Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.205.305 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 28. října 2008 ve 13:06 ® Zcuter
-
pánové tak mě napadlo nezajdeme zase někdy do Výškovic do Racka se pochlubit s fotkama našich letošních nej úlovků?
reagovat - Úterý 28. října 2008 v 10:52 ® EDYS reakce na …
-
No na jednom dvd to celekm dobre poresili ale na stojate vode..ale ty asi chytas reky ne?a co chytnul jsi neco jak jsi byl v nedeli?
Nechcete nekdo zitra na Odru na feeder?
reagovat - Pondělí 27. října 2008 v 18:22 ® lubo OV
-
Chemické světlo upevněné pomocí adaptéru na špičku prutu + pípáky před prut. Tím pádem nemusím stále sledovat světýlka na špičce. Napřed mi pípák dá vědět, že se něco děje a světlo mi pak už řekne, kdy zaseknout.
reagovat - Pondělí 27. října 2008 ve 13:44 ® Tutan
-
Jak řešíte signalizaci záběrů u feederu v noci?
reagovat - Neděle 26. října 2008 ve 20:39 ® lubo OV
-
To víš, začátečníci mívají štěstí. Sedělo tam 10 lidí a jen dva jsme měli záběry. Jak se říká: „Nejhloupější sedlák mívá největší brambory“
reagovat - Neděle 26. října 2008 v 18:09 ® Tutan
-
Já to zkoušel letos dvakrát a bez záběru. Druhou noc jsem na špičku dal rolničku, netopýři mi dávali. Slušný adrenalin!
reagovat - Neděle 26. října 2008 v 16:09 ® lubo OV
-
Když se teď nesmějí chytat na rybnících kapříci, napadlo mne prubnout lov candátů na feeder. Prostudoval jsem pár článků na toto téma, ale moc jsem tomu nevěřil. Tak opatrná ryba jako candát, která prý pustí nástrahu při sebemenším odporu mi nepřipadala pro lov feederem zrovna vhodná. Na druhou stranu jsem si říkal, že jsem se candátům prakticky dosud nevěnoval (všeho-všudy asi 3× za život), a tak jsem dnes, vybaven teoretickými znalostmi z článků, vyrazil na Antošky. A světe div se, ono to na ten feeder fakt funguje. Celkem 6 záběrů, z toho 4 candáti na prutu a z toho 2 candáti na břehu. Hold daň začátečníka. První dva krásné záběry jsem sekl do prázdna a pak jsem pochopil, že mám blbou montáž. Pak už záseky šly, ale po dvou upadnutých rybách to chtělo ještě montáž trochu doladit. A poslední dva záběry už seděli perfektně. Candáti byly malí (cca 40 – 45 cm) ale potěšili. Je to zajímavá disciplína, lovit candáta na feeder.
reagovat - Neděle 5. října 2008 ve 21:58 ® kamos007 reakce na …
-
ciffik-čau.ty jedeš na ryby???kdybych měl uvás povolenku anebylo by to tak daleko tak jel bych.jinač jak se daří???mi celkem good.
reagovat - Neděle 5. října 2008 ve 14:01 ® Ciffik
-
zdravim vsechny vydry…pokud my to pocasi dovoli tak bych zajel ve ctvrtek a v patek na lucinu nekde kolem ostravskeho hradu…jeden den privlac druhy mozna feeder nebo plavana…prida se nekdo?
reagovat - Čtvrtek 2. října 2008 v 19:49 ® luk888
-
Jo pojedte
reagovatkdo jedeee s nama ?:D
- Středa 1. října 2008 ve 22:17 ® Renek9.3 reakce na …
-
nazdar lidi nechcete se nekdo přidat na vikendový Rybolov na odře se mnou a s Looserem??? je to tento vikend v Přivoze!!
reagovat - Úterý 30. září 2008 ve 14:06 ® inspo reakce na …
-
kety.vydra> to já se tam letos taky nedostanu…jen jsem nedávno prohlížel soupis revírů na netu s tím, že bych si zajel na ryby někam, kde jsem ještě nebyl a tento revír mě právě zaujal tím, že je tam povolena jen vláčka…a tak mě zajímalo, zda někdo neví jaká tam je osádka ryb atd.
