Chytej.cz

chytej ostrava a okolí!!! necteno

25.5.2007 | HaD | 1.205.150 zobrazení | 16.015 odpovědí

Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 17. září 2008 v 10:56 ® waccl
waccl

Já byl členem RS do 31.8. letošního roku. Byl jsem odvolán, dále to nebudu rozebírat. Kdo chce do RS, tak klidně do toho běžte. Aspoň uvidíte život u vody a v organizaci i z druhé strany. Je to pěkná pakárna a co teprve, když máte ambiciozního ješitného vedoucího. Info kdo chtějí do RS: Rybářskou stráží může být ustanovena fyzická osoba, která

1. je starší 21 let,
  2. splňuje podmínku bezúhonnosti (odstavec 7),
  3. je způsobilá k právním úkonům,
  4. je zdravotně způsobilá pro výkon funkce rybářské stráže,
  5. prokázala znalost práv a povinností rybářské stráže podle tohoto zákona a znalost souvisejících právních předpisů,
  6. složila před příslušným obecním úřadem obce s rozšířenou působností slib tohoto znění: „Slibuji, že jako rybářská stráž budu s největší pečlivostí a svědomitostí plnit povinnosti při kontrole dodržování rybářského zákona a prováděcích právních předpisů k rybářskému zákonu, že budu při výkonu této činnosti dodržovat právní předpisy a nepřekročím oprávnění příslušející rybářské stráži“.

Z nedné strany na vás tlačí svaz (evidence, poznámky, zadržení povolenky), na druhou stranu rybáři remcaj, že je buzerujete a ve finále úřad (městský nebo krajský) vám vrátí povolenku bez trestu, přestože doško k porušení zákona, vyhlášky nebo RŘ.

Jen dotoho chlapci, dejte se k RS.

reagovat
Středa 17. září 2008 v 8:35 ® lubo OV
lubo OV

Jednou jsme s kamarádem probírali binec u vody a nedodržování řádu. Tvrdil, že členocé RS maji odznak jen kvůli výhodám a aby mohli jet na ryby autem až k vodě. Tvoří určitou partu, která mezi sebe jen tak někoho nepustí. Pak jsem potkal jednoho člena RS, kterého znám od vody už pár let. Fňukal, jak je jich málo a že vše neuhlídají atd. atd. Dal jsem mu vizitku a nabídnul, že se stanu členem. Později jsem mu to 2× připomínal a dodnes nic. Už je to 2 roky. Od té doby tomu kamarádovi věřím :-))

reagovat
Úterý 16. září 2008 ve 22:02 ® EDYS reakce na …
EDYS

tez by me to zajmalo..az neco budes vedet dej vedet..:-D ..ale RS kdyz de sama a tam sedi 5 chlapu tak co jim asi rekne,?,jeste dostane..:-D

reagovat
Úterý 16. září 2008 ve 20:44 ® Ciffik
Ciffik

zdravim panove priznam se ze se mi posledni dobou dela na rybach blbe z toho co vidim…odpadky,hrube zachazeni s rybami …naproste nerespektovani ryb. radu…

cim dal tim vic me hloda myslenka na ryb. straz…nemate nejake info od kolika roku a co proto musim udelat abych se stal RS…na stranky ryb svazu jsem jeste nekoukal mrknu…ja jen kdyby nahodou mi chtel nedko ukratit hledani

reagovat
Úterý 16. září 2008 v 9:38 ® Ciffik
Ciffik

edys: zcuter je profik takze si nepredstavuj malou pilu za 3 tisice ale prukaz na kanadsky az 1,5 m dlouhy pily …no on ti to vysvetli asi lip…

reagovat
Pondělí 15. září 2008 ve 23:17 ® inspo reakce na …

zatím jsem neměl cestu do centra :-((

reagovat
Pondělí 15. září 2008 ve 21:18 ® EDYS reakce na …
EDYS

jaky prukaz na motorovou pilu a krovinorez?

reagovat
Pondělí 15. září 2008 ve 20:36 ® Zcuter
Zcuter

to Hora: ku vodě denně nechodím protože není moc času..mám toho letos hodně – škola zabírá času sama o sobě hodně do toho letos dělám řidičák,zbrojní průkaz,průkaz na motorovou pilu a křovinořez…je toho letos opravdu hodně. Ku vodě chodím teď už spíše jenom jako relax. A to jěště když nejdu relaxovat do lesa.Zatím ahoj.

reagovat
Neděle 14. září 2008 ve 23:49 ® EDYS reakce na …
EDYS

Tak co sehnal si neco?

