mně na rybník jsou tam štiky a candáti hodně tak je vem na pánev a hlídač at mi zavolá čau ŠIRDA

reagovat
Čtvrtek 27. prosince 2018 v 1:29 ® IV.TO.ŠIRDA
IV.TO.ŠIRDA

Valda> nikdy nešlo o pohár ale o pokec o úlovcích za sezonu pohár dal starosta obvodu a já ho dal tomu kdo chytl největší rybu TO VŠE NIKDY O NIC NEŠLO JEN O KAMOŠE ALE ...... JE MOCNÁ

reagovat