Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.200.270 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 3. srpna 2018 v 9:02 ® daja
-
To pocasi je priserne. Aby clovek prezil tak musi bud zalezt po krk do vody, sednout si ve sklepe na sedmy schod a otevrit pivko, nebo prinejhorsim sedet v klimatizovanem kanclu.
reagovat - Pátek 3. srpna 2018 v 8:40 ® džigit reakce na …
-
kakadu> nic se neděje,Toník mi přeposlal nějakou debilní pozvánku ke hře,kde byla zmínka o Elim. Teď sem to vyhrabal a pořádné prohlíd,to je staršího data
reagovatProstě je mi horko
- Pátek 3. srpna 2018 v 8:35 ® kakadu reakce na …
-
džigit> Nee nic nevim.
reagovat - Pátek 3. srpna 2018 v 8:11 ® džigit reakce na …
-
kakadu> došlo mi nějaké echo na nedělního Eliáše,víš o tom?
reagovat - Pátek 3. srpna 2018 v 7:19 ® kakadu reakce na …
-
džigit> Čerte neser nebo ti rozhodim sandal.
Bry rano bando.
reagovat - Pátek 3. srpna 2018 v 6:55 ® džigit
-
a je zle!?! Kohuti,aj antikohuti to dneska nedali…
reagovat - Čtvrtek 2. srpna 2018 v 18:18 ® Hora reakce na …
-
lubo OV> jo možná tmavejch, co by vybrakovali železo do sběru, ale třeba se mýlím a začali brát práci vážně
reagovatkakadu – dobrá zpráva, enem práce je moc a nejsou lidi ? Co s tím uděláme ? Kaj brát a nekrást ?
- Čtvrtek 2. srpna 2018 v 9:47 ® daja
-
https://pardubice.idnes.cz/…-zpravy.aspx?…
reagovat - Čtvrtek 2. srpna 2018 v 9:03 ® kakadu reakce na …
-
lubo OV> Kua ty naše už takove řeči přešli pač z těch stovek za branou po výběrovce neni hoden nikdo.
Bry rano.
reagovat - Čtvrtek 2. srpna 2018 v 6:54 ® lubo OV reakce na …
-
Hora> Dobré ráno. Správně. Kapitalista nečeká, neb tvrdí, že za branou čeká dalších sto zájemců o práci
reagovat - Čtvrtek 2. srpna 2018 v 5:48 ® Hora
-
Brej den chachaři, vstávejte z vyhřátých lůžek a opět do rachoty, kapitalista nebude moc čekat. Přeji všem hezký a slunečný den.
reagovat - Středa 1. srpna 2018 ve 21:34 ® Hora reakce na …
-
kakadu> promíň Jane, já to špatně přečet, myslel jsem že u vody už ležíš
reagovat - Středa 1. srpna 2018 ve 20:21 ® kakadu reakce na …
-
Hora> Kua vsak do patku robim jak rus. Supinam se budu venovat od soboty a cely pristi tyden.
reagovat - Středa 1. srpna 2018 v 19:34 ® Hora reakce na …
-
kakadu> a kde máš hlášení jak jsi dopadl ? To Tě mám učit co musíš dělat? Já tu věčně nebudu, chlopi !
reagovat - Středa 1. srpna 2018 v 9:09 ® kakadu reakce na …
-
Hora> Kua ja nebyt v rachote , tak sedim u vody. Takove pocasi by mohlo vydržet minimalne do příštího týdne.
Bry rano.
reagovat - Středa 1. srpna 2018 v 5:47 ® Hora
-
Dobré ránko chachaři vstávat venku je pěkně pod mrakem ( zatím ) tak pocvičit, posnídat a fičíme do rachoty, snad oskar dá dnes trochu pokoj a nebude tak pálit. Přeji všem hezký den.
reagovat - Úterý 31. července 2018 v 5:32 ® Hora
-
Dobré ránko chachaři vstávat a do rachoty, slunce leze ven a bude zase hic. Pěkný den a žádné starosti přeji všem chacharům.
reagovat - Pondělí 30. července 2018 v 5:55 ® kakadu reakce na …
-
daja> Si delam prdel trubko.
Bry ráno bando.
reagovat - Pondělí 30. července 2018 v 5:49 ® Hora
-
Dobré ránko chachaři vstávat, už je bílý den a šupky dupky do rachoty, je třeba začít zase robit, bo peněz je třeba. Přeji všem hezký a krásný letní den.
reagovat - Neděle 29. července 2018 ve 21:34 ® daja reakce na …
-
kakadu> chivas? nooo a preferujes jen toto, nebo neohrnes nos treba nad necim z domaci produkce? Aktualne mam tresen a ve stredu jedu palit spendliky
reagovat - Neděle 29. července 2018 v 9:15 ® kakadu
-
reagovat
- Neděle 29. července 2018 v 9:15 ® kakadu
-
Bude hic jako prase. Jediné štěstí,že bude foukat vaserpolak jinak by jsme se uvařili.
Bry rano a šibujte k vodě.
reagovat - Neděle 29. července 2018 v 6:02 ® Hora
-
Dobré ránko chachaři vstávat, slunce je už na obloze a bude zase hic. Přeji všem hezký a příjemný den.
reagovat - Sobota 28. července 2018 ve 22:18 ® Hora reakce na …
-
kakadu> jenom domácí práce, ku vodě se mi moc nechce, na můj vkus je moc horko. Po dovolené to doženu.
reagovat - Sobota 28. července 2018 v 19:58 ® kakadu reakce na …
-
Hora: Si doma zlobil dědku coooooo???? A včil musiš za trest sekat dobrotu, štopovat fusakle,provádět domácí práce a klečet na hrachu.
reagovat - Sobota 28. července 2018 v 17:49 ® Hora reakce na …
-
kakadu> já tento týden stejně ku vodě nejdu, mám domácí práce ještě na 14 dnů, tak možná potom. Ale mohu vás štenkrovat, ať nezaspíte doma.
reagovat - Sobota 28. července 2018 v 9:49 ® kakadu reakce na …
-
Hora> Provokatere. Do neděle držím pohotovost.
Bry rano.
reagovat - Sobota 28. července 2018 v 5:44 ® Hora
-
Dobré ránko chachaři, vstávat a jedem ku vodě, venku je trochu mlha, tak kompas sebou ať nezabloudíte a jedem. Přeji všem hezký den.
reagovat - Pátek 27. července 2018 v 17:19 ® kakadu
-
daja> No to bude drahé. Po mě budeš muset podplatit lahvinkou Chivas.
reagovat - Pátek 27. července 2018 ve 12:45 ® džigit
-
lubo OV> nechame to na setkání
reagovat