Chytej.cz

chytej ostrava a okolí!!! necteno

25.5.2007 | HaD | 1.230.516 zobrazení | 16.015 odpovědí

Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 11. srpna 2008 ve 21:53 ® mari
mari

Díky za tip. Dneska po o. jsem tam zajel s kolegou a pár karasů jsme loupli. A dá se dojet až téměř na břeh autem.

reagovat
Pondělí 11. srpna 2008 ve 14:17 ® EDYS reakce na …
EDYS

no ale kdyby sis to rozmislel treba 3–4 hodky v sobotu?..-D

reagovat
Pondělí 11. srpna 2008 ve 13:34 ® inspo reakce na …

EDYS> a na ryby ted nepujdu pěkně dlouho…čekají mě státnice, tak se budu jen učit :-( (

reagovat
Pondělí 11. srpna 2008 ve 13:34 ® inspo reakce na …

EDYS> přístup na ten revír je bez problému…je to hned u cesty

reagovat
Neděle 10. srpna 2008 ve 23:07 ® EDYS reakce na …
EDYS

Jsem se uklep predcasne..:-D Inspo…tedka jsme byl sobota nedele na rybach sel jsem na boleny ani tuk mel jsme popa a jeste mam dva jine woblery nic pak mam spoustu kopyt taky nic..:-D sel jsme na menis ryby okouni tlousti atd..tak uz konecne neco bylo dva okouni myslim a jeden tloust a cosik spadlo..chtel jsem knim byt co nejcitlivejsi tak jsem je moc nechtel tahat..:-D takze se te tazu..nezajdem o vikendu na ryby?

reagovat
Neděle 10. srpna 2008 ve 23:04 ® EDYS reakce na …
EDYS
reagovat
Neděle 10. srpna 2008 ve 23:01 ® EDYS reakce na …
EDYS

neni tam spatnej pristup??jako neda se tam dojet primo ktomu ne,?

reagovat
Neděle 10. srpna 2008 ve 22:53 ® inspo reakce na …

mari> Doporučuji ten revír, o kterém ti už níže psal bolen11. Je to revír Opava 2B (471164). Mapa zde: www.mapy.cz

reagovat
Neděle 10. srpna 2008 v 17:53 ® bolen11

Jsou to dva menší propojené rybníčky.Je to revír ale číslo si nevzpomenu.To určitě najdeš.

reagovat
Neděle 10. srpna 2008 ve 12:36 ® mari
mari

To bolen 11 – myslíš jako na Opavici nebo tam je nějaká tůň? Ale jinak dík, zkusím se tam zítra protáhnout.
A co ostatní? Žádný tip?

reagovat
Sobota 9. srpna 2008 v 18:25 ® bolen11

Zkus to vedle štěrkovny Benešov.Je to hned u hlavní cesty po levé straně když pojedeš od Benešova.Je to asi 200–300 metrů před mostem přes řeku.Jsou tam vesměs karásci.

reagovat
Sobota 9. srpna 2008 v 16:52 ® mari
mari

Chlapi poraďte kde v Ostravě nebo v okolí se dají nalapat karasi? Potřebujeme s kolegou pár nástražních na sumce cca 20 – 35 cm a nějak se nám nedaří nachytat. Dík.

reagovat
Sobota 9. srpna 2008 ve 12:45 ® Matt.tes
Matt.tes

tak jsem byl na 5 dní na Dolním benešově,s ka­marádem dohromady 4 kapři já 45 a 47 nic moc ale měl jsem tím větší radost že jsem je chytil na doma vyrobené koule:D, a kamarád 47 a 62 , já všechny pustil zpět do vody ale kamaráda se mi nepodařilo přesvědčit ať tu 62ku taky pustí snad je bude časem taky pouštět,jinak vedle nás chytala starší paní s pánem a ti měli největšího 88 cm a ten putoval zpět

reagovat
foto/forum/2008/th-img4492.jpg
Sobota 9. srpna 2008 v 0:16 ® zlomiljsemprut reakce na …
zlomiljsemprut

