Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.205.150 zobrazení | 16.015 odpovědíPro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 20. září 2008 ve 22:44 ® EDYS reakce na …
-
a dobre,??
reagovat - Sobota 20. září 2008 ve 22:43 ® EDYS reakce na …
-
NH to je nova hut..
reagovatstadion je v zabrehu
- Sobota 20. září 2008 ve 22:36 ® inspo reakce na …
-
zlomiljsemprut> no oproti jiným ročníkům tam bylo údajně lidí méně, ale vzhledem k tomu počasí se ani není čemu divit…já tam byl letos poprvé, tak nemohu porovnat, ale je pravda, že tolik lidí jsem nečekal
reagovat - Sobota 20. září 2008 ve 22:34 ® inspo reakce na …
-
oprava: lítat
reagovat - Sobota 20. září 2008 ve 22:34 ® zlomiljsemprut reakce na …
-
inspo: Prý, že tam bylo přerváno…
reagovat - Sobota 20. září 2008 ve 22:34 ® inspo reakce na …
-
EDYS> no lítam polonahý venku v takovém počasí není asi moc fajn…já byl dnes na dni NATO v Mošnově, byl jsem pěkně navlečený a i tak jsem pěkně zmrzal
reagovat - Sobota 20. září 2008 ve 22:33 ® zlomiljsemprut reakce na …
-
EDYS: NH Havířov?
reagovat - Sobota 20. září 2008 ve 22:31 ® EDYS reakce na …
-
no ani ne..nebo proc by mel byt??
zlomiljsemprut..ZA NH-..znas,?
reagovat - Sobota 20. září 2008 ve 22:19 ® inspo reakce na …
-
EDYS> fotbal v takovém počasí, to je o zdraví
reagovat - Sobota 20. září 2008 ve 22:18 ® zlomiljsemprut reakce na …
-
EDYS: Za co hraješ?
reagovat - Sobota 20. září 2008 ve 22:10 ® EDYS reakce na …
-
No za fotbalem..meli sme tam zapas..
reagovat - Sobota 20. září 2008 ve 22:07 ® inspo reakce na …
-
EDYS> na ryby nebo za jiným účelem?
reagovat - Sobota 20. září 2008 ve 22:02 ® EDYS reakce na …
-
Prerov..
reagovat - Sobota 20. září 2008 ve 22:00 ® inspo reakce na …
-
EDYS> a kdes byl?
reagovat - Sobota 20. září 2008 ve 22:00 ® EDYS reakce na …
-
ja ujel asi 150 km nebo kolik a tam uplne sucho..
reagovat - Sobota 20. září 2008 ve 21:16 ® inspo reakce na …
-
zlomiljsemprut> asi na tom něco bude…dnes mi bylo řečen, že nám tu chčije skoro celý týden a v Praze snad nespadla ani kapka
reagovat - Sobota 20. září 2008 v 18:30 ® zlomiljsemprut reakce na …
-
Tak co kluci, chodíte? Jak koukám na zprávy z Čech, tak jsou to buď blázni nebo je tam pěkně. To se prostě nedá! Prší, prší, prší…
reagovat - Sobota 20. září 2008 ve 14:59 ® Zcuter
-
reagovatjedním z dalším řešením je: Prodat pruty,navijáky, batohy, celou výbavu a dát se na náboženství-výjde to levněji
::D-D
nebo snad né?
