Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.199.660 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 4. listopadu 2018 v 7:55 ® Hora
-
Dobré ránko chachaři, vstávat a na fišle, počasí už lepší nebude.
reagovatTak jsem se vrátil z JM a bylo super, počasí bylo super a zachytal jsem si parádně. Díky počasí jsem se cítil jako v časném létě, karasi, cejni a kapříci spolupracovali na výtečnou. Co víc ? Pro letošek už budu doma a budu chodit tady na naše vody. Pro příští rok silně uvažuji, že si vezmu jenom povolenku na JM, tady to už stojí na pikaču. Ale sprdnu Vás – za týden jenom jeden příspěvek – takhle Chytej nezachráníme a půjde do kytek.
- Neděle 28. října 2018 ve 12:45 ® daja
-
zajimava metoda
https://ostrava.idnes.cz/…-zpravy.aspx?…
reagovat - Neděle 28. října 2018 v 6:41 ® Hora
-
Dobré ránko chachaři vstávat a jdeme na fišle, počasí není nic moc, ale budou brát.
reagovatChvíli tady nebudu, jedu se rozloučit s rybama na JM, tak tu nezvlčete a chovejte se slušně. Přeji všem hezký den.
- Sobota 27. října 2018 v 6:23 ® Hora
-
Dobré ránko chachaři, vstávat a hurá ku vodě, počasí se zatím drží, tak je třeba naplnit chladící zařízení. Zima bude dlouhá a krutá. LeoC – vítej chlape, to víš, důchodce nemá furt čas na vysedávání na netu, chystám se na ně a je hodně roboty. To by jeden nevěřil, kolik má důchodce práce.
reagovatTo víš, mladí by si jenom válelí šunky doma a staří musí dělat za ně.
Přeji všem hezký den.
- Pátek 26. října 2018 v 5:24 ® LeoC
-
Honzíku vstávej a val na fišle !!!
reagovat - Středa 24. října 2018 v 6:10 ® Hora
-
Dobré ránko chachaři, vstávat už je skoro bílý den, venku prší tak hupky dupky z pelechu a jdeme něco robit. Přeji Všem hezký den.
reagovat - Pondělí 22. října 2018 v 6:10 ® Hora
-
Dobré ránko chachaři vstávat, už je skoro bílý den, kapitalista čeká, tak hupky dupky z vyhřátých pelechů a jdeme fachčit. kakadu – viděl jsem to ze záznamu a musím říct – je to síla, ti naši státní úředníci jsou pěkné hovada. Pro prašule udělají vše. Hnus velebnosti.
reagovatPřeji všem hezký den.
- Neděle 21. října 2018 v 16:12 ® kakadu
-
Dneska jsem na to chlapi koukal a ten chujoplet Macura mi hnul žlučí. Pokud se nepletu , tak měli již před realizací jasné stanovisko , že to bude mít negativní vliv na život v řece. Klobouk dolů před Lojkáskem. Pěkně jim to natřel!!! A to se ještě nezmínil o údajných rybích přechodech , které jako přechody nefungují.
reagovat - Neděle 21. října 2018 ve 12:09 ® Ciffik reakce na …
-
Příp. kdykoliv na netu z archivu čt =)
reagovat - Sobota 20. října 2018 v 6:24 ® Hora
-
Dobré ránko chachaři vstávat a jedem se podívat na fišle. Už žebroní o trochu krmiva, tak neváhejte a krmte. Potřebují ho jako sůl, zima bude dlouhá a krutá. Pitrys – rád se na to podívám, kde soudruzi udělali chybu. Jinak přeji všem hezký den.
reagovat - Pátek 19. října 2018 ve 21:50 ® Pitrys
-
Pro ty, koho to zajímá: v neděli 21.10. v 11:00 bude na ČT2 uváděn dokument z cyklu „Nedej se“ o zpackané revitalizaci řeky Ostravice pod názvem „Uvězněná řeka“. Opakování bude v úterý 23.10. ve 12:10.
reagovat - Pátek 19. října 2018 v 18:59 ® kakadu reakce na …
-
Hora> Jo tak je toooooo. Ti závidím.