reagovat - Úterý 30. září 2008 ve 13:41 ® kety.vydra reakce na …
-
Inspo-Jetli se nepletu,tak by se mělo jednat o nádrže Kuboň 1 a Kuboň 2,nikdy jsem tam necytal,ale už jsem taky po nich pošilhával,že bych si tam zkusil zavláčet,ale letos mi to nevyšlo a ani nevyjde.Chtěl jsem je obejít s vláčákem v létě.Ale asi si budeš muset zjistit bližší podmínky rybolovu.O tom,že se na jednom z nich smí jen vláčet už jsem taky slyšel,ale zatím jsem o tom nic víc nezjišťoval.
reagovat - Pondělí 29. září 2008 ve 22:34 ® Tutan
-
Inspo> Jsou to, myslím, jakési nádrže pro bývalou šachtu Paskov. Hned vedle rychlostky na F-M(z Ov vlevo), proto mě tam nikdo nedostane. Známí tam jezdili(asi 2 roky zpátky) úspěšně na sumce a kapry. Řekl bych, že přes zimu pozděj zamrzají, asi tam pouští teplou. Víc nevím.
reagovat - Pondělí 29. září 2008 v 19:18 ® inspo reakce na …
-
EDYS> no měl by to být stoják, takže na parmy to asi moc nebude…
reagovat - Pondělí 29. září 2008 v 18:03 ® EDYS reakce na …
-
sem tam byl se psem tada jestli to je ono a moc vody tam nebylo..tak akorat na parmy..
reagovat - Neděle 28. září 2008 ve 23:51 ® Valda reakce na …
-
V biwi ale bylo teplo venku –3 v biwi +10 /bez topení/
reagovat - Neděle 28. září 2008 ve 23:48 ® Valda reakce na …
-
zima se už opravdu blíží.....
reagovat - Neděle 28. září 2008 ve 23:33 ® Valda reakce na …
-
Pánové zdar !!Tak vypadalo chytání dnešní noci ze soboty na neděli na jednom soukromém revíru
reagovat - Neděle 28. září 2008 ve 23:28 ® Valda reakce na …
- reagovat
- Neděle 28. září 2008 ve 20:59 ® inspo
-
Chytáte někdo na tomto revíru: 471 111 – Ostravice 2 A. Zajímá mě tedy hlavně ta část, kde je povolena od 16.6. jen přívlač.
reagovat - Neděle 28. září 2008 v 19:22 ® sgt.mooody
-
ribičky
reagovat - Sobota 27. září 2008 v 18:32 ® Hora
-
Zcuter >čekalo se na Tebe,nebo na Ciffika,kdo jiný by tady chytal nějaké větší ryby?
reagovat - Sobota 27. září 2008 v 10:42 ® Zcuter
-
pánové 14 dní se tu neukážu a žádná fotka s trofejní rybou..to tak neberou nebo vy nechodíte…myslíš že je čas udělat si zase minisraz na odře jako loni..co vy na to?? dokud je jěště jakž takž teplo?
reagovat - Pátek 26. září 2008 v 16:10 ® Tutan
-
Jsem nemapsal, že tohle se semlelo při mé první návštěvě … v červenci. Chodil jsem tam přes prázdniny. V září jsem chtěl využít vodáckého ‚Rozloučení s Moravicí‘, ale z Kružberku pustili tolik vody, že mi to nepobral feeder.
reagovat - Pátek 26. září 2008 v 11:31 ® inspo reakce na …
-
Tutan> a tys tam byl teď někdy?
reagovat - Pátek 26. září 2008 v 1:58 ® Tutan
-
Inspo: Ok. Mp Moravice má jen pár kiláků, ale voda je to zajímavá. Čekal jsem tam parmy, podařil se jen ten prcek z ‚Antitrofejí‘. Na stejném fleku během 2 hodin chyceno(vráceno): 3× ostrá(40,42,45), 2× lín(25+), kapr(41), hrouzek, podoustev(25) a perlín. Takovou kombinaci za tak krátkou dobu na jednu nástrahu(červi), jsem nechápal. Kouzelná voda, kouzelný feeder a super zážitek. Na Opavu dojde příští rok.
reagovat - Pondělí 22. září 2008 v 19:27 @ ???
- reagovat
- Pondělí 22. září 2008 v 11:15 ® inspo reakce na …
-
Tutan> bohužel nechodím…nevím jak na Moravici, ale kolegové projížděli Opavu echolotem a pry v těch místech není moc ryb
reagovat - Pondělí 22. září 2008 v 0:39 ® Tutan
-
Inspo: Zdar kolego. Nechodíš na Moravici nebo soutok Moravice+Opava? Potřeboval bych nějaké info.
reagovat