Štička měla lehounko přes 70 cm:)

reagovat
Pátek 8. srpna 2008 v 18:36 ® frenki
frenki

Zcuter: Mi nejde o to jestli máš toho chyceného více nebo méně něž já. Ale vzhledem k tomu, že tě trohu znám tak bych řekl, že se té vláčce věnuji trošičku více než ty. Možné je i to, že se mílím a všechno je jinak. Závěrem bych řekl to, že se toho ještě máme hodně co učit.:-D

reagovat
Pátek 8. srpna 2008 v 18:21 ® frenki
frenki

Tak to já si myslím, že má tak kolem 65–70cm max, ale možná se mílím, jinak pěkná gratuluji. Si sem také dovolím hodit jednu svou aby se to tu oživilo.

reagovat
foto/forum/2008/th-img4490.jpg
Pátek 8. srpna 2008 v 15:20 ® EDYS reakce na …
EDYS

Jo to teda je pekna..ale je tam i pekna tma..typuju tak 85–90?mozna to klame nvm no..:-D

reagovat
Pátek 8. srpna 2008 ve 13:58 ® inspo reakce na …

zlomiljsemprut> pěkná…kolik měla?

reagovat
Pátek 8. srpna 2008 v 11:54 ® zlomiljsemprut reakce na …
zlomiljsemprut

Štika z našeho kraje.

reagovat
foto/forum/2008/th-img4484.jpg
Pátek 8. srpna 2008 v 8:58 ® EDYS reakce na …
EDYS

Ja bych řekl že tadyk mužeš psát o tom o čem píšeš a pak ti co jsou od tam tad jako to mas v popisu fora..:-D

reagovat
Čtvrtek 7. srpna 2008 ve 23:56 ® Tutan
Tutan

Jste ho asi dožrali ,,PANA RYBÁŘE''. Teď nevím o čem teda můžeme(pokud se to týká všech) psát? Že by o ‚ostravě a jejím okolí‘?? Díky

reagovat
Čtvrtek 7. srpna 2008 v 10:20 ® EDYS reakce na …
EDYS

toto je forum..takze nas tu nebuzeruj..

reagovat
Čtvrtek 7. srpna 2008 v 5:09 ® mihy.san
mihy.san

Sami znalci, kteri chytaji „uz celych 10 let“. Akorat jste toto tema zaspamovali zvastama o nicem … Chlapci (a na tomto osloveni trvam), nic neni jen bile nebo cerne, a to, ze neco konkretni clovek nevidel nebo nezazil neznamena, ze to u jineho nemuze byt jinak. Prosim dalsi prispevky uz jen k tematu, pro chatovani zkuste ICQ, lide.cz apod. Diky.

reagovat
Středa 6. srpna 2008 ve 23:01 ® Zcuter
Zcuter

frenk: tak to jo…docela to vyznělo že podle tebe já nemám chycené nic a ty bůhvíco…

reagovat
Středa 6. srpna 2008 v 16:55 ® frenki
frenki

Zcuter. Nemyslel jsem to špatně jen se divím, že ti nikdy nespadla ryba! a problém nemám:D

reagovat
Středa 6. srpna 2008 v 16:53 ® harpunar

Zcuter-já zase pro změnu znám frenkiho a ten umí dost,ale ty jsi svým výrokem překvapil!Já znám borce,kteří vláčí třicet i více let,ale to co jsi vypustil s úst ty,by nikdy neřekli.Ale možná se mýlím a jsi vrchní nadrybář.Tak to se pak omlouvám,borče.

reagovat
Středa 6. srpna 2008 v 16:39 ® EDYS
EDYS

nebo jen okusuje ocasek..:-D

reagovat
Středa 6. srpna 2008 ve 14:13 ® Zcuter
Zcuter

ach jo..ty jsi nám fakt chyběl…no řekl bych že jsem toho na vláčku chytil na mé poměry docela dost a ryba mi po 3s jěště nespadla máš s tím nějaký problém???

reagovat
Úterý 5. srpna 2008 v 18:48 ® frenki reakce na …
frenki

Zcuter, podle mého si asi na vláčku moc nechytl, když ti ještě po 3 vteřinách nikdy ryba nespadla.

reagovat
Úterý 5. srpna 2008 ve 13:22 ® Zcuter
Zcuter

Edys: asi po záběru málo přisekáváš..!!! já nevím-já když mám záběr na vláčku a je tam min 3s tak už mi nespadne…–jakmile ucítím záběr prudce(rychle) přizvednu prut jako normal záběr třeba na splávek…(nebo je to něčím jiným-možná tupý háček nebo moc otevřený protihrot a proto to přez něj neprojde-a potom se to chová jako háček bez protihrotu…)

reagovat