daja: Kua pivko s pokecem by bodlo, ale vydím to až tak na prosinec. Začínají mi odlovy potoků plotic s neštovicemi.
reagovat - Pátek 19. října 2018 v 18:55 ® Hora reakce na …
-
kakadu> houby se flákám papagáju, byl jsem na jihu na fišlích a za týden jedu zase na týden pryč. Jak zazní volání divokých husí, tak mě to táhne na fišle na jih. Holt přírodě se dá těžko odolat.
reagovat - Úterý 16. října 2018 ve 14:13 ® daja reakce na …
-
kakadu> A nedame radeji
reagovat? beztak skoro vsichni na ryby serou
- Úterý 16. října 2018 v 8:40 ® kakadu
-
reagovatZdar ludry line. Kokrhel to zase flaka.Je třeba mastolit řád a pořádek.
- Pondělí 15. října 2018 ve 14:56 ® lubo OV
-
Soukromé firemní rybářské srandazávody na chovném rybníku v Krnově
reagovat - Pondělí 15. října 2018 ve 12:07 ® kakadu
-
Kua však to tam na těch fotkach vypada jako fronta v kaufu.
reagovat - Pondělí 15. října 2018 v 11:06 ® daja reakce na …
-
lubo OV> myslis pohled na vychod slunce, nebo tu radu rybaru? Ti jistojiste taky cekali a kochali se jako ty
reagovat - Sobota 13. října 2018 v 17:28 ® lubo OV
-
Taky jsen si přivstal. Sice mně to málem zabilo, bo takhle brzy nevstávám ani do práce, ale nakonec jsem se hecnul. Ovšem tem pohled stál za to.
reagovat - Sobota 13. října 2018 v 6:08 ® Hora
-
Dobré ránko chachaři vstávat a na fišle, je akorát čas na ně, tak opustit vyhřáté pelechy a jedem na ně. Přeji všem hezký den.
reagovat - Čtvrtek 11. října 2018 ve 14:09 ® daja reakce na …
-
lubo OV> no to vis ze jo. Pipaky na max a kresilko do polohy lezmo
reagovat - Čtvrtek 11. října 2018 v 10:23 ® lubo OV reakce na …
-
Hora> Jdu zítra. Bude krásně tak posedím na sluníčku.
reagovat - Čtvrtek 11. října 2018 v 6:32 ® Hora
-
Budíček chachaři, neválejte si šunky a do rachoty, furt by jenom leželi a pečení holubi aby jim lítali do huby. Vy máte tedy život. Dnes má být nejteplejší den, tak ku vodě a lapat. Přeji všem hezký den.
reagovat - Středa 10. října 2018 v 11:56 ® kakadu reakce na …
-
daja> Ale prd. Dlouho jsem u vody nebyl. Momentalne se věnuji restum. Same fušky.
reagovat - Středa 10. října 2018 v 8:26 ® daja reakce na …
-
kakadu> no a co nejake reporty od vody? berou?
reagovat - Středa 10. října 2018 v 6:00 ® kakadu
-
Dohonit a vstávat prcalisti.
Středa robit třeba.
reagovat - Úterý 9. října 2018 v 19:59 ® Hora reakce na …
-
kakadu> tak to teda néééé, kdo Ti dovolil tady budit Ty ospalé chachary, vždyť by se jenom hádali
reagovatasi už nebudu vás budit každý den, není na to čas.
- Úterý 9. října 2018 v 8:56 ® kakadu
-
Bry ráno lenoši. Oblečte si balonaky a hura do parku na ženský. Je tam mlha a dnes nebude zadnej ychtyl tak napadny
Kokrhel vstávat!!!!!!!
reagovat - Neděle 7. října 2018 ve 21:10 ® lubo OV
-
LeoC> No tak to nevím co ti na to říct. Jestli se ti chce tak věř čemu sám chceš.
reagovat - Neděle 7. října 2018 v 5:49 ® Hora
-
Dobré ránko chachaři, vstávat a jedem na fišle, bude se rozednívat, počasí bude fajn, tak nechte maminy na pokoji dospat a hrr na ně. Přeji všem hezký den.
reagovat