A jaktoze tu je tak mrtvo??rybu neberou?..:-D

reagovat
Čtvrtek 4. září 2008 ve 23:03 ® inspo

rohlston, EDYS, Hora> dík za tipy

reagovat
Čtvrtek 4. září 2008 v 18:00 ® Hora
Hora

inspo je to tady v Přívoze www.mapy.cz ,jak je lom ulice Chopinova.Mají tam celkem dobrý výběr,určitě si vybereš.

reagovat
Čtvrtek 4. září 2008 v 15:43 ® EDYS reakce na …
EDYS

uz jsem se tu na to ptal kde v OV a myslim ze tu byl jen jeden obchod napsan a pak havirov tad..se kukni nekde nize

reagovat
Čtvrtek 4. září 2008 ve 14:02 ® rohlston

inspo : já jsem kupoval cca před 14-ti dny v modeláři v přívoze – Chopinova ulice, měli ji tam celkem dost, jak desky tak hranoly

reagovat
Středa 3. září 2008 ve 22:18 ® mihy.san
mihy.san

Naposledy jsem kupoval v Modelari na Puchmajerove, ale je to uz nejaky doba. Prodejna tam je porad, pribrali sice i hrackarstvi, ale balzu jsem tam jeste pred nekolika mesici videl.

reagovat
Středa 3. září 2008 ve 22:09 ® inspo reakce na …

mihy.san> a kde tam…sice zitra nemam cestu do centra, ale tak až tam pojedu tak ať vím

reagovat
Středa 3. září 2008 ve 20:09 ® mihy.san
mihy.san

Neda, musis do centra.

reagovat
Středa 3. září 2008 v 19:51 ® inspo

zdar…nevíte zda se někde v Porubě dá koupit balza…chci zkusit vyrobit nějaké woblerkyy :-)

reagovat
Středa 3. září 2008 ve 14:47 ® harpunar

Včera jsem byl v Bravanticích chvilku zaházet,o půl sedmé večer přišla štička cca 65cm(samozřejmě puštěna zpět),ale zarazilo mne dost duháků,kteří evidentně kyslíkovým deficitem umírali kolem břehů.Ještě jsem si všimnul zákazu rybolovu ode dneška do 8.9.,zřejmě budou o weekendu závody.Vždycky tam před akcí sypou právě duháky,tak se obávám že jich hodně pochcípá,pokud se přítok nezlepší.Tak si myslím,jestli to je správné,dávat ryby do evidentně špatných podmínek.Jen proto,aby se konaly za tu cenu závody mi připadá špatné.Co vy na to?

reagovat
Pondělí 1. září 2008 v 19:21 ® EDYS reakce na …
EDYS

Hele a mas fotky toho rybnicku??jestli jo urcite je sem dej..kdyby tu uz nahodou byli tak staci jen odkaz..:-D

reagovat
Pondělí 1. září 2008 v 17:49 ® manas reakce na …
manas

diky

reagovat
Pondělí 1. září 2008 v 17:38 ® inspo reakce na …

manas> tak to at se jim tam daří a dožijí se klidného stáří :-)

reagovat
Pondělí 1. září 2008 v 17:33 ® manas reakce na …
manas

pro inspo neskončili na pekači dovezl sem je na svuj rybniček na chalupě

reagovat
Pondělí 1. září 2008 ve 12:27 ® Hora
Hora

manas.pěkné rybky,zcuter,to byla první štika letos?Já maslel,že chodíš ku vodě denně.

reagovat
Neděle 31. srpna 2008 ve 22:08 ® manas reakce na …
manas

se tam chystam znovu koncem zaři nebo začatek řijna na 5 dnu od středy do neděle schanim lidi tady v ostravě nevim uvidim co v praci

reagovat
Neděle 31. srpna 2008 ve 22:04 ® Faraon reakce na …

A kdy zajdem spolu rád se přidam

reagovat
Neděle 31. srpna 2008 ve 22:01 ® manas reakce na …
manas

jenom sami lini kapři nešli byl sem na dovolene v jižnich čechach

reagovat
Neděle 31. srpna 2008 ve 21:54 ® Faraon reakce na …

Čus maňas pěkný kousek kde jsi to byl A co jiného přišlo Tomáš

reagovat
Neděle 31. srpna 2008 ve 21:51 ® inspo

Blbne tohle forum jenom mi???

reagovat
Neděle 31. srpna 2008 ve 20:01 ® manas
manas

neni nabarveny takovi fakt existujou hned jak sem ho chytil sem poslal fotku přes mobil a v hospodě v ov si všichni mysleli že je to koj kapr až na fotkach s fotaku je jasně poznat co je to zač byl chycen v jižnich čechach na normalnim reviru ještě přidam jedno foto až mi ho pošle kolega.takove sem totiž chytil dva

reagovat
Neděle 31. srpna 2008 ve 20:01 ® kamos007
kamos007

zcuter-jo no můj brácha už jí viděl na grilu a ty ji pustíš.dobře si udělal však taky takové štiky pouštím.dneska si ho měl vidět muškařit!!!děs on to vůbec neovládá.

reagovat