- Sobota 20. září 2008 ve 2:59 ® JaD reakce na …
-
Lidičky pomoc by byla ,ale .....Dokud bude neustále vedení Rybářského svazu pořád to staré a nepřízpusobivé je to kničemu .Stačilo by ,dát rybáři který nahlásí přestupek ,slevu na povolenku na další sezónu .Třeba jen 20% a nebo odpustit brigádu . Samo sebou by se muselo přesně stanovit co toto upozornění vlastně ja a jak by mělo vypadat .Nicméně si myslím že by spoustě „rybářů“ skončily lovy bez hranic a omezení .Prostě pokud máš dva kapry přeju ti je . Ale pokud se stane tak jak je to zvykem na některých revírech že vidím chlapíka odcházet od vody s kaprem měl by mít právo druhý rybář požádat o ukázání povolenky a kontrolu zápisu .Protože nezřídka se stane že ten samý rybář co ráno nesl domů dva kapříky odpoledne sedí u vody znovu a nadává že je voda bez ryb a on si chudák chytil jen jednoho kapříka za odpoledne.A na upozornění že byl viděn s dvěma už ráno řekne že ste si ho asi s někým spletli když je v dobrém rozmaru .Pokud Vás rovnou nepošle do.....jako že Vám je potom …atd.Možná se pletu ,možná to vidím špatně .A taky je možné že tomu … rozumím
reagovat - Pátek 19. září 2008 v 19:31 ® inspo reakce na …
-
Zcuter> mi osobně by se nechtělo, když se rozhodnu, že půjdu na ryby se jít ještě někde hlásit…a myslím, že ostatním taky ne
reagovat - Pátek 19. září 2008 v 19:01 ® Zcuter
-
ono by to chtěla jaksik přitlačit na ten náš ČRS.(alespoň něco takového jako je video chytej.cz z ÚN ORLÍK)akorát častěji na více místech a být trošku tvrdší…nebylo by od škody aby RS se mohl stát i ,,normální,, člověk kterého prostě sere to co se u té vody děje.(to co psal Ciffik).Navíc někdo tady psal že když jde RS sám tak že neudělá nic proti 6lidem…Ciffik může potvrdit že se dá domluvit s policajtama a udělat revize ve formě:3policisté,1 RS, a k tomu jěště pes…když se na nás tahle sestava ,,přiřítila,, tak jsme měli ,,v gatích,, oba…takové revize by měli být u každé vody min 2× denně. Nebo by nebylo špatné vymyslet nějaký nový systém a to: pro každý revír bude určeno určitý počet lidí, kteří by se o něj staral-a to: každý kdo chce chytat na tomto revíru se k němu příjde nahlásit, řekne mu, kde hodlá lovit,ukáže povolenku k lovu atd.-po skončení lovu mu půjde nahlásit že ukončil lov a má místo uklizené..ten kdo by nebyl nahlášený by byl považován za pytláka,ten kdo by neuklidil by byl odměněn pokutou ve výši 500 Kč…a věřím tomu, že by si každý rozmyslel, jestli vezme domů 2 kapry nebo jak se to často děje i 4 nebo 6…(to by však šlo zrealizovat pouze u rybníků)-(na řekách by se to asi uhlídat nedalo..)
reagovat - Čtvrtek 18. září 2008 ve 23:49 ® inspo reakce na …
-
EDYS> jen když tam jel vozem
reagovat - Čtvrtek 18. září 2008 ve 22:41 ® EDYS reakce na …
-
No a 200 dostaval pokazde kdyz sel do hospody?..
reagovat - Čtvrtek 18. září 2008 ve 20:35 ® inspo reakce na …
-
EDYS> do hospody, to je snad jasné ne
reagovat - Čtvrtek 18. září 2008 v 15:11 ® EDYS reakce na …
-
jake cestovne,??
reagovat - Čtvrtek 18. září 2008 v 10:15 ® waccl
-
EDYS: Myslíš jaká byla odměna? Krom cestovného 200,–kč (ne každá MO ho dává), to byla krajská mimopstruhová povolenka. A ta navíc nebyla pro všechny. Kraj dodal 15 povolenek a hotovo. To, že RS je 18, je nezajímalo. Tak se to různě propachtovalo, aby z RS dostali všichni.
reagovat - Středa 17. září 2008 ve 22:18 ® EDYS reakce na …
-
a co si z toho mel?
reagovat - Středa 17. září 2008 ve 21:26 ® waccl
-
Co z toho mám? Ted už nic. Při vstupu do RS jsem byl nabuzený, jak všechno změním, no prostě naivka. Devět měsíců jsem lítal kolem vody jako kandidát, šrotil zákony, vyhlášku a RŘ, dělal nádeníka. To už jsem pochopil, že na svazu je všechno na „dlouhé lokty“. Ti „dinosauři“, kteří přežívají na svazech, to je problém. Člověk třeba cestuje za rybami po celé moravě, ale rozšížené působnosti se nedočká. VÚZ nemá zájem o rozšiřování působnosti. Vše podle mě vše směřuje k profesionalizaci RS a tu budeme muset zaplatit, ať už v ceně povolenky nebo členským poplatkem.
reagovat - Středa 17. září 2008 ve 20:44 ® Hora
-
EDYS> má z toho hovno.Protože hovada,co se teď vyskytují u vody,dokážou znepříjemnit slušnejm rybářům pobyt u vody a navíc jsou arogantní hovada.Nedodržujou žádné předpisy a neuznávaj nějaké zákony.Má z toho jenom nepříjemnosti s takovýma hovadama,co se zvou rybáři.A Ty se ještě ptáš,co z toho má ? ! ?
reagovat - Středa 17. září 2008 v 15:11 ® EDYS
-
A a co z toho mas,?
reagovat